12 Snackle Box-ideeën die het hele gezin zullen inspireren

Inhoudsopgave:

12 Snackle Box-ideeën die het hele gezin zullen inspireren
12 Snackle Box-ideeën die het hele gezin zullen inspireren
Anonim

Begin slimmer met snacken met een snackdoos gevuld met je favoriete lekkernijen!

Meisje dat snacks eet
Meisje dat snacks eet

Kinderen zijn wispelturig, en volwassenen houden van een selectie items om van te grazen als ze een beetje trek krijgen. Dit maakt snackleboxen zo ontzettend spectaculair! Voor degenen die niet bekend zijn met dit verrukkelijke snacksysteem, laten we je kennismaken met de perfecte manier om je snacks te verpakken!

Zoete en hartige snackdoosideeën

Voor de mensen die het aas hebben gegrepen en hun tanden willen zetten in een tacklebox vol lekkernijen, zijn hier enkele spectaculaire snackspreads om te overwegen!

Boushie-ontbijt

Belgische wafels en theetijd
Belgische wafels en theetijd

De hele dag ontbijten is gewoon het beste! Pak je DASH Mini Waffle Maker, maak wat wafels klaar en snijd ze in vieren. Voeg vervolgens wat verse bosbessen, aardbeien en bramen toe. Combineer dit met individuele bakjes ahornsiroop, honing, pindakaas en jam, en je hebt de perfecte snackbox voor ontbijtliefhebbers!

Klassieke Charcuterie Catch

Vrouw handen salami worst snijden op een houten bord
Vrouw handen salami worst snijden op een houten bord

Wie kan een klassieker afwijzen? Salami, prosciutto en Spaanse chorizo zorgen samen met cheddar, havarti, gouda en gruyere-kazen voor een eiwitrijke snack. Natuurlijk mag je de pittige mosterd, crackers, een handvol olijven en gekonfijte pecannoten voor een vleugje zoetigheid niet vergeten! Snackle box charcuterie is een fantastische voedselkeuze voor lange autoritten of wandelingen.

Fruicuterietarief

Twee lunchboxen met gezonde voeding
Twee lunchboxen met gezonde voeding

Over charcuterie gesproken: fruitliefhebbers zullen vallen voor deze kleurrijke spread. Pak wat bessen, kersen, druiven en appelschijfjes, met een scheutje citroensap om ze vers te houden, en combineer ze met brie, crackers, Griekse yoghurtdip, amandelen, pistachenoten en met chocolade bedekte pretzels. Dit is een verfrissende keuze waar iedereen in het gezin van zal genieten!

Relish Tray

Olijven en Antipasto
Olijven en Antipasto

Het is de perfecte mix van zout en aardse zoetheid! Vul deze snackdoos met een pittige mix van ontpitte groene, zwarte en Kalamata-olijven, augurken, groene uien, radijsjes, bananenpepers, Parmezaanse whisps en salami. Hoewel dit misschien een vreemde snack voor kinderen lijkt, staan velen verrassend open voor het uitproberen van nieuwe smaken en houden ze zelfs van zure en bittere hapjes!

Antipasto-voorgerecht

Charcuterieplanksalami
Charcuterieplanksalami

Mozzarellaballetjes, parmezaanse kaas, kerstomaatjes, verse basilicum, salami, prosciutto, zwarte olijven, gemarineerde artisjokharten, zongedroogde tomaten, kaastortellini's en Italiaanse dressing zijn een stevige keuze die iedereen in de bemanning verzadigd zal houden. Oh, en vergeet niet om minibroodstengels toe te voegen voor een extra crunch!

Fantastisch feest

traditionele Mexicaanse voedselsalsa's en ingrediënten
traditionele Mexicaanse voedselsalsa's en ingrediënten

Voor de fans van Mexicaanse gerechten: dit is de snackbox voor jou! Spaanse chorizo, Manchego-kaas, chips, paprika, ingelegde jalapenos, met chili gekruide pistachenoten en carne seca zorgen voor een pittige selectie die uw gezin zeker in beweging zal houden tijdens een drukke dag! Vergeet uw dipsauzen niet: u kunt pico de gallo en guacamole verpakken in individuele kruidencontainers die precies in uw doos passen.

Mediterrane Mezze

Verscheidenheid aan mediterrane antipasti
Verscheidenheid aan mediterrane antipasti

Maak Hercules trots met een mengsel van pitabroodje, hummus, Kalamata-olijven, geroosterde kikkererwten, gesneden paprika, kerstomaatjes, palmharten, plakjes komkommer, artisjokharten en verse basilicumblaadjes. Wat uw vlees en kaas betreft, zijn salami, prosciutto, mozzarellaballetjes en fetakaas een goede keuze. Voor een vleugje zoetigheid kunnen ouders er vervolgens druiven, vijgen, bessen, gedroogd fruit en mini-baklavarepen doorheen gooien.

Willy Wonka Wonderland

Georganiseerd dienblad gevuld met snacks
Georganiseerd dienblad gevuld met snacks

Dit is misschien wel de droom van elk kind! Een grote doos gevuld met de beste chocolaatjes, snoepjes, gummies, koekjes, mini-marshmallows en met yoghurt bedekte pretzels zullen een echte traktatie zijn! Voor degenen die naar de film gaan: dit is een eenvoudig snackdoosje dat je achter in de luiertas kunt schuiven, zodat iedereen snacks heeft voor de speelfilm!

Parfaitparade

Yoghurt in een kom met lepels
Yoghurt in een kom met lepels

Voor de gezinnen die ruimte hebben om wegwerpbare solobekers in hun tas te stoppen, kun je overwegen om een parfaitreep in je snackdoos te maken. Vul specerijencontainers met je favoriete merk Griekse vanilleyoghurt en pak je dienblad in met muesli, gemalen koekjestopping en verse aardbeien, bosbessen, frambozen en bramen. Voeg chocoladestukjes, Cinnamon Toast Crunch-ontbijtgranen en geroosterde of gekonfijte amandelen toe, en je draagbare ontbijtreep is compleet!

Decadent dessert

Aardbeien gedoopt in chocolade als romantisch dessert
Aardbeien gedoopt in chocolade als romantisch dessert

Voor de meer veeleisende fijnproevers kun je je zoete snackbox-ervaring naar een hoger niveau tillen door deze te vullen met met chocolade bedekte espressobonen, aardbeien en pretzels, met witte chocolade bedekte veenbessen, frambozen, groene druiven, pirouettes, gekonfijte pecannoten en karamel popcorn. Dit is de perfecte mix van natuurlijke en kunstmatige zoetheid met slechts een vleugje zout erin.

Aziatische Snackspread

Chinese lente-ui-pannenkoeken
Chinese lente-ui-pannenkoeken

Edamame met een snufje koosjer zout, lente-uitjespannenkoekjes, een kruidenpotje met sojagember of pindasaus om in te dippen, en geroosterde sojabonen zijn allemaal heerlijke keuzes! Voeg zoete aardappelchips, plakjes drakenfruit, gedroogde mango en loquats toe en je hebt een gezond dessert dat je bij je snack kunt combineren. Dit is een geweldige optie voor oudere kinderen die iets minder kieskeurig zijn in het uitproberen van nieuw voedsel.

Kiddie Klassiekers

Plastic bakje met daarin gesneden honingham
Plastic bakje met daarin gesneden honingham

Crackers, vlees en kaas maken Lunchables al meer dan 30 jaar tot een klassieker. Waarom knoeien met een systeem dat duidelijk werkt? Voor de kieskeurige eters kun je wat Ritz- en botercrackers pakken, wat cheddar- en colby-jack-kazen erbij, samen met harde salami en pepperoni, en je hebt een hit! Voeg wat druiven, bessen en gummies toe, en deze eenvoudige snackdoos heeft gegarandeerd iets voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat is een snackbox?

Jong meisje zit in een autostoeltje en eet lunch op een roadtrip
Jong meisje zit in een autostoeltje en eet lunch op een roadtrip

Een snacklebox is precies hoe het klinkt: een mini-tacklebox gevuld met snacks. Kortom: een charcuterieplank in een perfect georganiseerde doos! In elk compartiment zit een andere lekkernij, waardoor de gebruiker het ultieme snacksysteem krijgt.

Deze kunnen eenvoudig worden gemaakt door tackleboxen of kralenorganizers te kopen. Op zoek naar individuele porties? Bento-boxen zijn ook een goede keuze!

Is het gebruik van een tackle- of kralendoos veilig voor voedsel?

Voedsel kan veilig worden bewaard in dozen voor visgerei en kralen als u containers kiest die zijn gemaakt van PETE / PET-, HDPE-, LDPE- en PP-kunststof. Dit zijn allemaal dezelfde materialen waaruit uw melkkannen, yoghurtbekers, flessendoppen en hersluitbare zakjes bestaan! Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes op de onderkant van deze containers leest en ze voor gebruik met de hand wast.

Op welke andere kenmerken moet ik letten?

Bij het zoeken naar de ideale snackdoos kun je ook rekening houden met verstelbare verdelers. Hierdoor kunt u uw snackopties volledig aanpassen. Ook zijn tackleboxen met veilige sluitingen en een waterdichte afdichting optimaal om morsen en lekken te voorkomen.

Wanneer zou ik baat hebben bij een Snackle Box?

Romantische lentepicknick
Romantische lentepicknick

Voor de mensen die graag grote ma altijden overslaan en het liefst de hele dag grazen, zijn er snackboxen speciaal voor jou gemaakt! Maar voor de rest van de samenleving, die niet graag kleine hapjes als ma altijd eet, kunnen snackboxen nog steeds grote voordelen opleveren als je op roadtrip gaat, naar een openluchtconcert gaat of een toneelstuk speelt, de hele dag moet doorbrengen. bij de zwemwedstrijd van uw kind, of bent van plan een dagje aan het meer door te brengen.

Voor koppels die een romantische wandeling willen maken, van plan zijn een drive-in-film te kijken, of gewoon willen picknicken in het park, zijn snackboxen ook een geweldige manier om je ma altijditems op leuke afspraakjes te vervoeren!

Hoe houd ik mijn snackbox koud?

Als uw tarief items bevat die op het ijs moeten blijven, investeer dan in een PackIt Freezable Boodschappentas. Dit is een eenvoudige oplossing die uw snackdoos urenlang koud houdt, en er zijn geen koelelementen voor nodig. Het beste van alles is dat er ruimte is om drankjes in te gooien die passen bij je snackspread!

Snackleboxen zijn volledig aanpasbaar

Voor de ouders met kieskeurige eters is het belangrijk om te onthouden dat snackboxen volledig aanpasbaar zijn, dus neem de voedselopties die je het lekkerst vindt en maak de box je eigen! Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat iedereen gelukkig en vol blijft!

Aanbevolen: