Waar kan ik online een achtbaan bouwen

Inhoudsopgave:

Waar kan ik online een achtbaan bouwen
Waar kan ik online een achtbaan bouwen
Anonim
Bouw achtbanen online
Bouw achtbanen online

Als je ooit in een achtbaan hebt gereden en stiekem wenste dat je er zelf een kon bouwen, dan kun je dat nu in ieder geval online doen. Je hoeft ook geen kind te zijn om het leuk te vinden om online een achtbaan te ontwerpen en te maken; er zijn ook opties voor volwassen kinderen.

RollerCoaster Tycoon

Er zijn in de loop der jaren een aantal RollerCoaster Tycoon (RCT)-games gepubliceerd en het blijft een populaire franchise.

RollerCoaster Tycoon World

RollerCoaster Tycoon World is de nieuwste game voor het merk RCT. Deze editie bevat oude fanfavorieten uit eerdere edities, maar ook nieuwe ontwikkelingen zoals 3D-omgevingen vol spanning, vlakke ritten, door gebruikers gegenereerde inhoud, nieuwe sociale functies en meer.

Enkele van de beste functies zijn:

  • 3D-achtbaaneditor
  • Grote selectie aan in-game objecten
  • Vrijheid om objecten overal en overal op de kaart te plaatsen
  • Unieke paden met bochten onder bijna elke hoek
  • Stuk-voor-stuk bouwer waarmee je aangepaste gebouwen kunt maken, waaronder vier thema's (algemeen, western, avontuur en sci-fi)
  • Door gebruikers gegenereerde inhoud, die je kunt delen met andere spelers, beschikbaar via het 3D-bewerkingsprogramma
  • Kies uit verschillende kaartomgevingen en thema's zoals woestijn, bos en tropisch eiland
  • Uitstekende beheertools en trackers
  • Mogelijkheid om op al je creaties te rijden
  • Beheer alle parkdiensten, zoals medische, schoonmaak-, mechanische en meer
  • Sociaal delen vanuit de game, en de mogelijkheid om de streams en games van vrienden te zien vanuit je eigen
  • Ondersteuning voor meerdere talen

Standaard- en Deluxe Edition-prijzen

De standaardeditie van RollerCoaster Tycoon World voor de pc kost $ 14,99, terwijl de Deluxe Edition $ 19,99 kost. De deluxe versie bevat extra kaarten, een rit met een rits, exclusieve landschappen, nog een mascotte en een digitaal kunstboek.

RCT Wereldrecensies

Tiener op tablet
Tiener op tablet

Lifewire rangschikt RollerCoaster Tycoon World als het beste achtbaanspel voor je pc. Het is goed voor verschillende leeftijden, en waarschijnlijk het beste voor volwassenen, gezien het detailniveau. Het is echt een speciaal programma, aangezien mensen die geïnteresseerd zijn in 3D-animatie en mechanica letterlijk hun eigen ontwerpen kunnen bouwen en deze in hun themapark kunnen integreren.

Andere sites zoals Slant hebben meer nadelen met betrekking tot het programma, waarbij recensenten opmerken dat zelfs kleine parken slecht werken op de maximale instellingen, grafische instellingen niet kunnen worden gewijzigd in games en dat er geen muziek is wanneer wordt ingezoomd, samen met andere programmaproblemen en prestatieproblemen.

Door de gebruiker gegenereerde "ranking" -site Ranker vermeldt de RCT-franchise prominent in de topkeuze voor achtbaansimulatiespellen.

Andere RollerCoaster Tycoon-spellen

Er zijn ook oudere games beschikbaar binnen het merk RCT. Deze omvatten RollerCoaster Tycoon 2, RollerCoaster Tycoon 3 Platinum en RollerCoaster Tycoon 4 Mobile.

Planet Coaster

Planet Coaster is een andere release uit 2016, ontwikkeld voor Microsoft Windows. Planet Coaster is trots op zijn maatwerk, waarbij je onderzetters vanaf de grond af kunt bouwen, landschappen kunt ontwerpen en je eigen ritten kunt aanpassen. Je kunt zelfs eilanden in de lucht bouwen als je dat wilt. Bouw je eigen creaties of kies een aantal andere communitycreaties in de Steam Workshop.

Belangrijkste kenmerken

Enkele kenmerken van Planet Coaster zijn:

  • Achtbaan
    Achtbaan

    Stuk voor stuk constructie geeft je de mogelijkheid om een werkelijk uniek themapark te bouwen.

  • Beeld je eigen landschap uit en maak meren, grotten, eilanden en bergen.
  • Maak je favoriete attracties opnieuw of creëer je eigen realistische meesterwerk.
  • Beheer alle aspecten van de ervaring van uw gasten, en gasten zullen u zelfs vertellen hoe goed uw park wordt beheerd.
  • Geniet van totale controle over het parkbeheer.
  • Profiteer van sociaal delen, plus de mogelijkheid om uw eigen creaties te uploaden voor andere leden van de Planet Coaster-gemeenschap of om hun speciale creaties te downloaden om toe te voegen aan uw themapark.

Reviews voor Planet Coaster

Slant-gebruikers beschouwen Planet Coaster als hun beste keuze voor het bouwen van achtbanen. Gebruikers vinden het leuk hoe krachtig de maker van het gebouw is en dat elk thema een achtergrondverhaal heeft waardoor je meer in het spel wordt ondergedompeld.

Net als RollerCoaster Tycoon World is dit een geavanceerder simulatiespel dat beter geschikt is voor volwassenen of zeer gevorderde jongere spelers die kunnen profiteren van alle geavanceerde functies.

Spelprijzen

Planet Coaster kost doorgaans £ 29,99 (ongeveer $ 40 US), maar is af en toe te koop voor ongeveer £ 13,50 (ongeveer $ 18 US).

Geen limieten 2

Als je op zoek bent naar een achtbaansimulator voor virtual reality (VR), dan is No Limits 2 volgens VR Source een geweldige optie. Ze raden het aan vanwege de mogelijkheid om bijna elk aspect van je simulatie te bewerken, inclusief terrein, het uiterlijk van de achtbaan en zelfs de stoelen. Berijd bestaande achtbanen of bouw je eigen achtbanen. No Limits 2 is ook een pc-game gemaakt voor Windows-computers.

VR-spel
VR-spel

Belangrijke kenmerken en hoogtepunten

Functies in No Limits 2 zijn onder meer:

  • Realistische natuurkunde
  • Ondersteunt Oculus Rift en HTC Vive
  • 40 verschillende achtbaanstijlen, inclusief duellerende onderzetters
  • Grafiek van de volgende generatie
  • Weereffecten en dag-nachtcyclus

Prijzen voor geen limieten 2

Er zijn twee versies van No Limits 2: standaard en professioneel. De meeste gebruikers zullen alleen de standaard willen, tenzij je er professioneler mee werkt. De standaardversie kost $ 39,99, terwijl de professionele editie $ 89,99 kost.

Met de professionele versie mag je screenshots gebruiken voor commercieel gebruik, profiteren van een grotere maximale opnamegrootte, een verscheidenheid aan andere speciale effecten gebruiken en wachtwoordbeveiliging voor nummers toevoegen.

Achtbaansimulators voor kinderen

De bovenstaande achtbaanbouwspellen zijn gebaseerd op realisme en begrip van 3D-mechanica. Als je op zoek bent naar eenvoudigere en goedkopere opties voor je kinderen, overweeg dan een van deze gratis opties.

Rollercoaster Creator

Rollercoaster Creator is een online game voor kinderen en tieners, en je kunt nog steeds je eigen achtbaanbaan bouwen. Voeg steile hellingen, druppels en lussen toe. Gebruikers verdienen ‘sensatiemunten’ van passagiers. Het is leuk, maar ook een leerspel, omdat het kinderen helpt de natuurkunde te begrijpen en hoe de wetten van zwaartekracht, kracht en beweging werken. Als je baan niet is ontworpen om voldoende momentum op te bouwen voor wendingen en loops, kan de achtbaan vastlopen, of erger nog, crashen!

Speel meerdere niveaus met verschillende functies, zoals:

  • Level One: Gebruik het "potlood uit de vrije hand" om opwaartse en neerwaartse curven te tekenen.
  • Niveau twee: Met het gereedschap Up the Track kun je een helling beklimmen zonder achteruit te rollen.
  • Niveaus drie tot en met zes: je hebt toegang tot de functies Down the Track, Loop, Steep Incline en Steep Drop.

Wetenschap van Disney Imagineering

The Science of Disney Imagineering heeft een programma voor het bouwen van achtbanen. Hoewel ontworpen voor kinderen en studenten, zullen Disney-fans van alle leeftijden waarschijnlijk genieten van deze eenvoudige achtbaanbouwer. Kies uit jungle- of ruimtethema's en stel je baan samen om een geanimeerde achtbaan te creëren. Voeg thema-rekwisieten, speciale effecten en een paar speciale gereedschappen toe, waaronder hydraulische lift.

Pretparkfysica

Hoewel het niet per se een spel is, heeft Learner.org een geweldige stap-voor-stap gratis gids om kinderen te helpen de fysica van achtbanen te leren, zodat ze door kunnen gaan naar de meer geavanceerde simulatiespellen. Je kiest de hoogte van je heuvel, de vorm, het uitgangspad, de hoogte van de tweede heuvel en de lus. Als je klaar bent, beoordeelt het programma je achtbaanontwerp op veiligheid en plezier. Als je fa alt, zal het je de oplossingen vertellen om je achtbaan veiliger en leuker te maken.

Een achtbaanbouwspel kiezen

Als je serieus bezig bent met achtbaansimulaties en bouwspellen, wil je het geld uitgeven aan een kwaliteitsprogramma. Anders zullen de gratis en goedkopere browsertype-opties een complete teleurstelling zijn. Sommige van de beste programma's kosten bijna $ 40, maar de opties zijn onbeperkt en maken interactie met de gemeenschap en sociaal delen mogelijk, waardoor je achtbaanavonturen naar nieuwe hoogten worden gelanceerd.

Aanbevolen: