Gids voor winkelen in de North Carolina Furniture Outlet

Inhoudsopgave:

Gids voor winkelen in de North Carolina Furniture Outlet
Gids voor winkelen in de North Carolina Furniture Outlet
Anonim
Meubel winkel
Meubel winkel

Meubelwinkels in North Carolina zijn een geweldige manier om te besparen op uw volgende meubelaankopen. High Point, North Carolina en de omliggende gebieden staan bekend om hun meubelwinkels, met veel winkels die tot 60 procent korting op de winkelprijzen bieden.

Winkelrondleidingen

Er zijn honderden meubelwinkels, outlets en antiekwinkels in North Carolina, waardoor het voor veel mensen een meubelwinkelbestemming is. Er zijn talloze manieren en plekken om te winkelen in de omgeving, afhankelijk van uw schema en agenda.

Meubelwinkelrondleiding

Screenshot van de website van High Point Furniture Shopping Tours
Screenshot van de website van High Point Furniture Shopping Tours

De High Point Furniture Shopping Tours zijn een manier waarop u ervoor kunt zorgen dat u alle winkels en gebieden bereikt die u wilt zien. Als u zich aanmeldt voor een rondleiding, krijgt u voordelen zoals:

  • Help bij het aanpassen van uw schema om het meeste uit uw tijd te halen
  • Afspraken in showrooms die bij uw planning passen
  • Toegang tot meer dan 50 privéshowrooms
  • Kortingen bij hotels in de omgeving
  • Vervoer vanaf de luchthaven, evenals naar de verschillende showrooms tijdens uw tour

Neem contact op met High Point Tours voor tarieven, tijden en beschikbaarheid van afspraken.

Rondleiding door interieurontwerper

High Point Furniture Tours is een rondleiding door de verschillende showrooms door interieurontwerper Kathy Gordon. Voordat hij aan een rondleiding begint, stelt Gordon plannen op die u kunnen helpen aan uw behoeften te voldoen, zodat u uw tijd en planning kunt maximaliseren.

Inbegrepen in de rondleiding zijn verschillende showrooms die doorgaans niet toegankelijk zijn voor het publiek, en Gordons ontwerpervaring. Als je een idee hebt van wat je zoekt, helpt Gordon je rond te bellen en de beste prijs voor een stuk te vinden, zonder extra kosten.

Bezoek winkels

Hickory Furniture Mart

Als u meerdere meubelwinkels en verkooppunten op één locatie wilt bezoeken, of als u ontwerpdiensten wilt ontvangen terwijl u winkelt, overweeg dan een bezoek te brengen aan Hickory Furniture Mart op 2220 US Highway 70 SE, Hickory, NC. De Hickory Furniture Mart heeft meer dan 100 meubelwinkels, winkels en galerijen met meer dan 1000 vertegenwoordigde fabrikanten.

De meeste winkels in de Mart bieden 50 tot 70 procent korting op de winkelprijzen, en veel showrooms bieden gratis ontwerpdiensten. Verkooppunten in de Mart zijn onder meer:

  • Henredon fabrieksoutlet
  • Hickory Outlet Center
  • Kingsdown Sleep to Live Gallery door Good's Home Furnishings
  • Maitland-Smith Factory Outlet
  • Mitchell Gold + Bob Williams Factory Outlet

Als u van plan bent in de omgeving te blijven om te winkelen, werkt de Mart samen met verschillende lokale hotels om kortingen aan te bieden, waaronder pendeldiensten naar de Mart, kortingskaarten bij verschillende verkooppunten en een gratis ontbijt. Meld u aan voor hun Shop and Stay-programma om hiervan te profiteren.

Alle bezoekers van de Mart moeten zich van tevoren registreren om van hun diensten te kunnen profiteren. De Mart is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Meubelland Zuid

Screenshot van Furnitureland Zuid - website
Screenshot van Furnitureland Zuid - website

Als u slechts één groot verkooppunt of showroom in de omgeving wilt bezoeken, in plaats van rond te reizen, kunt u overwegen een bezoek te brengen aan het verkooppunt in Furnitureland South, gelegen op 5635 Riverdale Drive, Jamestown, NC.

De outlet is 300.000 vierkante meter groot met meer dan 150 meubelkamers, inclusief overtollige voorraden. Op de tweede verdieping van de outlet bevindt zich de Stanley Furniture Factory Authorized Outlet, die tot 75 procent korting biedt op de verkoopprijzen op Stanley-meubels.

Alle producten in de outlet zijn direct vanaf de vloer verkrijgbaar, zodat u uw aankopen mee kunt nemen of kunt laten bezorgen of later kunt laten ophalen. Ze bieden ook ontwerpdiensten aan, en u kunt vóór uw aankomst een afspraak maken met een ontwerpconsulent om het meeste uit uw tijd daar te halen.

De 20 mijl aan meubels

Als u een specifieke showroom in gedachten heeft, of als u een ritje wilt maken om te zien wat er beschikbaar is, overweeg dan om via de U. S. Highway 321 tussen Lenoir en Hickory, NC te reizen over wat bekend staat als de 20 Miles of Furniture. De meeste grote meubelhandelaren, maar ook veel kleinere dealers, hebben een showroom of outlet langs dit traject. Een paar showrooms om te bezoeken zijn onder meer:

  • Mackie Furniture, gevestigd op 13 North Main Street, Granite Falls, heeft niet alleen een grote selectie meubelmerken tegen lage prijzen, maar ook tegels, matrassen en elektronica.
  • Tarheel Home Furnishings, gevestigd op 3351 Hickory Blvd, biedt honderden verschillende fabrikanten allemaal tegen lage prijzen.

Meubelgids

Er zijn honderden verschillende verkooppunten, showrooms en meubelwinkels in dit deel van North Carolina. Als u een specifieke meubelfabrikant zoekt, kunt u ernaar zoeken door naar de North Carolina Furniture Directory te gaan, waarin showrooms, fabrikanten en interieurontwerpers alfabetisch worden vermeld, zodat u precies kunt vinden wat u zoekt en kunt samenstellen. je eigen reis.

Begin met winkelen

Met de vele verschillende detailhandelaren en fabrikanten die kwaliteitsmeubilair tegen lage prijzen aanbieden, zult u merken dat het gemakkelijker dan ooit is om de gewenste deal te krijgen voor het meubilair waarnaar u op zoek was. Bezoek een van de rondleidingen, showrooms of verkooppunten in North Carolina en vul uw huis met kwaliteitsmeubilair dat een leven lang meegaat.

Aanbevolen: