Wat een boom voor een huis betekent in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Wat een boom voor een huis betekent in Feng Shui
Wat een boom voor een huis betekent in Feng Shui
Anonim
Huis met boom ervoor
Huis met boom ervoor

Een enkele boom voor een huis is een feng shui-probleem dat moet worden opgelost. Er zijn verschillende eenvoudige feng shui-remedies voor een boom voor een huis die ervoor zorgen dat gunstige chi-energie je huis binnenkomt.

Boom voor huis creëert gifpijl

In feng shui creëert een enkele boom voor een huis een gifpijl. De gifpijl wordt een bezorger van sha chi (negatieve) energie die voortdurend de voorkant van je huis en je leven bombardeert.

Moet ik de boom voor het huis verwijderen?

De voordeur van uw huis is het essentiële portaal voor nuttige chi-energie naar uw huis. Als de boom voor uw huis staat, hoeft u de boom niet te verwijderen. Er zijn verschillende feng shui-remedies die de negatieve energie neutraliseren. U moet degene kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Feng Shui windgong remedie voor boom voor huis

De eenvoudigste oplossing voor een boom voor je huis is door een metalen holle windgong tussen de boom en je voordeur te hangen. Dit is een van de oudste feng shui-behandelingen voor gifpijlen om de sha chi te verspreiden.

Feng Shui lichtmiddel voor boom voor huis

Een andere beproefde feng shui-remedie is het installeren van een lamp tussen de boom en je voordeur. Het licht trekt veelbelovende chi-energie aan, vooral de krachtige positieve yang-energie die sha chi tegengaat. U moet het licht minimaal zes uur per dag aan laten, of langer indien mogelijk.

Verlichte lampen in de tuin
Verlichte lampen in de tuin

Plant een groep Feng Shui-bomen voor het huis

Een groepje bomen voor een huis zal geen gifpijlen opleveren. Het planten van een groep bomen die bossig en vol bladeren zijn, is een uitstekende feng shui-remedie voor een enkele boom voor een huis. De werking van de bladeren die in de wind bewegen, dient om de sha chi-energie te verspreiden. Om deze remedie te implementeren, moet je de nieuwe groep bomen lokaliseren tussen de voorkant van je huis en de eenzame boom in de voortuin. Als er niet genoeg groeiruimte is tussen de eenzame boom en je huis, moet je andere feng shui-behandelingen verkennen.

Feng Shui-kuur met bomen langs de ingang

Een andere uitstekende feng shui-remedie voor een enkele boom voor een huis is het planten van bomen zodat ze aan weerszijden van de ingang van de voordeur staan. Deze boomlijn zal de chi-energie omleiden, zodat deze je huis binnen kan komen.

Creëer een heldere hal

Je wilt een lichte hal creëren in de tuin bij de voordeur. Dit is een open ruimte of open plek waar de chi-energie zich kan verzamelen en verzamelen voordat deze uw huis binnengaat. Een heldere hal vertraagt het tunneleffect van chi-energie dat de boomlijnen kunnen creëren. U kunt uw lichte woning inrichten zoals u dat wilt, zolang u maar een open ruimte voor de deur laat. Sommige mensen creëren een halve cirkeltuin omzoomd door lage struiken en bloemen, terwijl anderen gewoon een open groen gazon achterlaten.

Bomen voor het huis te dichtbij

Als je bomen hebt die te dicht bij je huis staan en de takken over het dak hangen, moet je de takken snoeien of de bomen volledig verwijderen. Er zijn verschillende feng shui-problemen met bomen voor een huis die te dichtbij zijn.

Negatieve Feng Shui-effecten op jou

De eerste impact die je zult merken als boomtakken boven je huis hangen, is een belemmering van veelbelovende chi-energie. Dit kan leiden tot ziekten, verlies van rijkdom en algehele pech. Vanuit praktisch oogpunt vormen de bomen een gevaar dat takken op het dak vallen en uw huis beschadigen en mogelijk door het dak in uw huis botsen.

Eerste explosie van Chi-energie zodra de ledematen zijn verwijderd

Je moet voorbereid zijn op een explosie van chi-energie zodra de boomtakken zijn verwijderd en je huis niet langer blokkeren. Dit kan resulteren in een aantal zeer reële mechanische problemen. De chi-energie kan bijvoorbeeld elektrische apparaten overweldigen, zoals een stroomstoot. De leeftijd van de bomen en hoe lang de chi-energie geblokkeerd is, samen met de leeftijd van je apparaten, zullen bepalen of een explosie van chi-energie schade veroorzaakt. Uw apparaten worden mogelijk niet beïnvloed. Zodra de stroom van chi-energie tot rust is gekomen, zul je genieten van de veelbelovende overvloed die het opruimen van deze obstakels in je leven brengt.

Feng Shui Landschap Draak en Witte Tijger

De linker- en rechterrichting van de voordeur in feng shui worden bepaald door in je huis te staan en door de voordeur naar buiten te kijken. In de feng shui-landschapsprincipes worden metaforen van hemelse dieren gebruikt om deze landvormen te beschrijven. De linkerkant is de draken-landvorm en de rechterkant is de witte tijger-landvorm. Het ideale feng shui-landschap is dat de linker landvorm (draak) hoger ligt dan de rechter landvorm (witte tijger).

huis met gazon en grote veranda
huis met gazon en grote veranda

Enkele boom rechts van de voordeur

Een enkele boom rechts van je voordeur (witte tijgerlandvorm) creëert ongunstige energie. Deze plaatsing zorgt voor problemen omdat de rechterkant van uw eigendom hierdoor hoger wordt dan de linkerkant. Om deze ongunstige plaatsing tegen te gaan, moet je een boom planten die groter en sterker is dan de boom aan de rechterkant. Je moet een boom selecteren die vol bladeren is.

Enkele boom links van de voordeur

In een feng shui-landschap bevindt zich een enkele boom links van je voordeur in de drakenlandvorm. Een hier geplaatste eenzame boom genereert veelbelovende chi-energie, omdat deze de landvorm versterkt als hoger dan de rechterkant (witte tijger). De ideale boom voor deze plaatsing is lang en vol bladeren.

Boom voor het huis en Feng shui-behandelingen

Als je een enkele boom voor je huis hebt staan, raak dan niet in paniek. Er zijn veel feng shui-remedies en behandelingen die je kunt gebruiken om van het gifpijleffect af te komen.

Aanbevolen: