10 DIY-kransen van de vierde juli die geweldig zijn met sterren

Inhoudsopgave:

10 DIY-kransen van de vierde juli die geweldig zijn met sterren
10 DIY-kransen van de vierde juli die geweldig zijn met sterren
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Wees deze zomer creatief met de perfecte doe-het-zelf 4 juli-kransen voor je voordeur. Je hoeft ook geen handwerkexpert te zijn om je patriottische geest te tonen. Dit zijn eenvoudige projecten die u in een middag kunt uitvoeren. Pak je knutselmateriaal en besteed wat tijd!

Jute sterren en strepen krans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een jutekrans maken is eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een draadkransframe, wat draad en enkele stroken jutestof of lint. Je wikkelt de jute eenvoudig om en door het kransframe en bedraadt hem onderweg. Als je klaar bent met het bedekken met jute, voeg dan een lint met sterren en strepen toe!

Vlaggedrukte jutekrans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een andere variatie op het idee van een jutekrans is het gebruik van jute bedrukt met strepen en sterren. Kom langs bij je handwerkwinkel en koop wat donkerblauwe jute met witte sterren en wat rood-wit gestreepte jute (plus de standaard kransvorm en draad). Bedek ongeveer een kwart van de krans met de sterren en de overige driekwart met strepen.

Rode, witte en blauwe mesh-lintkrans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een mesh-lintkrans is slechts een variatie op de jutetechniek. Voor deze patriottische kleurstoot knip je het rode, witte en blauwe gaaslint in stukjes en bevestig je die aan de kransvorm. Knoop veel lint met sterrenprint vast voor extra flair.

Super eenvoudig verpakte 4 juli-krans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Wat is makkelijker dan een mesh-lintkrans? Een ingepakte lintkrans! Hiervoor heb je veel rood-wit gestreept lint nodig, een blauw lint met witte sterren, een heet lijmpistool en een schuimkransvorm.

  1. Lijm het uiteinde van het rode en witte lint aan de kransvorm en wikkel het om de kransvorm, zodat het een beetje overlapt. Ga door totdat het hele ding bedekt is. Lijm het uiteinde.
  2. Knip een stuk blauw sterrenlint en maak een eenvoudige strik. Lijm of knoop de strik aan de bovenkant van de krans.
  3. Voeg nog een stuk rood en wit lint toe voor een ophanglus.

In vlag verpakte wijnstokkrans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Ga langs bij de ambachtswinkel en koop wat gaasachtige vlagstof en een wijnrankenkrans, plus al het andere dat je wilt toevoegen voor flair (groen, linten, een grote metalen ster, noem maar op). Wikkel de vlagstof rond de krans en knoop deze aan één kant vast. Bevestig alle leuke versieringen die je wilt gebruiken en hang ze op.

Asymmetrische patriottische wijnstokkrans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Grapevine-kransen zijn enkele van de meest veelzijdige. Ze vormen een perfecte basis voor het toevoegen van decoraties. In dit voorbeeld kunt u met bloemendraad rode, witte en blauwe bloemen en groen aan de krans toevoegen. Wijs sommige naar boven en andere naar beneden, waarbij u ze allemaal aan één kant bij elkaar houdt. Voeg vervolgens een strik toe van rood, wit en blauw lint, en je bent helemaal klaar.

Snelle tip

Patriottisch lint ligt meestal in de winkelrekken op Memorial Day en blijft hangen tot 4 juli. Sla een voorraad in als de feestdag nadert en vlak nadat deze voorbij is, wanneer veel handwerkwinkels de prijzen met 50% of meer verlagen. Het zal ook perfect zijn voor de krans van volgend jaar!

Schattige rode vrachtwagen 4 juli-krans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Ga naar je favoriete antiekwinkel of kringloopwinkel om een retro rode vrachtwagen (of vliegtuig of boot of welk vervoermiddel dan ook) te kopen. Pak dan een wijnrankenkrans, wat groene en witte bloemen, een kleine vlag en een patriottisch lint.

  1. Begin met het aansluiten van het speelgoed op de krans.
  2. Voeg vervolgens een bosje groen en witte bloemen toe met behulp van meer bloemendraad.
  3. Voeg een strik van patriottisch lint toe en plak een vlag in de vrachtwagen.

Patriottische brievenkrans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Gebruik dezelfde techniek als de vrachtwagenkrans om in plaats daarvan een brievenkrans te maken. Je kunt brieven in elke handwerkwinkel vinden. Ze zijn meestal in het wit, maar als je extra creatief bent, kun je ze in rood of blauw schilderen. Bevestig de brief aan de krans, net als de vrachtwagen.

Rode, witte en blauwe sterrenkrans

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Begin met een wijnrankkrans en voeg rode, witte en blauwe bessen toe voor een patriottische kleur. Pak dan een slinger van zilveren of gouden sterren en vlecht deze door de krans. Je kunt ook heel veel bedrade sterren uit de handwerkwinkel gebruiken. Hoe dan ook, je gaat voor een totaalbeeld van veel sterren gelijkmatig verspreid over de krans.

Gedurfde ringkrans voor 4 juli

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Ringkransen zijn een leuke en minimalistische manier om een krans te maken. Je kunt er een kopen in de handwerkwinkel, samen met grote rode, witte en blauwe bloemen, groen en een patriottisch lint. Om dit te maken, sluit u gewoon de bloemen en het groen aan op de ring, waarbij u de kleuren afwisselt om ze symmetrisch te maken. Hang het geheel vervolgens aan een lus van patriottisch lint. Klaar!

Krijg de patriottische geest

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een 4 juli-krans is het perfecte project om in de stemming te komen voor alle komende patriottische festiviteiten. Begroet gasten op je 4 juli-feest of vuurwerk met een prachtige decoratie en laat tegelijkertijd je creativiteit en gevoel voor stijl zien.

Aanbevolen: