Feng Shui kristallen bol plaatsing & Gebruik voor energiestroom

Inhoudsopgave:

Feng Shui kristallen bol plaatsing & Gebruik voor energiestroom
Feng Shui kristallen bol plaatsing & Gebruik voor energiestroom
Anonim
Kristallen bol in balans
Kristallen bol in balans

Een feng shui-kristallen bol wordt gebruikt om problemen met de chi-energiestroom te corrigeren en voor gunstige chi-energie te zorgen in uw huis of kantoor. Je kunt een kristallen bol toevoegen als een gladde bol of als een veelzijdige bol.

Feng Shui kristallen boltypen en plaatsingen

Er zijn twee soorten kristallen bollen. De ene is een gladde bol en de andere is een veelzijdige bol. Elk type kristallen bol heeft specifieke feng shui-toepassingen.

Een pauwenveer die reflecteert in een gefacetteerd kristal
Een pauwenveer die reflecteert in een gefacetteerd kristal

Waar moet je een kristallen bol in je huis plaatsen?

Je kunt kristallen bollen in specifieke kamers van je huis tentoonstellen om te profiteren van de veelbelovende energieën die de kristallen bol genereert. Je kunt bijvoorbeeld een kom met gladde kristallen bollen in het midden van de salontafel in je woonkamer plaatsen om overvloedige chi-energie aan te trekken.

Kleuren van vijf elementen voor Feng Shui kristallen bollen

Je kunt vijf kristallen bollen gebruiken door de kleuren te selecteren die de vijf elementen vertegenwoordigen. Je kunt kiezen uit kristallen bollen gemaakt van echte kristallen of glazen bollen.

De vijf elementkleuren omvatten:

  • Zuid: Rood
  • Zuidwest: Geel (oker)
  • West: Wit (diverse metaalkleuren)
  • Noordwest: Wit (diverse metaalkleuren)
  • Noord: zwart of blauw
  • Noordoost: Geel (oker)
  • Oost: Groen
  • Zuidoost: Groen

Gebruik en eigenschappen van gekleurde kristallen bol

Je bent niet beperkt tot het gebruik van verschillende kleuren in je kristallen boldisplays. U kunt één kleur gebruiken die een sector vertegenwoordigt. Je kunt één kristallen bol of een groep van zes kristallen bollen van dezelfde kleur gebruiken.

Een paar voorbeelden van de soorten kristallen bollen die je kunt gebruiken zijn:

  • Helderkwarts kan je beschermen en negatieve energieën omzetten in positieve.
  • Je kunt witte, gladde kristallen bollen laten zien om zenuwachtige zenuwen te kalmeren.
  • Roze kristallen bollen kunnen boze emoties verzachten en liefde aanmoedigen.
  • Rozenkwarts is de energie van onvoorwaardelijke liefde.
  • Lavendelkristallen bollen zorgen voor een gevoel van innerlijke rust.
  • Groene kristallen bollen zorgen voor een einde aan de roddels op kantoor.
  • Blauwe kristallen bollen bieden genezende energie.
  • Citrien kristallen bollen verhogen je energieniveau en geven je hernieuwde kracht.
  • Aventurijn kristallen bollen bieden genezing aan een gebroken hart of troost aan een rouwende ziel.
  • Gele jaspis is een verzorgende steen en geneest mentale en emotionele angst.
  • Obsidian geeft energie van zelfvertrouwen en persoonlijke groei.
Blauwe kristallen bol
Blauwe kristallen bol

6 Kristallen Bollen Feng Shui Remedie

De Bergster, nummer 6, is de ster van harmonie, geluk en kalmte. Waar deze jaarlijkse vliegende ster ook zijn intrek neemt in uw huis, u kunt zijn prachtige energieën kapitaliseren en vergroten met de 6 kristallen bol-theorie. Wanneer u ervoor kiest om de feng shui-kuur met 6 kristallen ballen te gebruiken, kunt u 5 gekleurde ballen selecteren die de vijf elementen vertegenwoordigen. Je kunt dan een heldere kristallen bol toevoegen voor nummer 6. Sommige mensen vinden het leuk om een geëtste of in reliëf gemaakte heldere kristallen bol toe te voegen. Dit kan worden geëtst met heilige mantra's of je Chinese astrologische dier.

Type Feng Shui-kristallen bollen om te gebruiken

Voor de 6 kristallen bol-theorie/genezing concentreer je je op het gebruik van gladde kristallen bollen. Je kunt eenvoudig 6 kristallen bollen van verschillende afmetingen in een dienblad of kom plaatsen, of ze allemaal op een standaard plaatsen om op een salontafel, dressoir, bijzettafeltje of plank neer te zetten.

Kristalbollen genereren gunstige energie

De kristallen bollen gemaakt van kwarts versterken de veelbelovende energie van vliegende ster nummer 6. Deze energie brengt harmonie tussen de gezinsleden en verzacht eventuele sociale problemen. Als u kristallen bollen in uw kantoor plaatst, kunt u de weldadige, harmonieuze en gelukkige energieën in uw werkomgeving oogsten. U zult merken dat collega's en zakenpartners prettiger zijn.

Zakenvrouw zittend in de lobby van het hotel met een kristallen bol
Zakenvrouw zittend in de lobby van het hotel met een kristallen bol

Andere plaatsingen voor 6 kristallen bollen

Je kunt ook de energie van de 6 kristallen bollen gebruiken door ze in een aarde- of metaalsector te plaatsen. De kristallen zijn een aarde-element, en in een productieve cyclus produceert het aarde-element metaal.

Noordoostelijke gelukssector

Het noordoosten wordt geregeerd door het element aarde. Je kunt de kristallen bollen in de noordoostelijke sector plaatsen om je onderwijsgeluk te vergroten. De kristallen bollen zullen de weg vrijmaken om eventuele onderwijsuitdagingen waarmee u te maken krijgt, te overwinnen. Als u geen problemen ondervindt, kunnen de kristallen bollen ervoor zorgen dat u probleemloos verder kunt varen.

Zuidwest-geluksector

Het zuidwesten wordt geregeerd door het element aarde, dus je wilt zes kristallen bollen in deze sector plaatsen om je liefdes- en relatiegeluk te vergroten. De kristallen bollen helpen je liefdesrelatie mee te neuriën met harmonieuze interacties en versterken de liefdesfactor.

West Luck Sector

De westelijke gelukssector wordt bepaald door het metalen element. Dit is de gelukssector voor nakomelingen, wat betekent dat deze uw kinderen veel energie en succes kan schenken. Door 6 kristallen bollen in deze sector te plaatsen, worden eventuele ruzies tussen broers en zussen of conflicten die u met uw kinderen heeft, gladgestreken.

Northwest Luck Sector

Het noordwesten wordt ook geregeerd door het metalen element. Het plaatsen van gladde kristallen bollen in deze mentorgeluksector zorgt ervoor dat uw relatie met uw mentor(en) harmonieus en nuttig blijft. Als je geen mentor hebt, maar er wel één wenst, kun je hier de 6 kristallen bollen plaatsen om het vinden van een mentor te stimuleren, of misschien een mentor die je als vrijwilliger onder zijn hoede neemt.

Zeven helende chakrastenen
Zeven helende chakrastenen

Swarovski kristallen bollen Feng Shui

Je kunt Swarovski-kristallen bollen gebruiken in feng shui, net zoals je glazen bolbollen kunt gebruiken. Het doel van het gebruik van kwartskristallen bollen is om te profiteren van het aarde-element dat ze activeren. Swarovski-kristallen bollen zijn gemaakt van door de mens gemaakt gefacetteerd loodglas en zijn uitstekende hulpmiddelen om licht en chi-energie naar een ruimte of kamer te sturen.

Feng Shui veelzijdige kristallen bollen gebruiken

Er zijn verschillende manieren waarop je veelzijdige kristallen bollen kunt gebruiken, zoals de kristallen bollen van Swarovski. Je kunt ze gebruiken om gifpijlen af te weren, licht en energie in een kamer te brengen en chi-energie te verspreiden.

Kristallen Bol Op Onscherpe Achtergrond
Kristallen Bol Op Onscherpe Achtergrond

Feng Shui veelzijdige kristallen bol Sha Chi Cure

Sha chi (negatieve energie) in je huis is schadelijk. Je kunt een kristallen bol gebruiken voor een effectieve feng shui-behandeling.

Hangende Feng Shui-kristallen bol met rood touw

Als je een feng shui-kristallen bol ophangt, is het het meest veelbelovend om een rood touwtje te gebruiken. Als je echter subtieler wilt zijn, kun je een vislijn of een reeks heldere kristallen gebruiken.

Kristalballen voor gifpijlen

Je kunt een kristallen bol gebruiken om de negatieve energie teniet te doen die wordt veroorzaakt door uitstekende muurhoeken. Je plaatst de kristallen bol eenvoudig voor de scherpe hoekrand. Hiervoor kan het nodig zijn een kristallen bol aan het plafond te hangen. In de meeste gevallen gebruik je een veelzijdige kristallen bol of bol.

Kolom Gifpijl

Een kolom wordt beschouwd als een gifpijl. Als u kolommen in uw huis heeft als architectonisch element, kunt u een veelzijdige kristallen bol ophangen om de energie te breken. Zorg ervoor dat de kristallen bol zich voor de kolom bevindt. Als je zitgedeelte recht tegenover een zuil staat, hang het kristal dan zo tussen het zitgedeelte en de zuil.

Corrigeer ongunstige deur- en raamuitlijningen

Je kunt veelzijdige kristallen ophangen tussen uitgelijnde voor- en achterdeuren, een voordeur en raam, en een voordeur en trap. Je moet het kristal tussen de twee uitgelijnde objecten ophangen om de negatieve chi af te buigen die ontstaat doordat de chi-energie door de deur, ramen of de trap naar buiten probeert te stromen. Het kristal vangt de chi-energie op en verspreidt deze door zijn vele facetten in alle richtingen. Dit vertraagt ook de gunstige energie, zodat deze de rest van je huis kan binnendringen in plaats van je huis uit te rennen.

Verminder negatieve energieën in huis

Als je te maken hebt met een algemeen gevoel van negatieve energieën in je huis, dan kun je veelzijdige kristallen bollen voor je ramen hangen. Veelzijdige kristallen bollen breken het licht in een regenboog van kleuren. Deze gekleurde lichten en energieën worden vanuit het kristal in het raam in je huis geworpen en verspreiden nuttige chi-energie.

Kristallen regenboogmaker zonnevanger die in huis hangt
Kristallen regenboogmaker zonnevanger die in huis hangt

Hoe kun je een kristallen bol van een glazen bol onderscheiden?

De meeste kristallen bollen zijn gemaakt van glas of loodglaskristal. Sommige kristallen bollen zijn gemaakt van kwartskristal dat opnieuw wordt samengesteld. Het gereconstitueerde kwarts wordt ook wel geklaarde kwarts genoemd. Het wordt verpletterd, gesmolten met intense hitte en de meeste onzuiverheden worden verwijderd voordat het tot een bol wordt gevormd (opnieuw samengesteld). Een natuurlijke kwartsbol wordt uit kwarts in de vorm van een bol gesneden en zal doorgaans duurder zijn dan een kristallen glazen bol. Natuurlijk kwarts heeft insluitsels en interne breuken als onderdeel van zijn natuurlijke uiterlijk.

Feng Shui kristallen bol in auto

Sommige feng shui-enthousiastelingen hangen een feng shui-kristallen bol in hun auto. De veiligste manier om een kristallen bol te gebruiken is aan je sleutelhanger. U moet voorkomen dat u een kristallen bol aan uw achteruitkijkspiegel hangt, omdat deze verblindend gebroken licht rechtstreeks in de ogen van andere bestuurders kan sturen. Een paar tips voor het feng shui van uw auto kunnen u helpen het meeste uit het toepassen van feng shui-principes op uw voertuig te halen.

Feng Shui Kristallen Bol

Een feng shui-kristallen bol is een waardevol feng shui-instrument om negatieve chi-energie tegen te gaan en af te weren. Je kunt ook een feng shui-kristallen bol in je huis- of kantoorinrichting gebruiken om veelbelovende chi-energie te geven.

Aanbevolen: