Waar u gratis theologiegraden voor afstandsonderwijs kunt vinden

Inhoudsopgave:

Waar u gratis theologiegraden voor afstandsonderwijs kunt vinden
Waar u gratis theologiegraden voor afstandsonderwijs kunt vinden
Anonim
heilige bijbel
heilige bijbel

Dankzij de voordelen van afstandsonderwijs hoef je niet in dezelfde stad te zijn als een school die een theologiediploma aanbiedt. Sterker nog, er zijn programma's die gratis programma's en cursussen voor afstandsonderwijs aanbieden, hoewel voor sommige programma's een bepaald niveau van financiële steun nodig is om echt gratis te zijn.

Gratis theologieprogramma's voor afstandsonderwijs ontdekken

Kerk
Kerk

Hoewel het bijna onmogelijk is om een geaccrediteerd seminarie te vinden dat 100 procent gratis graden aanbiedt, zijn er geaccrediteerde scholen die gratis certificaten of voldoende financiële hulp en mogelijkheden voor collegegeld aanbieden om hun online BA- of MA-programma's binnen handbereik te maken vrij.

De volgende scholen bieden gratis online cursussen en certificaten aan (geen financiële hulp vereist) of online graden die gratis kunnen worden als je in aanmerking komt voor bepaalde hulpprogramma's.

Dimensies van geloof

Dimensions of Faith door Gordon-Conwell Theological Seminary biedt een gratis programma met tien lessen die je in je eigen tempo kunt volgen. Het verleent een student na voltooiing een certificaat in de theologie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer wereldmissies, het Nieuwe Testament, het Oude Testament, een tweedelige cursus over theologie en de geschiedenis van de kerk. Er zijn geen kosten verbonden aan het programma en het wordt online voltooid via het Ockenga Instituut. Studenten die het certificaat behalen, komen in aanmerking voor een studiebeurs van $ 1000 om zich voltijds in te schrijven voor het seminarie.

Afstudeercertificaat in theologische studies

Het Graduate Certificate in Theological Studies van Liberty University Online biedt een overzicht van theologie en apologetiek. U doet dit in uw eigen tempo, maar het certificaat moet binnen drie jaar zijn behaald. Zonder financiële hulp zouden de totale kosten van dit 12-uurscertificaat ongeveer $ 5.000 bedragen. Als uw EFC op de FAFSA u echter in aanmerking komt voor federale subsidies (die kunnen oplopen tot $ 6.195 voor het jaar 2019-2020), kunt u de kosten dekken. Als je inwoner van Virginia bent, is het nog gemakkelijker om dit collegegeld betaald te krijgen met financiële hulp.

NotreDameX Theologiecursussen

NotreDameX biedt gratis online theologiecursussen aan, waaronder Inleiding tot de Koran: de Schrift van de islam en Jezus in de Schrift en de traditie. Elke cursus duurt ongeveer negen weken, met vijf tot zeven uur werk per week. Aan het einde van elke cursus kunt u een certificaat van voltooiing ontvangen, geverifieerd door de Notre Dame (maar met administratiekosten van $ 50 om het certificaat te verkrijgen).

Dallas Theological Seminary Theologiecursussen

Dallas Theological Seminary op iTunesU biedt 26 gratis op theologie gerichte of theologiegerelateerde cursussen, zoals Expository Preaching, Trinitarianism en Intro to Theology. Elke cursus heeft ongeveer 60 tot 80 korte lezingen, variërend van 10 tot 20 minuten, en je kunt ze in je eigen tempo voltooien.

St. Paul Center online cursussen

St. Paul Center biedt een archief met gratis online cursussen. Het doel van deze theologiecursussen is om een totaaloverzicht te geven van de belangrijkste gebeurtenissen en thema's van de Bijbel. Om toegang te krijgen tot de cursussen moet je een account aanmaken, maar de registratie is gratis. Je kunt ze in je eigen tempo doorwerken.

Theologiegraden Saint Leo University

Saint Leo University is niet gratis, tenzij je een combinatie van federale financiële steun zoals de Pell-subsidie en staatssteun voor inwoners van Florida kunt gebruiken om het collegegeld te dekken. Als u inwoner bent van Florida of als u weet dat u een zeer lage EFC op de FAFSA zult hebben, zijn uw kansen om de kosten met hulp te dekken groter. De school biedt een online BA-graad in religie (programma van 120 uur) en een MA in theologie, een programma van 36 uur. Naast de in Florida gevestigde EASE-staatssubsidie neemt de school deel aan alle federale hulp die via de FAFSA wordt verleend, en werkt het innovatieve SALT-programma met u samen om creatieve financiële strategieën te vinden om de schoolkosten te dekken.

Esoterische theologiebediening

Deze site is een uniek internetseminarie en biedt meer dan 600 gratis cursussen aan studenten die een eenmalig bedrag van $ 600 betalen. Ze bieden de graden Doctor of Divinity, Doctor of Theology en Doctor of Ministry aan. Als u nog geen gewijde bedienaar bent, kunt u dit gratis worden via het programma; Om aan het programma te kunnen deelnemen, moet u echter wel een gewijde geestelijkheid van een bepaald niveau zijn. Hoewel het programma door geen enkele formele accreditatie-instantie als online instituut is geaccrediteerd, is de site een van de meest populaire op internet voor ministerieel onderwijs.

Gemak dat moeilijk te verslaan is

Zelfs als je problemen hebt met het vinden van een graad of leermogelijkheid die volledig gratis is voor theologie, onthoud dan dat veel online programma's al goedkoper zijn dan een plaatselijke universiteit. In plaats van je zorgen te maken over reizen naar de campus of het huren van een kamer in een slaapzaal op de campus, kun je in het comfort van je huis leren.

Aanbevolen: