13 Baby Essentials bij Costco die u een hoop geld besparen

Inhoudsopgave:

13 Baby Essentials bij Costco die u een hoop geld besparen
13 Baby Essentials bij Costco die u een hoop geld besparen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

De kosten van babyartikelen kunnen flink oplopen! Maar of je nu voor het eerst een ouder bent en alle spullen nodig hebt, of je spullen vervangt voor een tweede (of derde) kind, er zijn manieren om te besparen.

Winkelen bij Costco is een van die manieren om te redden waar drukke ouders zoals wij dol op zijn - en wij zijn dol op deze Coscto-babyproducten! Hier enkele topkeuzes die u misschien aan uw boodschappenlijstje wilt toevoegen.

Luiers

Afbeelding
Afbeelding

Wist je dat de gemiddelde baby in zijn eerste jaar 2.500 tot 3.000 luiers nodig heeft? Dat is veel geld. Het goede nieuws is dat Costco luiers heeft voor een uitzonderlijk betaalbare prijs. Sterker nog, je kunt kiezen uit het klassieke merk Huggies of je kunt de Kirkland-luierlijn selecteren, die bijna de helft van de prijs is van die groothandel Huggies.

Moet weten

Elke paar maanden verlaagt Costco de prijs van hun luiers met meer dan $ 10 per doos. Dit is een goed moment om grote hoeveelheden in te kopen en nog meer te besparen op deze essentiële babyartikelen.

Babydoekjes

Afbeelding
Afbeelding

Samen met luiers zijn doekjes een must als het gaat om babyverzorging! Het merk Kirkland van Costco is een fantastische keuze, zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd.

Wat nog belangrijker is, ze zijn hypoallergeen, vrij van chloor, kleurstoffen, alcoholen, parabenen of ftalaten, en ze zijn gemaakt met natuurlijke plantaardige vezels. We vinden het ook geweldig dat dit Costco-babyartikel belachelijk goedkoper is dan doekjes van concurrerende merken.

Luier Genie-navullingen

Afbeelding
Afbeelding

Nooit is de kwaliteit van een vuilniszak belangrijker geweest dan wanneer er poepluiers in zitten. Diaper Genies zijn de ultieme luierwegwerpsystemen, maar ze vereisen een bepaald type tas. Costco biedt klanten meer dan 1.000 tassen voor iets meer dan $ 20! Ze gooien er ook twee koolstoffilters in om eventuele stinkende geuren die naar buiten willen sluipen verder op te vangen.

Babyvoeding

Afbeelding
Afbeelding

Nieuwe ouders komen er al snel achter dat flesvoeding een belangrijk item is dat baby's gedurende hun eerste levensjaar nodig hebben. Zelfs na de introductie van vast voedsel adviseren gezondheidsexperts ouders nog steeds om moedermelk of flesvoeding voor hun baby te maken als primaire voedselbron. Costco biedt twee soorten Enfamil en Costco-babyvoeding aan onder de naam Kirkland Signature. Sommige winkels verkopen zelfs Similac.

Moet weten

Zodra je baby één jaar wordt, kan hij overstappen van flesvoeding naar koemelk. Ouders hebben ook de mogelijkheid om peuterdrankjes aan te bieden die boordevol vitamines en mineralen zitten om hun dieet aan te vullen. Costco heeft u gedekt met beide producten.

Graco 4Ever Extend2Fit DLX 4-in-1 autostoeltje

Afbeelding
Afbeelding

Zoals de naam al aangeeft, is dit autostoeltje alles wat ouders nodig hebben om hun kind vanaf de geboorte veilig in de auto te houden totdat het overgaat naar een groot kinderzitje! Dit Costco-babyartikel kan een baby van slechts vier pond in de naar achteren gerichte positie houden en naadloos overgaan in een rugloze booster voor kinderen tot 120 pond.

Het allerbelangrijkste is dat het "voldoet aan of zelfs beter is dan de criteria voor kinderzitjes voor een frontale crashtest volgens de Amerikaanse FMVSS 213" en dat het tot 10 jaar meegaat.

Het is ook uiterst eenvoudig te installeren en in de loop van de tijd aan te passen - ik heb twee van deze autostoeltjes en zou ze ten zeerste aanbevelen.

Moet weten

De National Highway Traffic Safety Administration merkt op dat kinderen pas in een gewoon autostoeltje kunnen zitten als ze gemiddeld acht jaar oud zijn. Dit maakt dit autostoeltje tot een goede investering die uw kind veilig houdt totdat u het niet langer nodig heeft.

Babyfoons

Afbeelding
Afbeelding

Als uw baby over een paar maanden naar de kinderkamer verhuist, geeft een babyfoon u de zekerheid dat uw kleintje het de hele nacht goed doet. Nog een van de beste Costco-babyartikelen om vast te houden is een babyfoon.

Ze bieden niet alleen uitzonderlijke prijzen, maar geven ouders ook de keuze uit een aantal topmerken zoals Owlet, VTech en LeapFrog.

Alles gratis en duidelijk

Afbeelding
Afbeelding

Hypoallergeen, zacht voor de gevoelige huid, vrij van geur- en kleurstoffen en bestand tegen harde rommel: dit wasmiddel is een goede keuze voor de kleding van je baby. Je kunt het voor een fractie van de prijs kopen bij Costco, waardoor het weer een topaankoop is op onze Costco-babyproductlijst!

Fruit- en groentezakjes

Afbeelding
Afbeelding

De meeste ouders herkennen het merk Gerber, maar daar zijn hoge kosten aan verbonden. Kirkland maakt een heerlijke variatie aan fruit- en groentezakjes die niet alleen gezond zijn voor baby's, maar waar de rest van het gezin ook van kan genieten. Het beste van alles is dat ze minder dan 65 cent per zakje kosten! Dat is minder dan de helft van de kosten van de Gerber-zakjes die je bij andere winkels kunt kopen.

Snel feit

Hebben we ook al gezegd dat deze zakjes biologisch, glutenvrij, zonder toegevoegde suikers zijn en alleen ingrediënten bevatten die je herkent? Klinkt als een overwinning voor ons.

Babyboeken

Afbeelding
Afbeelding

Het is nooit te vroeg om voor je baby te gaan voorlezen en Costco heeft een geweldige collectie babyboeken om uit te kiezen. Enkele hiervan zijn onder meer The First 100 Library, The Rainbow Fish Little Library en My First Science Library for Babies.

Babykleding

Afbeelding
Afbeelding

Het is verbazingwekkend hoeveel outfitwisselingen een klein mens in één jaar kan ondergaan. Zorg ervoor dat je lieve baby er altijd op zijn best uitziet door babykleertjes te pakken tijdens het winkelen in deze grote winkel.

Terwijl kleding waarschijnlijk het laatste is dat je hier zou kopen, heeft Costco herkenbare merken zoals Disney en Carter's, evenals andere geweldige kledinglijnen van Kid's Headquarters en Koala Baby. En omdat het een grote winkel is, kun je natuurlijk verwachten dat al hun babyspullen in een set worden geleverd voor een geweldige prijs.

Puppykussens

Afbeelding
Afbeelding

Het zou geweldig zijn om die schattige kinderkamerset te hebben met het bijpassende beddengoed voor de wieg en het aankleedkussen. Helaas zijn baby's rommelige kleine wezens, vooral als er buikproblemen zijn. Dit maakt puppy-pads een van de meest onderschatte babyartikelen die ouders kunnen kopen.

Bekleed het aankleedkussen eenvoudig met het puppykussen en gebruik het tot het vuil wordt. Het maakt niet uit of je een klapband hebt of een kleine jongen die de neiging heeft om te gaan als hij onbedekt is, dit is een geweldige manier om te bezuinigen op je eindeloze stapel wasgoed!

Handige hack

Puppypads zijn ook fantastisch voor onderweg! Ze zijn geweldig voor het bekleden van de niet zo schone luiertafels in openbare toiletten of andere oppervlakken die kunnen veranderen in een geïmproviseerde luierwisselplek.

Educatieve speelkleden

Afbeelding
Afbeelding

Zodra je baby begint te bewegen, zal hij het grootste deel van zijn tijd op de grond doorbrengen. Speelmatten zijn een prachtige manier om hun kleine knietjes te beschermen en ze een comfortabele plek te geven om te spelen.

Costco verkoopt drie antislip Smithsonian karpetten die niet alleen groot zijn, maar ook leerzaam! Kies uit opties zoals een kaart van de Verenigde Staten, een alfabetmat en een vloerkleed met ruimtethema.

Tylenol en Motrin voor baby's en kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Als je lieve kleintje ziek wordt, zijn Tylenol en Motrin een must om te helpen zijn temperatuur onder controle te houden. Deze Costco-babyproducten zijn altijd handig om bij de hand te hebben, omdat je nooit weet wanneer je plotselinge koorts kunt verwachten.

Snel feit

Tylenol voor baby's en kinderen is precies hetzelfde. Beide bevatten 160 mg paracetamol per 5 ml vloeistof. Het enige verschil: de ene wordt geleverd met een injectiespuit en de andere met een medicijnbekertje. Spaar je geld! Koop het kinderproduct en koop een spuit bij de apotheek.

BELANGRIJKE OPMERKING:Motrin-medicijnen voor baby's en kinderen zijn NIET hetzelfde, dus het bovenstaande advies is niet van toepassing op deze Motrin.

Het kopen van Costco-babyartikelen helpt ouders besparen

Afbeelding
Afbeelding

Costco-babyproducten zijn een geweldige investering voor ouders die geld willen besparen (en niet elke paar dagen naar de winkel willen). Voor die mensen die een executive lidmaatschap bij deze winkel overwegen: u kunt uw upgrade eenvoudig betalen met het bedrag dat u aan babyproducten besteedt.

Ja, dat klopt: met dit lidmaatschapsniveau krijgt u 2% cashback op elke in aanmerking komende aankoop. Als u $ 3000 uitgeeft, verdient u het geld dat u heeft uitgegeven om het lidmaatschap te upgraden. Luiers alleen kosten $ 40 tot $ 50+ per doos. Er is geen wiskundige voor nodig om het besparingspotentieel te zien.

Aanbevolen: