De beste schoonheidskoopjes van Amazon Prime Day 2022

Inhoudsopgave:

De beste schoonheidskoopjes van Amazon Prime Day 2022
De beste schoonheidskoopjes van Amazon Prime Day 2022
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

De schoonheidsmarkt evolueert voortdurend en kan vaak overweldigend aanvoelen. In het tijdperk van TikTok-schoonheidstrends en productaanbevelingen staat één website aan het roer. Amazon is een eindeloos toevluchtsoord voor alles wat met schoonheid te maken heeft en heeft een uitgebreide selectie van de beste producten die je ooit zou willen hebben. Hoewel ze erom bekend staan altijd geweldige prijzen te bieden, gaat de retailgigant deze Prime Day een stapje verder. We hebben het beste van het beste doorzocht en voldoende recensies gelezen om je dit te bieden overzicht van de beste schoonheidskoopjes die je dit jaar op Prime Day kunt vinden.

Afbeelding
Afbeelding

Ieders favoriete elektrische tandenborstel

Afbeelding
Afbeelding

Mondhygiëne is een stap in elke schoonheidsroutine die niet genoeg aandacht krijgt. Als je nog niet hebt geüpgraded naar een elektrische tandenborstel, gebruik dan deze Prime Day om de favoriete Philips Sonicare elektrische tandenborstel te pakken. De set wordt compleet geleverd met een oplader, 2 vervangende hoofden en zelfs een reisetui.

Afbeelding
Afbeelding

De spiegel die niets mist

Afbeelding
Afbeelding

Zeg vaarwel tegen die stoffige compacte make-upspiegel die je hebt gebruikt om je make-up aan te brengen, het is tijd voor een upgrade. Deze Beautyworks LED-spiegel vervangt elk reflecterend oppervlak dat u waardig acht. Deze licht niet alleen op om je te helpen elk detail te zien, maar je krijgt ook vier verschillende spiegels waarmee je elke hoek kunt zien en zelfs tot 3x kunt vergroten, zodat je niets mist.

Afbeelding
Afbeelding

Elke keer de perfecte gelmani voor thuis

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk, een uitstapje naar de nagelsalon is altijd leuk, maar het is ook duur en tijdrovend. Het perfectioneren van uw manicure thuis kan u veel geld besparen, en u kunt nog meer besparen door deze Bellanails LED-nagellamp te pakken tijdens Prime Day. Deze lamp van 120 W kan elke gellak uitharden en is zelfs ontworpen om ook perfect te zijn voor pedicures.

Afbeelding
Afbeelding

Een zelfbruiner die je een prachtige glans geeft

Afbeelding
Afbeelding

St. Tropez heeft de titel verdiend als de heilige graal van alle zelfbruiners - en met goede reden. Het uitgebreide assortiment bruiningsproducten van St. Tropez garandeert u een zonovergoten bruine kleur van hoge kwaliteit als geen ander, en deze Classic Bronzing Mousse is een must-have in uw zelfbruiningsarsenaal. In de schaduw Deep is deze bruiningsmousse opbouwbaar en je kunt zoveel lagen aanbrengen als nodig is om dat felbegeerde 'Ik ben net in St. geweest' te bereiken. Tropez-Tan.

Afbeelding
Afbeelding

De Bombshell-uitblaasborstel

Afbeelding
Afbeelding

Haartools zijn een veel voorkomende Amazon Prime-aankoop, maar deze Prime Day gaat een van de favoriete tools van beroemde haarstylisten in de uitverkoop. Het assortiment stijltangen, krulspelden en föhns van T3 zijn favoriet bij fans vanwege de efficiëntie waarmee ze perfecte resultaten bereiken. Dit Airebrush-gereedschap wordt geleverd met twee hulpstukken waarmee u uw haar kunt drogen tot de perfecte uitbarsting. Met 15 warmte- en snelheidscombinaties heeft dit gereedschap alles wat je nodig hebt, inclusief een volumeversterkerschakelaar om je wat extra body te geven.

Afbeelding
Afbeelding

Je nieuwe geheim voor perfect gehydrateerde lippen

Afbeelding
Afbeelding

Als je een huidverzorgingsfanaat bent, ken je deze waarschijnlijk wel. Laneige's Lip Sleeping Mask ligt veilig op het bed van alle huidverzorgingsliefhebbers, en met goede reden. De royale lipbehandeling kan dag en nacht op uw lippen worden ingezeept om ze onmiddellijk diepe en langdurige hydratatie te geven. Het is de perfecte nachtelijke behandeling om wakker te worden met kussenzachte lippen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze stijltang zorgt voor zijdezachte lokken met minimale schade

Afbeelding
Afbeelding

CHI is synoniem geworden voor steil haar. Het merk voor haartools levert altijd resultaten als het gaat om strijken, en als je er zelf nog geen hebt geprobeerd, is Prime Day het perfecte excuus om er een te kopen. CHI's originele keramische stijltang is al een betaalbare vondst gezien de perfect gladde resultaten die het oplevert, dus je kunt het gewoon niet laten om het in de uitverkoop te brengen.

Afbeelding
Afbeelding

De oogcrème die aan elke doos voldoet

Afbeelding
Afbeelding

Als je persoonlijk het slachtoffer bent geworden van een "als je -voeg iets in dat je zeker hebt meegemaakt- dan zou je oogcrème moeten gebruiken" -tweets, gebruik dan deze Prime Day om eindelijk gehoor te geven aan het advies. Bij oogcrèmes kun je het beste de dingen simpel houden, zolang ze je onderogen hydrateren zijn ze geweldig - en deze L'Oréal Eye Defense is een geweldig basisproduct om je voor te engageren. Deze oogcrème, doordrenkt met cafeïne en hyaluronzuur, zal uw onderogen verhelderen en glad maken en tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen. Het doet het allemaal.

Afbeelding
Afbeelding

De OG-lippenbalsem met een grote upgrade

Afbeelding
Afbeelding

Je bent waarschijnlijk bekend met de iconische lippenbalsems van Burt's Bees. Je zult blij zijn om te zien dat ze een kleine facelift hebben gehad met deze Lipgloss en Glowy Balms die diezelfde geliefde formule combineren met een beetje van tint en extra glans. De formule is verkrijgbaar in acht tinten, bevat hydraterende mangoboter en is 100% natuurlijk en dierproefvrij.

Afbeelding
Afbeelding

Dit serum geeft je dagenlang wimpers

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn zoveel wimperserums om te overwegen, en ze zijn ofwel veel te duur, ofwel werken ze uiteindelijk niet. Dat is bij deze keuze niet het geval. Het Premium Wimpergroeiserum van VieBeauti heeft een beoordeling van 4,5 sterren gekregen van meer dan 18.000 gebruikers, die het vermogen ervan prijzen om uw wimpers te verlengen en te versterken. De resultaten kunnen al binnen twee weken zichtbaar zijn! Dit serum, gevuld met voedingsstoffen, laat niet alleen je wimpers groeien, maar conditioneert en hydrateert ze ook om broosheid te helpen verminderen.

Afbeelding
Afbeelding

Het virale TikTok-penseel dat ieders nieuwe favoriet is

Afbeelding
Afbeelding

Revlon's One-Step Volumizer heeft de ronde gedaan van viral gaan op YouTube naar TikTok. De videorecensies van de betaalbare borstel spreken voor zich, hij droogt je haar terwijl je het in één stap stylet en de resultaten zijn ongelooflijk. Met behulp van een ionische en keramische technologie maakt de borstel je haar glad en ontkroest het terwijl het wordt gedroogd tot het perfecte föhneffect heeft.

Afbeelding
Afbeelding

Deze elektrische tandenborstel houdt uw parelwitte tanden sprankelend

Afbeelding
Afbeelding

Het feit dat deze elektrische tandenborstel wordt geleverd met maar liefst acht vervangende koppen is niet de enige reden waarom hij Amazon's nummer 1 bestseller op het gebied van ultrasone tandenborstels is. De Black Series Ultra Whitening-tandenborstel van AquaSonic werkt met een indrukwekkende 40.000 trillingen per minuut, inclusief vier modi en een slimme timer. Deze tandenborstel is zelfs goedgekeurd door de American Dental Association!

Afbeelding
Afbeelding

Professioneel bleken in slechts één uur

Afbeelding
Afbeelding

De resultaten van het bleken van tanden zijn ongeëvenaard - maar de ziedende pijn aan je tanden en de bankrekening als je het professioneel laat doen, is niet altijd de moeite waard. Crest heeft een revolutie teweeggebracht in het tandenbleekspel voor thuis met hun 3D Whitestrips, en je kunt eindelijk Prime Day gebruiken om ze tegen een gereduceerde prijs in te slaan. Dit pakket van 44 strips belooft tot wel 14 jaar aan tandvlekken te verwijderen, en je zult al binnen een uur een verschil merken.

Aanbevolen: