Pensioengemeenschappen in Napels, FL Je zult graag naar huis bellen

Inhoudsopgave:

Pensioengemeenschappen in Napels, FL Je zult graag naar huis bellen
Pensioengemeenschappen in Napels, FL Je zult graag naar huis bellen
Anonim
Senioren speelkaarten
Senioren speelkaarten

Gefeliciteerd! Je hebt tientallen jaren hard gewerkt, je kinderen grootgebracht tot volwassenheid, en nu is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en van het leven te genieten. Als je die gouden jaren in het zonnige en warme zuiden beleeft, zijn hier pensioengemeenschappen in Napels, Florida, die je je thuis wilt noemen.

Keystone Place in het Napels-reservaat

Terwijl veel gepensioneerden na hun 55e lijken te vertragen, lijken die van Keystone Place in Naples Preserve alleen maar te groeien en te genieten van alles wat senioren- en pensioengemeenschappen hun bewoners te bieden hebben. Gelegen op een huppel-, huppel- en springlocatie vanaf de kust, biedt deze nieuwe pensioneringsgemeenschap oudere mensen alles wat ze nodig hebben om een gelukkig leven te leiden. Bewoners kunnen kiezen uit een continuüm van woonopties, variërend van zelfstandig wonen tot wonen op geheugenzorgniveau.

Keystone functioneert als een eigen stadje, waar bewoners hun dag kunnen doorbrengen in het fitnesscentrum, het theater, het verwarmde zwembad, deelnemen aan talloze geplande activiteiten of dineren in de eigen pub. Terwijl de typische kosten van begeleid wonen in Napels, Florida rond de $4.195 liggen (hoger dan een nationaal gemiddelde van $3.500), begint Keystone rond de $3.200. Het is belangrijk op te merken dat een basisprijs snel hoger wordt naarmate de toevoeging van verschillende plattegronden en diensten die nodig zijn voor bepaalde bewoners.

Toscane Villa van Napels

Veel senioren willen hun pensioen verdelen tussen het warme en zonnige Napels en ergens anders in de wereld. Toscane Villa van Napels biedt bewoners de mogelijkheid om precies dat te doen. Deze gemeenschap biedt haar leden de mogelijkheid er fulltime te wonen of er seizoensmatig te verblijven. Bewoners kunnen kiezen uit verschillende plattegronden van studio's, één slaapkamer of twee slaapkamers, vanaf slechts $ 2.800 per maand. De gemeenschap biedt ook kortingen aan degenen die in de strijdkrachten hebben gediend. Toscane Villa van Napels biedt verschillende niveaus van zorg en voorzieningen. Gezinnen met oudere leden die hier wonen, hoeven zich nooit meer af te vragen of hun bejaarde geliefde goed verzorgd wordt of zich verveelt. Iedereen hier is gefocust op het genieten van deze levensfase.

De Glenview bij Pelican Bay

Het Glenview in Pelican Bay, gelegen in Noord-Napels, is een favoriet onder senioren in Florida en scoort 4,8 van de 5 sterren in Google-recensies. U zult zich bij Glenview nooit beperkt voelen, omdat ze er alles aan doen om maar liefst 18 woonopties en plattegronden te creëren voor vrijwel elke senior. Bewoners kunnen het interieur van hun huis op maat ontwerpen, waardoor elke centimeter van hun ruimte voor hen specifiek en intiem aanvoelt.

Deze pensioengemeenschap plaatst senioren in het middelpunt van alle actie. Als u hier woont, bent u op een steenworp afstand van alles wat Napels te bieden heeft, zoals golf, stranden, kunst, winkels en restaurants. Hoewel het fijn is om alles zo dichtbij te hebben, hoef je eigenlijk niet eens het pensioenterrein te verlaten om van het leven te genieten, aangezien deze gemeenschap niets aan de verbeelding overlaat. Voorzieningen zijn onder andere een privéstrand, een zwembad, een spa en een zonneterras, een fitness- en wellnesscentrum, kunst- en hobbystudio's en eetruimtes, om er maar een paar te noemen.

Vi in Bentley Village

De slogan voor deze pensioengemeenschap is "Niet alleen ouder worden, maar ook gezond oud worden." Ze maken geen grapje. Iedereen die ervoor kiest om naar deze pensioengemeenschap te verhuizen, zal niets tekort komen. Vi at Bentley Village ligt op een onberispelijk onderhouden terrein van 156 hectare en biedt zijn bewoners eersteklas zorgservice, stijlvolle appartementen, 18 holes golf en hoog gewaardeerde eetgelegenheden. Je hele leven zal aanvoelen als een inclusieve vakantie, en dat is echt een droom.

Als bewoners hier bij Vi in Bentley Village hun kamp opslaan, moeten ze eerst een eenmalige toegangsprijs betalen, gebaseerd op de plattegrond die ze kiezen. Bewoners betalen ook maandelijkse kosten die eindeloze voorzieningen en diensten dekken. Mocht u ooit naar een meer ondersteunend deel van de gemeenschap moeten verhuizen omdat uw zorgbehoeften zijn toegenomen, dan zorgen uw maandelijkse kosten ervoor dat uw kosten van levensonderhoud niet omhoog schieten. De prijs is hier ook afhankelijk van de retouroptie die bewoners kiezen. In wezen kiezen bewoners een optie van 50% of 80%, wat betekent dat dit percentage van uw toegangsprijs wordt teruggegeven aan uw gezinsleden bij beëindiging van het contract.

Vrolijk volwassen stel dat op een golfbaan loopt
Vrolijk volwassen stel dat op een golfbaan loopt

Moorings Park Grande Lake

In 2019 scoorde deze pensioengemeenschap de prijs voor "Best in Wellness" van de International Council on Active Ageing (ICAA) en NuStep, LLC. De volledige 33 hectare aan perfect chique ruimte is gewijd aan de zorg en het comfort van de bewoners. Moorings Park Grande Lake biedt zes verschillende huisvestingsopties, variërend in ruimte, prijs en plattegrond.

Voorzieningen zijn ontworpen voor elk interesseniveau en activiteitenniveau dat menselijk mogelijk is. Golf, tennis, jeu de boules, zwembaden en spa's bevinden zich op gemeenschappelijk terrein, net als een dierenverblijf voor harige kleine metgezellen, tuinen na tuinen, een houtwinkel, creatieve ruimtes en meer. In het grote, enorme clubhuis kunnen de bewoners dineren in een van de elite culinaire vestigingen, waarbij ze nooit genoeg krijgen van het eten dat hier wordt aangeboden. Het is bijna zonde dat je 55 moet zijn om door de poort te mogen! Deze plek klinkt geweldig.

Luxe pensioen kost een aardige cent. Bewoners betalen hier een eenmalige toegangsprijs met een daaraan verbonden contractbeëindigingsplan en maandelijkse kosten die oplopen tot $ 6.000 en meer. Het is belangrijk op te merken dat deze maandelijkse kosten vrijwel alles dekken wat een persoon die hier woont nodig heeft.

Amerikaans huis in Bonita Springs

De prijs van het leven in American House in Bonita Springs begint rond de $ 6.200 en is afhankelijk van de zorgopties en plattegronden. Deze pensioneringsgemeenschap biedt bewoners de mogelijkheid om zelfstandig te wonen met toegang tot voorzieningen of te profiteren van de keuzes voor begeleid wonen of geheugenzorg die het pand ook biedt. American House maakt comfort en plezier beschikbaar voor iedereen die er woont. De 26 hectare grote gemeenschap omvat zwembaden, beloopbaar terrein, salons, speel- en activiteitenruimtes, een kapel en een theater. Ze nemen hun eetgelegenheden serieus. De ma altijden hier zijn allemaal gastronomische ervaringen, en hoewel eten van restaurantkwaliteit altijd beschikbaar is, houden de chef-koks graag rekening met specifieke dieetbeperkingen.

Arlington van Napels

Arlington uit Napels beschouwt senioren in alle verschillende fasen van het latere leven. Bewoners kunnen zelfstandig blijven wonen, met toegang tot talloze leeftijdsgenoten en vastgoedvoorzieningen met landgoedwoningen. Als uw bankrekening mooi gevuld is, kunt u kiezen uit een van de drie ruime plattegronden die de gemeenschap biedt. Landgoedwoningen variëren hier in grootte, beginnend bij 1.800 vierkante meter en reikend tot meer dan 3.000 vierkante meter. Er zijn ook appartementen met één of twee slaapkamers beschikbaar, evenals opties voor begeleid wonen voor mensen die op latere leeftijd meer zorg nodig hebben. Ma altijdopties zijn hier in overvloed aanwezig, evenals de voorzieningen en evenementen die de gemeenschap haar oudere bewoners biedt. Vertragen of versnellen; wat je ook kiest, je vindt het hier.

Groep oudsten bij gemeenschap
Groep oudsten bij gemeenschap

Juniper Dorp

Juniper Village is er trots op bewoners aan te moedigen de derde levensdaad serieus en met enthousiasme te nemen. De creatieve gemeenschap biedt unieke lessen en mogelijkheden, zoals aquarelleren, talen leren, hot yoga en meditatiesessies voor degenen die dit deel van het leven willen gebruiken om zichzelf uit te breiden en te blijven groeien. In tegenstelling tot verschillende andere pensioengemeenschappen hier, richt Juniper zich op mensen die geheugenzorg nodig hebben. Omdat de zorgmogelijkheden uitgebreider zijn dan bij sommige andere voorzieningen en gemeenschappen, zijn de kosten hier hoog, variërend van ongeveer $6.200 voor een gedeelde suite tot $8.000 per maand voor een privéstudio. Als uw oudere familielid de hoogste levenskwaliteit en eersteklas zorg verdient, en u kunt het zich veroorloven om die te bieden, dan zijn er echt weinig betere opties dan dit.

Ontdekkingsdorp in Napels

Discovery Village in Napels is als Disney World voor senioren. Deze pensioneringsgemeenschap heeft al het plezier op het terrein gebracht, van salons, spa's, speelkamers, zwembaden en mediacentra tot gastronomisch eten, clubhuizen, bars, ijssalons en meer. Bewoners kunnen kiezen uit verschillende zelfstandige woonplattegronden of kiezen voor een woonzorgcentrum als dat beter aansluit bij hun wensen. De prijs hangt grotendeels af van de zorgbehoefte van senioren en de grootte van de woonruimte waarvoor u kiest.

Terracina Grand

Terracina Grand is een bekroonde pensioengemeenschap in Napels, Florida. Het maakt niet uit welk niveau van ondersteuning u nodig heeft om op uw best te kunnen leven als u 55 jaar of ouder bent, u kunt het hier vinden. Van zelfstandige woonplannen tot begeleid wonen en meer, Terracina Grande overtreft de verwachtingen op elk niveau. Bewoners kunnen genieten van dagelijkse activiteiten, verwarmde zwembaden, fitnesscentra, eetervaringen en lessen waar ze bewijzen dat je een oude hond echt wat nieuwe trucjes kunt leren.

Wonen en spelen bij Terracina Grande komt enigszins overeen met wat je zou verwachten van begeleid wonen in Naples, Florida. Een appartement met één slaapkamer begint bij ongeveer $ 4.500 per maand.

Aston Gardens bij Pelican Marsh

Deze luxe pensioneringsgemeenschap ligt in Napels en laat het de bewoners aan niets ontbreken. De gemeenschap beschikt over verschillende levensniveaus, waaronder zelfstandig wonen, begeleid wonen en wonen met geheugenzorg. Gepensioneerden die zelfstandig in deze pensioengemeenschap willen wonen, hebben toegang tot voorzieningen zoals salondiensten, een fitnesscentrum, lijnvervoer, gastronomische ma altijden, zwembaden, verzorgde terreinen, activiteiten en 24-uurs conciërgediensten.

Als begeleid wonen voor u de meest praktische optie is, kan Aston Gardens aan deze behoeften voldoen, maar ook daarbuiten. Ongeacht welk type pensioen het beste bij u past, het waarmaken van uw pensioendromen zal hier niet goedkoop zijn. Afhankelijk van de plattegrond die u kiest, de programmering en hulp die u nodig heeft en het zorgniveau dat u in uw dagelijks leven nodig heeft, kunnen bewoners verwachten ongeveer $ 6.200 per maand te betalen.

De Marabella bij Pelican Bay

Als het gaat om luxe pensioenleven, is niets te vergelijken met The Marabella in Pelican Bay. Als de kosten geen probleem zijn, waarom beleef je die gouden jaren dan niet in serieuze Florida-stijl? Deze ultrahoge gemeenschap kijkt uit over de Golf van Mexico, maar dat is ongeveer alles wat hier over het hoofd wordt gezien. In The Marabella at Pelican Bay kunnen senioren ervoor kiezen om op een van de 21 verdiepingen van het hoogbouwgebouw te wonen, waarbij ze kunnen kiezen uit plattegronden variërend van 1.700 tot 3.100 vierkante meter.

Deze stijlvolle pensioneringsgemeenschap laat niets aan de verbeelding over. Bewoners hebben toegang tot golf direct aan de overkant van de weg, dichtbij winkels en restaurants, en kilometerslange zandstranden. Voorzieningen zijn onder andere vier verschillende eetruimtes, een volledig uitgerust fitnesscentrum, een schoonheids- en kapperszaak, een bibliotheek, een speelkamer, wekelijkse activiteiten zoals happy hours, bridge- en sociale evenementen, en 24-uurs service.

Hier wonen heeft een prijs. Huidige huizen met twee slaapkamers beginnen bij iets minder dan een miljoen dollar.

Waarom kiezen voor een pensioengemeenschap in Napels, Florida?

Er zijn zoveel pensioenopties voor senioren in Florida. Specifiek, Napels, Florida, biedt mensen zon, zand, surfen en nog veel meer. De stad Napels is geschikt voor diegenen die de versnelling op cruise control willen zetten en zich willen concentreren op de mooiste dingen in het leven. Het biedt gepensioneerden een leven in resortstijl, talloze gastronomische keuzes, veel recreatiemogelijkheden en tientallen eersteklas 55-plussers en oudere gemeenschappen waar gepensioneerden zich thuis kunnen voelen. Het is een van de populairste bestemmingen voor gepensioneerden om zich te vestigen. Omdat 38% van de bevolking zestig jaar of ouder is, is het duidelijk dat u niet de enige bent die overweegt met pensioen te gaan in Napels.

Uw bejaardentehuis kiezen

Als u een huis kiest voor deze nieuwe levensfase, moet u naar andere factoren kijken dan u misschien in overweging had genomen toen u in uw jongere jaren een huis kocht of huurde. Gepensioneerden hebben de neiging om prioriteit te geven aan de kosten van levensonderhoud, de voorzieningen die in de gemeenschap worden aangeboden en het onderhoudsarme leven. Napels biedt senioren dit alles plus prachtige uitzichten en landschappen het hele jaar door, en de bovengenoemde pensioneringsgemeenschappen in Napels zijn ongeëvenaard.

Aanbevolen: