Gratis e-mailaccounts voor kinderen

Inhoudsopgave:

Gratis e-mailaccounts voor kinderen
Gratis e-mailaccounts voor kinderen
Anonim
jongen met behulp van laptop
jongen met behulp van laptop

Als u de beslissing heeft genomen om uw kind toegang tot internet te geven, is het laatste waar u zich zorgen over wilt maken dat zij een onzedelijk bericht opent of dat iemand met snode bedoelingen gemakkelijk haar e-mailadres kan vinden. Gelukkig zijn er enkele opties voor gratis e-mailaccounts waarmee je het ouderlijk toezicht krijgt dat je nodig hebt om je kind te beschermen.

Sites die gratis e-mail voor kinderen aanbieden

Als u uw kind toegang geeft tot een kindvriendelijk e-mailaccount, kan hij/zij veilig het internet gaan verkennen. Op deze manier kunnen ze aan hun online communicatie werken en hun technische vaardigheden ontwikkelen.

ZillaMail

ZillaDog werkt samen met scholen om gratis e-mail aan te bieden. ZillaMail is toegankelijk vanuit elke webbrowser, is beveiligd tegen spam en heeft volledig ouderlijk toezicht. Kinderen zullen genieten van deze gratis e-mail omdat ze de skins kunnen veranderen om hun account aan te passen. Ouders zullen het geweldig vinden omdat het automatisch zowel godslastering (zelfs als het door een goedgekeurde buddy wordt gebruikt) als persoonlijke informatie blokkeert. De site biedt zelfs een gratis online demo. Met ouderlijk toezicht op ZillaDog kunt u:

  • Maak en bewerk een vriendenlijst met mensen die contact mogen opnemen met uw kind.
  • Blokkeer specifieke e-mailadressen.
  • Stel het systeem zo in dat er een kopie wordt verzonden naar de ouder van elke verzonden of ontvangen e-mail.

ZillaDog biedt upgrades naar premiumfuncties, zoals een veilige chatroom waar uw kind met haar vriendjes kan praten.

Gmail met Family Link

Voor kinderen van 13 jaar en jonger kan een volwassene een Gmail-account voor hen instellen via de 'gezinslink'. Hoewel Gmail om je creditcard vraagt om te verifiëren dat een volwassene zich heeft aangemeld, is deze service volledig gratis. Gmail met gezinslink is volgens ZDnet een van de beste e-maildiensten voor kinderen en voor ouderlijk toezicht. Het bevat:

  • De mogelijkheid om app-gebruik goed te keuren en te blokkeren.
  • Stel tijdslimieten in en vergrendel het apparaatgebruik met uw apparaat.
  • Bekijk en verwijder de eerdere online activiteiten van uw kind.
  • Voorkom dat ongepaste inhoud uw kind bereikt.

Gratis proefversie en kleine kosten voor e-mailaccounts voor kinderen

moeder en dochter gebruiken samen een laptop
moeder en dochter gebruiken samen een laptop

Sommige sites bieden gratis proefperiodes aan, zodat u het e-mailaccount kunt uitproberen voordat u besluit voor diensten te betalen. Hoewel er voor de e-mailaccounts van deze kinderen kosten in rekening worden gebracht, zijn ze vaak voorzien van extra beschermende functies.

ZooBuh

ZooBuh! kost één dollar per maand per aangemaakt account. Ze merken op dat dit wordt gedaan om te voorkomen dat advertenties in het account van uw kind worden weergegeven. Hoewel ze geen gratis proefperiode aanbieden, hebben ze een geld-terug-garantie van 30 dagen als u en uw kind niet tevreden zijn met hun diensten. Zoobuh! kenmerken:

  • De mogelijkheid om spam, slechte woorden en specifieke afzenders eruit te filteren.
  • Volg, keur goed en verwijder inkomende en uitgaande e-mails en bijlagen.
  • Ontvang e-mailkopieën rechtstreeks in de inbox van de ouder.
  • Activeer tijdtoewijzingen en stop tijdelijk het gebruik van de site.
  • Ontvang waarschuwingen en blokkeer interactie met roofdieren op basis van tips.

Tocomail

Tocomail biedt een gratis proefperiode van één week aan, zodat u en uw kind de functies van de site kunnen uitproberen voordat u tot betaling overgaat. Als je de site leuk vindt, kost het $ 2,99 per maand of $ 29,99 per jaar om een kinderaccount aan te maken. Kenmerken omvatten:

  • Een quarantainebox die twijfelachtige e-mails verwijdert en de ouder waarschuwt met meldingen.
  • Een tekenfunctie waarmee kinderen creatief kunnen zijn en kunstwerken kunnen sturen via hun e-mailadres.
  • Meldingen verzonden naar de aangemelde ouder wanneer een e-mail wordt ontvangen door de account van uw kind.
  • Een aangepaste avatar die kinderen kunnen maken en waarmee ze kunnen communiceren.

KidsE-mail

KidsEmail biedt een proefperiode van 30 dagen en vraagt u vervolgens of u wilt doorgaan en een abonnement wilt aanschaffen in plaats van dat u automatisch kosten in rekening brengt. Abonnementen kosten $ 38,95 voor een jaar of $ 4,95 per maand. Op deze site zijn maximaal vier accounts toegestaan voor het maandabonnement en maximaal zes accounts voor het jaarabonnement. Ouders merken op dat het account super eenvoudig in te stellen is. Andere kenmerken zijn onder meer:

  • De mogelijkheid om limieten in te stellen voor de hoeveelheid tijd die op de site wordt doorgebracht.
  • Ontvang kopieën van verzonden en ontvangen e-mails en blokkeer specifieke afzenders.
  • Een advertentievrije site zodat uw kind niet wordt blootgesteld aan inhoud waar u zich niet prettig bij voelt.
  • Automatische spamfilters die u kunt goedkeuren of die uw kind niet kan zien.

Het account testen voordat uw kind het gebruikt

Hoewel leren navigeren bij het verzenden en ontvangen van e-mails een essentiële vaardigheid is in de hedendaagse hightechwereld, is het net zo belangrijk om uw kind te beschermen tegen online roofdieren en verontrustende inhoud. Het is een goed idee om het account voor uw kind in te stellen bij de provider van uw keuze en het een tijdje uit te proberen bij het kiezen van de beste e-mailservice voor kinderen. Probeer te e-mailen vanaf een niet-goedgekeurd adres en kijk wat er gebeurt. Stuur een testmail naar oma en zorg ervoor dat ze deze ontvangt. Besteed wat tijd aan het surfen op de site waar de e-mail zich bevindt. Werkt alles naar wens, dan kunt u uw kind aan boord brengen in een omgeving die door u persoonlijk op veiligheid is getest.

Aanbevolen: