17 4 juli Koekjesideeën voor een zoete traktatie met sterren

Inhoudsopgave:

17 4 juli Koekjesideeën voor een zoete traktatie met sterren
17 4 juli Koekjesideeën voor een zoete traktatie met sterren
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Vier Onafhankelijkheidsdag met een zoet en pittig koekje, sportieve patriottische kleuren en alle met sterren bezaaide toppings. Of je nu hagelslag, snoep, fruit of glazuur gebruikt, deze 4 juli-koekjes brengen vrijheid en smaak tijdens je bijeenkomst op Onafhankelijkheidsdag.

Monsterkoekjes van 4 juli

Afbeelding
Afbeelding

Monsterkoekjes zitten meestal vol haver, pindakaas, chocoladestukjes en kleurrijke, met snoep bedekte chocolaatjes. Update het klassieke geladen koekje met een patriottische twist. Verwissel de typische M&M's die in het recept worden gebruikt voor een rode, witte en blauwe variant voor uw viering van Onafhankelijkheidsdag. Deze patriottische monsterkoekjes zijn rood, wit, blauw en heerlijk.

Voetzoeker Strooi Koekjes

Afbeelding
Afbeelding

Verrijk je gebruikelijke suikerkoekjes met rode, witte en blauwe hagelslag. 4 juli-strooikoekjes zijn een eenvoudig, publieksvriendelijk dessert dat snel klaar is met slechts een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten

  • 1½ stokjes ongezouten boter, zacht
  • ¾ kopje kristalsuiker
  • 1 groot ei
  • 1 theelepel vanille-extract
  • ½ theelepel zuiveringszout
  • ½ theelepel zout
  • 2 kopjes bloem voor alle doeleinden
  • 1½ kopje rode, witte en blauwe hagelslag

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 350°F en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Klop boter en suiker tot een crème.
  3. Voeg het ei en het vanille-extract toe tot alles gemengd is.
  4. In een aparte kom de droge ingrediënten door elkaar kloppen.
  5. Voeg de droge ingrediënten in twee batches toe aan je romige mengsel en meng goed tussendoor.
  6. Vouw de hagelslag erdoor met een spatel.
  7. Gebruik een koekjeslepel of twee lepels om balletjes van 2,5 cm uit te scheppen op de met bakpapier beklede bakplaat. Plaats de koekjes minstens vijf centimeter uit elkaar. Gebruik de palm van je hand om zachtjes op het deeg te drukken voor een taai koekje. Mogelijk moet je de koekjes in batches bakken of twee pannen gebruiken.
  8. Bak gedurende 10 minuten of tot de bovenkant van de koekjes er niet meer nat uitziet.

Rode, witte en blauwe macarons

Afbeelding
Afbeelding

Als je een doorgewinterde bakker bent en een adembenemend dessert wilt voor je bijeenkomst op 4 juli, zijn macarons een elegante keuze. Rode, witte en blauwe macarons zorgen voor de kerstversiering in een heerlijk dessert. Ontdek hoe gemakkelijk het is om deze prachtige 4 juli-koekjes te maken, die net zo mooi zijn om naar te kijken als om te eten.

Mini-suikerkoekjes-fruitpizza's

Afbeelding
Afbeelding

Voor een gezondere optie of gewoon een manier om kleur aan je koekjes te geven zonder kleurstoffen te gebruiken, zijn mini-fruitpizza's een gemakkelijke manier om een dessert met rode, witte en blauwe koekjes te maken. Pak je favoriete recept voor suikerkoekjes en bak ze volgens het recept. Als ze afgekoeld zijn, bestrijk ze dan met een witte botercrème of een smeerkaaspasta. Voeg bosbessen en aardbeien of frambozen toe om de patriottische look compleet te maken.

Patriottische Jello-koekjes

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt levendige rode en blauwe koekjes maken met een even levendige smaak door een gearomatiseerde gelatinemix toe te voegen aan je koekjesrecepten. Dit patriottische jello-koekjesrecept is meer dan eenvoudig en past perfect bij een witte botercrème of roomkaasglazuur om je patriottische hagelslag op zijn plaats te houden.

4 juli Koekjestruffels

Afbeelding
Afbeelding

Dit koekjesrecept van 4 juli zal heel veel tijd vrijmaken omdat het zo eenvoudig is. Het beste is dat feestgasten zullen denken dat je er veel tijd aan hebt besteed of dat je zelfs een professional hebt betaald om ze voor je te maken. Voor deze koekjestruffels heb je slechts drie ingrediënten nodig, en je kunt de smaken naar wens aanpassen.

Ingrediënten

  • 1 pakje roodfluwelen Oreo-koekjes
  • 8 ons roomkaas, verzacht
  • Rode, witte en blauwe snoepjes of chocolademelts
  • Patriottische hagelslag

Routebeschrijving

  1. Gebruik een keukenmachine om je Oreos te verpletteren en zet ze opzij. Als je geen keukenmachine hebt, gebruik dan een soepblik of een deegroller om de koekjes in een plastic ritszak fijn te maken.
  2. Klop de roomkaas in een grote kom tot hij glad en luchtig is.
  3. Voeg de gemalen Oreos toe en mix tot alles gemengd is.
  4. Gebruik een koekjeslepel of een eetlepel om de truffels vorm te geven en plaats ze op een bakplaat of bord bekleed met bakpapier.
  5. Een uur lang bevriezen.
  6. Smelt je snoep- of chocolademelts.
  7. Haal de truffels uit de vriezer en gebruik een vork om ze met de chocolade te bedekken en plaats ze terug op het perkamentpapier.
  8. Voeg hagelslag toe terwijl de chocolade nog nat is, zodat ze blijven plakken.

Je kunt elke smaak Oreo kiezen die je lekker vindt, maar de roodfluwelen Oreo's voegen een extra laag patriottische details toe aan dit recept. Je kunt hier ook de stap om het snoep te bedekken overslaan en je truffels door hagelslag rollen voordat je ze invriest, voor een eenvoudig decoratieproces.

Rode, witte en blauwe M&M koekjesrepen

Afbeelding
Afbeelding

Als je niet kunt kiezen tussen blondies en koekjes voor je 4 juli-feest, zijn deze koekjesrepen het perfecte dessertcompromis. Maak een batch of twee rode, witte en blauwe M&M-koekjesrepen klaar voor een leuke draai aan het klassieke chocoladekoekje. Je zult genieten van het gemak van dit recept, en feestgangers zullen dol zijn op de decadente traktatie.

Gemakkelijke 4 juli Oreos

Afbeelding
Afbeelding

Waarom je eigen koekjes maken als Oreos al zo'n favoriet bij de fans zijn? Geef ze een 4 juli-upgrade met kleurrijke candy melts en alle met sterren bezaaide hagelslag. Doop slechts de helft van de Oreo in je patriottische candy melts en bestrijk ze met strooisel voordat het uithardt voor een elegante look. Als je het volle zoete smaakprofiel wilt, geef elk koekje dan een volledige coating en zoveel hagelslag als je kunt. Deze patriottische draai aan geliefde koekjes werkt ook op wafelkoekjes, zandkoekkoekjes en je favoriete bakkerijsuikerkoekjes.

Rode, witte en blauwe vuurradkoekjes

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet nodig om 4 juli-flair toe te voegen aan de decoraties op deze koekjes, want het deeg zelf is op zichzelf al patriottisch. Deze rode, witte en blauwe windmolenkoekjes zijn gemakkelijker te maken dan je zou denken en bieden een eenvoudiger dessertoptie tijdens een viering van de Onafhankelijkheidsdag. Er zijn geen zoete toppings nodig als het koekje op zichzelf zo lekker is.

Havermoutkoekjes met drie bessen

Afbeelding
Afbeelding

Het verwerken van blauwe en rode bessen in koekjes voordat ze worden gebakken, is een andere manier om patriottische kleuren aan je dessert toe te voegen zonder kunstmatige kleurstof te gebruiken. Bessen zijn in deze tijd van het jaar vaak in het seizoen, dus het is ook een geweldige kans om aardbeien, bosbessen of frambozen te gebruiken in je 4 juli-koekjes.

Ingrediënten

  • 1 stokje gezouten boter, zacht
  • 1 kop verpakte bruine suiker
  • 2 eiwitten
  • 1 theelepel vanille
  • 2 kopjes snelkokende haver
  • ⅓ kopje bosbessen, gehalveerd
  • ⅓ kopje frambozen
  • ⅓ kopje aardbeien, gehakt

Instructies

  1. Verwarm je oven voor op 375°F en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Sla de boter en de suiker luchtig.
  3. Voeg de eieren en vanille toe en meng goed tussen elk ei.
  4. Voeg de haver erdoor tot alles gemengd is.
  5. Voeg je bessen toe en meng ze voorzichtig.
  6. Schep koekjes op je bakplaat. Deze zullen niet perfect rond zijn en dat is oké: je gaat hier voor een beetje een rustieke look. Voeg in dit stadium gerust extra bessen toe aan de bovenkant.
  7. Bak gedurende 8-10 minuten. Controleer na 8 minuten of de randen bruin zijn en bak slechts één minuut extra per keer.

Meringuekoekjes van 4 juli

Afbeelding
Afbeelding

Makkelijker te maken dan ze eruitzien en moeiteloos elegant: deze meringuekoekjes van 4 juli laten iedereen geloven dat je uren in de keuken hebt gestaan. Vier de vrijheid met een heerlijk klein koekje dat knapperig is aan de buitenkant en taai aan de binnenkant.

Rode, witte en blauwe kersen-amandelkoekjes

Afbeelding
Afbeelding

Kersen- en amandelsmaak gaan samen als vuurwerk en de 4e. Laat dit klassieke koekje zien met een scheutje sterrenchocolade in rood, wit en blauw. Kersen-amandelkoekjes met de kleuren van de Amerikaanse vlag zullen een absolute hit zijn onder je mede-vrijheidsvierders.

Sterkoekjes met patriottisch gewerveld glazuur

Afbeelding
Afbeelding

Deze leuke stervormige koekjes hebben alle patriottische vlagkleuren van de feestdag en zijn supergemakkelijk te maken. Een eenvoudig recept voor het uitknippen van suikerkoekjes en een snelle royal icing-hack geven je met sterren bezaaide suikerkoekjes met een opvallende decoratie.

Voor de koekjes

Ingediënten

  • 2 stokjes ongezouten boter, zacht
  • 1 kopje witte suiker
  • 1 groot ei
  • 1 theelepel vanille-extract
  • ¼ theelepel amandelextract
  • 3 kopjes bloem voor alle doeleinden
  • 2 theelepels bakpoeder
  • ½ theelepel zout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 350°F.
  2. Roomboter en suiker tot een gladde massa.
  3. Voeg het ei en de extracten toe en klop tot alles gemengd is.
  4. Meng de droge ingrediënten in een aparte kom en voeg ze langzaam toe aan de natte ingrediënten.
  5. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast voordat u het deeg uitrolt en uitsnijdt met een middelgrote sterkoekvormer.
  6. Bak de uitgesneden koekjes op een bakplaat met anti-aanbaklaag gedurende 6-8 minuten.

Voor de patriottische Royal Icing

Ingrediënten

  • ¼ kopje meringuepoeder
  • ⅓ kopje water
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 4 kopjes poedersuiker.
  • Rode en blauwe voedselkleurstof

Instructies

  1. Meng meringuepoeder en water in een keukenmixer of gebruik een elektrische mixer gedurende 2-3 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de vanille toe en mix tot alles gemengd is.
  3. Voeg suiker toe en mix op gemiddelde snelheid gedurende 4-7 minuten of tot het volume verdubbeld is, helder wit van kleur is en er zachte pieken ontstaan op de klopper.
  4. Verdeel het glazuur doormidden. Laat de ene helft wit en verdeel de andere helft opnieuw in tweeën om diepblauwe en felrode royal icing te maken.
  5. Als je koekjes volledig zijn afgekoeld, maak je een kom met het witte glazuur klaar. Voeg wervelingen van rood en blauw toe en doop je koekje met de voorkant eerst in het mengsel. Gebruik een tandenstoker om luchtbellen te verwijderen en een spatel om eventuele pieken plat te maken. Je zou een rode, witte en blauwe tie-dye-look op je koekjes moeten hebben.
  6. Laat cookies volledig uitharden totdat de royal icing hard wordt.

4 juli Crinkle Cookies

Afbeelding
Afbeelding

Crinkle-koekjes zijn heerlijk tijdens elk feest, maar voor 4 juli zijn alleen rode, witte en blauwe crinkle-koekjes voldoende. Deze 4 juli-crinklekoekjes zijn net zo leuk om naar te kijken als om te eten, en ze zijn het perfecte koekjesrecept om samen met je kinderen te maken terwijl je samen Onafhankelijkheidsdag viert.

Stervormige zandkoekkoekjes

Afbeelding
Afbeelding

Shortbread-koekjes zijn favoriet bij fans en zo gemakkelijk te maken. Gebruik dit eenvoudige recept om uw koekjesdeeg klaar te maken. Voeg rode en blauwe kleurstof toe aan het deeg en snijd elk van je koekjes in een kleine stervorm. Tegen de tijd dat ze uit de oven komen, heb je zandkoekjes met sterren zo helder als vuurwerk.

Amerikaanse taartkoekjes

Afbeelding
Afbeelding

Koekjes staan misschien op het menu voor een feest op 4 juli, maar het echte Amerikaanse dessert is taart. Geef een knipoog naar de klassieke zoete lekkernij met een creatieve koekjestwist met je favoriete taartsmaken. Pak je favoriete recept voor het uitsnijden van suikerkoekjes en een blikje met je favoriete taartvulling. Voor een bijeenkomst op 4 juli kun je proberen de smaken van appel-, bosbessen- en kersentaart te mixen - de meest geliefde taarten voor Amerikanen. Snijd je koekjes in grote cirkels uit en snijd vervolgens kleine reepjes van het deeg, zodat je er een "taartrooster" bovenop kunt maken. Gebruik de grotere cirkelkoekjes als basis, bedek met een eetlepel van je taartvulling en leg de roosterstukken er bovenop. Bestrooi de bovenkant met grove suiker voor een extra taartgeïnspireerd detail. Bak volgens jouw recept en zie hoe deze eenvoudige koekjesingrediënten veranderen in mini-Amerikaanse taarten.

Maak van elk koekje een 4 juli-koekje

Afbeelding
Afbeelding

Als je weinig tijd hebt en een gekoeld koekjesdeeg of een koekje uit de winkel moet omzetten in een patriottische traktatie, heb je gewoon een beetje creativiteit nodig om van elk koekje een 4 juli-koekje te maken. Probeer deze bak- en decoratietips om in een mum van tijd een kerstdessert te bereiden.

  • Maak sandwiches met sterrenkoekjes met chocoladekoekjes en rood, wit en blauw glazuur. Je kunt ook de randen van je glazuur in hagelslag rollen voor een gemakkelijke patriottische flair.
  • Gebruik blauwe en rode schuursuiker op gekoeld deeg om het een kleurrijke uitstraling te geven als het uit de oven komt.
  • Gebruik bosbessen en frambozen in plaats van chocoladestukjes om snel een rood, wit en blauw koekje te maken.
  • In de winkel gekochte suikerkoekjes met wit glazuur, Twizzlers en blauwe muskusschelpen zijn snelle koekjes met Amerikaanse vlag.
  • Chocoladekoekjes of pindakaaskoekjes uit de winkel veranderen moeiteloos in patriottische snacks als je ze eenmaal in witte chocolade doopt en afwerkt met rode en blauwe hagelslag.
  • Gebruik rode en blauwe kleurstof om Amerikaanse vlaggen op gekoeld koekjesdeeg te schilderen voordat het in de oven gaat.
  • Bestrijk elk koekje met een toefje slagroom, een aardbei en een paar bosbessen voor een instant elegante traktatie.

Vier de vrijheid en serveer de zoetste lekkernijen op de 4e

Afbeelding
Afbeelding

Koekjes zijn een geweldig dessert voor 4 juli. Op 4 juli ben je vrij om elk soort koekje te maken dat je wilt. Deze ideeën zouden je een solide lijst van met sterren bezaaide koekjes moeten opleveren die zo mooi zijn als een vuurwerkshow en boordevol patriottische smaak.

Aanbevolen: