Winkelen voor groothandel scrapbookbenodigdheden

Inhoudsopgave:

Winkelen voor groothandel scrapbookbenodigdheden
Winkelen voor groothandel scrapbookbenodigdheden
Anonim
Scrapbookbenodigdheden
Scrapbookbenodigdheden

Of u nu een scrapbookbedrijf start of gewoon een goede aanbieding wilt krijgen voor artikelen voor uw favoriete hobby, groothandel in scrapbookingbenodigdheden kan de perfecte oplossing zijn. De meeste mensen kopen plakboekbenodigdheden bij hun plaatselijke handwerkwinkel, een speciaalzaak voor plakboeken of een bedrijfsadviseur aan huis. Voordat ze aan u verkopen, betrekken deze bedrijven hun producten echter bij een groothandelsbron. Groothandelleveranciers bieden een product in bulk aan tegen een gereduceerde prijs. Normaal gesproken moet u echter een bedrijf hebben of een professionele vakman zijn met een wederverkooplicentie om van deze geweldige aanbiedingen te kunnen profiteren.

Waar kunt u plakboekbenodigdheden in de groothandel kopen

Misschien kun je een plaatselijke winkel vinden die gespecialiseerd is in groothandelbenodigdheden, maar online heb je waarschijnlijk het meeste geluk. U kunt rondkijken om de beste deal te vinden, en het is gemakkelijker om een groothandelsleverancier te vinden waarvoor u geen bedrijfslicentie nodig heeft. Deze winkels voor scrapbookbenodigdheden bieden groothandelsaanbiedingen.

Holly's groothandel scrapbookbenodigdheden

Holly's Wholesale Scrapbooking Supplies heeft een grote selectie artikelen en u moet zich registreren voor een zakelijk account om te kunnen profiteren van de groothandelsprijzen. Er gelden voor de meeste artikelen minimale bestelhoeveelheden om in aanmerking te komen voor de groothandelsprijs.

Crafter's speelgoeddoos

Het gebruik van scrapbookinghulpmiddelen
Het gebruik van scrapbookinghulpmiddelen

Crafter's Toy Box is een andere geweldige bron voor groothandelsbenodigdheden. Dit bedrijf biedt groothandelskortingen aan bedrijven en scrapbookingconsulenten. Om in aanmerking te komen voor groothandelsprijzen, moet je minimaal $ 100 aan benodigdheden kopen.

Dollardagen

Dollar Days heeft scrapbookbenodigdheden met korting, perfect voor de eigenaar van een klein bedrijf. Dit is een goede bron voor betaalbare benodigdheden. Als u geen eigen winkel heeft, kunt u overwegen om ook distributeur voor hen te worden. U krijgt een gepersonaliseerde website met uw logo waar mensen kunnen winkelen. Er zijn installatiekosten en jaarlijkse verlengingskosten, maar het is een optie om de Dollar Days-producten door te verkopen als u deze veel gebruikt.

Petersen-Arne

Petersen-Arne is een distributeur die alleen verkoopt aan gelicentieerde detailhandelaren. Dit is een goede one-stop-shopping-bron voor de drukke bedrijfseigenaar die de voorkeur geeft aan een gestroomlijnde aanpak bij het kopen van goederen. In tegenstelling tot sommige distributeurs heeft Petersen-Arne geen fysieke fysieke winkel nodig, dus dit kan een goede optie zijn voor bedrijven aan huis met wederverkoopnummers en belastinginformatie.

Darice

Darice voorziet groothandelaars, eigenaren van kleine bedrijven en fabrikanten van scrapbookbenodigdheden tegen gereduceerde prijzen. Er zijn minimumaantallen die moeten worden gekocht bij de aankoop van afzonderlijke artikelen, en detailhandelaren moeten een minimumbedrag per jaar uitgeven om hun rekeningen open te houden. Darice is ook behoorlijk streng wat betreft het openen van bestellingen en de geschiktheid ervan.

Notions Marketing

Notions is een andere distributeur die een grote verscheidenheid aan merken en papierbenodigdheden op voorraad heeft. Er zijn minima voor openings- en terugkerende bestellingen waaraan moet worden voldaan, maar deze worden zowel aan geverifieerde fysieke retailers als aan online winkels verkocht. Notions definieert een detailhandelsbedrijf als een bedrijf in een ruimte die eigendom is van of wordt gehuurd voor detailhandelsactiviteiten. Het moet op de reguliere openingstijden geopend zijn en een zakelijk telefoonnummer en een zakelijke betaalrekening hebben. Openingsorders bedragen $ 250,00.

Hoe u in aanmerking komt voor groothandel

Elke detailhandelaar heeft andere vereisten, maar in veel gevallen moet u een bedrijfseigenaar zijn om in aanmerking te komen voor groothandelsprijzen. Als u momenteel geen plakboekbedrijf heeft, probeer dan een van deze ideeën om in aanmerking te komen:

  • Als u een professionele handwerksman bent die plakboekbenodigdheden koopt en deze doorverkoopt in kits, eindproducten of klaslokaalpakketten, en u al over een wederverkooplicentie beschikt, komt u mogelijk in aanmerking bij sommige bedrijven.
  • Overweeg om samen met een groep vrienden uw aankoop te doen. Op die manier kunt u allemaal bijdragen aan de bulkleveringen en deze vervolgens opsplitsen in beter beheersbare stukken, en komt u mogelijk in aanmerking voor kortingsprijzen, die dicht bij de groothandelskosten kunnen liggen.
  • Denk erover na om je eigen scrapbookingbedrijf te starten. Een bedrijf kan ervoor zorgen dat u in aanmerking komt voor meer groothandelsaanbiedingen.
  • Als je lesgeeft en een wederverkooplicentie hebt, kunnen sommige leveranciers tegen groothandelsprijzen aan je verkopen.

Tips voor het kopen van groothandel

Afhankelijk van uw behoeften kunt u mogelijk veel geld besparen door scrapbookingbenodigdheden in de groothandel te kopen. Houd tijdens het winkelen de volgende tips in gedachten:

  • Klanten in de winkel
    Klanten in de winkel

    Zorg ervoor dat je ruimte hebt om je bulkvoorraden op te slaan. Denk eens na over de inrichting van je knutselkamer of plakboekruimte.

  • Hoewel de prijs per stuk van groothandelsbenodigdheden goedkoper kan zijn, moet u er rekening mee houden dat de totale kosten behoorlijk hoog kunnen zijn, omdat u vaak grote hoeveelheden van hetzelfde artikel moet kopen.
  • Kies producten zorgvuldig. Mogelijk kunt u veel benodigdheden gebruiken, zoals fotohoekjes of karton. Anderen, zoals speciaal patroonpapier, zijn alleen bruikbaar in kleine hoeveelheden.
  • Houd de verzendkosten in de gaten wanneer u online bestelt. Verzending kan soms kostbaar zijn en de daadwerkelijke besparingen compenseren die u krijgt als u bij groothandels koopt.
  • Overweeg om branchebeurzen zoals CHA bij te wonen als u hiervoor in aanmerking komt. Verkopers hebben vaak showspecials, openingsbestellingen met korting en in veel gevallen gratis verzending. Soms zijn de kwalificatiecriteria hier lager dan wanneer je normaal moet solliciteren en kwalificeren.
  • Sommige sites die plakboekbenodigdheden met korting verkopen, hebben mogelijk speciale aanbiedingen en aanbiedingen die net zo goed zijn als groothandelsprijzen. Controleer nogmaals of u geen goedkope deal kunt vinden bij een andere winkelier als u op zoek bent naar kleine hoeveelheden van iets.
  • Onthoud dat groothandelsaankopen gekoppeld moeten zijn aan wederverkoop, wat betekent dat het niet de bedoeling is dat je in de groothandel koopt en de producten niet voor persoonlijk gebruik gebruikt. Het maken van productdisplays voor uw winkel en het doorverkopen van productkits en benodigdheden voor lessen vallen doorgaans binnen de reikwijdte van toegestaan gebruik voor groothandelsdoeleinden.

Een geweldige manier om te besparen

Vaak kunnen scrapbookbenodigdheden in de groothandel een geweldige manier zijn om te besparen op uw producten, vooral als u benodigdheden of eindproducten doorverkoopt. Weeg gewoon uw opties af om te beslissen of het kopen van grote hoeveelheden u uiteindelijk geld bespaart, anders zult u merken dat online plakboekwinkels goede aanbiedingen bieden voor de kleine hoeveelheden producten.

Aanbevolen: