Werk thuis paranormale banen

Inhoudsopgave:

Werk thuis paranormale banen
Werk thuis paranormale banen
Anonim
Zak vol runen voor een helderziende voor thuisgebruik
Zak vol runen voor een helderziende voor thuisgebruik

Als je graag een flexibele parttime carrière wilt vinden waarin je je vaardigheden kunt gebruiken om anderen te helpen, dan is paranormaal werk thuis wellicht de juiste keuze voor jou.

Psychische carrièremogelijkheden

De populariteit van Medium, The Ghost Whisperer en andere soortgelijke televisieprogramma's heeft geleid tot een hernieuwde publieke belangstelling voor helderzienden en anderen met expertise in het voorspellen van de toekomst. Als je denkt dat je paranormale gaven hebt en een gedegen kennis hebt van waarzeggerijpraktijken zoals astrologie, numerologie en tarotlezingen, kun je misschien vanuit het comfort van je eigen huis extra geld verdienen door als paranormaal adviseur te werken.

Meestal wordt een paranormaal begaafde aan huis ingezet als zelfstandig ondernemer voor een groot bureau. Het bedrijf verzorgt de reclame en het aantrekken van nieuwe klanten, terwijl de paranormaal begaafde lezingen geeft via telefoon, webcam of online chat. Omdat de meeste paranormale meldpunten 24 uur per dag geopend zijn, is er veel flexibiliteit bij het plannen. Paranormaal begaafden ontvangen echter geen ziektekostenverzekering of andere traditionele arbeidsvoorwaarden.

Degenen die thuis als paranormaal begaafd werken, moeten ook inkomstenbelasting indienen als zelfstandige. Dit resulteert in een hogere belastingplicht, omdat u het deel van de socialezekerheids- en Medicare-belastingen moet betalen dat normaal door uw werkgever wordt betaald. Het geeft u echter ook het recht om uitgaven zoals uw computer en thuiskantoorapparatuur van uw belastbaar inkomen af te trekken. Als u geïnteresseerd bent in paranormaal werk thuis, is het een goed idee om met een accountant te praten over de manier waarop uw inkomsten van invloed zijn op uw belastingplicht.

Werk vinden thuis paranormale banen

Aangezien paranormale banen thuis buiten de standaarddefinitie van een typisch carrièrepad vallen, kan het vinden van een functie die bij je behoeften past een tijdrovend proces zijn. De volgende sites kunnen echter als nuttig startpunt voor uw zoekopdracht dienen:

  • Serenity's Northern New Age huurt paranormaal begaafden aan huis in om live webcamlezingen te geven vanaf elke locatie ter wereld. Er is ervaring nodig op gebieden als tarot, helderziende lezingen, engelenlezingen, astrologie, numerologie en droominterpretatie. Aannemers mogen hun eigen uren bepalen en werken rond gezinsbehoeften of andere persoonlijke verplichtingen. Betalingen worden tweewekelijks gedaan.
  • Circle of Stars accepteert sollicitaties van mensen die gespecialiseerd zijn in gebieden zoals tarotlezingen, astrologie, horoscopen of droominterpretatie voor posities als paranormaal begaafden die thuis werken, lezingen geven via de telefoon of online chat. Alle aanvragers moeten echter minimaal 18 jaar oud zijn.
  • Whispy is een paranormale site met meer dan 6.000 unieke bezoekers per dag. Het bedrijf huurt helderzienden, helderzienden, astrologen en tarotlezers in om fulltime of parttime vanuit huis te werken als onafhankelijke contractanten. Ze stellen hun eigen schema's op en worden wekelijks betaald, hoewel professionele ervaring in het veld noodzakelijk is om uw aanvraag in overweging te nemen.
  • Guiding Light Paranormaal begaafden is op zoek naar helderzienden, adviseurs en tarotlezers voor het uitgebreide netwerk van het bedrijf.
  • Psychics Directory accepteert sollicitaties van mensen met deskundige tarotkaartlezers, astrologen, numerologen of occulte specialisten.

Jezelf beschermen tegen oplichting op het werk

Aangezien veel mensen dromen van de vrijheid en flexibiliteit die gepaard gaat met thuiswerken, komt oplichting op de arbeidsmarkt steeds vaker voor. Voordat u een paranormale baan in huis accepteert, moet u het bedrijf zorgvuldig onderzoeken. Documenteer al uw correspondentie en denk twee keer na voordat u akkoord gaat met het sturen van geld of persoonlijke informatie in ruil voor een baanaanbieding. Voor meer informatie over hoe u uzelf kunt beschermen tegen oplichting bij thuiswerk, kunt u de volgende nuttige bronnen raadplegen:

  • Better Business Bureau's gids voor thuiswerkregelingen
  • AARP's gids voor oplichting thuiswerk

Je eigen psychische bedrijf starten

Hoewel werken als zelfstandig ondernemer de meest gebruikelijke manier is om paranormaal begaafd te worden, wil je misschien ook de voordelen overwegen van het starten van een eigen bedrijf. Hoewel u de marketing en reclame zelf zou moeten doen, zal het winstpotentieel voor dit soort kansen veel groter zijn nadat u een sterk klantenbestand heeft opgebouwd.

Aanbevolen: