20 Rood, Wit & Blauw Desserts zo zoet als het land van de vrijheid

Inhoudsopgave:

20 Rood, Wit & Blauw Desserts zo zoet als het land van de vrijheid
20 Rood, Wit & Blauw Desserts zo zoet als het land van de vrijheid
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

" Het zoete land van de vrijheid" staat op het punt een geheel nieuwe betekenis te krijgen. Eer de favoriete kleuren van Amerika voor 4 juli met een van deze heerlijke rode, witte en blauwe desserts. Er is hier iets voor vrijwel elke smaak, of je nu iets gezonder wilt, een extra verwennerij of een dessert met zoete en zoute tonen.

Amerika's verjaardagstaart

Afbeelding
Afbeelding

Hoe zou je anders de verjaardag van Amerika vieren dan met een patriottische taart? Het enige dat je nodig hebt is wit cakebeslag (je kunt het van een mix maken), rode en blauwe kleurstof, wit glazuur (gebruik maar blik - dat zullen we niet vertellen) en rode en blauwe hagelslag.

Je hebt nodig:

  • Witte cakemix
  • Wit glazuur
  • Rode en blauwe kleurstof
  • Rode, witte en blauwe hagelslag

Instructies:

  1. Maak voldoende wit cakebeslag om in drie delen te verdelen.
  2. Gebruik kleurstof om het ene deel blauw en het andere rood te verven en het andere wit te laten.
  3. Bak ze in drie aparte bakvormen.
  4. Laat ze na het bakken helemaal afkoelen en stapel ze vervolgens op elkaar.
  5. Versier de buitenkant met feestelijk glazuur en hagelslag.

Als het tijd is om in je taart te snijden, zul je de majestueuze kleuren van de Amerikaanse vlag onthullen. Veel Amerikaanser dan dat wordt het niet!

Gedompelde ijshoorntjes

Afbeelding
Afbeelding

In de meeste Amerikaanse staten is 4 juli een van de warmere tijden van het jaar, dus in de woorden van Forrest Gump: "Luitenant Dan, ijs!" Maar laten we het wat feestelijker maken met wat gedoopte hoorntjes !

Je hebt nodig

  • Je favoriete soort ijshoorntjes, zoals wafel, suiker of cake
  • Rode, witte en blauwe hagelslag
  • Melkchocoladestukjes (of witte chocolade als je wilt)

Instructies

  1. Giet de hagelslag in aparte kommen en zet ze opzij.
  2. Smelt een kom chocolade, gewoon of wit (of maak verschillende kommen met verschillende kleuren, zoals rood of blauw).
  3. Neem een ijshoorntje en doop de bovenste rand in de chocolade, ongeveer ¼ helemaal naar beneden in het hoorntje. Geef de chocolade een paar seconden de tijd om op het kegeltje te rusten, maar laat hem niet volledig drogen.
  4. Rol het in de door jou gekozen strooivariëteit.

Nu heb je een schattig versierd hoorntje dat wacht op een flinke bolletje ijs! Wees zo creatief als je wilt met je kegels - dit is ook een leuke activiteit voor kinderen!

Handige hack

Forrest Gump is een geweldige film voor 4 juli.

Grand Old Flag Fruitpizza

Afbeelding
Afbeelding

Fruitpizza is een zomers genot dat eenvoudig te maken is en verslavend om te eten. Laten we het voor de vierde op de Amerikaanse vlag laten lijken.

Je hebt nodig

  • Suikerkoekjesdeeg (je kunt het maken of kopen)
  • Witte of roomkaasglazuur
  • Bosbessen en gesneden aardbeien

Instructies

  1. Bak de suikerkoekjeskorst in een rechthoekige bakvorm; koekjesdeeg uit de winkel is prima.
  2. Als het gebakken is, laat je het afkoelen en bestrijk je het met witte kaas of roomkaasglazuur.
  3. Gebruik bosbessen in de linkerbovenhoek om de sterren van de vlag te symboliseren en schik vervolgens de gesneden aardbeien om de rode strepen te creëren. Ta-da!

Dit is weer een leuk project waar kinderen mee kunnen helpen, zoals een eetbaar kunstproject.

Rode, witte en blauwe blondies

Afbeelding
Afbeelding

Is het verkeerd van mij om blondies te verkiezen boven gewone brownies? Als dat zo is, wil ik geen gelijk hebben.

Dit jaar ben ik van plan een partij blondies te maken, versierd met rode, witte en blauwe hagelslag en M'n'Ms. Voor de zekerheid zal ik waarschijnlijk van tevoren een paar testbatches moeten bakken om er zeker van te zijn dat ik ze goed krijg.

Vrijheid en Jello voor iedereen

Afbeelding
Afbeelding

Laat de vrijheid dit jaar klinken met een patriottische Jello. Het mooie van Jello is de veelzijdigheid ervan: je kunt het bereiden en serveren zoals je wilt, en het is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur.

Een van de gemakkelijkste opties is om individuele batches Jello in de kleuren rood, wit en blauw te maken en ze vervolgens samen in een schaal te scheppen, met daarop slagroom. Je kunt ook een ingewikkelder gerecht maken waarbij de kleuren over elkaar heen worden gelegd. Voor de volwassenen in het publiek: misschien wil je wat drank toevoegen en 4 juli Jello-shots maken. Ik zeg alleen maar dat je met Jello opties hebt.

Drie proost voor deze marmeren taart

Afbeelding
Afbeelding

Ik hou van de eenvoudige schoonheid van een goede marmercake, en Onafhankelijkheidsdag is het perfecte moment om er een rode, witte en blauwe draai aan te geven.

Net als bij de gelaagde cake maak je drie afzonderlijke partijen gekleurd beslag, maar in plaats van ze afzonderlijk te bakken, voeg je voorzichtig het rode beslag toe aan het witte en vervolgens aan het blauwe. Je mengt de kleuren niet volledig door elkaar (anders krijg je paars), maar sleep een mes voorzichtig door het beslag om een gemarmerde look te creëren, waardoor elke kleur vanzelf doorschijnt. Zo prachtig en zo lekker.

Feestelijke Fruitige Shortcake

Afbeelding
Afbeelding

Strawberry Shortcake is een van die klassieke desserts die me terugvoert naar de zomers van toen ik nog een kind was. Voor de basis gebruik je meestal zandkoekjes of koekjes, gegarneerd met gemacereerde aardbeien en slagroom. Om die 4 juli-vonk toe te voegen, voeg je gewoon bosbessen of bramen toe aan de mix. Nu heb je een extra feestelijke traktatie!

Handige hack

Koop een blikje kant-en-klare, gekoelde koekjes. Bestrijk ze voor het bakken met een beetje boter en bestrooi ze met kaneelsuiker. Bak volgens de instructies op het blik en verdeel het vervolgens in de lengte voor de perfecte aardbeientaartbodem.

Revolutionaire roodfluwelen cakerol

Afbeelding
Afbeelding

Misschien heb je wel eens gehoord van Merry Berry's kerstlogboekrecept voor Kerstmis, maar wat dacht je van een patriottisch roodfluwelen cakebroodje om op 4 juli te luiden? Het felrode accent van de taart zal zeker indruk maken op uw gasten. Beleg de taart met rode en blauwe bessen voor extra flair, of je kunt er zelfs wat blauw en wit glazuur overheen sprenkelen. Jammie!

4 juli Bark

Afbeelding
Afbeelding

De bast van 4 juli is een suikerzoete lekkernij die het beste enigszins koel kan worden bewaard op een warme dag - maar hij smaakt zó lekker!

Smelt witte of gewone chocolade in een laag van ongeveer ⅓ inch in een bakvorm en voeg dan de rode, witte en blauwe bevestigingen toe die je goed klinken. Probeer gedroogde veenbessen, dikke blauwe hagelslag, M'n'M's en zelfs wat gebroken stukjes krakeling om een beetje zoute crunch toe te voegen. Of houd het simpel en wervel overal blauwe of roodgekleurde witte chocolade.

Zet de bakvorm in de vriezer als je klaar bent en laat hem volledig uitharden. Haal het uit de vriezer en breek het in stukjes van verschillende grootte om er eetbare bast van te maken.

Rode, witte en blauwe fruitspiesjes

Afbeelding
Afbeelding

Stel wat fruitige spiesjes samen voor een echt eenvoudig dessert dat niet hoeft te worden gebakken!

Voeg bosbessen, bramen, aardbeien, frambozen en marshmallows toe aan houten spiesjes en toon ze op een dienblad van 4 juli. Dit is een zoete maar gezonde snack, perfect om mee te nemen naar het strand of om bij het avondeten te serveren, en het duurt waarschijnlijk ongeveer 10 minuten om klaar te zijn. Graag gedaan!

Onafhankelijkheidsdag Sundae

Afbeelding
Afbeelding

Ik kom als volwassene niet genoeg ijscoupes tegen, en misschien is 4 juli het moment om daar iets aan te doen!

Zet een ijscoupestation op met stukjes wafelkegel, rode, witte en blauwe hagelslag, marasquinkersen, een verscheidenheid aan siropen en slagroom. En ijs natuurlijk. Deze wordt zeker een hit bij jouw publiek!

'Merican Minitaartjes

Afbeelding
Afbeelding

Het is nooit een slechte tijd voor minitaartjes, vooral niet op een vakantie waar je iets wilt dat mensen gemakkelijk kunnen pakken en verslinden. Er zijn tal van eenvoudige taartrecepten waarvoor in de winkel gekochte ingrediënten nodig zijn om het proces te vereenvoudigen, of je kunt helemaal zelfgemaakt gaan als dat jouw probleem is. Blijf bij het thema van 4 juli door ze te beleggen met je favoriete rode en blauwe bessen.

Declaratie Donuts

Afbeelding
Afbeelding

Toen onze Founding Fathers bijeenkwamen om de Onafhankelijkheidsverklaring te ondertekenen, denk je dat iemand eraan dacht om feestelijke donuts mee te nemen?

Voor het geval dat niet het geval is, laten we ze helpen een paar honderd jaar later te vieren met een paar moderne donuts. Haal wat gewone donuts bij de bakker of winkel (of je kunt zelfs je eigen donuts maken). Versier ze vervolgens met rood, wit en blauw glazuur en bestrooi ze natuurlijk met feestelijke hagelslag. John Hancock zou het zeker goedkeuren!

Patriottische cakepops

Afbeelding
Afbeelding

Cake pops zijn altijd een succes voor kinderen en volwassenen, en ze zullen snel verdwijnen zodra je ze uitzet.

Maak patriottische cakepops met cake met welke smaak dan ook - vanille, rood fluweel, citroen of chocolade zijn allemaal goede opties. Voeg kleurstof aan het beslag toe om het extra levendig te maken. Zodra je de cakeballetjes hebt klaargemaakt, doop je ze in rood, wit en blauw glazuur en decoreer je met nog meer besprenkeld glazuur en hagelslag.

Snelle tip

Wees creatief met je cakepops, maar neem de tijd. Plan hoe je ze rechtop laat drogen, zodat ze er op hun best uitzien als het tijd is om ze te serveren.

Aardbeien met witte chocoladedip

Afbeelding
Afbeelding

Aardbeien zijn heerlijk op een warme julidag. Omdat ze al rood zijn, heb je alleen wat witte chocolade nodig (of een deel ervan blauw verven!) en hagelslag om een dessert te maken dat gasten van alle leeftijden één voor één zullen verslinden.

Rode en blauwe cheesecake

Afbeelding
Afbeelding

Nee, ik ben cheesecake niet vergeten! Het is een ster in de dessertwereld en kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een 4 juli-specialiteit als je er bosbessen en aardbeien overheen gooit. Als je wilt, kun je het zelfs op de Amerikaanse vlag laten lijken.

Firecracker Bundt-cake

Afbeelding
Afbeelding

Voetzoekers zijn een essentieel onderdeel van vrijwel ieders 4 juli-viering, dus het is natuurlijk logisch om hulde te brengen met een knaller-bundtcake! Deze cake pronkt van binnenuit met levendige rode, witte en blauwe kleuren, waardoor het een lust voor het oog en de smaakpapillen is.

Een ijssandwichviering

Afbeelding
Afbeelding

IJssandwiches zijn misschien wel een van de meest onderschatte ijsformaten. Draagbaar, aanpasbaar en meer als een dubbel dessert met de toegevoegde koekjescomponent.

Je hebt nodig:

  • Je favoriete gearomatiseerde koekjes (zelfgemaakt of in de winkel gekocht), zoals chocoladestukjes, pindakaas, suiker of dubbele chocolade
  • Vanille-ijs
  • Rode, witte en blauwe hagelslag

Instructies:

  1. Verzamel twee koekjes van welke smaak dan ook. Je kunt mixen en matchen, want zoals ik al zei, dit is aanpasbaar.
  2. Voeg vanille-ijs toe om een broodje te vormen
  3. Rol de randen in rode, witte en blauwe hagelslag.
  4. Maak deze van tevoren en bewaar ze in de vriezer totdat ze klaar zijn om gegeten te worden.

Snelle tip

Als je echt wat kleur wilt, kun je zelfs 4 juli-koekjes gebruiken voor je boterhammen

Mini Muffin Brownie Bites

Afbeelding
Afbeelding

Oké, ik moet bekennen: ik denk dat ik net zo veel van brownies houd als van blondies. Ze zijn gewoon zo heerlijk fudgey! Maak mini-brownie-bites met je favoriete brownie-recept, gebakken in de vorm van mini-muffins. Laat ze na het bakken volledig afkoelen en besprenkel ze met rood en blauw glazuur en 4 juli-versieringen. Een perfect grijpbaar dessert dat je in één hap kunt eten.

Klassieke met chocolade bedekte pretzels

Afbeelding
Afbeelding

Als je van een beetje zout bij je zoete smaak houdt, laat je dan niet verleiden door met chocolade bedekte pretzels!

Je hebt nodig:

  • Pretzelstaven (groot of klein) of pretzelwendingen
  • Witte of gewone chocolade die kan worden gesmolten
  • Rood en blauw glazuur, dun genoeg om te motregenen
  • Rode, witte en blauwe hagelslag

Instructies:

  1. Smelt chocolade naar keuze in een pan of magnetron.
  2. Haal platte bakplaten tevoorschijn en bedek ze met was- of bakpapier.
  3. Als je chocolade gesmolten is, doop je de pretzels erin. Gebruik een spies voor draaien om ze volledig te bedekken en eruit te vissen, of dompel de hengels ongeveer 2/3 naar beneden.
  4. Leg de pretzels, nadat ze zijn ondergedompeld, plat in een bakvorm.
  5. Voordat de chocolade droogt, versier je de pretzels door ze te besprenkelen met rode, witte en blauwe glazuur en 4 juli-hagelslag.
  6. Zet ze in de koelkast of vriezer en laat ze ongeveer een uur afkoelen.
  7. Als de chocolade hard is geworden, haal je hem uit de pannen en doe je hem in een kom, zodat iedereen tussendoor of na de ma altijd kan snacken.

Breng iedereen samen met de kracht van dessert

Afbeelding
Afbeelding

Trouw aan de Amerikaanse geest: dessert is iets dat ons bijna allemaal verenigt. Wees veilig en maak deze Onafhankelijkheidsdag een paar zoete lekkernijen om iedereen tevreden te houden. Maar het is moeilijk om boos te zijn op een dag zo mooi als 4 juli.

Aanbevolen: