Beste manieren om geld te besparen

Inhoudsopgave:

Beste manieren om geld te besparen
Beste manieren om geld te besparen
Anonim

De beste manieren om geld te besparen

Afbeelding
Afbeelding

Als je hard werkt om de eindjes aan elkaar te knopen en je overweldigd voelt over de manier waarop je mogelijk geld kunt besparen, moedig dan moed! Enkele van de beste manieren om geld te besparen zijn eenvoudig uit te voeren en vereisen een eenvoudige planning.

Volg uw uitgaven

Afbeelding
Afbeelding

Bank of America zegt dat een van de beste manieren om te sparen is door de tijd te nemen om te zien waar uw dollars naartoe gaan. Koop een klein notitieboekje en houd elke aankoop bij, of u gebruikt een smartphone-app om u te helpen. Als u elke ochtend bij het plaatselijke koffiehuis stopt, lijkt het misschien niet veel voor elke afzonderlijke aankoop. Maar als je ze aan het eind van de week allemaal bij elkaar optelt, kunnen die koffiereisjes behoorlijk oplopen. Hetzelfde geldt voor lunchen buiten de deur en andere gebruikelijke aankopen.

Supermarktplan

Afbeelding
Afbeelding

Winkelen als je weet dat je eten nodig hebt, maar je weet niet zeker wat, of als je gewoonweg honger hebt, leidt er meestal toe dat je meer uitgeeft dan nodig is. Het kan ook leiden tot meerdere uitstapjes naar de winkel als u zich realiseert dat u iets bent vergeten. Een van de beste manieren om te besparen op de boodschappen is door een weekmenu samen te stellen met een ingrediëntenlijst. Bekijk de wekelijkse verkoopflyers om te zien wat er die week speciaal is en gebruik die items om uw menu te plannen. Bovenal kan leren koken u extra dollars besparen door het uit eten gaan te beperken. Om nog maar te zwijgen: het is veel gezonder dan fastfood.

Vermijd merknamen

Afbeelding
Afbeelding

Financiële goeroe Dave Ramsey raadt aan winkelmerken en generieke geneesmiddelen te kopen als de beste manier om te besparen. Ze zijn over het algemeen goedkoper met weinig of geen verschil in smaak of kwaliteit. Aan de andere kant, als u een kortingsbongebruiker bent, zult u merken dat het merknaam een goedkopere optie is in combinatie met een kortingsbon. U zult zeker een paar minuten de tijd willen nemen om te vergelijken en voor de goedkopere optie te kiezen. Kijk naast het gebruik van fysieke kortingsbonnen ook naar het gebruik van kortings- en kortingsbonnen-apps zoals Ibotta en eBates. Veel supermarkten hebben ook hun eigen apps waarmee u extra kunt besparen.

Bekijk uw hulpprogramma's

Afbeelding
Afbeelding

Forbes raadt aan jaarlijks de tijd te nemen om de energietarieven te vergelijken om te zien of u de beste deal krijgt. U kunt websites als ElectricRate en ChooseEnergy gebruiken. Afhankelijk van waar u woont, is er mogelijk niet meer dan één servicekeuze. U kunt nog steeds besparen op uw rekeningen door energieverbeteringen aan uw huis door te voeren. Veel van deze taken zijn eenvoudig en goedkoop, en de opbrengst aan uw besparingen in de loop van de tijd kan aanzienlijk zijn.

Evalueer uw verzekering opnieuw

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer mensen een autoverzekering afsluiten, blijven ze de polis vaak jaarlijks betalen zonder er veel over na te denken. De tarieven van autoverzekeringen kunnen veranderen, en een geweldige manier om te besparen is door uw polis regelmatig te herzien, zegt US News & World Report. U kunt offertes online vergelijken en als u besluit dat uw polis nog steeds de beste is, moet u kijken of er aanvullende wijzigingen moeten worden aangebracht, zoals kortingen waarvoor u in aanmerking komt of het verhogen van uw eigen risico.

Wijzig uw mobiele abonnement

Afbeelding
Afbeelding

Mobiele telefoonabonnementen kunnen duur zijn, waarbij de gemiddelde consument meer dan $ 1.000 per jaar uitgeeft. Er zijn veel uitstekende draadloze prepaid-abonnementen die gegevens bevatten die veel goedkoper zijn dan de abonnementen van grote providers. De beste manier van Bible Money Matters om geld op uitgaven te besparen, is door uw mobiele telefoonabonnement te herzien en een goedkoper abonnement te vinden. Je moet ook naar je facturen kijken om te zien hoeveel data je daadwerkelijk gebruikt gedurende een bepaalde maand en of het haalbaar is om je data-abonnement terug te brengen tot iets realistischer.

Automatisch opslaan

Afbeelding
Afbeelding

Advieswebsite The Balance zegt dat de beste manier om te sparen het opzetten van een automatisch spaarplan is. Dit kan bij de meeste banken, kredietverenigingen en zelfs bij sommige beleggingsondernemingen worden gedaan. Deze plannen plaatsen automatisch een bepaald percentage van uw stortingen op een aparte rekening. Omdat het automatisch gebeurt, hoeft u er niet over na te denken. Er zijn ook verschillende smartphone-apps die u aan uw bankrekening kunt koppelen en die hetzelfde proces uitvoeren.

Kabel-tv vervangen

Afbeelding
Afbeelding

The Simple Dollar raadt aan om kabel-tv op te zeggen, wat steeds populairder is geworden. De gemiddelde maandelijkse kabelrekening bedraagt meer dan $ 100, en streamingdiensten zijn veel goedkoper. Netflix loopt van $8,99 tot $14,99 per maand, Hulu van $7,99 tot $11,99, en Sling begint bij $20. Nog goedkoper: koop een kaart bij uw plaatselijke bibliotheek. Velen hebben gratis een selectie dvd's, boeken en andere vormen van entertainment.

Wees je bewust van wat je uitgeeft

Afbeelding
Afbeelding

Dit zijn slechts enkele van de beste ideeën om geld te besparen. De sleutel is om je bewust te zijn van wat je uitgeeft en een plan te maken om zwerfkosten aan te pakken, terwijl je je aankoopopties zorgvuldiger onderzoekt.

Aanbevolen: