Waar je geweldige gratis spullen voor meisjes kunt vinden

Inhoudsopgave:

Waar je geweldige gratis spullen voor meisjes kunt vinden
Waar je geweldige gratis spullen voor meisjes kunt vinden
Anonim
Meisje dat de brievenbus controleert
Meisje dat de brievenbus controleert

Het is niet altijd gemakkelijk om online freebies voor meisjes te vinden, maar er zijn enkele plaatsen waar je gratis voorbeelden, programma's, downloads, apps en meer kunt vinden. Probeer iets nieuws, leer nieuwe vaardigheden of heb gewoon plezier met de gratis items op deze lijst.

Gratis monsters van schoonheids- en persoonlijke producten

Een verscheidenheid aan bedrijven die schoonheidsproducten of producten voor persoonlijke verzorging verkopen, bieden gratis monsters aan, maar hun promotie-aanbiedingen kunnen regelmatig veranderen. Er kunnen beperkingen gelden voor het verkrijgen van bepaalde monsters, dus het is het beste voor meisjes om de hulp van mama of papa in te roepen bij het aanvragen van monsters of het registreren voor weggeefprogramma's. Voorbeelden van plaatsen die routinematig of momenteel gratis monsters voor meisjes aanbieden zijn:

Pantene

Registreer u bij Pantene en ontvang gratis monsters van haarverzorgingsproducten zoals shampoo, conditioner en stylingproducten zodra deze beschikbaar komen. Om in aanmerking te komen, vult u een haarprofiel in en registreert u uw e-mailadres.

L'Oréal

L'Oreal is een ander merk dat regelmatig gratis monsters aanbiedt, vooral wanneer ze nieuwe producten lanceren. Meld u aan voor hun Worth It-beloningsprogramma en ontvang monsters van make-up, haarproducten en huidverzorgingsproducten zodra deze beschikbaar komen.

Tameologie

Vraag gratis monsters van shampoo en conditioner aan, speciaal ontworpen om haar glad te maken, van Tameology. (Alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.)

HSI Arganolie

Meld je aan bij HSI en ontvang een gratis monster van hun Argan Haarolie om het haar glad te maken en te verfraaien.

O. B. Tampons

O. B. Tampons biedt een gratis doos met hun applicatorvrije tampons aan. Meisjes moeten een ouder om hulp vragen, aangezien het registratieformulier vereist dat de persoon die het monster aanvraagt minstens 18 jaar oud is.

Sephora-kleimasker

Sephora geeft vaak gratis monsters uit bij een bestelling of wanneer je een winkel bezoekt. Je kunt ook een voorbeeld van hun kleimasker krijgen als je ze volgt op Instagram.

Journals, activiteitenboeken en kleurplaten

Meisjes kleuren
Meisjes kleuren

Je kunt een verscheidenheid aan gratis publicaties voor meisjes downloaden, waaronder dagboeken, kleurboeken, kleurpagina's en activiteitenboeken. Er zijn opties beschikbaar voor meisjes van verschillende leeftijden.

Super Kleurplaten

Jongere meisjes zullen genieten van de leuke kleurpagina's bij Super Coloring, waaronder Disney-prinsessen, favoriete personages zoals Strawberry Shortcake, dieren en meer.

Ik ben zelfverzekerd, moedig en mooi

De gratis kleurpagina's die je kunt downloaden uit het I Am Confident, Brave, and Beautiful kleurboek voor meisjes zijn gevuld met creatieve en leuke dingen om in te kleuren en krachtige zinnetjes.

Totaal activiteitenboek voor meisjes

Het Total Girl Activity Book is gratis te downloaden. Het bevat puzzels, trivia en projectideeën. Meisjes en ouder uit de bovenbouw van de basisschool zullen van dit boek genieten.

Afdrukbaar reisdagboek voor meisjes

Meisjes van elke leeftijd kunnen zomervakanties of andere reizen vastleggen met dit gratis afdrukbare reisdagboek. Het bevat schrijfopdrachten, tekenruimte en plaatsen om specifieke dingen over de reis te documenteren.

Kleur en schrijf dagboekpagina's

Deze prachtige dagboekpagina's in kleur en schrijfstijl zijn geweldig voor het verlichten van stress en het documenteren van uw dag, het opschrijven van uw dromen of wensen, of het bijhouden van een dagboek over wat dan ook.

Afdrukbaar sportdagboek voor meisjes

Meisjes van alle leeftijden kunnen fit en gezond blijven met deze trainingsdagboekpagina's voor meisjes. Deze gratis downloads zijn compleet met plaatsen om doelen te noteren, inspirerende citaten te onthouden en gedachten vast te leggen.

Afdrukbare muurkunst voor meisjes

Voor meisjes die hun kamer willen opfleuren, zijn deze gratis afdrukbare spreuken voor aan de muur de perfecte keuze. Hang ze alleen op of lijst ze in voor een speciaal tintje. De site heeft ook een aantal gratis printables van I Am Girl Scouts die geweldige kamerdecoraties vormen voor degenen die deelnemen aan Girl Scouts.

American Girl Craft-tutorials en printables

De schattige projecten op de American Girl-website zijn compleet met tutorials en printables voor allerlei dingen, van ijssandwiches tot deodorant tot een dierenziekenhuis. Je kunt deze bij elke pop gebruiken, maar ze werken het beste met poppen die qua grootte vergelijkbaar zijn met American Girls.

Gratis ervaringen voor meisjes

Er zijn verschillende manieren waarop meisjes nieuwe vaardigheden kunnen leren en nieuwe dingen kunnen ontdekken met gratis programma's en ervaringen.

Meisjes die coderen

Girls Who Code biedt gratis naschoolse programma's voor het 3e tot en met het 5e leerjaar en het 6e tot en met het 12e leerjaar. De programma's zijn gebaseerd op informatica en worden landelijk aangeboden op scholen en bibliotheken. Kijk in de programmazoeker of er een bij jou in de buurt is. Als er op jouw school of bij jou in de buurt geen programma bestaat, kun je een ouder of leerkracht vragen om er een te starten. De starterclubkits en het lesprogramma zijn gratis.

GEMS

GEMS staat voor Girls Excelling in Math and Sciences, en is een gratis club die zich richt op wetenschap, technologie, techniek en wiskunde en tegelijkertijd leiderschap en academische en sociale groei aanmoedigt. Er zijn programma's voor de kleuterschool tot en met de middelbare school in de VS. Als er geen GEMS-club bij jou in de buurt is, praat dan met een volwassene die je vertrouwt om er een te starten. De volledige clubstartertoolkit en bronnen kunnen gratis worden gedownload.

Zoek lokale programma's

In veel gevallen vindt u gratis naschoolse programma's of zomerprogramma's die specifiek zijn voor uw stad of staat. Om er een te vinden voor meisjes bij jou in de buurt:

  • Bezoek The Connectory, beheerd door The National Girls Collaborative Project, voor gratis kampen en naschoolse programma's. Je kunt zoeken op basis van je interesses en locatie, maar houd er rekening mee dat niet alle resultaten gratis zijn.
  • Kijk op de website van het plaatselijke stadsbestuur, de website over parken en recreatie of de website van het schooldistrict voor informatie over lokale programma's. New York City vermeldt bijvoorbeeld zijn gratis naschoolse en seizoensgebonden gratis programma's op de NYC Parks and Recreation-website, terwijl Oakland programma-informatie geeft op de Oakland Unified School District-website.

Gratis apps voor meisjes

Er zijn veel gratis apps beschikbaar voor plezier, leren en meer. Een paar die goed gewaardeerd zijn en speciaal gemaakt zijn met meisjes in gedachten zijn:

12 A Dozen - Deze app in arcadestijl bevat een vrouwelijke heldin, Twelve. Het spel omvat het oplossen van wiskundige puzzels om haar reis te voltooien

  • Nancy Drew Codes: deze app, beschikbaar in de Play Store en iTunes, maakt gebruik van een leuk spel met een mysterieus verhaal en aanwijzingen, terwijl meisjes de basisprincipes van coderen leren.
  • Kookschool: dit spel bevat een jong vrouwelijk varken en richt zich op het leren koken en het leren over recepten.
  • Equestria Girls - Verkrijgbaar bij Hasbro, dit is een rollenspel met de My Little Pony Equestra-meisjes.

Gratis boeken

Meisjes die graag lezen, kunnen gratis boeken vinden om online te lezen. Opties zijn onder meer:

  • Op Read.gov vind je klassiekers als Anne of Green Gables en Alice in Wonderland.
  • Bij Funbrain kunnen meisjes favorieten vinden zoals Judy Moody en The Sisters Club-boeken.
  • Meisjes die van koken houden, kunnen een gratis receptenboek downloaden van Jiffy.

Gewoon voor de lol

Met zoveel beschikbare opties is de kans groot dat er verschillende freebie-opties zijn die de meisjes in je leven zullen aanspreken. Als deze opties op zichzelf niet genoeg zijn, download dan de Baskin Robins-app om een gratis bolletje ijs te krijgen of ga met je goede rapport naar Chuck E. Cheese om 10 gratis speelpunten te krijgen. Bovendien werkt de gratis voorbeeldpagina op thebalanceeveryday.com hun lijst dagelijks bij met de nieuwste aanbiedingen, waarvan er vele perfect zijn voor meisjes!

Aanbevolen: