Mind Eraser Drink- en Shot-recepten

Inhoudsopgave:

Mind Eraser Drink- en Shot-recepten
Mind Eraser Drink- en Shot-recepten
Anonim
Mind Eraser shot en drankje en Brain Eraser
Mind Eraser shot en drankje en Brain Eraser

Cocktails met koffiesmaak zijn in opkomst naarmate koffiegewoonten complexer en diverser worden, maar als je tijdens je nachtelijke avonturen die koffiebonensmaak nodig hebt, probeer dan het geestgumdrankje eens. Deze heerlijke koffielikeur- en wodkacocktail is zo verleidelijk dat je hem moeilijk kunt weerstaan als je eenmaal hebt geproefd.

Geestengum

De originele geestwissercocktail bevat slechts drie eenvoudige ingrediënten: Kahlúa, wodka en frisdrank - voor een stimulerend effect. Hoewel het gelaagde drankje je niet echt zal uitwissen, heeft het zeker een hapje dat je je zult herinneren.

Ingrediënten

  • 1 ounce Kahlúa
  • 1 ounce wodka
  • 1 ounce frisdrank
  • IJs

Instructies

  1. Schenk de Kahlúa in een rotsglas gevuld met ijs.
  2. Gebruik de achterkant van een cocktaillepel en leg de wodka erop door deze over het ronde oppervlak van de lepel te gieten.
  3. Herhaal hetzelfde proces met de frisdrank en serveer.
Geest gum
Geest gum

Mind Eraser Shot

Als je geen tijd hebt om te genieten van een grote geestverwijderingscocktail, kun je de hoeveelheden van je ingrediënten verminderen om een geweldig gelaagd shot te creëren. Door een half ounce van elk ingrediënt te mengen, krijg je net genoeg voor een enkele shot van het smakelijke brouwsel.

Ingrediënten

  • ½ ounce Kahlúa
  • ½ ounce wodka
  • ½ ounce frisdrank

Instructies

  1. Schenk de Kahlúa in een gekoeld borrelglas.
  2. Leg met een cocktaillepel de wodka op de Kahlúa en probeer ze gescheiden te houden.
  3. Herhaal het proces met de frisdrank en serveer.
Geest gum schot
Geest gum schot

Vurige geest gum

Deze cocktail is een nauwe neef van de gedachtengum en heeft een grotere bite en een sterkere nasmaak. Vervang in het bijzonder de sodawater uit het originele recept door kaneelschnaps, en je hebt een vurige geestgum.

Ingrediënten

  • 1 ounce kaneelschnaps
  • 1 ounce Kahlúa
  • 1 ounce wodka

Instructies

  1. In een met ijs gevuld rotsglas giet je de kaneelschnapps.
  2. Gebruik de achterkant van een cocktaillepel en leg de Kahlua erop door deze over het ronde oppervlak van de lepel te gieten.
  3. Herhaal hetzelfde proces met de wodka.
Hersenen gum
Hersenen gum

Gelaagde cocktails vereisen geduld

Soms is een drankje gewoon een drankje; je mengt het, giet het misschien in een speciaal glas en drinkt het op. De mind eraser is een van die interessante cocktails die wat meer finesse vereist als je hem samenstelt. Wanneer je cocktails in laagjes maakt, wil je de ingrediënten stabiel op elkaar gieten, zodat ze goed bezinken zonder dat ze zich vermengen. De gedachtengum dankt zijn naam echter niet alleen aan zijn mooie uiterlijk; het is een stiekeme cocktail die zo lekker drinkt dat je er waarschijnlijk twee of drie hebt voordat het effect je begint te bereiken.

Hoe je op de juiste manier kunt genieten van een gedachtengum

Hoewel je absoluut de vrijheid hebt om de ingrediënten van deze cocktail te mengen als je klaar bent met het maken ervan, wil je hem, om er echt van te genieten, met een rietje drinken. Zo vermeng je de lagen niet en proef je elke overgang tussen de drie ingrediënten. Het drinken van een cocktail als deze met welke snelheid dan ook leidt er doorgaans toe dat je snel moet bijvullen, wat betekent dat de kracht ervan snel tot je kan doordringen. Laat de gedachtenwisser je beoordelingsvermogen niet te veel vertroebelen, en zorg ervoor dat je er niet te veel van tegelijk hebt.

Geestgommen zijn geestdodend goed

Perfect voor feestjes vanwege de visuele presentatie en het alcoholgeh alte. De geestwissercocktail vergt misschien wat oefening, maar is zeker de moeite waard. Of je nu een enkele cocktail wilt of een hele reeks foto's voor de verjaardag van een vriend, met een paar eenvoudige stappen maak je gedachtengommen alsof je daarvoor geboren bent.

Aanbevolen: