Websites voor inzamelingsacties waarmee u online geld kunt inzamelen

Inhoudsopgave:

Websites voor inzamelingsacties waarmee u online geld kunt inzamelen
Websites voor inzamelingsacties waarmee u online geld kunt inzamelen
Anonim
Doneer knop
Doneer knop

Fundraiser-websites maken het voor non-profitorganisaties gemakkelijk om donaties via online portals te promoten. Hoewel er talloze crowdfundingsites zijn waar individuen donaties kunnen vragen, zijn deze opties gemaakt voor professionele organisaties.

PayPal-donaties

PayPal is een betrouwbare site voor online bankieren en biedt een eenvoudige optie voor het inzamelen van donaties voor non-profitorganisaties, scholen of politieke groeperingen. De installatie is snel en de donaties verschijnen binnen enkele minuten op uw account.

Beschikbare tools

Nadat u zich heeft aangemeld voor een zakelijk account, type non-profitorganisatie, kiest u een of meer van hun platforms:

  • De knop 'Doneren' is toegevoegd aan uw website of sociale mediapagina's, zodat donateurs op die knop kunnen klikken en met een creditcard kunnen betalen.
  • PayPal's Here-app kan worden gedownload op een mobiele telefoon of tablet, zodat u fondsenwervingsbetalingen, zoals kaartverkoop, persoonlijk via creditcard kunt accepteren.
  • Maak een aangepaste PayPal.me met de naam van uw organisatie en deel deze met donateurs zodat ze kunnen klikken en geven.

Vergoedingen en betalingen

Donateurs hebben geen PayPal-account nodig om deze services te gebruiken. Standaarddiensten, waaronder de knop 'doneren', voor gekwalificeerde 501(c)(3) goede doelen kosten 2,2 procent plus 30 cent per transactie.

Voor- en nadelen

Aangezien uw bankrekening rechtstreeks aan de PayPal-rekening is gekoppeld, kunt u eenvoudig beschikbaar geld overmaken wanneer u maar wilt. Het nadeel is dat er geen aanvullende bronnen zoals fondsenwervingspagina's of aanmeldingsformulieren beschikbaar zijn.

FirstGiving Pro

Als u op zoek bent naar een alles-in-één website voor ondersteuning bij fondsenwerving, is FirstGiving een premiumoptie. Plan een demo, meld u aan voor het programma van uw voorkeur en meld u vervolgens aan voor gratis elektronische overboekingen, en u bent klaar om elke vorm van fondsenwerving aan te pakken.

Vergoedingen en betalingen

U beta alt een jaarlijkse vergoeding op basis van de grootte en behoeften van uw organisatie voor hun Pro-pakket plus 7,5 procent voor prestatie- en creditcardkosten en 4,25 procent voor het registreren van evenementen. Deze kosten kunnen echter worden verlaagd dankzij de unieke optie waarbij donoren ervoor kunnen kiezen transactiekosten te betalen.

Diensten

Wanneer u de Pro-versie koopt, heeft u toegang tot een verscheidenheid aan hulpmiddelen voor fondsenwerving, zoals:

  • Merkfondsinzamelingspagina's
  • Registratieformulieren voor evenementen
  • Campagnepagina's voor merkcadeaudagen
  • Widgets zoals een knop "doneer nu" of "registreer hier"
  • Automatische belastingontvangsten voor donateurs

Voor- en nadelen

Hoewel de kosten hoog lijken en je slechts twee keer per maand een uitkering van je donaties ontvangt, is FirstGiving een van de weinige sites die al je fondsenwervingsbehoeften op één plek dekt en belastinginkomsten voor donateurs genereert.

AanmeldenGenius

SignUpGenius begon als een eenvoudig online platform voor het bijhouden van vrijwilligers en donaties van goederen of geld voor fondsenwervers, maar nu kunnen ze ook directe betalingen accepteren. U moet een account aanmaken om aan de slag te gaan en vervolgens op het tabblad 'Geld verzamelen' klikken voor stapsgewijze instructies voor het accepteren van betalingen of donaties.

Lidmaatschappen

Er zijn verschillende lidmaatschapsopties, elk met verschillende functies die werken voor goede doelen van verschillende grootte.

  • Basic- Dit is de gratis versie die wordt aanbevolen voor zeer kleine groepen. Er kan slechts één beheerder en één aanmelding tegelijk zijn.
  • Silver - Voor iets minder dan $ 100 per jaar krijg je extra functies zoals meerdere aanmeldingen en de mogelijkheid om advertenties te stoppen.
  • Gold - Aanbevolen voor kleine organisaties, met $ 250 per jaar profiteert u van voordelen zoals één gigabyte aan cloudopslag en e-mailplanning.
  • Platinum - Voor iets minder dan $ 500 per jaar krijgen grote organisaties drie gigabyte aan cloudopslag en hebben ze maximaal 50 beheerders.

Vergoedingen en betalingen

Extra kosten omvatten 5 procent van alle aankopen plus 50 cent per transactie. Verkopers beslissen wie deze kosten beta alt. Ze kunnen de themapagina's gebruiken om geld in te zamelen voor kapitaalcampagnes, veilingen of 5K's. Het geld wordt vervolgens op uw gekoppelde bankrekening gestort.

Voor- en nadelen

Deelnemers kunnen zich op één plek registreren voor evenementen, zich aanmelden als vrijwilliger, goederen doneren en kaartjes kopen of registratiekosten betalen. Het grootste nadeel hiervan zijn de vergoedingen en kosten, die voor veel non-profitorganisaties te hoog kunnen zijn.

Tips

Als je een fondsenwervende website gebruikt om je donaties in te zamelen, is het belangrijk om een professionele, betrouwbare site te vinden die aan al je behoeften voldoet.

  • Legitieme sites vermelden grote organisaties en voorbeelden van hoe deze bedrijven de bronnen van de site gebruiken.
  • Lees de FAQ-secties om de kleine lettertjes en eventuele verborgen kosten te zien.
  • Gebruik een zoekmachine om de naam van de website op te zoeken met het woord "klachten" om te zien of deze betrouwbaar is.
  • Verduidelijk eerst al uw behoeften op het gebied van fondsenwerving en zoek vervolgens naar één site die u kan helpen dit allemaal te bereiken.

Fondsenwerving gemakkelijk gemaakt

Dankzij de technologie hoeft u niet alle aanmeldingsformulieren met de hand te maken of werknemers op deur-tot-deur-missies te sturen. Als je doneren gemakkelijk en handig maakt voor leden van de gemeenschap en donateurs van ver weg, is de kans groter dat ze doneren.

Aanbevolen: