Wu Lou Betekenis en plaatsing in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Wu Lou Betekenis en plaatsing in Feng Shui
Wu Lou Betekenis en plaatsing in Feng Shui
Anonim
Wu Lou-plaatsing
Wu Lou-plaatsing

De Wu Lou-pompoen is een krachtige feng shui-remedie die je kunt gebruiken voor verschillende feng shui-aandoeningen. Wanneer u een feng shui-probleemgebied in uw huis of kantoor identificeert, kunt u de Wu Lou feng shui-remedie toepassen.

Wat is een Feng Shui Wu Lou?

Een feng shui Wu Lou wordt vaak een kalebas of kalebas genoemd. De vertaling voor Wu Lou is "gever van leven."

Verschillende betekenissen van Feng Shui Wu Lou

De Wu Lou is een symbool van overvloed, gezondheid, een lang leven en rijkdom. Je kunt het in elke sector van je huis of kantoor gebruiken om specifieke geluksenergieën aan te trekken. Veel Wu Lou-producten hebben verschillende Chinese karakters of afbeeldingen voor specifieke doeleinden, dus zorg ervoor dat je de betekenis begrijpt voordat je er een kiest.

Wu Lou om ziekte en voortijdige dood te voorkomen

De feng shui Wu Lou staat bekend als een beschermer van vroege dood en remedie tegen ziekte. Als je ziek bent, kun je een koperen Wu Lou op je nachtkastje plaatsen om gunstige en helende chi-energieën aan te trekken. Om vroegtijdig overlijden te voorkomen, plaatst u een jade Wu Lou in uw gezondheidssector of draagt u deze als ketting- of armbandbedel. Misschien geef je er de voorkeur aan om er een in je tas of aan een sleutelhanger te dragen.

Wu Lou voor rijkdomsymbool

De Wu Lou is een van de acht feng shui-schatten, waardoor het een perfect rijkdomsymbool is. De Wu Lou-vorm wordt ook beschouwd als ideaal voor het vergaren van rijkdom, aangezien de mond (bovenkant) smal is en de onderste lob breder. De bovenkant van sommige Wu Lou-objecten is zo ontworpen dat je deze kunt openen, zodat je echte of symbolische objecten kunt plaatsen, zoals munten, blokken en andere symbolen van rijkdom.

Wu Lou Gourd symbool van gezondheid en rijkdom
Wu Lou Gourd symbool van gezondheid en rijkdom

Wu Lou Cure voor Flying Star 2

Een koperen Wu Lou wordt vaak gebruikt in feng shui als metaalgeneesmiddel voor de Flying Star 2, bekend als de ziektester. De Flying Star 2 is een aarde-element. In de verzwakkingscyclus verzwakt metaal de aarde, waardoor het metaal Wu Lou een ideaal feng shui-remedie is, waar de Flying Star 2 ook in je huis rust.

Wu Lou Cure voor Flying Star 5

De Flying Star 5 is de ster van pech en ongeluk. De Flying Star 5 is ook een aarde-element, dus je kunt veilig een metalen Wu Lou gebruiken om deze ongunstige chi-energieën te verzwakken en de veelbelovende chi naar dit gebied te laten bewegen.

Wu Lou gemaakt van andere elementen

Als je de vijf-elemententheorie in feng shui volgt, kun je ook de Wu Lou gebruiken die is gemaakt van andere elementen, zoals jade, rozenkwarts en hout. Omdat de Wu Lou-pompoen een symbool is van overvloed en geluk, kun je hem in verschillende sectoren van je huis plaatsen met behulp van het toegewezen element.

Zuidwestsector (Element Aarde)

Southwest is de relatie- en liefdesgeluksector. Als je deze energieën in je leven wilt activeren, kun je het zuidwestelijke regerende aarde-element gebruiken. Je kunt kiezen voor een Wu Lou gemaakt van steen, zoals rozenkwarts, bekend om zijn romantiek en liefdesenergie. Je kunt de rozenkwarts Wu Lou in de zuidwestelijke sector van je huis plaatsen of in de zuidwestelijke hoek van je slaapkamer.

Westelijke sector (metalen element)

West is de gelukssector van je nakomelingen en wordt geregeerd door het metaalelement. Je kunt ervoor kiezen om een koperen of andere metalen Wu Lou in de westelijke sector van je huis toe te voegen om veelbelovende chi-energie te activeren voor het geluk van je kinderen.

Noordwestelijke sector (metaalelement)

Noordwest is de gelukssector van je mentor en wordt geregeerd door het metalen element. Als je dit gebied wilt activeren om een overvloed aan geluk aan te trekken, kun je een koperen of andere metalen Wu Lou in deze sector van je huis of in de noordwestelijke hoek van je kantoor plaatsen.

Noordelijke sector (waterelement)

Noord is jouw carrièregeluksector en wordt geregeerd door het waterelement. Het metalen element trekt water aan, dus je kunt een koperen of andere metalen Wu Lou in de noordelijke sector van je huis of de noordelijke hoek van je kantoor gebruiken om een overvloed aan carrièregeluk aan te trekken.

Noordoostelijke sector (element Aarde)

Noordoost is jouw onderwijsgeluksector en wordt geregeerd door het aarde-element. Je kunt een jade of andere steen Wu Lou gebruiken om het aarde-element te activeren en tegelijkertijd een overvloed aan geluk aan te trekken voor de noordwestelijke sector van je huis of kantoor. Als je student bent, kun je een steen Wu Lou meenemen naar je lessen en terwijl je studeert. Je kunt een Wu Lou vinden die verkrijgbaar is als bedel, amulet, sieraden en sleutelhangers voor eenvoudig persoonlijk gebruik.

Oostelijke sector (houtelement)

Oostelijke sector bepa alt je gezondheidsgeluk en de oostelijke sector wordt bepaald door het houtelement. Je kunt een echte Wu Lou-pompoen plaatsen of een vervaardigde houten kalebas in de oostelijke sector van je huis of kantoor gebruiken om te genieten van een overvloed aan gezondheidsgeluk. Je kunt ook een houten bedel dragen of een houten Wu Lou-sleutelhanger dragen voor persoonlijke feng shui.

Hout Wu Lou
Hout Wu Lou

Zuidoostelijke sector (houtelement)

De zuidoostelijke sector bepa alt jouw welvaartsgeluk en wordt bepaald door het houtelement. Je kunt het houtelement activeren met een houten Wu Lou en een overvloed aan rijkdom aantrekken.

Zuidelijke sector (vuurelement)

Zuidelijke sector regeert jouw erkenning en roemgeluk en wordt geregeerd door het vuurelement. Je kunt een hout-Wu Lou in deze sector plaatsen, omdat tijdens de productiecyclus hout het vuurelement voedt. U kunt de Wu Lou in de zuidelijke sector van uw woning of kantoor plaatsen. Je kunt een houten Wu Lou in de zuidoosthoek van je kantoor plaatsen om ervoor te zorgen dat je vermogenssector wordt geactiveerd.

Wu Lou beschermt tegen het kwaad

Je kunt een obsidiaan Wu Lou gebruiken om het kwaad of mensen met slechte bedoelingen jegens jou af te weren. Deze combinatie van steen en symbool zorgt voor een verpletterend effect op iedereen die je enige vorm van schade wil toebrengen, zij het door middel van roddels, carrièresabotage of andere negatieve bedoelingen.

Een Obsidiaan Wu Lou gebruiken

Je kunt een obsidiaan Wu Lou-sieraad dragen of de Wu Lou voor je op je bureau plaatsen. De eigenschappen van obsidiaan zullen deze negatieve intenties weerspiegelen in de persoon, en in hun leven precies datgene manifesteren wat ze je probeerden te veroorzaken.

Wu Lou remedie voor financiële problemen

Een jade Wu Lou wordt vaak aanbevolen als remedie voor financiële problemen. Je kunt het in je tas of auto dragen, gebruiken als sleutelhanger, armbandbedel of hanger om rijkdom aan te trekken.

Wu Lou voor persoonlijke groei

Hoewel de rozenkwarts Wu Lou vaak wordt gebruikt als geneesmiddel voor romantische liefdesrelaties, kan hij ook worden gebruikt voor persoonlijke groei. Je kunt een Wu Lou-hanger van rozenkwarts of andere sieraden dragen om je vermogen om andere mensen beter te begrijpen en je in te leven in hun emotionele aard te vergroten.

Hartchakra genezing

Deze krachtige feng shui Wu Lou zorgt ervoor dat je hartchakra wijder opengaat. Dit is vooral handig als u last heeft van emotionele pijn of wond. De rozenkwarts Wu Lou kan je helpen een gebroken hart te genezen.

Feng Shui Wu Lou Betekenis en plaatsingen

Er zijn veel manieren waarop je een Wu Lou in feng shui kunt gebruiken. Kies de sector die je moet activeren en zorg ervoor dat je het toegewezen element gebruikt voor de beste overvloed en veel geluk.

Aanbevolen: