8 Feng Shui-boeken om u te helpen een gelukkiger leven te leiden

Inhoudsopgave:

8 Feng Shui-boeken om u te helpen een gelukkiger leven te leiden
8 Feng Shui-boeken om u te helpen een gelukkiger leven te leiden
Anonim
jonge dame leesboek in de boekhandel
jonge dame leesboek in de boekhandel

Het lezen van boeken over feng shui is een geweldige manier om te leren hoe je gunstige chi-energie in je huis kunt creëren. Beschik over een aantal goed gelezen en veel beduimelde gidsen om je leven en ruimte te transformeren, van binnen en van buiten, gebaseerd op de principes van de oude kunst van feng shui. Vind jouw flow met chi-verbeterende boeken in elke smaak van feng shui-experts.

Ruim je rommel op met Feng Shui

Auteur Karen Kingston publiceerde in 1998 Clear Your Clutter With Feng Shui. Sindsdien is het een klassieker, net als haar Creating Sacred Space with Feng Shui. De huidige, bijgewerkte editie behoudt de praktische focus op het opruimen van rommel – de essentiële eerste stap in het werkelijk openen van een ruimte voor vrij stromende positieve energie.

  • De nadruk op Kingston's specialiteit, het opruimen van spirituele ruimte, en de integratie van feng shui-principes, is motiverend voor iedereen die zijn leefruimte wil feng shui.
  • Die motivatie, en de zorgvuldige stapsgewijze handleiding voor het creëren van een nieuwe omgeving, werken vooral goed voor nieuwelingen die misschien overweldigd worden door een aanpak van alles in één keer schoonmaken en opruimen.

Kingston is een populaire feng shui- en ruimte-opruimingsexpert, gevestigd in Groot-Brittannië, die op Bali heeft gewoond, waar ze heilige energie en ruimte-opruimingsrituelen bestudeerde. Ze biedt online cursussen aan voor geïnteresseerden.

Decoreren met de vijf elementen van Feng Shui

Interieurontwerper en feng shui-consulent Tisha Morris gaat dieper in op de manieren waarop je de vijf elementen kunt gebruiken om het interieur van je ruimte te decoreren.

  • Vuur, water, aarde, metaal en hout hebben elk een energiekwaliteit die bepaalde eigenschappen van welzijn en geluk versterkt, en ze hebben allemaal een wisselwerking met de anderen.
  • Het begrijpen van de elementen en hun gerelateerde kleuren verkleint wat een verwarrende reeks mogelijkheden zou kunnen zijn tot beheersbare en effectieve keuzes voor goede feng shui en de overvloedige stroom van positieve chi.
  • Morris' driestappenformule voor het creëren van een feng shui-omgeving beschrijft de persoonlijke energieboost die elke verandering zal beïnvloeden.

Decoreren met de vijf elementen van Feng Shui is een holistische gids die gemakkelijk te volgen is -- en Morris heeft een kleine bibliotheek met boeken over de integratie van geest, lichaam en omgeving, feng shui en decoreren voor verder onderzoek.

Verplaats je spullen, verander je leven

Let op, feng shui-beginners! Karen Rauch Carter heeft een eigentijdse en toegankelijke gids geproduceerd over de levensveranderende voordelen van feng shui die het complex vereenvoudigt. Van het vinden van een droombaan tot het trouwen met een droomboot, het krijgen van kinderen, gezond worden en het vermoorden in je carrière, Move Your Stuff, Change Your Life: How to Use Feng Shui to Get Love, Money, Respect and Happiness heeft antwoorden die je kunt winnen' Je hebt geen doctoraat nodig om het te begrijpen.

Het boek van Rauch Carter staat vol anekdotes, illustraties, oefeningen en advies. Ze is een landschapsarchitect die feng-shui-consultant is geworden met specialiteiten in holistische gezondheid, ontwerp, neurolinguïstisch programmeren en ander genezings- en energiewerk. Zoek uw probleem – en wat u eraan kunt doen – in dit populaire boek.

Feng Shui voor de ziel

Denise Linn gaat je geen feng shui-regels en -voorschriften opleggen. Haar aanpak is persoonlijk, spiritueel en holistisch, geïnspireerd door haar studies met inheemse culturen over de hele wereld en door haar eigen Indiaanse wortels. Er is ruimte voor instinctieve keuzes in Feng Shui voor de ziel: hoe u een harmonieuze omgeving kunt creëren die u zal voeden en ondersteunen, samen met:

  • Oefeningen en meditaties om verbinding te maken met je eigen intuïtie
  • Verkenningen van de natuurenergie die inherent is aan lucht, water, aarde en vuur
  • Incorporatie van het traditionele medicijnwiel als energiekaart

Reinig je huis, creëer een spirituele omgeving, verbeter je leven en volg je eigen wijsheid onder begeleiding van een gerenommeerde leraar en iconoclastische feng shui-expert. Ga nog een stap verder met enkele van haar vele boeken over dieet, orakellezingen, het opruimen van ruimte en droominterpretatie. Linn's is een heel nuttig boek voor iedereen die spirituele energieprincipes bestudeert en toepast.

De Feng Shui-bijbel

De Feng Shui-bijbel: de definitieve gids voor het verbeteren van uw leven, huis, gezondheid en financiën (deel 4)
De Feng Shui-bijbel: de definitieve gids voor het verbeteren van uw leven, huis, gezondheid en financiën (deel 4)

Simon Brown, een traditionele feng shui-leraar en -consulent en macrobiotiekexpert, verzamelt veel informatie in The Feng Shui Bible: The Definitive Guide to Improving Your Life. Het boek is een compendium van principes, remedies en praktische toepassingen. Het is geen moderne feng shui-inleiding -- Brown gebruikt de acht trigrammen (klassieke feng shui) en de vijf elementen en praktijkvoorbeelden van hoe veranderende energie resultaten oplevert in relaties, voorspoed, carrière en meer.

Dit is een visueel naslagwerk met veel informatie (een goede lijst met remedies) - een praktisch hulpmiddel dat het best kan worden gebruikt door iemand die bekend is met feng shui of iemand die aspecten van feng shui wil definiëren ter voorbereiding op het aangaan van een feng shui-expert.

Het holistische huis

Feng shui voor je huis en je hoofd vind je in dit boek. Laura Benko past haar uitgebreide onderzoek naar energetische genezing aan aan een moderne feng shui-methode om lichaam, geest en ziel te veranderen. Benko, een hoog aangeschreven moderne feng shui-consulent, levensstijlcoach, tijdschriftschrijver en docent, covert:

  • Decoreren met de bedoeling
  • Onderbewuste manifestaties van emotionele uitdagingen zichtbaar gemaakt in decor en ontwerp
  • Onzichtbare energieën
  • Sfeer van het huis en het effect ervan op uw gezondheid en welzijn

Het Holistische Huis: Feng Shui voor geest, lichaam, ziel en ruimte biedt praktische acties, tips en praktijkverhalen van klanten om u te helpen de energie in uw huis en uw leven te transformeren.

De complete geïllustreerde gids voor Feng Shui

Lillian Too is synoniem met feng shui. De voormalige zakenvrouw en enorm succesvolle feng shui-ondernemer heeft een bibliotheek met boeken gepubliceerd, zoals Feng Shui in the Home, over verschillende aspecten van feng shui en hoe je deze kunt toepassen. De complete geïllustreerde gids voor Feng Shui is een geïllustreerde cursus over het gebruik van de principes en remedies voor meer gezondheid, rijkdom en geluk.

  • Too's werk heeft een extreem populaire focus: het is gemakkelijk te volgen, praktisch en positief.
  • Ze heeft haar eigen hybride feng shui ontwikkeld die elementen van traditionele scholen combineert met hedendaagse gevoeligheden; het is authentiek genoeg om te werken en toegankelijk genoeg om te volgen.
  • Haar gids staat vol met methoden en hulpmiddelen om goede chi te maximaliseren, net als haar website.
  • Ze biedt grafieken waarmee je je aanpak kunt aanpassen, plus veel foto's en tips voor het gebruik van decor, kristallen, spiegels, geluksvoorwerpen, astrologie, klassieke principes en plaatsing voor elke situatie.

Too's voorbeeld laat zien dat feng shui zowel goede zaken als goed voor je is.

Feng Shui en gezondheid

Dit is een dik boek over hoe feng shui ziektes kan onthullen en helpen genezen door de energiestroom in je omgeving opnieuw op één lijn te brengen. Controleer uw eigen inrichting en plaatsing van uw meubilair om te zien hoe u ongezonde energiepatronen in uw woonruimte nabootst - en gebruik vervolgens deze gids om deze op te lossen.

  • Ontdek chakra's en basisprincipes van feng shui.
  • Leer hoe kleur veel voorkomende ziekten beïnvloedt.
  • Vind suggesties voor het corrigeren van interieurontwerpen om een goede gezondheid te optimaliseren.

Met een voorwoord van BTB (Black Hat) Feng Shui-oprichter Thomas Lin Yun Rinpoche, en uitgebreide grafieken, checklists en feng shui-toepassingen door auteur en feng shui-consulent Nancy SantoPietro, Feng Shui en Gezondheid: de anatomie van een Home behandelt welzijn op zowel fysiek als energetisch niveau tot in detail.

Een krachtige Feng Shui-boekenplank

Spring in je plaatselijke boekwinkel of bibliotheek, of scan het eBook-aanbod online op zoek naar feng shui-boeken die zijn afgestemd op jouw behoeften en stijl. Sommige van die boeken zullen rechtstreeks tot je spreken en je helpen bergen te verzetten, wonderen te verrichten en die positieve chi voor je te laten werken. Anderen zullen uw initiële vragen beantwoorden en leiden tot meer vragen en verdere studie. De meeste geven je de tools om je eigen ruimte te feng shui of voldoende achtergrondinformatie om iemand te vinden die je daarbij kan helpen. Maar lees er niet alleen over. Gebruik boeken als springplank om de vrije stroom van heilzame energie in alle ruimtes om je heen te openen.

Aanbevolen: