12 Hulpbronnen voor senior nudisten

Inhoudsopgave:

12 Hulpbronnen voor senior nudisten
12 Hulpbronnen voor senior nudisten
Anonim
oudere naturisten
oudere naturisten

Veel senioren hebben om verschillende redenen de nudistenlevensstijl omarmd. Het is misschien niet zo verrassend dat oudere/gepensioneerde volwassenen vinden dat seniorennudisme een manier is om de ketenen van conformiteit af te werpen. Daartoe zijn er veel hulpmiddelen om senioren te helpen nudisme te ontdekken in een veilige, comfortabele omgeving.

Senior Nudistenorganisaties in de Verenigde Staten

Hoewel het lijkt alsof er geen groepen zijn die specifiek zijn afgestemd op senioren, zijn er in de Verenigde Staten verschillende groepen die een schat aan informatie bieden aan beginners, levenslange bekeerlingen en iedereen daartussenin. Dit zijn nationale organisaties; Er zijn echter ook opties voor iedereen die op zoek is naar regionale en staatsgroepen, evenals een paar internationale opties

De Naturistenvereniging (TNS)

De Naturist Society biedt lidmaatschap aan een hele reeks mensen, van degenen die gewoon een naaktstrandervaring willen tot degenen die naturisme als een essentieel onderdeel van het leven zien. Hun missie is "het bevorderen van lichaamsacceptatie door middel van kleding-optionele recreatie met behulp van de instrumenten van onderwijs en gemeenschapsbereik." Dit omvat acceptatie van zichzelf, van anderen en van verschillende lichaamstypes. Het lidmaatschap omvat een abonnement op het tijdschrift Nude & Natural (of gewoon N), dat een kijkje biedt in de wereld van gewone mensen die een naturistenleven leiden.

American Association for Nude Recreation (AANR)

Net als The Naturist Society biedt de AANR lidmaatschap voor alle interesseniveaus. De groep is actief sinds 1931 en legt de nadruk op belangenbehartiging, educatie en acceptatie, naast het bieden van een gezonde omgeving waar nudisten zichzelf kunnen zijn. De website bevat video's, een blog, een forum waar leden hun verhalen kunnen delen en informatie over hoe u een Nakation® kunt nemen. De AANR heeft verschillende regionale kantoren, zodat leden lokale evenementen en clubs kunnen vinden.

Naturistenactiecomité (NAC)

De NAC beschouwt zichzelf als "de politieke non-profitorganisatie van The Naturist Society" en beschermt de rechten van Noord-Amerikaanse naturisten. Als u geïnteresseerd bent in ontwikkelingen die een nudistenlevensstijl in gevaar kunnen brengen, biedt deze site de allerbelangrijkste juridische informatie. Er is ook een sectie waar je lokale vertegenwoordigers kunt vinden, de wetten met betrekking tot naaktheid per staat kunt leren kennen en de tools die je nodig hebt om een proactieve voorstander van naturisten te zijn.

Internationale Naturistenfederatie (INF-FNI)

Oké, de Internationale Naturistenfederatie is dus, zoals de naam al doet vermoeden, een mondiale organisatie. Senioren die op zoek zijn naar informatie over plaatsen die ze wereldwijd kunnen bezoeken, zullen dit een redelijk nuttige site vinden. INF-FNO vertelt ook over de American Nudist Research Library (ANRL), gevestigd in Florida, die een geschiedenis van de nudismebeweging in Noord-Amerika laat zien. Download een pdf van het tijdschrift Focus om actuele informatie te krijgen over naturisme over de hele wereld, of abonneer u om deze via e-mail te ontvangen en blijf op de hoogte van wat er gebeurt in de wijde wereld van het nudisme.

Online bronnen van andere oudere nudisten

Naast het verkrijgen van informatie en perspectief van een handvol naturistenbloggers, is het vragen aan andere senioren een uitstekende manier om erachter te komen wat het beste werkt voor senioren! Er zijn verschillende opties voor eerlijke recensies, feedback en zelfs een eerste blik van een journalist op een resort dat voornamelijk uit senioren bestaat.

TripAdvisor-forums

TripAdvisor is een fantastische bron met echte bezoekersbeoordelingen van toeristische bestemmingen, attracties, resorts, restaurants en meer. Deze recensies van Hedonism II vanuit het perspectief van senioren kunnen u bijvoorbeeld helpen bepalen of dit een plek is die aan uw behoeften voldoet. U kunt ook termen als 'senior nudistenresort' invoeren en op plaats zoeken, of de bestemming op 'wereldwijd' laten staan om pagina's met resultaten te zien.

ReviewResorts

ReviewResorts "biedt door reizigers gegenereerde, door gebruikers gegenereerde, door reisagenten gegenereerde en door hotelmanagement gegenereerde resortbeoordelingen." Hier kun je vinden wat zij aanduiden als 'kleding optioneel'-faciliteiten - en mocht er enige twijfel bestaan over hun doelgroep, dan is de foto die in de banner wordt gebruikt een lachend seniorenpaar.

Yelp-recensies

Yelp is een andere plaats waar u naar recensies kunt zoeken, maar u moet wel op de hoogte zijn van uw zoekparameters. In tegenstelling tot TripAdvisor kun je niet zomaar wereldwijd zoeken; Als u op zoek bent naar 'nudistenresorts' maar verzuimt een stad in te voeren, krijgt u mogelijk automatisch resultaten in de buurt van uw huidige locatie. Als u de naam kent van de plaats die u zoekt, des te beter. Als u bijvoorbeeld de recensies van Glen Eden Nudist Resort leest, weet u dat de demografische groep hier grotendeels uit oudere volwassenen bestaat.

Verhalen van de nieuwelingen

Er zijn allerlei verhalen op internet te vinden van schrijvers die een nudistenresort/strand/enz. bezochten. Voor de eerste keer. Interessant genoeg zijn de meeste hiervan afkomstig van vrouwen – die vrijwel overal van hun ervaringen genoten en deze ervaringen als echte eye-openers beschouwden. Een eerste bezoek aan Cypress Cove door blogger Outdoorsy Diva geeft een onverbloemde blik op het loslaten van remmingen en het duiken tussen een groep voornamelijk senioren.

naaktstrand teken
naaktstrand teken

Alles op het strand

Het lijkt intuïtief om kleding uit te trekken op het strand. De meeste badpakken laten immers weinig aan de verbeelding over, dus waarom zouden we niet gewoon alles wegdoen? Zoals bij de meeste nudistenervaringen wordt het respect voor anderen benadrukt, waardoor senioren een veilige haven krijgen om te ontdekken. Hier zijn een handvol stranden in de VS waar het legaal is om naakt te zonnebaden.

Gunnison Beach, Middletown, New Jersey

Voor naaktzwemmen aan de oostkust is Gunnison Beach een korte rit vanuit New York City; Dankzij het optionele kledingbeleid kunnen nieuwelingen het naturisme geleidelijk uitproberen. Er is een levenslange Senior Pass, waarbij mensen van 62 jaar en ouder korting krijgen op de toegang en op parkeren. De strandsite heeft ook een forum, waar u meer informatie kunt krijgen en in contact kunt komen met andere naturisten. De sectie 'Op zoek naar een strandpartner' van het forum is bijvoorbeeld een geweldige bron voor iedereen die Gunnison wil bekijken, maar een vriend niet kan overtuigen om mee te gaan.

Haulover Beach, Miami, Florida

Ga zuidwaarts naar Miami en het noordelijke deel van Haulover Beach, een gebied waar kleding optioneel is en wordt beheerd door de overheid (de meeste van dit soort stranden zijn in particulier bezit). Het wordt beschouwd als een van de top 10 naaktstranden ter wereld, het prachtige weer het hele jaar door en het enorme aantal senioren dat naar Florida is verhuisd, maakt dit een uitstekend strand voor naturisten. Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve informatie over evenementen, foto's, reistips en meer.

Resorts voor gelijkgestemde naturisten

nudist bij het zwembad van het resort
nudist bij het zwembad van het resort

Er bestaan veel misvattingen over wat er achter de schermen van nudistenresorts gebeurt, en de meeste mythen zijn precies dat: mythen. In tegenstelling tot wat sommigen denken, zijn dit geen plaatsen waar moedwillig gedrag voortvloeit uit het uitkleden. In plaats daarvan zijn de basisregels voor etiquette van toepassing, net zoals ze zouden gelden voor volledig gekleede mensen. Staar niet naar anderen, val niemand seksueel lastig, maak geen ongeoorloofde foto's en wees vooral beleefd!

Omdat respect voor anderen bij deze faciliteiten wordt benadrukt, ongeacht hun leeftijd, zullen gasten die zich ongepast gedragen, worden gevraagd te vertrekken. Als u op zoek bent naar informatie over extra resorts en stranden die beschikbaar zijn in elke staat of internationaal, is er een vrij uitgebreide lijst met opties. Net als het Sandpipers Resort zitten resorts die bij warm weer werken vol met gepensioneerden die er het hele jaar door blijven, genieten van de zon en profiteren van de gezondheidsvoordelen van het buitenleven.

Sunny Rest Resort, Palmerton, Pennsylvania

Gelegen in het prachtige Pocono-gebergte, roept zelfs de naam van Sunny Rest vrede op. Alleen de zwembaden en de spa vereisen naaktheid; de rest van het resort moedigt gasten aan zich uit te kleden als ze zich er klaar voor voelen. Eigenaresse Myra Mesher heeft al meer dan 30 jaar de leiding, dus ze is goed toegerust om te voldoen aan de behoeften van oudere bezoekers (van wie sommigen de 100 hebben bereikt!). Open van half mei tot half september of later. Er is ook een camping waar gepensioneerden de camper kunnen parkeren in plaats van in het resorthotel te verblijven. Met bijna elke avond activiteiten en veel natuur om te verkennen, heeft Sunny Rest veel fans die elk seizoen terugkomen. Volgens een medewerker van de klantenservice van de faciliteit zijn de meeste gasten ouder dan 40.

Living Waters Spa, Desert Hot Springs, Californië

Als u op zoek bent naar een ervaring in Europese stijl, maar geen paspoort heeft, is Living Waters Spa wellicht de plek voor u. Oorspronkelijk gebouwd in de jaren zestig als de Kismet Lodge, heeft het management van de spa hard gewerkt om een sfeer te creëren waarin beginnende nudisten zich in hun eigen tempo kunnen uitkleden, waar dan ook in het resort. Het natuurlijke mineraalwater in de zwembaden is een zegen voor de vergrijzende bevolking en biedt verlichting bij artritis en psoriasis (naast andere kwalen). De spa heeft één zwembad dat is ontworpen voor zonaanbidders, en een ander zwembad voor degenen die onder een luifel willen genieten. Judy en Jeff, de gastheren van het resort, zien eruit als een typisch gelukkig ouder stel, dat toevallig van het naturistenleven geniet.

De naturistische levensstijl omarmen

Naakt is de manier waarop mensen ter wereld zijn gekomen, dus waarom zou je deze levensstijl niet de hele gouden jaren omarmen? Of je nu op zoek bent naar een plek in de Verenigde Staten of elders in de wereld om de vrijheid van kleding te ontdekken, dit mondiale fenomeen gaat nergens heen. Met een beetje kennis en begrip kunnen senior nudisten een plek (of meerdere) ontdekken waar niets anders dan huid, zon en weinig anders absolute perfectie creëren.

Aanbevolen: