Populaire campings in Cherokee NC voor zowel tent- als camperliefhebbers

Inhoudsopgave:

Populaire campings in Cherokee NC voor zowel tent- als camperliefhebbers
Populaire campings in Cherokee NC voor zowel tent- als camperliefhebbers
Anonim
Luchtfoto van Cherokee, North Carolina op een Native American-reservaat
Luchtfoto van Cherokee, North Carolina op een Native American-reservaat

Cherokee, North Carolina, is een populaire gezinsvakantiebestemming met een aantal geweldige kampeermogelijkheden. Of u nu van kamperen met een tent of met een recreatievoertuig (camper) houdt, u zult zeker een perfecte thuisbasis voor uw bezoek vinden. De campings in en nabij Cherokee, N. C., zijn snel vol, vooral tijdens de zomer en rond vakanties, dus zorg ervoor dat u vooruit plant. Reserveer de camping van uw keuze zodra u beslist wanneer u naar het gebied reist.

Cherokee/Great Smokies KOA-camping

De Cherokee/Great Smokies KOA Holiday-camping ligt net buiten de ingang van het Great Smoky Mountains National Park. Er zijn 350 kampeerplaatsen voor campers, waaronder enkele die geschikt zijn voor grote campers, plus extra tentplaatsen en kampeerhutten. Veel locaties kijken uit op de Raven Fork River of liggen dicht bij een eigen forelvisvijver.

De camping heeft veel voorzieningen, waaronder binnen- en buitenzwembaden en bubbelbaden, een springkussen, een speeltuin, een goed gevulde kampwinkel, een schoon badhuis, een speelkamer en een omheinde hondenren. Ze bieden ook een pendeldienst naar lokale bezienswaardigheden.

  • camperplaatsen variëren van $40 tot $90 per nacht, afhankelijk van de grootte, het stroomtype en of een rioolaansluiting is inbegrepen.
  • De gemiddelde kosten voor tentplaatsen bedragen $ 26 per nacht.

Fijne vakantie camping

Met meer dan 375 campings is de 40 hectare grote Happy Holiday Campground een geweldige plek voor zowel tent- als camperkamperen (zelfs grote booreilanden). Ze bieden ook hutten (sommige met opritten die toegankelijk zijn voor gehandicapten) en een stapelbed. Kampeerders kunnen vissen in het gevulde meer op het terrein en genieten van smakelijke lekkernijen uit de snackbar van de camping.

De camping heeft een zwembad, een speeltuin en een speelkamer. Extra voorzieningen zijn onder andere badhuizen, verhuur van golfkarretjes, een wasruimte, vergader-/banketfaciliteiten en WiFi. De camping organiseert zelfs een paar keer per jaar muziekfestivals.

  • camperplaatsen variëren van $46 tot $70 per nacht.
  • Aangewezen tentplaatsen variëren van $38 tot $46 per nacht.
  • Primitief kamperen in een tent kost $ 25 per nacht.

Jellystone Cherokee

Met meer dan 235 campings en een selectie huurhutten is Jellystone Cherokee een gezinscamping boordevol voorzieningen, die plaats biedt aan recreatieve voertuigen van alle soorten en maten, maar ook aan kamperen in tenten. Het ligt aan de Raven Fork River, zodat kampeerders ter plaatse kunnen vissen op forel en slangen. Voorzieningen zijn onder andere een verwarmd zwembad, speelhal, speeltuin, basketbalveld, ambachtscentrum, meerdere badhuizen, wifi en een kampwinkel. In de zomer bieden ze zelfs buitenfilms aan.

  • Camperplaatsen met volledige aansluiting variëren van $60 tot $90 per nacht, afhankelijk van de grootte, het stroomtype en de locatie.
  • Primitieve tentplaatsen kosten $55 per nacht, terwijl verbeterde sites variëren van $60 tot $90.
  • Voor beide soorten kamperen zijn locaties aan de rivier het duurst.

Indian Creek-camping

Als je liever op een kleinere camping verblijft dan de grote opties hierboven vermeld, is Indian Creek Campground een goede optie om te overwegen. Met 74 campings is deze camping geschikt voor tenten en campers die 30 ampère gebruiken. Er zijn ook hutten te huur. De camping heeft geen zwembad, maar ligt aan Bunches Creek en beschikt over snelstromende bergbeekjes. Voorzieningen zijn onder andere forelvissen ter plaatse, een speeltuin, hoefijzers, een schoon badhuis, een kampwinkel, WiFi en wasfaciliteiten.

  • Camperplaatsen met volledige aansluiting kosten $ 45 per nacht.
  • Sites met water en elektriciteit variëren van $36 tot $39, afhankelijk van of ze aan de kreek liggen.
  • Primitieve tentplaatsen kosten $ 29 per nacht.

Smokemont-camping

Als je op zoek bent naar een echte buitenervaring, dan is Smokemont Campground een geweldige optie om te overwegen. Dit is de enige Cherokee-camping die daadwerkelijk in het Great Smoky Mountains National Park ligt. Smokemont heeft kampeerplaatsen voor tenten en campers, met vuurringen en grills.

De camping heeft meer dan 142 plaatsen, georganiseerd in lussen, waarvan er één uitsluitend voor campers is. De maximale RV-grootte is 12 meter, die alleen kan worden ondergebracht in de RV-specifieke lus. Kleinere campers en tenten kunnen op de hele camping worden gebruikt. De camping heeft ook toiletten, drinkwater en wastafels. Er zijn geen douches, aansluitingen of wifi, maar het berglandschap en de wandelpaden zijn ongelooflijk. Er is een campingwinkel.

  • Kamperen kost $ 25 per nacht
  • Bezoek Recreation.gov om een camping te reserveren.

Mile High-camping

Voor een primitieve kampeerervaring buiten het Nationaal Park is Mile High Campground een geweldige optie om te overwegen. Deze particuliere camping is een perfecte plek om echt terug te keren naar de natuur in uw tent of kleine camper (tot 9 meter). Ze hebben ook een paar hutten die gasten kunnen huren.

De camping heeft geen elektriciteit, wifi of camperaansluitingen, maar wel een eigen badkamer en een warme douche. Er is ook een kampwinkel waar u brandhout en basisbenodigdheden kunt kopen. Het generatorgebruik is beperkt tot maximaal twee uur per dag, tussen 9.00 en 18.00 uur. alleen.

  • Campings kosten $25 per nacht voor twee volwassenen en kinderen onder de 16
  • Er geldt een toeslag van $ 10 per nacht voor elke extra volwassene (16+)

Extra kampeermogelijkheden in de buurt van Cherokee

Als de campings in Cherokee al geboekt zijn wanneer u begint met het plannen van uw reis, breidt u uw zoekopdracht uit naar een van de nabijgelegen gemeenschappen. Flaming Arrow Campground en Fort Wilderness RV Park and Campground bevinden zich bijvoorbeeld in de stad Whittier, slechts anderhalve kilometer buiten Cherokee.

Er zijn ook verschillende campings in de nabijgelegen stad Bryson City, waaronder Ela Campground en Deep Creek Tube Centre & Campground. Misschien wil je zelfs een breder net uitwerpen. Er zijn tenslotte tal van prachtige campings in heel North Carolina.

Aanbevolen: