6 manieren om dominostenen online te spelen: klassiek & variaties

Inhoudsopgave:

6 manieren om dominostenen online te spelen: klassiek & variaties
6 manieren om dominostenen online te spelen: klassiek & variaties
Anonim
Zwarte dominostenen vallen op een rij op het smartphonescherm
Zwarte dominostenen vallen op een rij op het smartphonescherm

Thuis dominostenen spelen kan vervelend zijn. Verlevendig uw spel door het dominospel online te spelen. Verschillende aanbieders van online games bieden toernooien, bonussen en zelfs een community aan om over dominostenen te praten. Leg je tegels klaar, want het is tijd om te spelen!

Domino's online spelen via websites

Als je online dominostenen wilt spelen, hoef je alleen maar op Google te zoeken. Er zijn tientallen online gamingsites beschikbaar die u een individuele of multiplayer-dominospelervaring kunnen bieden. Deze websites bieden misschien wel het klassieke spel of een van de vele varianten. Om er zeker van te zijn dat je vindt wat je zoekt, kun je een paar gratis dominospellen uitproberen die je online kunt spelen.

VIP-spellen

VIP Games biedt een virtuele klassieke domino-speelervaring. In dit online speelcentrum vindt u onder meer spelregels en spelregels, een oefenruimte en kunt u zich als gebruiker registreren. Voor gameplay hoef je dit echter niet te doen. U kunt zich aanmelden als gast nadat u de taal van uw voorkeur heeft geselecteerd. VIP Games geven je een paar opties als het gaat om hoe je kunt spelen. Je kunt ervoor kiezen om mee te doen aan een toernooi, met vrienden te spelen of zelfs tegen de computer te spelen. Je kunt ook andere spelers zien in de speelkamer met dominostenen.

Gameplay is vrij eenvoudig. Jij kiest jouw werkwijze en doet mee aan een spel. Als u besluit zich bij de site te registreren, kunt u bonussen en prijzen verdienen als u wint.

SpeelOK

PlayOK biedt ook de klassieke domino-speelervaring samen met Muggins en All Fives dominospellen. Hoewel u een account kunt aanmaken, hoeft u dit niet te doen om toegang te krijgen tot het plezier. Zodra u de lounge binnengaat, ziet u de spelers en de verschillende tafels die beschikbaar zijn. Je kunt ook een nieuw spel starten door op de knop Nieuwe speeltafel te klikken.

Hoewel deze gamesite niet alle toeters en bellen heeft van sommige, maakt het online spelen gemakkelijk voor alle leeftijden. Om te spelen hoeft u zich alleen maar aan te sluiten bij een tafel met uw favoriete spel. Eenmaal in de kamer kun je de privéchatfunctie gebruiken om met je tegenstanders te chatten.

Coolmath-spellen

Voor de jongere kinderen op school die geïnteresseerd zijn in het spelen van dominostenen, kun je de klassieke, alle-vijven- of blokspellen vinden die beschikbaar zijn bij Coolmath Games. De gameplay is vrij eenvoudig, maar je moet een advertentie doornemen voordat je aan alle spelactie kunt beginnen.

Eenmaal in het spel moet je je spel kiezen, hoeveel computertegenstanders je wilt, en of je een makkelijk of moeilijk spel wilt. Vervolgens klikt u op start om aan de slag te gaan. Als je onduidelijk bent over de spelregels voor een van de spellen, biedt Coolmath Games ze aan in de lounge voordat je je spel start. Het geeft je ook enkele tips en trucs om te winnen, de kamer te lezen en defensieve zetten te gebruiken.

Online dominospellen

Als je van variatie houdt in je dominospellen, dan is Online Domino Games wellicht precies de site die je nodig hebt. Deze online gamesite, exclusief voor dominostenen, biedt een scala aan leuke dominovariaties, waaronder:

Familie die digitale tablet samen thuis gebruikt
Familie die digitale tablet samen thuis gebruikt
  • Muggins
  • Bergen
  • Chickenfoot
  • Mexicaanse trein
  • Vijven en drieën
  • M altese Kruis
  • Arabisch gelijkspel
  • Piramide
  • Hongaars
  • Snuiven
  • Kanton
  • Seven Up
  • Paardenrace
  • Bloem en schorpioen
  • Drie Dozijn
  • Pass en uit
  • Blinde Hughie
  • Alle priemgetallen

Dit is slechts een greep uit de verscheidenheid aan verschillende spellen. De spellen bieden een variatie van geen spinners tot meerdere spinners binnen specifieke spellen. Je hebt niet de mogelijkheid om met vrienden te spelen of je tegenstanders te kiezen. Je selecteert het spel dat je wilt spelen en drukt op de play-knop. Dan kun je verdwalen in het plezier van dominostenen. Als je een nieuwkomer bent in de dominowereld, biedt elk spel je eenvoudige instructies voor het spelen en de regels.

Speelruimte

Als je meer interactiviteit wilt bij het spelen van dominostenen, kun je de dominospellen proberen die worden aangeboden door Playspace. Dit interactieve spelcentrum biedt je drie manieren om hun dominospellen te spelen. U kunt uw Facebook- of Google-account gebruiken, of u kunt zich aanmelden voor een Playspace-account. De bonus van het aanmelden voor een account is dat je prijzen kunt verdienen als je games wint. En deze spelsite is niet alleen bedoeld voor het spelen van dominostenen; ze bieden ook andere leuke spellen om te spelen.

Zodra je je account hebt aangemaakt, is het vrij eenvoudig om te spelen. Je hoeft alleen maar op de knop Nu afspelen te drukken. Het systeem koppelt u aan een speler. Je kunt ook zien wie er op dat moment op de server speelt.

Verslavende spellen

Addicting Games biedt ook een versie van het klassieke dominospel online. Om het spel te spelen, druk je gewoon op de play-knop. Als je zonder advertenties wilt spelen, heb je de Game Pass nodig die via de website wordt aangeboden. Het klassieke spel op deze website heeft een paar variaties, zoals vijf tegels en een spinner. Je kiest gewoon het gewenste spel en begint tegen de computer te spelen.

Domino-apps om online te spelen

Als je graag games speelt op je telefoon of tablet, kun je een domino-app downloaden. Een app kan het spelen gemakkelijk maken, omdat je meestal ingelogd blijft en je score daar staat. Slechts enkele van de tientallen apps die er zijn:

  • Domino's - Deze app wordt aangeboden door Loop Entertainment en biedt drie bekende spellen: klassiek, blok en alle vijf. Je speelt tegen de computer om je vaardigheden te verbeteren.
  • Dominoes - Dit spel van de Game Soft Factory biedt spelers de spellen alle vijven, gelijkspel en blok. Je kunt ook met familie en vrienden spelen.
  • Dominoes Pro - Met dit spel kun je online met vrienden of alleen spelen. Spelers kunnen kiezen uit acht verschillende niveaus en een multiplayer-modus en chat.
  • Domino's Battle - Met dit spel kun je je tafel aanpassen en epische gevechten voeren met andere klassieke gamers.
  • Mexican Train Dominoes Gold - Als je even weg wilt van het klassieke spel, kun je dit spel proberen in de speltypen voor 3 en 4 spelers. De app biedt ook korte en lange spelmodi en zes verschillende achtergronden.

Tips en trucs voor het spelen van dominostenen

Je wordt niet van de ene op de andere dag een meesterlijke dominospeler. Het vergt een beetje geduld en oefening. Een paar tips die u echter in gedachten moet houden om u te helpen de computer of andere tegenstanders te domineren en een domino-professional te worden, zijn:

  • Speel je dubbelspel vroeg. Deze tegels geven je later in het spel minder speelmogelijkheden omdat beide uiteinden hetzelfde nummer bevatten.
  • Bewaar lagere nummers voor het einde. Aan het einde van de meeste spellen hangt het totale getal in je hand af van je score, dus het helpt om de getallen in je hand te verlagen.
  • Houd je opties open door te proberen verschillende getallen in je hand te hebben. Speel bijvoorbeeld niet al je drieën tegelijk en houd alleen vijven in je hand.
  • Kijk naar je tegenstander om erachter te komen wat hij in zijn hand heeft. Als hij elke keer dat er een vier moet worden gespeeld in de boneyard moet graven, weet je dat hij een tekort aan vieren heeft.
  • Focus op scoren in plaats van domineren. Als je je score voldoende kunt verhogen, kun je het spel winnen, zelfs als je niet de eerste speler bent die geen tegels meer heeft.
  • Ken de regels. De Alex Cramer Company, die dominostenen maakt en verkoopt, biedt een uitstekend overzicht van de regels voor een basisspel dominostenen en schetst standaardzetten.

Oefen je dominovaardigheden

Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt in het spelen van het spel. Begin door tegen de computer te spelen om een algemeen gevoel voor het spel en de regels ervan te krijgen. Probeer games te spelen tegen één enkele tegenstander en games tegen meerdere tegenstanders, en let op hoe je strategie verschilt op basis van het aantal tegenstanders dat je hebt. Terwijl je leert spelen, ontwikkel je je strategieën om te scoren, tegels te spelen en een geweldige dominospeler te worden.

Aanbevolen: