10 beste herfstkaarsen voor elke sfeer

Inhoudsopgave:

10 beste herfstkaarsen voor elke sfeer
10 beste herfstkaarsen voor elke sfeer
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Elk jaar rond deze tijd verschuift de hoek van de zon een heel klein beetje, en ik betrap mezelf erop dat ik weemoedig denk aan knusse breisels die strak tegen de frisse lucht worden aangetrokken, bakprojecten in het weekend en pompoenen plukken. Maar ik woon in Los Angeles. In werkelijkheid zweet ik het nog steeds uit voor een ventilator en bestel ik bezorging omdat het te warm is om te koken en ik weet dat dit tot december zo zal blijven. In je hart veranderen de seizoenen misschien, maar buiten zal het vrijwel altijd zonnig en warm zijn. Het hele effect kan behoorlijk emotioneel verwarrend zijn!

Misschien heb je dit jaar ook een ontstellende koppigheid opgemerkt bij het warme weer waar je woont. Ik zie je, ik hoor je, en ik heet je graag persoonlijk welkom bij de club. Hoewel we niet veel kunnen doen om die veelbetekenende kilte op te wekken en het als herfst te laten voelen, kunnen we onszelf op zijn minst trakteren op iets kleins waardoor de dingen een stuk feestelijker gaan ruiken. Steek een van deze tien kaarsen aan en laat je meenemen naar een knusse, gezelliger plek.

Afbeelding
Afbeelding

Herfst Hayride van Homesick Candles

Afbeelding
Afbeelding

Homesick Candles is een bedrijf dat bekend staat om hun vermogen om de geur van een herinnering vast te leggen, en "Autumn Hayride" levert precies dat. Zoetere tonen van vers hooi, warme amber en esdoornschors worden door patchouli en eikenmos teruggebracht naar de aarde in deze natuurlijke sojawaskaars die je doet terugdenken aan de griezelige magie van een hobbelige nachtelijke rit met de tractor.

Afbeelding
Afbeelding

Book of Shadows door boek en mijmering

Afbeelding
Afbeelding

Book and Reverie is gespecialiseerd in suggestieve, romantische geuren, en de recensies over deze (en elke) kaars in hun Etsy-winkel grenzen aan rapsodisch. 'Book of Shadows' is misschien geïnspireerd door de iconische show 'Charmed' uit de jaren 90, maar eigenlijk is het voor iedereen die ooit zijn gezicht heeft begraven in de pagina's van een oude, in leer gebonden roman en diep heeft ingeademd. Leer, vanilline en amyrishout ronden deze magische geur af.

Afbeelding
Afbeelding

Nee. 2 potlood van The Stinky Candle Co

Afbeelding
Afbeelding

Misschien ben jij iemand voor wie herfstnostalgie een zeker verlangen betekent naar back-to-school-geuren zoals vloerwas of het fijne krijtstof dat in de lucht hangt nadat je twee gummen tegen elkaar hebt geklapt." No. 2 Pencil" is als het openen van een nieuwe doos met je favoriete schrijfgerei met tonen van pas geschoren hout, cederhout en grafiet. Perfect voor het huisdier van elke leraar.

Afbeelding
Afbeelding

Haard van Blackjack Wax Co

Afbeelding
Afbeelding

Deze kaars komt zo dicht bij een werkende open haard als velen van ons stadsliefhebbers ooit zullen krijgen. Dennen- en dennenrook vermengen zich met sinaasappelkruiden in een geur die onmiskenbaar huiselijk is. Verkrijgbaar via internet, mijn persoonlijke favoriete manier om voor deze schoonheid te winkelen is HausWitch, een boetiek in Salem gerund door echte, praktiserende heksenactivisten!

Afbeelding
Afbeelding

Glühwein van Sweet Water Decor

Afbeelding
Afbeelding

Praat me niet, maar ik geef de voorkeur aan de appelachtige aroma's van het seizoen boven pompoenkruiden. "Glühwein Cider" ruikt naar een dampende mok zure en kruidige troost. De puurste geur van appel, cranberry en sinaasappel domineert met subtielere ondertonen van aromatische kruiden.

Afbeelding
Afbeelding

Gevallen bladeren door Mazuko Home

Afbeelding
Afbeelding

Nog een vondst op Etsy: de met vijf sterren beoordeelde "Fallen Leaves" van Mazuko Home is sereen, aards en muskusachtig. Groene stengel, citroen en ceder worden ondersteund door de middennoten van gekruide appel, dennen en een bloemige melange. De houten lont knettert vrolijk terwijl hij brandt, wat een prachtig akoestisch element aan de sfeer toevoegt.

Afbeelding
Afbeelding

Pumpkin Clove van Capri Blue

Afbeelding
Afbeelding

Oké, oké, ik weet waarvoor je hier bent gekomen: het is pompoentijd. De potkaars "Pumpkin Clove" van Capri Blue is een boterachtige pompoengeur in een basis van warme vanille en kaneel, opgetild door heldere, citrusachtige sinaasappel. Een grote Reduce/Reuse/Recycle-bonus? Zodra de kaars brandt, is de lege pot perfect voor je persoonlijke voorraad Halloween-snoepjes!

Afbeelding
Afbeelding

Pumpkin Chai van Nest Fragrances

Afbeelding
Afbeelding

Deze veganistische kaars is een verbeterde versie van de klassieke seizoenscombinatie van pompoen en masala chai en heeft bijna 10.000 recensies op Amazon. Geef je uit voor het formaat met drie lonten, en je hebt 80-100 uur aromatische, naar pompoen geurende verfijning.

Afbeelding
Afbeelding

Gekruide Pompoen Latte van Voluspa

Afbeelding
Afbeelding

Als je nu op zoek bent naar een kaars die lekker genoeg ruikt om te eten, dan is "Spiced Pumpkin Latte" van Voluspa een reukfeest van kabocha-pompoen, opgeklopte kokosnoot, vanille-marshmallow en met kaneel gekruide brulee. heel goed die honger stillen. En de pot is zo mooi dat je hem het hele jaar door buiten kunt laten staan.

Afbeelding
Afbeelding

Ambre door Diptyque

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb mijn persoonlijke favoriet voor het laatst bewaard. Diptyque maakt luxe kaarsen. Ze zijn niet goedkoop en ruiken niet goedkoop, dus als je besluit dit cadeau te geven, verwacht dan dat de ontvanger (dat zou jij kunnen zijn!) Een beetje in zwijm v alt. "Ambre" is een bedwelmend, sexy, eeuwenoud ruikend elixer van hout, vetiver, patchouli, anijs, wierook en tonka. Een aantal jaren geleden, op een te heldere en te warme herfstdag in LA, bracht ik meer tijd door dan passend was met mijn neus in deze kaars. Zeer aan te bevelen.

Op zoek naar nog meer gezellige kaarsen waarmee je diep in de dekens kunt kruipen? Bekijk ons stuk over de beste kaarsenprikkers met houten lont.

Aanbevolen: