Beste verf voor multiplexvloeren

Inhoudsopgave:

Beste verf voor multiplexvloeren
Beste verf voor multiplexvloeren
Anonim
Kamer met houten vloer, wit geschilderd
Kamer met houten vloer, wit geschilderd

Door een ondervloer van multiplex een likje verf te geven, transformeert deze van iets dat ooit bedoeld was om te worden bedekt, in iets dat de moeite waard is om tentoon te stellen. Multiplex is een samengeperst, gelaagd hout gemaakt van mengsels van ceder en dennenhout. Het houdt goed stand in gebruik, maar het poreuze oppervlak kan snel de verkeerde verf opnemen, waardoor elke behandeling die u eraan geeft een grotere uitdaging lijkt dan het in werkelijkheid is. Om de beste resultaten te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u de beste verf en primer voor de klus gebruikt.

De beste primers voor multiplexvloeren

Afhankelijk van het type multiplex dat je hebt, kan het een ruw, oneffen oppervlak hebben, of extreem poreus zijn. Pak beide problemen tegelijk aan door een laag primer aan te brengen die ook uw vloer afdicht. Deze vloerspecifieke primers maken uw multiplex glad en dichten eventuele poriën af, waardoor het ideaal is voor de afwerklaag die u wilt aanbrengen.

Durock Primer-Sealer

Durock, de fabrikant van cementrugplaten, heeft ook de perfecte primer-sealer bedacht voor alle ondervloeren, inclusief multiplex. Deze gladde, geurarme primer dicht poreuze vloeren zoals multiplex volledig af, waardoor ze klaar zijn voor elk type afwerklaag. De primer verdunt en reinigt met water, waardoor het gemakkelijk en veilig aan te brengen is. Eén laag is alles wat nodig is. Een gallon kost ongeveer $ 60.

ArmorSeal

Verffabrikant Sherwin Williams biedt een epoxyprimer-sealer op waterbasis aan die ideaal is voor gebruik op houten ondergronden zoals multiplex. ArmorSeal is een geurarm, sneldrogend product dat met water kan worden gereinigd. Het heeft de taaiheid van traditionele epoxyprimers, die ervoor zorgen dat uw multiplex wordt beschermd tegen vocht, morsen en eventuele slijtage.

Behr Premium Plus

Behr Premium Plus Primer en Sealer
Behr Premium Plus Primer en Sealer

Op olie gebaseerde producten behoren tot de sterkste en langste houdbaarheid op de markt. Als u weet dat uw multiplexvloer veel belopen zal worden of zal worden blootgesteld aan vocht, overweeg dan om een primer-sealer op oliebasis te gebruiken, zoals Behr Premium Plus. Deze sterke primer zorgt ervoor dat uw multiplex klaar is voor elke soort toplaag of behandeling die u plant. Het is ook kleurbaar, waardoor u met minder lagen diepere, meer verzadigde kleuren kunt bereiken. Een gallon gaat ongeveer 500 vierkante voet mee en kost ongeveer $ 40.

De beste verven voor multiplexvloeren

De verf die u op uw multiplexvloeren gebruikt, moet bestand zijn tegen voetverkeer en tegelijkertijd vocht en vlekken afstoten. Deze vloerverven bieden een scala aan verschillende duurzaamheid en afwerkingen om u precies te geven wat uw vloer nodig heeft.

Valspar Veranda- en Vloerglazuur

Hoewel uw multiplexvloer zich misschien aan de binnenkant van uw huis bevindt, zijn enkele van de beste verven die u erop kunt gebruiken eigenlijk gemaakt voor de buitenkant van uw huis. Valspar Porch and Floor Enamel, verkrijgbaar bij Lowe's, is een vloerverf op oliebasis die een harde, duurzame kleurlaag en bescherming biedt voor uw multiplexvloer. Het brengt soepel aan en is bestand tegen afbrokkelen, schuren of schuren voor een langdurige afwerking. Een gallon kost ongeveer $ 25 en gaat ongeveer 500 vierkante voet mee.

Sherwin-Williams ArmorSeal Email

Als je in een gebied woont waar verf op oliebasis verboden is, overweeg dan om in plaats daarvan verf op urethaanbasis te gebruiken voor je triplex. Op urethaan gebaseerde verven zoals Sherwin-Williams ArmorSeal zijn bijna net zo sterk en duurzaam als op olie gebaseerde verven, maar ze reinigen met water en hebben lagere VOS. Een gallon ArmorSeal kost ongeveer $ 25 en bestrijkt ongeveer 500 vierkante voet.

Echte melkverf

Dutch Boy Veranda- en Vloerverf
Dutch Boy Veranda- en Vloerverf

Als u uw multiplexvloer een verouderde afwerking wilt geven, overweeg dan om Real Milk Paint te gebruiken. Deze 100 procent organische, niet-giftige verf is stijver dan gewone vloerverven. Eventuele rol- of kwastsporen die u achterlaat, blijven in de vloer achter, waardoor uw multiplex de uitstraling krijgt van verweerd, verouderd hardhout. Bescherm het oppervlak van de vloer na het aanbrengen met een waslaag om langdurige resultaten te garanderen. Een gallon Real Milk Paint kost ongeveer $ 46 en bestrijkt ongeveer 500 vierkante meter.

Nederlandse jongen latex veranda en vloer

Net als Valspar maakt Dutch Boy een veranda- en vloerverf ideaal voor gebruik in het interieur van uw huis. In tegenstelling tot de verf van Valspar is dit product echter op latexbasis, waardoor het geschikt is voor milieuvriendelijke staten als Californië. Dutch Boy Latex Veranda- en Vloerverf is schuur-, schilfer- en slijtvast en droogt tot een harde, duurzame afwerking, terwijl u deze met water kunt reinigen. Een gallon kost ongeveer $ 40.

Bescherm en verfraai uw vloeren

Het schilderen van je multiplexvloeren kan de kamer waarin ze zich bevinden binnen slechts een paar dagen transformeren. Gebruik de beste primers en verven die je voor het project kunt vinden, om ervoor te zorgen dat de tijd ze niet volledig in iets anders verandert.

Aanbevolen: