Gratis zomerprogramma's voor middelbare scholieren

Inhoudsopgave:

Gratis zomerprogramma's voor middelbare scholieren
Gratis zomerprogramma's voor middelbare scholieren
Anonim
Groep tieners die een muur schilderen
Groep tieners die een muur schilderen

Gratis zomerprogramma's voor middelbare scholieren zijn er in overvloed, als je weet waar je moet zoeken! Er zijn verschillende ervaringen ontworpen om tieners een boost te geven en te helpen op weg naar de universiteit.

Gratis zomerreismogelijkheden voor middelbare scholieren

Gratis reizen kan de zomer van een middelbare scholier maken of breken. Vind programma's waarmee je deze zomer gratis naar het buitenland en de VS kunt reizen.

Helder Israël

Middelbare scholieren ouder dan 18 jaar en van Joodse afkomst kunnen een reis van 10 dagen naar Israël maken. Met deze reis kun je de bezienswaardigheden en de keuken van Israël verkennen, zoals raften, wandelen en verbinding maken met de geschiedenis van het land.

Inspirerende meisjes

Inspiring Girls biedt zomerse wildernisexpedities zonder collegegeld naar plaatsen als de Rocky Mountains of Alaska Range. Deze professioneel begeleide expedities zijn speciaal bedoeld voor middelbare scholieren van 15 tot 17 jaar en zijn bedoeld voor 8-9 meisjes. Ze omvatten 12 dagen ontdekkingstocht. Bij sommige reizen wordt de voorkeur gegeven aan meisjes in een specifieke staat.

Tienermeisje met rugzak in hostel
Tienermeisje met rugzak in hostel

Bureau voor uitwisselingsprogramma's voor onderwijs en culturele zaken

Via het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken kun je een op verdiensten gebaseerde beurs verdienen om in alle verschillende landen in het buitenland te studeren. Programma's zijn beschikbaar van Afrika tot Azië. Deze programma's duren ongeveer drie weken, maar kunnen langer duren en je moet tussen de 15 en 18 jaar oud zijn.

Gratis zomer-STEM-programma's voor middelbare scholieren

Studenten met uitzonderlijke vaardigheden op het gebied van wiskunde, natuurwetenschappen, techniek of technologie kunnen gratis programma's vinden om hun zomer te vullen. Deze programma's bieden hen technische training, mentorschap en netwerkmogelijkheden.

Air Force Research Laboratory Scholars-programma

Het AFRL Scholars-programma is een betaalde stage die is ontworpen voor middelbare scholieren op het hoogste niveau. STEM-enthousiastelingen verwerven kennis door in het veld te werken aan baanbrekende onderzoeksonderwerpen. Om deel te nemen aan dit gratis zomerprogramma moet je minimaal 16 jaar oud zijn en 40 uur per week kunnen werken.

Hutton Junior Visserijbiologieprogramma

Dit mentorprogramma voor de visserij wordt jaarlijks aangeboden door de American Fisheries Society en biedt jongeren een betaalde overheidsstage via het Hutton Scholars-programma. Deze kinderen ontvangen een beloning van $ 4.000 en gaan samenwerken met visserijprofessionals bij het bestuderen van aquatische populaties en visserijbeheer. Aanvragen worden elk jaar slechts voor een korte periode geaccepteerd, dus kom later terug als u dit jaar iets gemist heeft. U moet een online aanvraag en aanbevelingsbrieven indienen om in aanmerking te komen voor het programma.

Boston Leadership Institute

Middelbare scholieren met een voorliefde voor STEM zullen genieten van de programma's van één week, drie weken en geavanceerde programma's die worden aangeboden door het Boston Leadership Institute. Met deze outreach-programma's kunnen studenten het laboratorium gebruiken en voorop lopen. Kandidaten moeten ten minste een tweedejaarsstudent zijn en ingeschreven zijn voor Honor-, AP- of IB-wetenschapscursussen. Er is ook een inkomenseis van minder dan $ 60.000 om in aanmerking te komen.

MIJTEN

Mites is een zomerprogramma van zes weken, ontworpen voor opkomende middelbare scholieren van MIT, waarmee tieners vijf STEM-cursussen op hun campus kunnen volgen. Je voltooit het programma op de campus en alle kosten voor eten en overnachten zijn gratis. Je moet wel een ritje naar MIT maken.

Gratis collegeprogramma's voor de zomer

Wil je een voorsprong krijgen op je hoofdvak? Bekijk deze programma's waarmee je je kunt voorbereiden op de universiteit.

Leer over journalistiek

Princeton-professionals van The New Yorker, Washington Post en CNN leren je door middel van lezingen en workshops hoe je een krant maakt. Dit 10-daagse programma biedt studenten ook de mogelijkheid om de lokale nieuwsorganisatie te bezoeken en hun eigen krant te maken. Het aanmeldingsproces is ontworpen voor middelbare scholieren en is competitief. Er zijn aanbevelingsbrieven en een bewijs van het inkomen van de ouders vereist.

Wingspan Theater Conservatorium

Wingspan Theatre heeft een jaarlijks zomerprogramma op basis van audities voor theaterstudenten. Dit is een programma van 6 weken waarin toneelstukken en musicals centraal staan. Middelbare scholieren kunnen ook de Cabaret Troupe uitproberen, waar studenten op professioneel niveau optreden.

Carnegie Mellon's zomerkansen voor toegang en inclusie

Carnegie Mellon is ontworpen voor opkomende junioren en senioren en geeft studenten volledige onderdompeling in het studentenleven op gebieden als STEM, kunstmatige intelligentie, gaming, kunst en drama. Dit drie weken durende programma staat open voor alle Amerikaanse studenten met sterke academische records.

Zakelijke kansen zomersessie

PennState Smeal College of Business biedt een twee weken durend BOSS-programma voor middelbare scholieren die geïnteresseerd zijn in zakendoen en management. Je woont twee weken op de campus en moet transcripties en aanbevelingsbrieven overleggen.

Bedrijfsopleiding voor tieners
Bedrijfsopleiding voor tieners

Stanford Medical Youth Science Program

Dit is een residentieel programma van vijf weken dat openstaat voor middelbare scholieren en senioren. Je ervaart niet alleen het studentenleven door middel van cursussen, maar voltooit ook een stage- en onderzoeksproject. Er zijn ook workshops beschikbaar en een ziekenhuiservaring achter de schermen.

Zomervrijwilligersmogelijkheden voor middelbare scholieren

Het vinden van vrijwilligerswerk voor de zomer is gemakkelijker dan je denkt. Er zijn doorgaans nationale programma's in de hele VS waaraan u kunt deelnemen. Bekijk deze vrijwilligersmogelijkheden voor middelbare scholieren.

Amerikaanse Rode Kruis

Het Amerikaanse Rode Kruis is altijd op zoek naar lokale jongeren die vrijwilligerswerk willen doen om een bloedactie te organiseren, donoren te werven en te helpen bij bloedinzamelingen. Ze hebben ook missiemogelijkheden. Deze mogelijkheid is beschikbaar voor alle middelbare scholieren.

Nationale Parkdienst

Hou je van de wildernis? De National Park Service heeft u gedekt. Tieners van 15 tot 18 jaar kunnen deelnemen aan het Youth Conservation Corps en betaald krijgen. NPS biedt ook het scout ranger-programma voor jongens- en meisjesverkenningstroepen zoals Cub Scout, Webelos, Daisy, Brownie, etc.

VN-vrijwilligers

Als je een 18-jarige middelbare scholier bent, kun je ervoor kiezen om vrijwilligerswerk te doen bij een VN-agentschap. Vrijwilligersprojecten onderzoeken mensenrechten, klimaatverandering, vredesopbouw en rampenbeheersing. Wie op zoek is naar een zomerprogramma, voert een kortetermijnopdracht uit.

Tieners lossen dozen uit de auto
Tieners lossen dozen uit de auto

Habitat voor de mensheid

Bij Habitat for Humanity kun je een scala aan vrijwilligerswerk in de zomer vinden door de minder bedeelden te helpen. Niet alleen kunnen eerstejaars tot en met senioren helpen met bouwen, maar ze kunnen ook deelnemen aan het verbeteren van hun gemeenschap en helpen in het donatiecentrum. Er zijn mogelijkheden beschikbaar via verschillende lokale afdelingen.

Gratis online cursussen om uw zomer nog meer pit te geven

Misschien wil je je zomer doorbrengen met het uitdagen van je hersenen via cursussen die je online kunt doen. Ze zullen je niet alleen voorbereiden op de universiteit, maar ze kunnen je leerproces ook stimuleren. De meeste van deze cursussen kun je in je eigen tempo volgen en kunnen de hele zomer worden gevolgd.

HippoCampus.org

Wil je je voorbereiden op de SAT of gewoon meetkunde inhalen? HippoCampus.org heeft meer dan 7.000 cursussen in onderwerpen als wiskunde, natuurwetenschappen, geesteswetenschappen en natuurwetenschappen. Eerstejaars tot senioren kunnen profiteren van deze online cursussen.

MIT Open Courseware

Via MIT Open Courseware kunt u uw kennis uitbreiden in STEM-onderwerpen, naast geesteswetenschappen en beeldende kunst. Hoewel de cursussen allemaal online beschikbaar zijn, is het materiaal mogelijk wel of niet voor u beschikbaar. Sommige cursussen bevatten videocolleges, terwijl andere de aantekeningen en projecten bevatten.

edX

Bij edX kunnen middelbare scholieren hun zomer gebruiken om zich voor te bereiden op universiteits- en AP-examens. Met een verscheidenheid aan onderwerpen, van Engels tot computerwetenschappen, kun je je scores maximaliseren en je voorbereiden op je toekomst.

Lokale zomerprogramma's vinden voor middelbare scholieren

Hoewel nationale en online programma's geweldig zijn, kan het vinden van lokale zomeractiviteiten voor tieners nuttiger zijn voor degenen die misschien nog geen rijbewijs hebben of gewoon geen wielen hebben. Er zijn verschillende plaatsen waar u gratis zomerprogramma's bij u in de buurt kunt vinden.

Bibliotheken

Niet alleen kunnen bibliotheken u informeren over lokale vrijwilligersmogelijkheden, maar veel bibliotheken hebben ook een zomerleesprogramma waar u voor kinderen kunt voorlezen. Of misschien kun je vrijwilligerswerk doen in de bibliotheek. Velen hebben ook een lijst met gratis activiteiten die tieners in de omgeving kunnen vinden.

Gemeenschapscentrum

Buurtcentra weten wat er in de gemeenschap speelt. Daarom kunnen ze middelbare scholieren toegang geven tot gratis projecten, vrijwilligerswerk of projecten voor dienstverlening aan de gemeenschap die mogelijk in jouw gemeenschap plaatsvinden. Lokale mogelijkheden om activiteiten met ouderen te doen of uw gemeenschap op te ruimen zijn hier ook te vinden. Je kunt ook gemeenschapstheaterproducties vinden die beschikbaar zijn.

Tieners spelen pingpong
Tieners spelen pingpong

Stadhuis

De meeste gemeentehuizen hebben een bord met beurzen of vrijwilligersmogelijkheden die beschikbaar zijn voor jongeren in jouw regio. U kunt deelnemen aan een project om een park schoon te maken of lezen en spelen in de speeltuin voor kinderen. U kunt zelfs meedoen aan het opruimen van uw lokale snelwegen of wegen.

Middelbare school

Middelbare scholen bieden een schat aan informatie als je op zoek bent naar zomerprogramma's voordat de zomer begint. Ze kunnen je niet alleen informeren over studeren in het buitenland of uitwisselingsmogelijkheden die beschikbaar zijn, maar de meesten kennen ook de vrijwilligersprojecten die binnen de gemeenschap plaatsvinden.

Colleges

Als je op zoek bent naar voorbereidingsprogramma's voor de universiteit of op zoek bent naar theater- of kunstprogramma's, dan is je lokale gemeenschap of 4-jarige universiteit de plek waar je moet zijn. Loop gewoon binnen en zij kunnen u alle verschillende programma's vertellen die ze aanbieden en wat er nodig is om te solliciteren. Voor universiteitsprogramma's moet je er echter voor zorgen dat je van tevoren plant, aangezien veel daarvan aan het begin van het jaar sluiten.

Denk na over uw interesse

Gratis zomerprogramma's voor tieners zijn niet moeilijk te vinden, maar vereisen wel wat vindingrijkheid. De beste plaats om te beginnen is met uw interesse. De kans is groot dat je een lonend en interessant programma kunt vinden dat perfect bij je past.

Aanbevolen: