Magnetische energie en Feng Shui gebruiken om je leven te verbeteren

Inhoudsopgave:

Magnetische energie en Feng Shui gebruiken om je leven te verbeteren
Magnetische energie en Feng Shui gebruiken om je leven te verbeteren
Anonim
handen met een kompas
handen met een kompas

Magnetische energie bestuurt een kompas door je naar het magnetische noorden te leiden. Het is de basis van alle kaarten. De praktijk van feng shui is afhankelijk van natuurlijke magnetische energie bij het gebruik van kompasmetingen om de ideale indeling te bieden voor de ruimtes waarin u woont, werkt en speelt.

Magnetisch noorden en Feng Shui

Om te begrijpen waarom de functie van het magnetische noorden belangrijk is in feng shui, moet je begrijpen wat magnetisme is.

De aarde is een grote magneet

Het moderne geloof dat de aarde één enorme magneet is, is gebaseerd op de wetenschappelijke theorie dat de kern van de aarde grotendeels uit ijzererts bestaat. Dit erts wordt voortdurend samengedrukt door de gesmolten buitenste kern van de aardmantel en omhuld door de aardkorst. De twee binnenste sferen van erts en mantel zijn voortdurend in beweging, waardoor een energie ontstaat die we kennen als magnetisme. Dit magnetische energieveld wordt een magnetosfeer genoemd. De magnetosfeer omhult de hele aarde en creëert een veld dat van noord naar zuid beweegt. Dit veld biedt een schild dat de hele aarde omringt. Het magnetische schild beschermt de aarde tegen schadelijke zonnewinden die voortdurend op de planeet razen.

Illustratie van de kern van de aarde en het magnetisme.
Illustratie van de kern van de aarde en het magnetisme.

Omdat de aarde een grote magneet is, is zelfs de aardkorst gemagnetiseerd. Het zal je misschien verbazen te weten dat je ook een gemagnetiseerd energieveld hebt dat je lichaam omringt.

Een Feng Shui-kompas gebruiken

De feng shui-theorie van richtingen en chi-energie vereist het kennen van de ware richtingen. Compass Feng Shui levert de best mogelijke informatie om uw beste aanwijzingen te bepalen voor slapen, eten en werken thuis en op kantoor.

Hoe magnetische energie u beïnvloedt

Gemagnetiseerde energie omringt jou en alles op aarde. Deze frequenties staan bekend als elektromagnetische frequentie (EMF) en elektromagnetische straling (EMR). Dit laatste ken je misschien door een andere fase, elektrovervuiling.

Mogelijke negatieve effecten

Alle elektronische apparaten zenden EMR's uit. Dit is de reden waarom u zoveel in de media hoort over de mogelijke nadelige gevolgen die uw huishoudelijke apparaten, mobiele telefoons, computers, televisies, magnetrons en andere elektrische apparaten of gereedschappen op uw gezondheid kunnen hebben.

Hoe elektromagnetische velden en EMR's schadelijk zijn

Het is belangrijk op te merken dat de meeste moderne gemakken niet sterk genoeg elektromagnetische velden of elektromagnetische velden uitstralen om schadelijk voor u te zijn. Tenzij het apparaat beschadigd is en schadelijke energie lekt, zullen de EMF's en EMR's uw lichaam niet binnendringen. Als ze dat wel zouden doen, kunnen uw interne organen worden aangetast. Als deze stromen uw lichaam zouden binnendringen, zouden ze de normale elektrische impulsen van uw lichaam kunnen verstoren die signalen overbrengen tussen uw hersenen en zenuwstelsel bij de autonome regulatie van uw lichaamsfuncties.

Gebruik Feng Shui om de elektrovervuiling te verminderen

Je kunt de negatieve effecten van het leven in een moderne wereld verzachten door feng shui-principes toe te passen op je huis en leven. Naast feng shui zijn er veel apparaten op de markt die beweren de hoeveelheid schadelijke EMV's en EMR's die u dagelijks ontvangt, te voorkomen of te verminderen.

  • Chips voor mobiele telefoons - U kunt een elektronische chip kopen die u in uw mobiele telefoon kunt plaatsen en die EMR's en EMF's blokkeert.
  • Katalysatoren - De fabrikanten van dit soort producten beweren dat het de EMR's en EMF's verzamelt die worden geproduceerd door computers en andere elektronische apparatuur en deze omzet in resonante energie.
  • Draadloze routers - Verminder de uitstoot van schadelijke EMR's en EMF's.

Werkruimtes scheiden van slaapruimtes

Als je enkele fundamentele feng shui-principes onderzoekt, zul je misschien verrast zijn om te ontdekken hoe de eeuwenoude wetenschap je beschermt tegen moderne apparatuurvervuiling. Het feng shui-mandaat dat stelt dat het het beste is om geen computer of televisie in uw slaapkamer te hebben, kan u bijvoorbeeld beschermen tegen schadelijke elektromagnetische velden en elektromagnetische velden. Hoewel de oude redenen verschillen van de moderne problemen, is de logica achter het scheiden van werk en slaapgedeelte beproefd en gebaseerd op goede principes.

Kompas en papieren op een tafel
Kompas en papieren op een tafel

Gebruik magnetische energie voor genezing

Niet alle blootstelling aan gemagnetiseerde energie is negatief of heeft een ongezonde invloed op u. Chi-energie is een vorm van magnetische energie. Yoga, Tai Chi, Kung Fu, Tia Kwon Do en andere vormen van lichaamsbeweging en vechtsporten erkennen de kracht van chi-energie en het effect ervan op de energievelden of chakra's van het lichaam.

Hoe genezers energie gebruiken

Helers weten hoe ze zichzelf moeten aarden met de magnetische energie van de aarde, zodat ze de chi-energie kunnen gebruiken om hen te helpen bij het manipuleren van iemands energievelden. Door deze manipulatie van de energievelden van het lichaam kan een genezer je energievelden opnieuw op één lijn brengen of helpen de afgesloten energievelden weer met elkaar te verbinden. Bij acupunctuur trekken de naalden elektrische stroom naar zich toe en helpen ze de energiecircuits van je lichaam opnieuw te verbinden.

Magnetische energie gebruiken in Feng Shui

Magnetische energie kan worden gebruikt om je leven te verbeteren door eenvoudige feng shui-principes toe te passen die de positieve chi vergroten en de negatieve energie verminderen.

Aanbevolen: