Feng Shui Monkey Betekenis en plaatsing

Inhoudsopgave:

Feng Shui Monkey Betekenis en plaatsing
Feng Shui Monkey Betekenis en plaatsing
Anonim
Aap op een paard
Aap op een paard

De aap is een van de Chinese astrologische dieren. In veel gevallen kan het gunstige voordelen opleveren voor degenen die het als feng shui-symbool willen gebruiken. Ontdek de betekenis van de aap in feng shui en tips voor de meest veelbelovende plaatsingen.

Chinees astrologieteken, aap

De aap is een van de 12 dierentekens uit de Chinese astrologie. Degenen met dit teken zijn erg sociaal en maken geweldige vrienden. Ze kunnen impulsief handelen, en dit kan in hun nadeel zijn. Het is echter bekend dat de aap erg slim en getalenteerd is en tegenstanders te slim af kan zijn.

Het apensymbool gebruiken in Feng Shui

De aap wordt vaak afgebeeld in beeldjes en kunstwerken met verschillende feng shui-symbolen of gepaarde andere Chinese astrologische tekens. De symboliek wordt vaak in specifieke sectoren getoond om verschillende veelbelovende energieën te inspireren en te vertegenwoordigen.

  • Zuidwest:Dit is de optimale richting voor de aap.
  • West: Als aap jouw sterrenbeeld is, kun je een standbeeld in het westen plaatsen om fortuin te brengen.

Aap met veelbelovende symbolen

Een eenzame aap wordt vaak afgebeeld met een veelbelovend symbool in de hand, zoals:

  • Munt: De munt is altijd een symbool van rijkdom en geld. Speelt zich af in de zuidoostelijke sector (rijkdom).
  • Perzik: Dit symbool vertegenwoordigt een lang leven gevuld met een goede gezondheid. Plaats in de oostelijke sector (gezondheid).
  • Goudstaven: Een ander symbool van grote rijkdom, plaats dit beeld in de zuidoost- of noordsector (carrière).

Aap op een paard

De afbeelding van een aap die op een paard rijdt, is een van de meer populaire afbeeldingen van de opkomst van de macht. Het paard is een symbool van macht, kracht en loyaliteit. De aap voegt een vleugje slimheid en flexibiliteit toe. Samen worden de twee symbolen van een snelle promotie en worden ze gebruikt door mensen die op zoek zijn naar carrièrepromotie.

  • Plaats dit beeldje in de zuidelijke sector (paardensector). Zorg ervoor dat het paar naar je toe rijdt en nooit een deur of raam uit.
  • Een winkelier kan het duo tegenover de kassa plaatsen om meer omzet te genereren.
  • Bedrijfseigenaren gevestigd in de zuidelijke sector van het bedrijf of bureau, terwijl het paar naar hen toe rijdt om een succesvol bedrijf te genereren.

Aap, olifant en gouden munten

De combinatie van het intellect van de aap en de kracht van de olifant vormt een krachtig symbool dat kan worden geplaatst in gebieden die een triomfantelijke infusie van energie vereisen. Deze afbeelding toont vaak de aap die gouden munten vasthoudt terwijl hij op een olifant rijdt. Dit vertegenwoordigt niet alleen de overwinning op uitdagingen, maar ook een overvloed om te volgen.

  • Carrière: Als je obstakels tegenkomt bij het bereiken van je carrièredoelen, plaats dit beeld dan in de noordelijke sector van je huis, kantoor of bureau. Zorg ervoor dat de slurf van de olifant omhoog wordt geheven om je overwinning te verkondigen.
  • Rijkdom: Als de financiën zorgelijk zijn, zal dit standbeeld in de zuidoostelijke sector het overwinnen van elke gelduitdaging symboliseren.
  • Opleiding: Zowel de olifant als de aap zijn slim. Plaats dit type standbeeld in de noordoostelijke onderwijssector om je studie of je status op onderwijsgebied een boost te geven.

Apenkoning

De Apenkoning is niet zomaar een fictief verhaal. Het is gebaseerd op de legendarische monnik Xuan Zang, een boeddhistische monnik uit de Chinese Tang-dynastie (618 tot 907). Hij reisde naar India om de heilige boeddhistische boeken, Sutra's, in het Chinees te vertalen. Zijn vertalingen bleken een van de belangrijkste bijdragen te zijn aan het brengen van het boeddhisme naar China. De ontberingen en obstakels tijdens zijn reis werden het voer voor veel verhalen over hem, waaronder het boek Reis naar het Westen met de Apenkoning Sun Wu Kung.

Standbeelden van de Apenkoning

Er zijn veel keuzes als het gaat om het gebruik van een standbeeld/beeldje van de Apenkoning in feng shui. Sommige tonen de monnik met een Ruyi Jingu Bang (gouden staaf met hoepel). Deze krachtpaal symboliseert het vermogen van de Apenkoning om obstakels te overwinnen.

  • Carrière: Plaats dit standbeeld in de noordelijke sector om veelbelovende energieën van vastberadenheid en kracht aan te boren.
  • Gezondheid: Plaats dit beeld in de oostelijke sector van uw huis, met uw gezicht naar de kamer gericht, nooit naar een deur of raam.
  • Liefde en relaties: De zuidwestelijke sector van uw studeerkamer of slaapkamer is een geweldige plek om huwelijks- of relatieproblemen te overwinnen.

Krachtig Feng Shui Aap-symbool

Je kunt een aapsymbool toevoegen aan je feng shui-ontwerp om te helpen bij het overwinnen van obstakels. Plaats je favoriete beeldje in de getroffen sector en profiteer van de gunstige energie die het aantrekt.

Aanbevolen: