Zijn vastgoedbeleggingsfondsen een goed carrièrepad voor u?

Inhoudsopgave:

Zijn vastgoedbeleggingsfondsen een goed carrièrepad voor u?
Zijn vastgoedbeleggingsfondsen een goed carrièrepad voor u?
Anonim
vastgoedbeleggers die toekomstige investeringen bespreken
vastgoedbeleggers die toekomstige investeringen bespreken

Als je het leuk vindt om huurwoningen te beheren of betrokken te zijn bij investeringen in onroerend goed zonder direct je eigen geld te riskeren, dan is werken voor een Real Estate Investment Trust (REIT) een geweldig carrièrepad dat je kunt overwegen. Mensen die voor REIT's werken, kunnen investeringsmogelijkheden in onroerend goed analyseren, toezicht houden op de ontwikkeling van inkomensgenererend onroerend goed of huurwoningen beheren namens investeerders.

Wat is een REIT?

Een vastgoedbeleggingstrust (REIT) is een sterk gereguleerde beleggingsonderneming die inkomsten voor beleggers genereert via onroerend goed in plaats van via aandelen en/of obligaties. Een REIT bezit en exploiteert (of koopt en verkoopt) eigendommen namens een groep investeerders. Veel appartementsgemeenschappen en commerciële gebouwen en ontwikkelingen zijn eigendom van en staan onder toezicht van REIT's.

  • De mensen die in REIT's investeren kunnen geld verdienen door in onroerend goed te beleggen zonder dat ze rechtstreeks individuele eigendommen hoeven te bezitten of te beheren.
  • De meeste REIT's worden openbaar verhandeld, waarbij beleggers aandelen kopen en verkopen op dezelfde manier als wanneer ze in een beleggingsfonds zouden beleggen.
  • De manier waarop REIT's zijn gestructureerd, zorgt ervoor dat beleggers liquide kunnen blijven in plaats van dat ze een aanzienlijke hoeveelheid geld vastzitten in individueel eigendom.
  • REIT's zijn verplicht het grootste deel van hun inkomsten uit te keren aan hun investeerders. Wat niet wordt verdeeld, moet worden gebruikt om meer onroerend goed te kopen of om op een andere manier te investeren in de groei van het bedrijf.

De eigendommen van een REIT moeten goed worden beheerd om het rendement voor beleggers te maximaliseren. Volgens de Securities and Exchange Commission (SEC) hebben openbaar verhandelde REIT's doorgaans werknemers die hun beleggingen beheren, terwijl niet-verhandelde REIT's dat niet doen. In plaats daarvan sluiten REIT's die niet worden verhandeld doorgaans contracten met externe vastgoedbeheerders.

Voorbeelden van banen met REIT's

onroerend goed zakenman
onroerend goed zakenman

Als u voor een vastgoedbevak gaat werken, wordt u betrokken bij een bepaald aspect van het beheren, verwerven of ontwikkelen van onroerend goed met als doel een rendement op uw investering (ROI) te genereren voor een groep investeerders.

Vastgoedbeheerder

Vastgoedbeheerders zijn verantwoordelijk voor het toezicht op de dagelijkse activiteiten van individuele eigendommen die eigendom zijn van een REIT. Sommige vastgoedbeheerders werken met slechts één object, terwijl anderen toezicht houden op een portefeuille met meerdere objecten. Mensen die dit soort werk doen, houden toezicht op de verhuur, innen de huurbetalingen, handhaven de huurbepalingen, behandelen huisuitzettingen, zorgen voor goed onderhoud en alle andere taken die verband houden met het exploiteren van inkomstengenererend onroerend goed. Ze houden toezicht op werknemers die verantwoordelijk zijn voor specifieke functies (zoals verhuur of terreinbeheer) en sluiten contracten met leveranciers om diensten te verlenen die niet door het interne personeel worden afgehandeld. Het gemiddelde loon voor vastgoedbeheerders ligt rond de $60.000 per jaar.

Vermogensbeheerder

In plaats van rechtstreeks met de dagelijkse activiteiten bezig te zijn, richten REIT-vermogensbeheerders zich op het maximaliseren van de financiële prestaties en het garanderen van naleving van de toepasselijke regelgeving. Het compliance-aspect van deze baan kan behoorlijk complex zijn, omdat er speciale regels van toepassing zijn op REIT's in het bijzonder, naast de SEC- en Sarbanes-Oxley Act (SOX)-regels die van toepassing zijn op alle beursgenoteerde organisaties. Sommige REIT's hebben een vermogensbeheerder op directieniveau die toezicht houdt op individuele vermogensbeheerders, die elk een selecte groep eigendommen binnen de portefeuille van het bedrijf krijgen toegewezen om te beheren. Voor deze banen is doorgaans een bachelordiploma in financiën of bedrijfskunde vereist. Het gemiddelde loon voor REIT-vermogensbeheerders bedraagt ongeveer $ 84.000 per jaar.

Acquisitiemanagers

Mensen die als acquisitiemanagers met REIT's werken, richten zich primair op het identificeren van nieuwe kansen voor het bedrijf om zijn portefeuille op te bouwen. Ze identificeren en analyseren eigendommen die beschikbaar zijn voor verkoop en zoeken naar locaties die geschikt zijn voor nieuwe ontwikkelingen die het potentieel hebben om de portefeuille van het bedrijf te verbeteren. Zij verzorgen de onderhandelingen over de aankoop van onroerend goed en behandelen de verschillende stappen die betrokken zijn bij het sluiten van vastgoedtransacties. Ze kunnen ook betrokken zijn bij de verkoop van eigendommen die het bedrijf uit zijn portefeuille wil afstoten. Deze banen vereisen over het algemeen een diploma in bedrijfskunde en expertise op het gebied van grootschalige vastgoedontwikkelingen. Het gemiddelde loon voor managers voor vastgoedaankoop bedraagt ongeveer $ 120.000 per jaar.

Beleggingsanalisten

Beleggingsanalisten die met REIT's werken, zijn financiële analisten die kennis moeten hebben van de vastgoedmarkten en -regelgeving, evenals van financiële factoren die van invloed zijn op de waarde van onroerend goed. Ze richten zich op het helpen van de bedrijven waarvoor ze werken bij het nemen van verstandige beslissingen over de aankoop en afstoting van onroerend goed, om de ROI voor investeerders te maximaliseren. Ze voeren ook vaak kosten-batenanalyses uit om te bepalen of vastgoedverbeteringen of andere veranderingen die het bedrijf overweegt vanuit financieel perspectief zinvol zijn. Deze functie vereist een hoge mate van expertise op financieel gebied, waaronder minimaal een bachelordiploma in een gerelateerd vakgebied en/of een MBA. Het gemiddelde loon voor financiële analisten van REIT is meer dan $ 100.000 per jaar.

Investor Relations-medewerker

REIT's hebben vaak werknemers die zich richten op het versterken van de relaties met investeerders en tegelijkertijd voldoen aan de rapportagevereisten. Investor Relations-medewerkers verzorgen de communicatie die naar de aandeelhouders van de REIT gaat. Zij stellen documenten op die moeten worden gedeeld met investeerders, zoals het jaarverslag dat naar investeerders wordt gestuurd, maar ook de proxy statement die naar hen wordt gestuurd. Ze plannen ook de jaarvergadering en zijn mogelijk betrokken bij SEC-documenten. Deze baan vereist communicatie- en schrijfvaardigheden, financiële expertise en kennis van SEC- en SOX-regelgeving. Dit soort baan vereist meestal een diploma in bedrijfskunde, public relations of een gerelateerd vakgebied. Het gemiddelde salaris voor investor relations-functies bedraagt ongeveer $ 47.000 per jaar.

Is werken met een REIT geschikt voor u?

Werken bij een REIT is een carrièrepad dat vastgoedkennis combineert met expertise op het gebied van bedrijfsfinanciering. Als u geïnteresseerd bent in deze velden en bereid bent de opleiding en ervaring op te doen die nodig is om te slagen met een REIT, dan is dit wellicht een geweldig vakgebied voor u om te volgen. Voordat u beslist, moet u doorgaan met het onderzoeken van andere gerelateerde opties. Neem de tijd om verschillende carrières in onroerend goed en andere opties voor financiële banen te verkennen. Door meerdere opties binnen jouw interessegebieden te overwegen, zul je zeker een carrièrepad vinden dat bij je past.

Aanbevolen: