Zomerprogramma's voor probleemjongeren in Indiana of Illinois

Inhoudsopgave:

Zomerprogramma's voor probleemjongeren in Indiana of Illinois
Zomerprogramma's voor probleemjongeren in Indiana of Illinois
Anonim
Tieners rond kampvuur met begeleider
Tieners rond kampvuur met begeleider

Als uw tiener gedragsproblemen heeft, kunt u zien dat hij of zij de verkeerde weg inslaat, en u woont in het Midwesten, dan kunnen zomerprogramma's voor tieners met problemen in Indiana en Illinois de oplossing zijn. Er zijn veel soorten programma's die tieners met problemen helpen weer op het goede spoor te komen en een gelukkig, succesvol leven te leiden.

Bootcamps in Illinois en Indiana

Als uw tiener zich net begint te gedragen en gedrag vertoont zoals opstandigheid, gebrek aan respect of oncontroleerbare woede ervaart, kan een bootcampprogramma uw tiener weer op het goede spoor helpen door discipline, respect en eerlijkheid aan te leren. Bootcamps duren over het algemeen van kortere duur dan andere opties en duren enkele weken tot enkele maanden. Ze helpen tieners structuur te bieden en sommige bieden zelfs individuele en gezinstherapie als aanvullende diensten.

Kamptop

Camp Summit bevindt zich in LaPorte, IN en accepteert alleen mannen. Dit bootcamp is een programma van zes en een halve maand in een beveiligingsfaciliteit van gemiddeld tot hoog niveau dat helpt bij het ontwikkelen van levensvaardigheden en discipline door middel van militaire oefeningen en counselingsessies. Naast het traditionele curriculum bieden ze ook middelenmisbruikbehandeling, individuele begeleiding, gezinsbegeleiding en pro-sociale onderwijsprogramma's. Dit programma wordt geleid door professioneel opgeleide adviseurs en docenten. Neem voor informatie over prijzen contact op met de heer David op 219-326-1188.

Illinois Jeugdcentrum Chicago

Illinois Youth Center is een bootcamp in Chicago, IL en is gericht op het bieden van structuur, geestelijke gezondheidszorg, academisch onderwijs en counseling aan mannen onder de 18 jaar. Ze bieden ook een muziektheaterprogramma, medische zorg en behandeling tegen middelenmisbruik. De programma's van de studenten zijn afgestemd op hun behoeften en worden geleid door professionele adviseurs en docenten. Onderwijs is een belangrijk aandachtspunt, net als teamwerk en het verbeteren van het gevoel van eigenwaarde. Voor informatie over prijzen bel 312-633-5219.

Wilderniskampen

Wilderniskampen zijn ontworpen om tieners uit hun alledaagse element te halen en hen de kans te bieden uitgedaagd te worden. Het doel is dat tieners hun potentieel ontdekken en groeien. Tieners uit Illinois en Indiana kunnen naar wilderniskampen gaan, zelfs als ze zich niet in hun thuisstaat bevinden.

Stergidsen Wildernis

Dit programma is bedoeld voor tieners die tekenen vertonen van verschillende digitale verslavingen, comorbide stoornissen en trauma. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, internetverslaving, seksverslaving en seksuele misdrijven. Dit programma, gevestigd in St. George, Utah, richt zich op mensen in Indiana en Illinois en biedt een jongens- en meisjeskamp dat 90 tot 110 dagen duurt, afhankelijk van de behoeften van de cliënt. Omdat de prijzen gebaseerd zijn op hoe lang ieder individu blijft, zullen de prijzen variëren. Zowel ouders als tieners hebben veel positieve recensies over dit programma achtergelaten, waarbij één deelnemer opmerkte dat de ervaring "levensveranderend" was.

Nieuwe Visie Wildernis

New Vision Wilderness, gevestigd in Wisconsin en Oregon, helpt tieners die omgaan met angst, depressie, traumagerelateerde problemen, emotionele volatiliteit, ADHD, eetstoornissen en motivatieproblemen. Tieners uit Illinois en Indiana zijn welkom om zich in te schrijven voor het kamp. Dit kamp vereist een verblijf van minimaal 45 dagen, waarvan sommige maximaal 10 weken blijven. Dit programma biedt academische studiepuntenoverdracht, verschillende buitenervaringen zoals backpacken en raften, evenals uitgebreide wekelijkse individuele en groepstherapie. Registratie kost $ 3.000 met een extra toeslag van $ 545 per dag, inclusief uitrusting voor buitengebruik, accommodatie, therapie en ma altijden. Studenten kunnen op elk moment van het jaar aan het programma deelnemen, waardoor het een geweldige zomerprogramma-optie is. Dit programma kreeg een beoordeling van bijna 5 sterren, waarbij ouders opmerkten hoe geweldig het personeel is.

Residentiële behandelcentra

Tienermeisje praat met adviseur
Tienermeisje praat met adviseur

Een residentieel behandelcentrum is een van de duurste zomerprogramma's, dus het is belangrijk om een grondig antecedentenonderzoek van de instelling uit te voeren. Residentiële behandelcentra hebben hulpverleners in dienst om tieners te helpen bij het verwerken van gedrags- en emotionele problemen.

Allendale Association

Allendale Association, een woonbehandelcentrum in Lake Villa, IL, omvat een hoofdcampus van 40 hectare die zich richt op zowel mannelijke als vrouwelijke studenten van zeven tot 21 jaar. Allendale wil tieners helpen die te maken hebben met emotionele en gedragsmatige problemen. problemen met specialismen in trauma, evenals depressieve en angststoornissen. Dit programma omvat individuele en groepstherapie, evenals educatie en behandeling op het gebied van middelenmisbruik.

Midwest Centrum

Midwest Center is gevestigd in Kouts en Valparaiso, Indiana, met aparte programma's voor jongens en meisjes. Dit programma is bedoeld voor jongens en meisjes van 10 tot 18 jaar oud. Ze zijn bedoeld om tieners te helpen die worstelen met zelfmoordgedachten, bipolaire stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en depressie. Ze bieden schoolprogramma's, psychiatrische zorg, therapeutische diensten met een focus op dialectische gedragstherapie (DGT) en diëtisten. Omdat de prijzen gebaseerd zijn op de duur van het verblijf en op de verzekering, moet u contact opnemen met het opnamekantoor voor meer specifieke informatie.

Zomerprogramma's voor probleemjongeren

Er zijn geweldige opties beschikbaar voor tieners die worstelen met emotionele en gedragsproblemen. Vroegtijdig hulp zoeken kan de veerkracht en emotionele intelligentie van tieners helpen vergroten en hen helpen ongemakkelijke en pijnlijke symptomen te beheersen.

Aanbevolen: