Tienerkampen en zomerprogramma's

Inhoudsopgave:

Tienerkampen en zomerprogramma's
Tienerkampen en zomerprogramma's
Anonim
tieners in kano op kamp
tieners in kano op kamp

Als kinderen tieners worden, ontwikkelen ze vaak speciale interesses, en daarom zijn er talloze zomerkampen en programma's die erop gericht zijn tieners een diepgaande ervaring te bieden met iets dat ze graag doen. Zomerkampen zijn geen one-size-fits-all-ervaring. Zomerkampen voor tieners zijn net zo gevarieerd als de tieners die eraan deelnemen, en er is er een die bij jouw interesse past als je weet waar je moet kijken.

Tienerkampen

Op kamp gaan is een geweldige onderbreking van je normale leven, en met zoveel kampen beschikbaar voor tieners, is er zeker een kamp dat bij jouw interesses past.

Muziekkamp

Je zou een rocker kunnen zijn. Misschien is klassiek meer jouw deuntje. Er zijn overal in Amerika tienermuziekkampen die aan je muziekbehoeften voldoen. Ze leren je niet alleen de perfecte riff, maar je ontmoet ook tieners die genieten van jouw liefde voor de vioolsleutel.

Avontuurlijk kamp

Je vaart misschien niet op volle zee, of toch wel? Bij avonturenkampen kun je door grotten kruipen of wildwatervaren. Misschien snorkel je bij het Great Barrier Reef. De avonturen zijn eindeloos in deze kampen.

Sportkamp

Leer de perfecte lay-out op basketbalkamp. Je zou je piramide kunnen verbeteren tijdens het cheercamp. Perfectioneer je veld op honkbalkamp. Tienersportkampen leren je je techniek te verbeteren en beter te worden in de sport terwijl je omringd wordt door tieners. Het gaat ook niet alleen om sport. Ze richten zich ook op plezier.

jonge tienerjongens die basketbal spelen
jonge tienerjongens die basketbal spelen

Kunst- en modekamp

Heb jij oog voor design? Een gevoel voor drama? Kampen die zich richten op kunst, theater, mode en design zijn wellicht iets voor jou om je zomerdagen te vullen. Het kan zijn dat u slechts een nacht of misschien een week blijft. Hoe het ook zij, je zult jezelf kunnen verliezen in je kunst.

Computerkamp

Computers, programmeren, ontwerpen, oh my. Computerkampen vullen uw dagen met computerontwerp, programmeren en zelfs beheer. Je leert niet alleen de talen achter computers, maar je kunt ook geweldige apps maken naast je nieuwe beste vriend.

tieners in computerklas
tieners in computerklas

Extreme kampen

Extreme kampen zijn niet bedoeld voor bangeriken, en ze zijn net zo gevarieerd als de extremisten die ze opvangen. Misschien verdwaal je in een skateboardkamp of beklim je de zijkant van een berg. Als het extreem is, zul je een kamp vinden dat het heeft.

Afslankkampen

Hoewel de nadruk misschien ligt op eten en portiegroottes, gaan gewichtsverlieskampen meer over plezier. Je leert de waarde en het plezier van sporten en maakt nieuwe vriendschappen die je je niet eens voor kon stellen. Het beste is dat je in de buurt van tieners bent met dezelfde focus op gezond worden.

Religieuze kampen

Hoewel christelijke zomerkampen het meest bekend zijn in de Verenigde Staten, zijn er overal in de VS kampen die alle verschillende soorten religies bestrijken. Deze kampen zijn niet alleen gericht op het verspreiden van hun boodschap, maar ook op het samenbrengen van gelijkgestemde tieners in aanbidding.

Kampen voor tieners met een beperking

Een handicap hebben kan moeilijk zijn. Nog moeilijker kan het zijn om een kamp te vinden dat geschikt is voor jouw specifieke handicap. Gelukkig zijn er kampen die speciaal voor jou zijn ontworpen. Kampen voor tieners met een handicap kunnen tegemoetkomen aan alle soorten handicaps zonder dat dit het plezier wegneemt. Ze hebben bijvoorbeeld speciale installaties zodat je voor tieners in een rolstoel een zipline- of basketbalveld kunt maken.

kinderen met een handicap op kamp
kinderen met een handicap op kamp

Trouble Teens

Als je ouders je vertellen dat je je moet voorbereiden of vertrekken, dan is een kamp- of zomerprogramma misschien iets voor jou. Bootcamps voor tieners in moeilijkheden of christelijke retraites kunnen je de hulp bieden die je nodig hebt om weer op het goede spoor te komen. Deze kampen kunnen een militaire aanpak volgen of je via wilderniskampen terugbrengen naar de natuur. Het beste is dat je leert samenwerken en leiderschapsvaardigheden opbouwt met tieners die dezelfde problemen hebben.

Kampen in uw staat

Je wordt ook niet beperkt door je interesses. Misschien wilt u gewoon een aantal kampen vinden die zich in uw staat bevinden. Er zijn bijvoorbeeld tienerzomerkampen in Michigan voor die Michiganders die er zijn, of je kunt kampen voor jongeren met problemen vinden in Indiana en Illinois. Waar je ook naar op zoek bent, er is een zomerkamp voor jou.

Zomerprogramma's voor tieners

Misschien is kamperen gewoon niet jouw ding. Je bent op zoek naar een ander soort zomerprogramma. Wees niet bang! Of je nu een geweldig avontuur wilt beleven, in het buitenland wilt studeren of gewoon een vakantiebaantje wilt vinden, er wachten je eindeloze mogelijkheden.

Zomeravonturen

Het zijn geen kampen, maar programma's waarmee je de wereld in kunt gaan. U kunt een roadtrip maken of een programma voor mariene biologie voltooien. Avontuurprogramma's kunnen solo of in een groep worden gedaan. Vind gewoon degene die u interesseert.

Theaterprogramma's

Zomertheater is een populaire bezigheid voor tieners om te proberen. Je kunt niet alleen zomerlessen volgen in acteren, maar je kunt ook een bezoek brengen aan het plaatselijke theater om producties uit te proberen. Het starten van een theaterprogramma zal niet alleen je acteerambities een impuls geven, maar je ook een geweldige zomer bezorgen.

kinderen repeteren op het podium
kinderen repeteren op het podium

Studeren in het buitenland

Als het verste dat je ooit bent gegaan de Dairy Mart in de stad is, dan moet je uit je comfortzone stappen. Nou ja, niet zomaar eruit stappen, maar helemaal van de comfortklif af storten. Sluit je aan bij een studieprogramma in het buitenland en dompel jezelf volledig onder in een nieuwe cultuur. Je leert niet alleen de taal en gewoonten kennen, maar beleeft ook een unieke ervaring.

Zomerbaanprogramma's

Eerlijk gezegd kun je op elk moment een baan krijgen. Sommige banenprogramma's zijn echter ontworpen voor de zomer. Werkprogramma's die reismogelijkheden voor tieners in de zomer bieden, kunnen je niet alleen naar een nieuwe staat brengen, maar ook naar een heel nieuw land. In plaats van alleen maar op een zomerkamp te spelen, kun je ook een beetje geld verdienen door op een zomerkamp te werken.

Eindeloos zomerplezier

Zomerprogramma's en kampen zijn overal als tiener. U kunt ze niet alleen afstemmen op uw interesses, maar ook op waar u woont. De opties zijn werkelijk eindeloos als je op zoek bent naar manieren om tijdens de zomer te stoppen met videogamen.

Aanbevolen: