Feng Shui-lettertypen vinden en gebruiken

Inhoudsopgave:

Feng Shui-lettertypen vinden en gebruiken
Feng Shui-lettertypen vinden en gebruiken
Anonim
Chinees frame en tekst
Chinees frame en tekst

Het vinden en gebruiken van lettertypen die geschikt zijn voor feng shui kan een vleugje traditionele authenticiteit toevoegen. U kunt deze lettertypen om verschillende redenen gebruiken, vooral als u een feng shui-consulent bent.

Verschillende Feng Shui-lettertypen vinden en gebruiken

Kortom is een feng shui-lettertype een Chinees teken dat wordt gebruikt om gemeenschappelijke elementen, termen of concepten in feng shui weer te geven. De meeste feng shui-consulenten gebruiken bij voorkeur de Chinese karakters bij het tekenen van de bagua-kaart voor het huis of kantoor van een klant. Daarbij gebruikt de adviseur, in plaats van de Engelse woorden voor water of metaal op te schrijven, het Chinese symbool om de feng shui-elementen weer te geven.

Zakelijk gebruik voor Feng Shui-lettertypen

Naast de typische plaatsen waar je een feng shui-lettertype zou verwachten, zoals een bagua, kun je deze veelbelovende letters ook voor zaken gebruiken. Als u een feng shui-consulent bent, kunnen de feng shui-lettertypen worden afgedrukt op visitekaartjes, zakelijk briefpapier en verschillende feng shui-analyses en rapporten.

Vergelijking van verschillende Chinese lettertypestijlen
Vergelijking van verschillende Chinese lettertypestijlen

Wees creatief met lettertypetekens voor Bagua-sectoren

De meest voorkomende Chinese lettertypen die in feng shui worden gebruikt, zijn de lettertypen die de acht trigrammen van de bagua vertegenwoordigen. Elk gebied van de bagua heeft een specifiek corresponderend symbool. Als u bij een presentatie aan een klant de juiste Chinese karakters in elke sector plaatst, krijgt uw bagua-presentatie een leuk tintje. Er zijn echter nog andere symbolen die u op de bagua kunt gebruiken of als feng shui-versiering gedrukt op papier, sticker of textieltransfer.

We alth Luck Sector

De karakters voor de woorden rijkdom of overvloed kunnen ook worden gebruikt om geluk bij het verkrijgen van rijkdom weer te geven. Misschien wil je het personage afdrukken, of als je een kalligraaf bent, kun je de personage(s) tekenen, inlijsten en in je rijkdomhoek plaatsen.

Erkenning en roem-geluksector

Er zijn verschillende mogelijke karakters die je kunt gebruiken voor dit deel van de bagua (zuidelijke sector). Bepaal het type bekendheid en erkenning dat u wilt, zoals beroemdheid, beroemd, betrouwbaar, genereus of filantroop, en selecteer het feng shui-lettertype dat daarbij past. Druk het lettertype in rood af voor het vuurelement.

Liefde en relatie gelukssector

Om de liefde en relatie van de bagua (zuidwestelijke sector) aan te duiden, kun je de Chinese karakters gebruiken voor liefdesleven, minnaar of vriendschap. Als je een romantische liefdesrelatie wilt verbeteren of herstellen, overweeg dan om de symbolen voor man, vrouw, vriend, vriendin, soulmate, verloofde of verloofde in dit bagua-gebied te gebruiken. Je kunt ook meer dan één symbool combineren, zoals het symbool voor liefde met het symbool voor echtgenoot, evenals de actie die nodig is voor genezing, zoals vergeving, openheid van geest, herstellen, vernieuwen of verzoenen.

Afstammelingen Gelukssector

Het geluk van de nakomelingen (westelijke sector) verwijst naar kinderen. Er zijn zoveel woorden die je in deze sector kunt gebruiken, zoals het karakter voor dochter of zoon. U kunt ook een personage gebruiken dat uw grootste wens of zorg voor uw kinderen beschrijft. Als ze jong zijn, kun je een gezonde groei gebruiken, of voor een kind dat problemen heeft, kun je het personage gebruiken voor succes of verbetering.

Mentorgeluksector

De mentorgeluksector (noordwestsector) vertegenwoordigt de mensen die je helpen in het leven en/of je carrière. Als je al een mentor hebt, kun je hem eren met de initialen van zijn voor- en achternaam. Als je op zoek bent naar een mentor, kun je de personage(s) selecteren die het beste aansluit bij je hartenwens. Je kunt ook naar de maan schieten door een personage te gebruiken dat symbool staat voor je ideale mentor.

Carrièregeluksector

De carrièregeluksector (noordelijke sector) is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste om een feng shui-lettertype toe te wijzen. Je wilt de personages kiezen die jouw grootste wens voor je carrière samenvatten. Gebruik de kleuren blauw en zwart als u het lettertype gebruikt voor creatieve kunst aan de muur of een ander decorobject.

Onderwijsgeluksector

De onderwijssector (noordoostelijke sector) zal profiteren van een feng shui-lettertype dat het gewenste resultaat aangeeft. Eerste plaats, beste van de klas, hoge score, afgestudeerd of succes. Elk van deze karakters zal deze sectie veelbelovend maken.

Gezondheidsgeluksector

De gezondheidsgeluksector (oostelijke sector) is een geweldige plek voor een van de vele feng shui-lettertypen die een goede gezondheid en een lange levensduur kunnen overbrengen. Als u een bagua aan een zieke overhandigt, vermeld dan diens naam of initialen in deze sector. Andere personages die je misschien wilt gebruiken zijn herstel, genezing, zegeningen en hernieuwde gezondheid.

Waar kunt u Feng Shui-tekenlettertypen vinden die u kunt gebruiken

Er zijn verschillende websites waar u feng shui-tekenlettertypen kunt vinden en gebruiken door deze naar uw computer te downloaden. Er zijn veel gratis lettertypesets beschikbaar. Kies de lettertypestijl die u het leukst vindt:

  • Cooltext: kies uit verschillende lettertypestijlen en installeer vervolgens uw favoriete set van 40 gratis Unicode Chinese lettertypen. Deze lettertypeset kan, net als alle typische lettertypen, in verschillende woord- en grafische programma's worden gebruikt.
  • Chinees lettertypeontwerp: dit is een gratis traditioneel Chinees lettertype dat wordt aangeboden in verschillende kleurencombinaties.
  • Chinese tools: een oudere versie van gratis Chinese karakterlettertypen, u kunt kiezen op basis van de bestandsgrootte.
  • Jean-Michel Lannier: De website van deze lettertypeontwerper presenteert een gratis feng shui-lettertype samen met verschillende afbeeldingen die laten zien hoe je deze Chinese karakters kunt gebruiken in verschillende presentaties, zoals CAD, Word, Excel en andere programma's.
Zowel traditionele als vereenvoudigde Chinese karakters
Zowel traditionele als vereenvoudigde Chinese karakters

Feng Shui-lettertypen voor websites

Als u een website ontwerpt maar geen Chinees spreekt of schrijft, dan wilt u uw webpagina ontwerpen met specifieke software voor feng shui-lettertypen. U kunt gratis lettertypedownloads vinden die zijn ontworpen voor gebruik door webontwerpers.

Feng Shui-lettertypen gebruiken

Als u ervoor kiest feng shui-lettertypen te downloaden, zorg er dan voor dat u de bron vertrouwt. Je kunt altijd de gewenste personages tekenen of schilderen om te voorkomen dat je een programma downloadt. Je zult de vele mogelijkheden ontdekken die feng shui-lettertypen bieden in verschillende feng shui-toepassingen en -gebruik.

Aanbevolen: