Kinderbijslag en collegegeld in New York

Inhoudsopgave:

Kinderbijslag en collegegeld in New York
Kinderbijslag en collegegeld in New York
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

In New York kan kinderalimentatie en collegegeld worden opgelegd totdat het kind de leeftijd van 21 jaar bereikt. In zaken met betrekking tot voogdij en bezoek wordt de jongere echter als volwassene beschouwd zodra hij of zij 18 wordt..

Emancipatie van het kind

Het idee dat een ouder de plicht heeft om financiële steun te verlenen tot de leeftijd van 21 jaar, staat niet in steen gebeiteld. Onder bepaalde omstandigheden kan de ouderlijke verantwoordelijkheid op eerdere leeftijd worden beëindigd. Als de jongere door een van de volgende omstandigheden financieel onafhankelijk wordt van zijn of haar ouders, zijn ouders niet langer verplicht om ondersteuning te bieden:

  • Huwelijk
  • Aanmelding bij de strijdkrachten
  • Voltijds dienstverband

Berekening van kinderbijslag en collegegeld in New York

De betaling van kinderalimentatie en collegegeld in New York wordt door de rechtbank bevolen. Een rechter berekent het basisbedrag van de kinderbijslag en bepa alt welk deel van dit bedrag door de niet-verzorgende ouder moet worden betaald. De bruto-inkomenscijfers voor beide ouders worden bij elkaar opgeteld en vermenigvuldigd met het kinderbijslagpercentage zoals vastgelegd in de Child Support Standards Act (" CSSA" ). Deze percentages zijn als volgt:

Rekenmachine voor kinderbijslag

Aantal kinderen Percentage van het inkomen van de ouders
Eén 17%
Twee 25%
Drie 29%
Vier 31%
Vijf of meer Minimaal 35%

Als de niet-verzorgende ouder werk zoekt of geen inkomen heeft, wordt een minimumbetaling van $ 25 per maand opgelegd voor kinderalimentatie. Het Hof kan, naar eigen goeddunken, bepalen dat de niet-verzorgende ouder de kosten van post-secundaire of speciale onderwijscursussen voor zijn of haar kind vergoedt. Dit cijfer ligt boven het hierboven genoemde basisniveau van kinderbijslag.

Verzekering voor toegekende kinderbijslag

Zodra het bedrag van de kinderalimentatie en/of het collegegeld is vastgesteld, moet u regelingen treffen voor een levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de niet-verzorgende ouder. De kosten van de premies zijn de financiële zekerheid die de dekking biedt zeker waard.

Kinderbijslagovereenkomst voor een ander bedrag

Een echtpaar uit New York heeft het recht om een alternatieve regeling te treffen als het gaat om kinderalimentatie. Elke afwijking van de bepalingen van de CSSA moet een schriftelijke overeenkomst tussen de twee partijen zijn. Een bepaling waaruit blijkt dat elke persoon op de hoogte is van het bedrag aan kinderbijslag dat zou zijn toegekend op grond van de bepalingen van de wetgeving, moet in de overeenkomst worden opgenomen om deze geldig te maken.

Faillissement en kinderalimentatie

Het uitspreken van een faillissement ontheft de niet-verzorgende ouder niet van zijn of haar verplichting om kinderalimentatie te betalen. Als de financiële omstandigheden van de niet-verzorgende ouder dramatisch veranderen, is de juiste handelwijze het zoeken naar een variatie in het bedrag aan kinderalimentatie dat moet worden betaald.

Bezoek en kinderbijslag

Als de bezoekrechten van de niet-verzorgende ouder met het kind of de kinderen worden verstoord, heeft die persoon niet het recht om kinderalimentatiebetalingen in te houden totdat de situatie is opgelost. De betalingen zijn nog steeds opeisbaar zoals besteld.

Medische verzekering voor kinderen

Een andere kwestie die in de ondersteuningsovereenkomst moet worden opgenomen, is die van de ziektekostenverzekering voor de kinderen. De rechter beslist welke ouder verantwoordelijk is voor het betalen van de kosten van de verzekering. Dit hoeft echter niet noodzakelijkerwijs de niet-verzorgende ouder te zijn. Vaak wordt de ouder met de beste of meest voordelige dekking veroordeeld tot het betalen van de kosten van de ziektekostenverzekering.

Aanbevolen: