Amazons beste technische deals voor Prime Day 2022

Inhoudsopgave:

Amazons beste technische deals voor Prime Day 2022
Amazons beste technische deals voor Prime Day 2022
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Amazon Prime Day wordt vaak een van de grootste online verkopen van het jaar genoemd, en met goede reden. Dit jaar biedt Prime Day aanbiedingen in vrijwel elke categorie, van elektronica en technologie tot huishoudartikelen en schoonheidsproducten. Met al die diefstallen en deals in het verschiet, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen en nog moeilijker om te weten wat je moet kiezen en wat je moet overslaan.

Gelukkig voor jou, we hebben de beste technische deals van Amazon voor Prime Day 2022 verzameld. Van klassieke apparaten die je niet wilt missen (denk aan Fitbits en AirPods) tot de nieuwste generatie Amazon tablets en Smart TV's, deze digitale aanbiedingen zijn te mooi om te laten liggen!

Afbeelding
Afbeelding

Stijlvolle Bluetooth-hoofdtelefoon met een batterijduur tot 25 uur

Afbeelding
Afbeelding

Als je op zoek bent naar een Bluetooth-hoofdtelefoon die zowel stijlvol als een koopje is, zoek dan niet verder dan de draadloze hoofdtelefoons van JBL. Dit trendy paar, verkrijgbaar in zes leuke kleuren (waaronder metallic roze en spookoranje), beschikt over een batterijduur tot 25 uur, zodat u uw privéconcert letterlijk de hele dag kunt voortzetten. Deze hoofdtelefoon is ontworpen door JBL, een bedrijf dat bekend staat om de productie van hoogwaardige luidsprekers, en kost minder dan $ 100, waardoor het een hoogwaardige keuze is voor een lage prijs.

Afbeelding
Afbeelding

Een handsfree 4K Ultra HD Smart TV voor een ultraslimme prijs

Afbeelding
Afbeelding

Amazon's Fire TV is de perfecte aanvulling op je slimme huis. Het apparaat beschikt over een ultraslank profiel en 4K Ultra HD-entertainment, plus eenvoudige app-integratie. Bekijk inhoud van uw favoriete abonnementen, stream live tv en speel videogames - allemaal op hetzelfde apparaat, allemaal handsfree bestuurd met Alexa. Maak je nooit meer zorgen dat je de afstandsbediening kwijtraakt.

Afbeelding
Afbeelding

Een Samsung Galaxy Watch waarmee u uw fitnessdoelen kunt bereiken

Afbeelding
Afbeelding

De Galaxy Smartwatch van Samsung is een schot in de roos. Het biedt niet alleen geavanceerde trainingsregistratie, GPS en coachingtechnologie, maar houdt ook vitale functies en lichaamssamenstelling bij, zodat u het meeste uit elke trainingssessie kunt halen. Met de technologie van Samsung kunt u alles in de gaten houden, van uw slaapcyclus en SpO2-niveaus tot uw hartslag en elektrische activiteit. Bovendien kunt u uw lichaamsvet, stofwisseling en BMI meten. Fitnessdoelen bereikt.

Afbeelding
Afbeelding

Comfortabele, snel opladende en ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Sony

Afbeelding
Afbeelding

Als een over-het-oor-koptelefoon jouw ding is, probeer dan dit draadloze, ruisonderdrukkende paar van Sony. Deze hoofdtelefoon is ontworpen voor een verstelbare pasvorm en voorzien van zachte, ovale oorkussens en is een geweldige keuze voor iedereen die comfort en functionaliteit voorop stelt. Ze blijven tot 35 uur opgeladen en maken gebruik van Dual Noise Sensor-technologie om uw omgeving waar te nemen en zich eraan aan te passen, waardoor ze perfect zijn voor reizen, werken en alles daartussenin.

Afbeelding
Afbeelding

Een 27-inch UltraGear-gamingmonitor die je gameplay naar een hoger niveau zal tillen

Afbeelding
Afbeelding

Wil je je gameplay naar een hoger niveau tillen op deze Amazon Prime Day? Wij hebben de deal voor je. Het 27-inch UltraGear IPS-scherm van LG is het beste wat je kunt verwachten als je daadwerkelijk in de game zit. Met een vernieuwingsfrequentie van 240 Hz en een responssnelheid van 1 ms plaatst de monitor je direct in de actie. Met een formaat van 27 inch en een slank, vrijwel randloos ontwerp, Met deze monitor kun je meer zien, zodat je meer kunt spelen en meer kunt winnen.

Afbeelding
Afbeelding

Amazon's nieuwste Fire-tablet, het grootste en snelste model ooit

Afbeelding
Afbeelding

Krijg het nieuwste model van Amazons Fire Tablet, de Fire HD 10, voor een fractie van de prijs. De tablet, uitgebracht in 2021, heeft een scherm dat 10 procent helderder en vijf centimeter groter is dan de vorige generatie, en 50 procent meer RAM. Daarnaast heeft het alles wat je leuk vindt aan de tabletproducten van Amazon, inclusief app-ondersteuning voor onder meer Netflix, Hulu, Zoom en Kindle.

Afbeelding
Afbeelding

Een productiviteitsbundel met de Fire Tablet, Bluetooth-toetsenbord en Microsoft 365

Afbeelding
Afbeelding

Wat is beter dan de Fire HD 10-tablet van Amazon tegen lagere kosten vast te houden? Amazon's productiviteitsbundel vastlopen. Met de Fire HD 10-tablet, een Bluetooth-toetsenbord met een afneembare hoes en een persoonlijk Microsoft 365-abonnement van 12 maanden, definieert de productiviteitsbundel in feite 'waar voor je geld'. Recensenten zijn het erover eens: ze noemen dit een "perfecte combinatie" met een kostenwaarde die "buiten de hitlijsten" ligt.

Afbeelding
Afbeelding

Een Alexa Voice-Enabled 4K Fire Stick voor een eenvoudige filmische ervaring thuis

Afbeelding
Afbeelding

Wil je hoogwaardige inhoud en een filmische kijkervaring zonder je huis te verlaten? Dan wil je een Fire Stick. De 4k Fire TV Stick van Amazon geeft je toegang tot meer dan een miljoen films en tv-afleveringen via integratie met apps zoals Netflix, Prime Video, Disney+, HBO Max, Hulu en meer. Bovendien is hij compatibel met 4K Ultra HD-streaming en Dolby Atmos-audio, waardoor u beeld en geluid van hoge kwaliteit bij u thuis krijgt. De Fire TV Stick werkt ook met bepaalde smarthome-apparaten zoals camera's en thermostaten, zodat je hem ook buiten streaming kunt gebruiken.

Afbeelding
Afbeelding

LG's OLED Smart TV, met meer dan 8 miljoen zelfverlichte pixels voor spectaculair kijkplezier

Afbeelding
Afbeelding

Naast alle leuke gadgets die je op Prime Day tegenkomt, heb je ook iets nodig om je shows daadwerkelijk op te bekijken. Dat is waar de OLED Smart TV van LG in beeld komt. Miljoenen zelfverlichte pixels, die hun eigen licht uitstralen voor het zwartste zwart of de rijkste kleur, gecombineerd met de snelste processor van LG en Dolby Atmos-geluid, maken dit een kijkervaring thuis als geen ander.

Afbeelding
Afbeelding

Een fitnesstracker van Fitbit die je gemotiveerd houdt en binnen het budget blijft

Afbeelding
Afbeelding

Fitbit is niet voor niets een leider in de digitale fitnessindustrie: zij hebben tenslotte de categorie uitgevonden. De fitness- en activiteitentracker van Fitbit is een klassieker. Het is eenvoudig, relatief goedkoop en het werkt. Met ingebouwde GPS, 24/7 hartslagmeting, meer dan 20 op doelen gebaseerde trainingsmodi en een slaaptracker is de Fitbit Charge 4 perfect voor iedereen die zijn fitnessroutine wil verbeteren zonder te investeren in een dure smartwatch. In combinatie met de Fitbit-app kun je je voortgang volgen – en gemotiveerd blijven – terwijl je aan je fitnessdoelen werkt.

Afbeelding
Afbeelding

Amazon's Echo Dot, ondersteund door meer dan 759.000 vijfsterrenrecensies

Afbeelding
Afbeelding

Amazon's Echo Dot is een ander Prime Day-product -- hoe kun je immers de meer dan 759.000 vijfsterrenbeoordelingen en recensenten ontkennen die het apparaat omschrijven als 'levensveranderend', 'indrukwekkend' en de ' beste aankoop ooit" ? De Echo Dot geeft u stembediening over uw hele huis, waardoor uw dagelijkse werkzaamheden worden vereenvoudigd met de mogelijkheid om lijsten te maken, het weer te bekijken, agenda-evenementen te maken, herinneringen in te stellen, naar informatie te zoeken en nog veel meer. Alexa, is er iets dat de Echo Dot niet kan doen? Wij dachten van niet.

Afbeelding
Afbeelding

Een klassieker met een reden: Apple AirPods Pro

Afbeelding
Afbeelding

Met meer dan 70.000 vijfsterrenbeoordelingen zijn Apple AirPods een klassieker. Ze werken gewoon. De comfortabele en compacte AirPods Pro hebben een batterijduur van 24 uur, draadloos opladen en naadloze koppeling met je iPhone en andere Apple-apparaten. Als je een Apple-gebruiker bent zonder AirPods, staan ze waarschijnlijk hoog op je lijstje, en Prime Day is het perfecte excuus om ze te pakken te krijgen.

Afbeelding
Afbeelding

Een waterbestendige smartwatch en activiteitentracker van Apple

Afbeelding
Afbeelding

Nog een Apple-apparaat waarop je kunt besparen tijdens Prime Day? Een Apple Watch. Apple combineert de functionaliteit van een fitnesstracker met het gemak van je telefoon. Met een Apple Watch kun je het allemaal: houd je activiteitsniveau in de gaten, beantwoord je telefoon, stuur sms-berichten, houd je agenda in de gaten en betaal je lunch met Apple Pay - allemaal gewoon vanaf je pols.

Afbeelding
Afbeelding

Amazon's Echo Show, een multifunctioneel slim display met een instapprijs

Afbeelding
Afbeelding

Amazon's Echo Show Smart Display is precies dat. Slim. De Echo Show is de perfecte aanvulling op uw nachtkastje, kantoor of woonkamer en combineert entertainment en functionaliteit. Hiermee kun je alarmen instellen, shows streamen en videogesprekken voeren. Bovendien is hij compatibel met smart home-apparaten zoals thermostaten, camera's, lampen, luidsprekers en meer, zodat u hem als smart home-manager kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een apparaat dat alles doet, van u wakker maken tot het bereiden van het avondeten? Dat is de Echoshow.

Aanbevolen: