Vrijwilligerswaarderingscitaten

Inhoudsopgave:

Vrijwilligerswaarderingscitaten
Vrijwilligerswaarderingscitaten
Anonim
vrijwilligers houden bedankbord vast
vrijwilligers houden bedankbord vast

Vrijwilligers geven genereus hun tijd om evenementen of programma's van non-profitorganisaties en liefdadigheidsorganisaties soepel te laten verlopen. Door deze onbaatzuchtige inspanning van tijd tot tijd te erkennen, worden deze individuen herinnerd aan hun belang voor het grotere goed.

Originele citaten van waardering

Net als bij elke medewerker, klant of cliënt omvat effectieve communicatie complimenten. Gebruik deze zinnen als een manier om uw dankbaarheid te tonen voor het harde werk en de opoffering die vrijwilligers voor uw doel hebben gestoken.

De waarde van vrijwilligers

De impact van degenen die hun tijd besteden aan belangrijke doelen is onmeetbaar. Toon uw waardering door u te concentreren op beelden die proberen de omvang van de dienstverlening aan de gemeenschap te laten zien.

  • Als we een cent zouden krijgen voor elke keer dat je iemand hielp, zouden we nooit meer geld inzamelen.
  • Vrijwilligers hebben de meest verbazingwekkende superkracht van allemaal. Als ze één persoon aanraken, raken ze ze allemaal aan.
  • Sommige mensen hechten waarde aan macht en dergelijke. Onze grootste troef zijn mensen zoals jij.
  • Om uw impact te meten, moeten we een nieuwe meetbron creëren.
  • Zoals een plant zijn zaden over het land verspreidt, verspreid jij ook mededogen tot ver buiten de plek waar je geplant bent.
  • Net als een aardbeving veroorzaakt onze missie naschokken dankzij jouw inspanningen.
  • In het leven zijn er geen zekere weddenschappen, behalve dat mensen zoals jij de gelegenheid zullen aangrijpen en de wereld een betere plek zullen maken.
  • Zonder vrijwilligers zoals jij zouden we een wereld vol diensten hebben en niemand die ze kan leveren.

Bedankt

Er zijn verschillende soorten citaten die je kunt gebruiken om vrijwilligers te bedanken.

  • Wanneer je een bedankbericht schrijft, zijn woordspelingen en analogieën een geweldige manier om je punt duidelijk te maken. Een citaat als: "Vrijwilligers zijn het reddingsvlot dat alle mensen vasthoudt als het schip begint te zinken. Bedankt dat je ons in de moeilijkste tijden drijvend houdt", laat de impact van vrijwilligerswerk zien.
  • Je kunt ook kiezen voor eenvoudige berichten zoals: "Bedankt zegt niet genoeg, niet als je onze oproep hebt beantwoord lang voordat deze ooit is gedaan." Deelnemers aan de gemeenschapsdienst zullen zich gewaardeerd en gewaardeerd voelen als u hen wijst op hun capaciteiten en belang.
  • Een andere geweldige optie is: "Als we vandaag al onze financiering kwijtraken, kan de gemeenschap er zeker van zijn dat onze vrijwilligers blijven werken lang nadat de lichten zijn uitgeschakeld. Bedankt voor het bieden van de veiligheid die we nooit kunnen bieden."

Beroemde uitspraken over vrijwilligers

De noodzaak voor en waardering voor vrijwilligers is niet onopgemerkt gebleven op openbare forums. Van beroemdheden tot medewerkers van non-profitorganisaties en andere vrijwilligers: deze citaten hebben een universele aantrekkingskracht.

  • Vrijwilligers serveren eten in de gemeenschappelijke keuken
    Vrijwilligers serveren eten in de gemeenschappelijke keuken

    Een gedicht zoals Dedicated Hearts van Kelly Roper deelt de unieke vaardigheden van vrijwilligers met regels als: "Zo veel voor je medemens zorgen/is een kwaliteit die maar al te zeldzaam is."

  • " Degenen die meer kunnen doen, doen dat. Zij die meer kunnen doen, doen vrijwilligerswerk", door een onbekende auteur, speelt een ander populair gezegde af en toont de mate van toewijding die vrijwilligers tonen.
  • Debbie Weir deelde het gevoel: "Er zit geen 'ik' in het team, maar we zijn zeker blij dat er 'u' zit in de vrijwilligers!"
  • Een meme van PTO Today deelt: "Als je vrijwilligerswerk doet, word je niet betaald als erkenning, maar uit liefde."
  • Een anonieme auteur legt de kracht van vrijwilligers uit door te zeggen: "Vrijwilligerswerk is de ultieme oefening in democratie. Als je vrijwilligerswerk doet, stem je elke dag over het soort gemeenschap waarin je wilt leven."
  • " Op alle vrijwilligers, die toegewijde mensen die geloven in al het werk en niet in het spel", zegt cabaretier Robert Orben als dank aan degenen die zich inzetten voor de dienstverlening aan de gemeenschap.

Bedankt en erkenning

Laat vrijwilligers weten wat hun waarde is voor uw bevolking en organisatie. Door in uw organisatie en op de kleding van vrijwilligers dankbare uitspraken te tonen, verspreidt u voortdurend de boodschap van dank. Voor een persoonlijkere bezorging kun je deze citaten gebruiken op kaarten, gepersonaliseerde cadeaus, bedankbriefjes of gunsten bij vieringen van de waardering van vrijwilligers.