Dallas Centrum voor non-profitmanagement

Inhoudsopgave:

Dallas Centrum voor non-profitmanagement
Dallas Centrum voor non-profitmanagement
Anonim
Non-profitorganisaties hebben veel bronnen beschikbaar!
Non-profitorganisaties hebben veel bronnen beschikbaar!

CNM Connect, ooit bekend als het Dallas Center for Nonprofit Management, ondersteunt non-profitorganisaties die op zoek zijn naar betere managementtechnieken. Hun programma's in het zuidwesten van de VS omvatten onder meer het helpen verbeteren van de vaardigheden van bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers.

Servicegebieden

Met de missie: "Om gemeenschappen te versterken door non-profitorganisaties en andere belanghebbenden te verbinden en te betrekken via thought leadership, managementexpertise en resultaattechnologie", is CNM Connect een geweldige hulpbron voor non-profitorganisaties die hun efficiëntie willen verbeteren. Ongeacht de grootte of het budget van uw organisatie, CNM Connect kan u helpen groeien.

Advisering

Als een van de toonaangevende consultants in Noord-Texas helpen hun diensten en strategieën non-profitorganisaties hun organisaties naar het volgende niveau van functioneren te brengen, wat vaak tot groot succes leidt. CNM Connect heeft een verscheidenheid aan consultants die met non-profitorganisaties samenwerken om effectieve oplossingen te bedenken. De consultants zijn professionals die zowel in de private als de publieke sector werken.

Services omvatten:

  • Bestuursontwikkeling:Professionelen trainen uw raad van bestuur, raad van bestuur of ander bestuur in het kennen van hun rollen en wettelijke verplichtingen.
  • Organisatiebeoordeling: Met behulp van de Balanced Scorecard-aanpak van Harvard Business School helpt CNM Connect u gebieden te identificeren die verbetering behoeven en strategieën voor groei te implementeren.
  • Managementplanning: Ze helpen u een plan te maken om uw organisatie in de loop van de tijd relevant en duurzaam te maken.
  • Uitkomstdiensten: Verkrijg de tools die nodig zijn om financiers te laten zien hoe uw programma's werken en hoe u uw missie vervult.
  • Subsidiediensten: CNM Connect kan u helpen bij het onderzoeken, schrijven en beoordelen van subsidies.
  • Vacaturebank en werving: Deze unieke methode helpt non-profitorganisaties bij het werven van personeel en biedt hulp bij het vinden van werk aan mensen in Texas. Deskundigen helpen bij elke stap van het wervingsproces, van hun Opportunity 501-vacaturebank met vermeldingen voor de regio Zuidwest tot het screenen van kandidaten en het schrijven van aanbiedingsbrieven.

Onderwijs

Permanente educatieprogramma's zijn beschikbaar bij hun faciliteiten voor leidinggevenden, bestuursleden en personeelsleden. Programma's bestaan uit seminars, certificeringen en op maat gemaakte trainingen. CNM Connect biedt een breed scala aan lessen die tegemoetkomen aan de behoeften van veel goede doelen.

  • Certificaatprogramma's: Deelnemers verdienen een certificaat om hun uitgebreide training in non-profitleiderschap, non-profitmanagement, non-profitmarketing, fondsenwerving of resultaatgerichte programma-evaluatie aan te tonen. Elk programma vindt plaats in de omgeving van Dallas/Fort Worth.
  • Openbare seminars en workshops: De lessen die worden aangeboden op de locaties in Dallas en Fort Worth omvatten onderwerpen als public relations, personeelszaken of vrijwilligersmanagement en duren doorgaans een halve of hele dag.

Erkenning

Het jaarlijkse Night of Light-evenement van het bureau erkent de organisaties en individuen in de gebieden die op een positieve manier invloed hebben op de gemeenschap. Award of Excellence-winnaars ontvangen een onbeperkte cheque van $ 5.000 voor hun vrijgevigheid en toewijding. Onderscheidingen zijn onder meer programmaleider van het jaar voor non-profitorganisaties, bestuursleider van het jaar voor non-profitorganisaties en non-profitorganisatie van het jaar. Ontvangers moeten afkomstig zijn uit een 501(c)(3)-organisatie in Texas en de prijs de afgelopen drie jaar niet hebben gewonnen.

Lidmaatschap

Hoewel niet-leden kunnen deelnemen aan een aantal certificaatprogramma's en openbare seminars van CNM Connect, betalen leden aanzienlijk lagere registratiekosten.

Individueel

Individuen kunnen een CNM Connect-lidmaatschap kopen voor $ 100, maar dit omvat alleen hun trainingen en evenementen. Dit type lidmaatschap geeft in wezen grote kortingen op seminars of certificaatprogramma's voor één persoon.

Organisatie

CNM Connect biedt een lidmaatschap voor alle medewerkers van de aangesloten organisatie. De vergoedingen worden uitgesplitst op basis van het jaarlijkse operationele budget van elke organisatie, met prijzen variërend van $ 100 voor degenen met een operationeel budget van minder dan $ 50.000 tot $ 625 voor degenen met een operationeel budget van meer dan $ 5 miljoen.

Ledenvoordelen omvatten kortingen op:

  • Verzekeringen voor non-profitorganisaties
  • Recrutering van leidinggevenden
  • Educatieve lessen

Een non-profitbron

Non-profitorganisaties functioneren dankzij de toewijding en inzet van medewerkers en vrijwilligers. Geef uw personeel de tools die ze nodig hebben om te slagen door contact op te nemen met CNM Connect.

Aanbevolen: