Mannelijke cheerleaders

Inhoudsopgave:

Mannelijke cheerleaders
Mannelijke cheerleaders
Anonim
Mannelijke cheerleaders
Mannelijke cheerleaders

Hoewel cheerleading op de middelbare school en zelfs op de middelbare school een door vrouwen gedomineerde sport blijft, is het een feit dat mannelijke cheerleaders ongeveer 50% van de cheerleaders op collegiaal niveau uitmaken. Net als iedereen in een team zijn mannelijke cheerleaders toegewijd aan training en het perfect maken van de routines voor wedstrijden en optredens.

Het begon allemaal met mannelijke cheerleaders

Het jaar was 1898. Johnny Campbell was een fan van de Minnesota Gophers en zijn team had wat aanmoediging nodig. Aan de zijlijn wendde hij zich tot de menigte en begon het allereerste gejuich te leiden, en zo werd cheerleading geboren.

Cheerleading werd niet alleen gestart door mannelijke cheerleaders, tradities werden ook bestendigd door mannen als Lawrence Herkimer en Fred Gastoff. Lawrence Herkimer richtte de National Cheerleaders Association op en vond de herkie-sprong uit, samen met vele andere "primeurs" aan de cheerleadingsport. Fred Gastoff heeft de vinyl pompon uitgevonden.

Vaardigheden voor de mannen in een ploeg

Net als alle cheerleaders moeten de mannen in een team oefenen voor routines, maar hun stunts op de universiteit zijn anders dan die van de vrouwen. Er is minder aandacht voor flexibiliteit en splitsingen en meestal veel meer tuimelen in de vorm van s alto's, snoeken en handstanden. Dit vereist veel kernkracht en zeer sterke benen.

Ook vervullen de mannen in een ploeg vaak de positie van honken en spotters. Er is zelfs een gezegde dat velen van hen met trots zingen: "Elke man kan de hand van een cheerleader vasthouden, maar alleen de elite kan haar voeten vasthouden!". Sommige cheerleaders uit meisjesteams op de middelbare school vinden dat de grotere handen en sterkere armen van mannelijke cheerleaders op de universiteit ervoor zorgen dat ze zich veiliger voelen. Morgan Earley, een cheerleader voor de Universiteit van Utah, bracht een jaar op de middelbare school door met herstellen na een val. Toen ze echter naar de universiteit ging, merkte ze naar verluidt dat ze nog nooit door een man was afgezet.

Earley zei ook in een artikel van de Daily Utah Chronicle dat het hebben van mannen in de ploeg helpt om een aantal van de gemoedstoestanden en sterke wil te 'bemiddelen' die problemen kunnen veroorzaken in een volledig vrouwelijke ploeg. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er, ook al hebben de mannen hun handen die de cheerleaders als een stoel omhoog houden, geen sprake van seksuele spanning of onhandigheid. Mannelijke cheerleaders leren hun vrouwelijke tegenhangers te respecteren, die leren de mannen te vertrouwen, en werken allemaal samen om hun routines steeds beter te maken.

Tradities, nieuw en oud

Er zijn een aantal tradities die gepaard gaan met de aanwezigheid van mannelijke cheerleaders in je team. De cheerleaders van de University of Utah en Brigham Young University hebben bijvoorbeeld een 'Cuple'-wedstrijd waarbij elk team strijdt om te zien wie de stand kan behouden een cheerleader die het langst met één arm omhoog blijft. Naast een blijk van kracht en vertrouwen, verwerken ze ook andere bewegingen in de simpele stunt, waardoor er een routine van wordt.

Veel beroemde mannen zijn cheerleaders geweest: presidenten Dwight Eisenhower en George W. Bush, acteurs als Steve Martin en zelfs de superstoere Samuel L. Jackson. Maar ook al beginnen steeds meer middelbare scholen meer mannelijke cheerleaders te zien, ze krijgen nog steeds niet het respect dat ze verdienen. Gelukkig kunnen hun teamgenoten hen altijd laten weten dat ze een gewaardeerd onderdeel zijn van de schoolgeest.

Aanbevolen: