Couponboek Ideeën en tips voor inzamelingsacties

Inhoudsopgave:

Couponboek Ideeën en tips voor inzamelingsacties
Couponboek Ideeën en tips voor inzamelingsacties
Anonim
moeder en dochter knipbonnen
moeder en dochter knipbonnen

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om geld in te zamelen voor je groep of organisatie, waarbij je geen spullen aan mensen moet verkopen die ze niet echt willen of nodig hebben, overweeg dan om een fondsenwervingsevenement met kortingsbonnen te organiseren. De volgende keer dat u geld moet inzamelen, doe dit dan in plaats van bestellingen aan te nemen voor een consumentenproduct.

Wat is fondsenwerving met couponboekjes?

Het verkopen van kortingsbonnen kan voor alle soorten non-profitorganisaties een geweldige manier zijn om geld in te zamelen. Bij dit soort fondsenwerving gaat het eenvoudigweg om het verkopen van boekjes met certificaten voor kortingen op verschillende soorten producten en diensten. Coupons zijn een effectieve manier om geld in te zamelen, omdat ze zo'n groot publiek hebben: meer dan 90% van de Amerikanen gebruikt coupons om te winkelen.

Couponboeken doorverkopen

De meeste organisaties gaan een overeenkomst aan om boekjes te verkopen die zijn gemaakt door een professioneel fondsenwervend bedrijf. Verschillende bedrijven zijn gespecialiseerd in het samenwerken met non-profitorganisaties die geld willen verdienen met dit soort fondsenwervende verkopen. Als u deze benadering van fondsenwerving aantrekkelijk vindt, kijk dan eens rond om de beste deal voor uw organisatie te vinden voordat u een leverancier van kortingsbonnen selecteert.

Een inzamelingsprogramma voor een couponboek kiezen

Bij het evalueren van de opties voor leveranciers van couponboekjes moeten verschillende factoren in overweging worden genomen. Het is zeker belangrijk om een fondsenwervingsprogramma te selecteren waarmee uw groep een mooi percentage van de totale omzet kan behouden om uw inkomsten te maximaliseren. Dat is echter niet de enige belangrijke factor waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing. U wilt de inhoud van de boeken zelf bekijken, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze aanbiedingen bevatten waarin uw supporters waarschijnlijk geïnteresseerd zullen zijn en die in uw omgeving kunnen worden gebruikt. U moet ook verifiëren of u een minimale aankoop moet doen of dat u alleen verantwoordelijk bent voor de betaling van het aantal boeken dat is verkocht door de hardwerkende vrijwilligers die aan uw campagne werken.

Couponboek Fondsenwervende bedrijven

Enkele van de meest bekende fondsenwervende bedrijven met kortingsbonnen zijn:

  • Attractions Dining and Value Guide biedt kortingsbonnen voor locaties in North Carolina, South Carolina en Virginia. Je hoeft de boeken niet vooraf te kopen om geld in te zamelen en de non-profitorganisatie of school kan tot 50% winst behalen uit de verkoop van de boeken.
  • Community Fundraising Books heeft couponboeken beschikbaar voor vier gebieden in Georgië, waaronder Groot-Athene, Groot-Gainesville, Snellville, Loganville, Grayson en Monroe en Lawrenceville, Buford en Suwanee. Het programma is bedoeld voor fondsenwerving voor alle niveaus van scholen, inclusief hogescholen, maar ook voor schoolclubs, bands, sportteams en PTA's. Kerken, kerkclubs en liefdadigheidsinstellingen en clubs uit de gemeenschap komen ook in aanmerking. Groepen kunnen 50% winst behalen uit de verkoop van de boeken en boeken die niet zijn verkocht kunnen worden geretourneerd voor het volledige tegoed.
  • SaveAround is al meer dan 40 jaar actief in de fondsenwerving. Ze hebben couponboekjes voor 170 markten met kortingen voor lokale, regionale en nationale bedrijven. Door een boek te kopen, krijgen kopers ook toegang tot een mobiele app en online afdrukbare kortingsbonnen. SaveAround-couponboeken kosten $ 25 per stuk.
  • KidStuff Couponboeken zijn ontworpen om geld in te zamelen voor scholen, van kinderdagverblijven tot middelbare scholen. Kopers kunnen de boeken persoonlijk kopen of uw school kan een online link opzetten die kopers kunnen gebruiken. Er zijn KidStuff Coupon-boekedities beschikbaar voor steden in Connecticut, Delaware, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York en Pennsylvania. KidStuff-couponboeken kosten $ 25 per stuk en scholen kunnen 50% van de winst houden, of scholen verdienen $ 10 aan de verkoop via de online link.
  • Het entertainmentboek bestaat al meer dan 55 jaar. Het bonnenboekje bevat een mobiele app en fondsenwervers krijgen een aanpasbare website met hun eigen fondsenwervingstools als onderdeel van hun plan. Het boek is beschikbaar voor meer dan 10.000 steden in Noord-Amerika. Een organisatie kan de boeken in de online winkel verkopen zonder inventaris aan te schaffen, en kopers kunnen de unieke winkel van elke organisatie gebruiken om een boek voor hun eigen locatie te kopen, zelfs als ze niet in de buurt van de gastorganisatie wonen.

Hoeveel kosten couponboeken?

Elk programma heeft zijn eigen prijsstructuur, dus zorg ervoor dat de winstmarge zinvol is voor uw organisatie of school. Couponboekjes kunnen variëren van €25 tot €35 met een typische winstmarge van ongeveer 50%. U moet ook bepalen hoeveel geld u bij de hand heeft om de boeken te kopen, hoewel u bij sommige programma's de boeken rechtstreeks aan consumenten kunt verkopen zonder dat u ze vooraf hoeft te kopen. Als u ze vooraf moet kopen, moet u ook hun retourbeleid raadplegen voor het geval u nog voorraad over heeft die u niet kunt verkopen.

Maak je eigen couponboeken

print couponboek printerpapier
print couponboek printerpapier

In sommige gevallen kiezen non-profitorganisaties ervoor om, in plaats van bestaande boekjes door te verkopen, adverteerders te werven met als doel hun eigen kortingsbonnenboekjes te maken. Hoewel dit soort fondsenwervingsprojecten met bonnenboekjes meer tijd in beslag neemt dan een project waarbij boeken worden doorverkocht die door een ander bedrijf zijn georganiseerd, zijn er verschillende voordelen verbonden aan het zelf doen.

Lokale bedrijfswerving

Als uw groep adverteerders rekruteert om kortingsbonnen in de boeken op te nemen, kunt u inkomsten uit advertentieverkoop verdienen naast de vergoeding die u verdient voor de verkoop van het eindproduct aan de supporters van uw organisatie. Maar voordat dat kan gebeuren, moet u lokale ondernemers en managers ervan overtuigen dat zij er baat bij kunnen hebben als u kortingsbonnen voor hun producten en diensten in uw boekje opneemt. Zodra u advertenties verkoopt, moet u de lay-out en het ontwerp voor het eindproduct maken en dit laten afdrukken.

Bied unieke kortingsbonnen

Een ander voordeel van het maken van je eigen boeken vol kortingsaanbiedingen om te verkopen is dat je je geen zorgen hoeft te maken dat een concurrent een product op de markt brengt dat identiek is aan het jouwe. Als uw organisatie het project aanpakt om haar eigen boeken te maken om te verkopen, zal het eindproduct werkelijk uniek zijn, aangezien de adverteerders bedrijven zullen zijn die door uw vrijwilligers zijn gerekruteerd. U zult geen potentiële klanten tegenkomen die misschien al hetzelfde boekje hebben dat u verkoopt, aangezien geen enkele andere groep een eindproduct zal hebben dat precies hetzelfde is als dat van u.

Hoe u uw eigen couponboeken kunt afdrukken

Je hebt een printer nodig waarmee je kunt werken om de boeken te maken, en misschien kun je zelfs een drukker vinden die je een grote korting wil geven als wisselgeld voor het plaatsen van eigen advertenties op de boeken. De boeken kunnen worden ontworpen in een eenvoudig programma zoals Microsoft Word of met een ontwerpprogramma zoals Adobe InDesign. Het maken van je eigen boek kan meer werk zijn, maar als je de vrijwilligersdiensten van een grafisch ontwerper kunt inschakelen, kan dit de productie veel goedkoper maken. Voordat u deze route kiest, moet u met drukkers praten over de kosten van de productie van het boek en een begroting maken. Je zult voldoende lokale sponsors moeten vinden die bereid zijn geld te verstrekken voor het drukken van het boek, of de financiering bij de hand hebben om de kosten te dekken. Zorg er bij uw budget ook voor dat uw uitgaven voor de boekproductie gedekt zullen worden door de verkoop van de boeken en dat de winst substantieel genoeg zal zijn om er een geldig fondswervingsmiddel van te maken. Als dat niet het geval is, zijn de kant-en-klare fondsenwervingsboeken wellicht een betere optie voor uw organisatie.

Maak je klaar voor succes

Of je nu besluit een bestaand bonnenboekje te verkopen of de uitdaging aangaat om je eigen verzameling kortingsaanbiedingen te creëren en op de markt te brengen, dit soort inzamelingsactie kan zeer succesvol zijn. Zoals bij elke campagne die bedoeld is om geld in te zamelen, zijn de resultaten die u beha alt rechtstreeks verantwoordelijk voor de vaardigheden, inzet en inspanningen van uw commissieleden en vrijwilligers.

Aanbevolen: