De beste huizendeals van Prime Day 2022

Inhoudsopgave:

De beste huizendeals van Prime Day 2022
De beste huizendeals van Prime Day 2022
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Prime Day is aangebroken en we zijn er om u te helpen bij het navigeren door een aantal zeer goede verkopen. Waarom profiteren van Prime Day? Omdat u eindelijk dat draadloze huisdierstofzuigersysteem kunt krijgen waar u al naar op zoek was, zonder dat u er een fortuin aan hoeft uit te geven! Of trakteer uzelf en breng wat hotelluxe in huis met een nieuwe set kussens. Spoiler alert: ze zijn fantastisch. Bekijk onze lijst met de beste huisdeals deze Prime Day.

Afbeelding
Afbeelding

Schop je voeten omhoog en laat deze iRobot Roomba-stofzuiger het werk doen

Afbeelding
Afbeelding

De iRobot Roomba zal uw leven gemakkelijker maken door te stofzuigen. We zijn dol op deze stofzuiger omdat hij volledig zelfvoorzienend is en kruimels, haren van huisdieren, vuil en meer opzuigt. Deze krachtige draadloze stofzuiger leert de indeling van uw huis kennen en stelt u met stemactivering in waar en wanneer hij moet schoonmaken. Je hoeft de iRobot Roomba niet eens na elk gebruik leeg te maken zoals bij een standaard stofzuiger. De iRobot Roomba keert terug naar zijn station, waar hij zichzelf leegt in de automatische vuilverwijderingsstandaard. Dus nadat u uw iRobot Roomba heeft geïnstalleerd, schopt u uw voeten omhoog en ontspant u terwijl hij uw huis schoon houdt.

Afbeelding
Afbeelding

Een krachtige stofzuiger voor huisdieren, een totaal draadloos schoonmaaksysteem

Afbeelding
Afbeelding

Dit Black + Decker Powerseries Extreme draadloze huisdierstofzuigersysteem is ideaal voor eigenaren van huisdieren. Deze twee-in-één oplaadbare steelstofzuiger kan worden omgebouwd tot een handstofzuiger, zodat u kleinere rommel kunt aanpakken en de stofzuiger in kleinere ruimtes kunt manoeuvreren. Een belangrijk kenmerk van dit product is de anti-wirwarborstel voor dierenharen, die de haren van huisdieren oppakt zonder een verstopping in uw stofzuiger te veroorzaken. LED-vloerlampen zorgen er ook voor dat u meer vuil en kruimels op oppervlakken ziet. Drie verschillende instellingen en kopopties helpen u bij uw schoonmaakbehoeften, van het stofzuigen van tapijten tot hardhouten vloeren. Deze Black + Decker huisdierenstofzuiger staat ook zelfstandig, zodat je hem niet in een hoek hoeft te zetten om hem op te bergen. Houd uw huis schoon van dierenharen met dit draadloze stofzuigersysteem.

Afbeelding
Afbeelding

Een professionele blender die zichzelf reinigt

Afbeelding
Afbeelding

We zijn duidelijk op zoek naar producten met zelfreinigende eigenschappen voor Prime Day. Daarom houden we (naast vele andere redenen) van deze Vitamix 5200 Blender. Nadat je iets lekkers hebt gemaakt en geserveerd, voeg je gewoon een druppel afwasmiddel en warm water toe, zodat de blender binnen een minuut zichzelf reinigt. Deze heeft niet alleen een grote capaciteit om uw favoriete smoothies en sauzen te mixen, maar kan ook wrijvingswarmte creëren en hete soep opwekken voor u en uw gezin. Vitamix staat bekend om zijn krachtige en duurzame roestvrijstalen messen die jarenlang meegaan, in tegenstelling tot goedkopere modellen die na een handvol gebruik kapot gaan. Beschouw dit als uw eenmalige blender!

Afbeelding
Afbeelding

De luchtreiniger die deeltjes in grote ruimtes opvangt

Afbeelding
Afbeelding

We weten dat je niet die persoon wilt zijn met een heleboel luchtreinigers die overal in je huis staan opgesteld. We zijn hier om dat te helpen vereenvoudigen met deze Prime Day-deal, de Shark Air Purifier die tot 1.200 vierkante meter kan bestrijken. Ja, dat is veel ruimte! Deze luchtreiniger heeft een geurbeschermingsfunctie en verzamelt deeltjes zoals stof, allergenen, virussen en rook. Het vangt 99,98% van deze deeltjes op, maar wie telt?! U kunt troost vinden in het controleren van het displaypaneel dat een luchtkwaliteitsrapport weergeeft. Deze luchtreiniger met zes ventilatoren is stil en verstoort je leven thuis niet.

Afbeelding
Afbeelding

Een met gel en houtskool doordrenkt traagschuimmatras voor maximaal comfort

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een luxe traagschuimmatras van Ashley Chime, en het is een absoluut sta altje voor Prime Day! Het heeft drie hoofdlagen van verschillend traagschuim om verschillende soorten ondersteuning te bieden, zodat u de hele nacht comfortabel kunt slapen. De ene laag heeft gel en met houtskool doordrenkt traagschuim dat de druk helpt verlichten, terwijl de andere bestaat uit geventileerd schuim met groene thee dat ondersteuning biedt. Al deze herinneringen zijn gelaagd onder een duurzame, gebreide hoes. Deze budgetvriendelijke matras wordt geleverd in een luchtdichte verpakking, waardoor hij gemakkelijk te openen en in uw slaapkamer op te zetten. Met dit matras kun je heerlijk verder dromen zonder gestoord te worden door andere bewegingen.

Afbeelding
Afbeelding

Het iconische koffiezetapparaat op een hoger niveau met een ijsfunctie

Afbeelding
Afbeelding

Keurig is een iconische koffiemachine en de K-Cups staan bekend om hun grote verscheidenheid aan smaken en supersnelle koffieservice. Dit Keurig K-Elite koffiezetapparaat heeft zijn functies uitgebreid en kan ijskoffie serveren door gebruik te maken van de "Iced" -knop. Dat is juist. ICED. KOFFIE. Je hebt ook de mogelijkheid om de durf van de koffie te kiezen en koffie te zetten van 4 oz tot 12 oz. Zo zet u in minder dan één minuut hete koffie, ijskoffie of heet water voor thee. Mis deze Prime Day-deal niet - u zult niet teleurgesteld worden!

Afbeelding
Afbeelding

De complete beddengoedset die luxueus en onderhoudsarm is

Afbeelding
Afbeelding

Maak je geen zorgen over niet-overeenkomende lakens van je kussenslopen. Deze complete beddengoedset van Danjor Linens heeft alles wat je nodig hebt, inclusief een hoeslaken, laken en vier kussenslopen. Allemaal gemaakt van superzachte microvezel die zelfs na het wassen niet vervaagt - ja, deze hele set is wasbaar in de machine! Bovendien zijn deze platen bestand tegen vocht, zodat u het hele jaar door niet oververhit raakt. Met deze Prime Day-deal hoef je niet de gebruikelijke dure verkoopkosten van een zesdelige beddengoedset te betalen!

Afbeelding
Afbeelding

Krijg een goede nachtrust met deze luxe verkoelende gelkussenset

Afbeelding
Afbeelding

Breng het hotel bij u thuis met de luxe kussenset van deze Beckham Hotel Collection. Kent u dat verkoelende en rustgevende gevoel dat u krijgt als u uw hoofd op een hotelkussen laat rusten? Dat is de ervaring die je krijgt als je deze met gel gevulde vezelkussens op Prime Day krijgt. Je hoofd en nek zinken naar de bodem van deze kussens. Ze bieden comfort en ondersteuning zodat u goed kunt slapen. Deze kussenset is wasbaar in de machine en vervaagt en is vlekbestendig. Het voelt alsof je thuis in een vijfsterrenhotel bent.

Afbeelding
Afbeelding

Een drukverlagend traagschuimmatras

Afbeelding
Afbeelding

Matrassen zijn woninginrichting waarvan we ons afvragen: "Waarom is dit zo duur?" als we aan het shoppen zijn. Zoek niet verder met deze Prime Day-deal van Zinus. Deze Cloud Memory Foam Matras heeft unieke eigenschappen, waaronder een snel reagerend traagschuim, groene thee en actieve kool, die helpt vocht te absorberen en de temperatuur te reguleren. Het heeft ook een drukverlagende functie ingebed in de ultrazachte, met jacquard gevoerde bovenlaag. We vinden het geweldig dat deze matras ook samengeperst in een doos wordt geleverd, zodat je hem gemakkelijk kunt uitpakken!

Afbeelding
Afbeelding

Een weerbestendige sectionele en eetset voor buiten

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn zoveel mogelijkheden om buiten te zitten en te dineren dat het overweldigend kan zijn. Gelukkig hebben we deze Prime Day-deal gevonden voor een sectionele en eetset van Wisteria. Dit is een volledig rieten set met een duurzaam stalen frame dat veel zitplaatsen biedt voor uw terrasruimte. Uw gasten kunnen comfortabel zitten in sectionele loveseats met armleuningen, een loveseat in de hoek en voetenbankjes rond een houten tafel. Afneembare kussens zijn inbegrepen en zijn spatwaterdicht. Er is geen professionele montage nodig, aangezien deze sectionele en eetset bestaat uit alle onderdelen, hardware en instructies.

Afbeelding
Afbeelding

Een elektrisch verstelbaar strak sta-bureau

Afbeelding
Afbeelding

Wij zijn dol op deze Prime Day-deal voor een verstelbaar sta-bureau. Verbeter uw thuiskantoor met dit strakke en minimalistische bureau waarmee u al uw werk gedaan kunt krijgen zonder dat dit ten koste gaat van het design. Deze heeft een glad bureaublad dat via een elektrische knop snel te verstellen is van circa 28 tot 48 inch. We weten dat snoeren een lust voor het oog kunnen zijn, daarom vinden we het ook geweldig dat dit sta-bureau een verborgen plek onder het bureau heeft waar je de snoeren en opladers van je computer of laptop kunt opbergen. Bovendien duurt de montage slechts ongeveer vijf minuten met alle meegeleverde onderdelen. Update uw kantoorruimte met dit elektrische sta-bureau!

Afbeelding
Afbeelding

De basiskookset met blijvende handgrepen van Calphalon

Afbeelding
Afbeelding

Calphalon heeft deze 10-delige set potten en pannen gemaakt met de gebruiker in gedachten. Dit kookgerei heeft roestvrijstalen handgrepen die koel blijven, zodat je elk stuk kunt pakken zonder je handen te verbranden. Elke pot en pan heeft een antiaanbaklaag aan de binnenkant en zal na gebruik niet kromtrekken. We vinden het geweldig dat deze kookset superduurzaam en ovenbestendig is tot 450ºC. Mis deze Prime Day-deal niet!

Afbeelding
Afbeelding

De keukenhulpmixer die we allemaal willen - of we nu bakken of niet

Afbeelding
Afbeelding

We kunnen de hele dag naar deze Kitchen Aid Mixer kijken. Een geweldige aanvulling op je keuken en een populair huwelijkscadeau. Je kunt deze mixer met een schenkschild voor een geweldige deal kopen. Het kan worden gebruikt door bakkers, van beginners tot experts, en stelt u in staat de snelheid te regelen, van snel kloppen tot zacht roeren. Deze vijfkwart mixer wordt geleverd met een platte klopper, gecoate deeghaak, zesdraads garde en schenkschild. Een prachtig keukengadget om tentoon te stellen en aan je kook- en bakbehoeften te voldoen.

Afbeelding
Afbeelding

Een 12-delige pannenset waarop u kunt vertrouwen

Afbeelding
Afbeelding

Deze 12-delige set van OXO Good Grips is er een waarop u kunt vertrouwen bij het bereiden van uw heerlijke ma altijden. Deze krasbestendige pannenset is vaatwasmachine- en ovenbestendig en heeft doorzichtige deksels, zodat u snel kunt controleren of uw eten gaar is. We vinden het geweldig dat deze kookset met antiaanbaklaag afgeronde randen heeft om rommelige druppels bij het gieten van sauzen en soepen te voorkomen. Als je je potten en pannen een update wilt geven, bekijk dan deze Prime Day-deal!

Afbeelding
Afbeelding

De gietijzeren set om buitengewone ma altijden te creëren

Afbeelding
Afbeelding

We proberen nog steeds de ongelooflijke magie van gietijzer te begrijpen, en oh zo blij dat we deze deal voor Prime Day tegenkwamen. Deze gietijzeren set bevat een diepe koekenpan en een braadpan. Beide zijn bij aankomst gekruid en klaar voor gebruik, zodat u uw hartige ma altijden en bijgerechten kunt samenstellen. We houden ervan dat gietijzer het mogelijk maakt om voedsel te dichtschroeien, bakken, bakken of roerbakken, waardoor je van verschillende gerechten kunt genieten. Gebruik deze gietijzeren set thuis op het fornuis, in de oven of boven een vuur tijdens je kampeertrip!

Aanbevolen: