Krijgen cheerleaders Super Bowl-ringen?

Inhoudsopgave:

Krijgen cheerleaders Super Bowl-ringen?
Krijgen cheerleaders Super Bowl-ringen?
Anonim

Ontdek waarom NFL-cheerleaders wel of geen Super Bowl-ringen ontvangen na een grote overwinning.

Voetbal cheerleaders en speler
Voetbal cheerleaders en speler

Als je op de hoogte bent van de Super Bowl, weet je misschien dat Super Bowl-ringen elk jaar worden uitgereikt aan de spelers van het winnende team en andere verschillende belanghebbenden. Maar zijn de cheerleaders inbegrepen? Ze zijn zeker een belangrijk onderdeel van het creëren van een opwindende sfeer om het publiek te versterken.

Krijgen cheerleaders Super Bowl-ringen?

Cheerleaders voor de National Football League (NFL) krijgen af en toe Super Bowl-ringen, afhankelijk van het beleid van de teameigenaar. In sommige gevallen krijgen ze misschien geen ring, maar kunnen ze wel een ander sieraad krijgen, zoals een gigantische hanger. Om beter te begrijpen hoe het systeem werkt, is het belangrijk om te weten wie voor de ringen beta alt.

De NFL geeft tussen $ 5.000 en $ 7.000 per ring tot 150 ringen voor het team dat de Super Bowl wint. Omdat de eigenaren het graag groots aanpakken, kiezen ze er meestal voor om ongeveer €30.000 – €50.000 per ring uit te geven, waarbij ze de extra kosten uit eigen zak betalen. Ze kunnen meer dan 150 ringen kopen, maar ze moeten die extra kosten ook betalen aan de juwelier (meestal Jostens of Tiffany en Co.).

De eigenaar mag kiezen aan wie hij deze ringen geeft. Ze zijn niet beperkt tot het geven van ringen aan de spelers, dus soms betrekken ze ook de cheerleaders - maar het is hun keuze.

Opmerkelijke tijden dat cheerleaders ringen kregen (of niet kregen)

Het is niet bepaald gebruikelijk dat NFL-cheerleaders Super Bowl-ringen ontvangen, maar het is een paar keer gebeurd dat ze dat wel deden. Teameigenaren kunnen andere manieren vinden om hun cheerleaders te belonen als Super Bowl-ringen niet in de vergelijking voorkomen. Sommige cheerleaders hebben zelfs hun eigen manier gevonden om het kampioenschap te herdenken - omdat ze het nog steeds verdienen om gevierd te worden!

2020 Kansas City Chiefs inclusief cheerleaders en medewerkers

Kansas City gaf Super Bowl-ringen aan cheerleaders en alle fulltime werknemers om hun grote overwinning tegen de San Francisco 49ers te herdenken. Het is tenslotte een teamprestatie!

2016 Denver Broncos: ringen voor iedereen

Toen de Denver Broncos in 2016 de Super Bowl 50 wonnen, gaven de eigenaren ook officiële Super Bowl-ringen aan de cheerleaders. In feite kregen niet alleen de cheerleaders ringen, maar ook de trainers en de beatreporter van het team.

2015 New England Patriots bekroond met kampioenschap hanger kettingen

De cheerleaders van de Patriots kregen geen ringen, ze kregen iets heel geweldigs: enorme met diamanten ingelegde hangers die alle bling en symbolen hebben die de officiële Super Bowl-ring heeft en meer - samen met een boodschap met de tekst: "We zijn allemaal patriotten."

2013 B altimore Ravens: cheerleaders kopen hun eigen

De cheerleaders van de Ravens hadden niet zoveel geluk als de Broncos-cheerleaders toen de Ravens Super Bowl 47 wonnen. In een interview met Esquire legde een Ravens-cheerleader genaamd Alyssa uit (in de laatste vraag) dat dit waarschijnlijk niet zo zou zijn ze kregen ringen (alleen de spelers en de frontoffice), maar de cheerleaders kochten ringen voor elkaar om het te herdenken.

2010 New Orleans Saints: ringen voor een goed doel

Hoewel de cheerleaders van de Saints geen ringen kregen toen het team de Super Bowl 44 in 2010 won, deed de eigenaar een aantal nobele dingen met hun ringen:

  • Het team gaf een officiële ring aan voormalig speler van het speciale team Steve Gleason, die met pensioen was gegaan voordat de Saints in 2010 hun Super Bowl wonnen. Bij Gleason was de diagnose ALS (de ziekte van Lou Gehrig) gesteld, en het team wilde dit team eren hem.
  • In hetzelfde jaar gaf het team een van hun ringen aan een loterij om geld in te zamelen voor degenen die dat jaar getroffen waren door de olieramp in de Golf. De ring bracht $ 1,4 miljoen op voor lokale goede doelen.

Het kiezen van ringontvangers is geen gemakkelijke beslissing

In werkelijkheid maken eigenaren zich zorgen over wie de ringen moet krijgen, omdat ze weten dat sommige mensen onvermijdelijk buitengesloten zullen worden en dat gevoelens gekwetst kunnen worden. Maar elk team moet ergens een grens trekken. Soms doen NFL-cheerleaders mee aan de Super Bowl-bling, maar soms ook niet. Het komt gewoon neer op de specifieke eigenaar en wat hij of zij beslist.

Aanbevolen: