21 beste door Costco bereide voedingsmiddelen die tijd besparen & Geld

Inhoudsopgave:

21 beste door Costco bereide voedingsmiddelen die tijd besparen & Geld
21 beste door Costco bereide voedingsmiddelen die tijd besparen & Geld
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Costco's kant-en-klare gerechten zijn perfect voor drukke avonden waarin je iets nodig hebt dat snel is en heerlijk smaakt. Of het nu gaat om een warme en kant-en-klare vleesoptie, een take-and-bake die je gewoon in de oven hoeft te zetten, of iets kouds dat je op je gemak kunt opwarmen, ze hebben voor ieder wat wils. Hier zijn de 21 best bereide Costco-voedingsmiddelen die u aan uw volgende boodschappenlijstje kunt toevoegen.

1. Kirkland Signature Rotisserie Kip

Afbeelding
Afbeelding

De warme rotisserie-kip is een beproefd hoofdgerecht van de Costco-deli-afdeling. Je kunt het in zoveel verschillende soorten ma altijden gebruiken of er gewoon van genieten als eenvoudig eiwit. Haal er een op de volgende keer dat je op de vleesafdeling van Costco bent.

2. El Monterey Mexicaanse grilltaquito's, kip en kaas

Afbeelding
Afbeelding

Ik zal nooit een taquito weigeren, en Costco's bevroren El Monterey Mexican Grill-taquito's zijn bijna niet te weerstaan. Probeer ze eens uit de volgende keer dat je iets tussen een ma altijd en een tussendoortje wilt. Dit zijn publiekstrekkers en zullen snel verdwijnen nadat je ze uit de oven ha alt.

3. Kirkland Signature Beef Bulgogi (Koreaanse BBQ)

Afbeelding
Afbeelding

Mis de rundvleesbulgogi niet als uw winkel deze aanbiedt. Het smaakt het lekkerst wanneer het in een pan wordt gebakken om meer karamelisatie en textuur te krijgen, maar je kunt het ook in de oven of airfryer bereiden. Serveer het met rijst en roerbakgroenten of maak er een sandwich in Koreaanse stijl van die waarschijnlijk een van de beste zelfgemaakte sandwiches zal zijn die je ooit hebt gemaakt (spreek uit ervaring).

4. Bibigo Gestoomde Dumplings

Afbeelding
Afbeelding

Deze smakelijke stukjes zijn gevuld met kip en groenten, en kunnen worden gedeeld als aperitief of als lichte ma altijd. Ze zijn al na 2 minuten in de magnetron klaar om te eten, wat ze perfect maakt voor de meer hectische dagen.

5. Kirkland Signature Cocktail met Gekookte Garnalen

Afbeelding
Afbeelding

De garnalencocktail van Costco is een geweldige deal voor een groter gezelschap, en ze smaken altijd vers. Hiervoor hoeft u alleen het deksel van uw kant te verwijderen, dus ze zijn ook nog eens heel handig. Haal een dienblad op bij de afdeling zeevruchten.

6. Groenten maakten geweldige bevroren muffins

Afbeelding
Afbeelding

Als je de diepvriesmuffins van Veggies Made Great nog niet hebt geprobeerd, voeg ze dan toe aan je volgende Costco-lijst, want ze behoren tot de beste kant-en-klare voedingsmiddelen in de winkel. Ze zijn verkrijgbaar in zoete of hartige smaken, van dubbele chocolade tot broccoli-cheddar, dus ze zijn perfect voor welke stemming je ook hebt. Zet ze 35 seconden in de magnetron en geniet van een snelle en gemakkelijke traktatie.

7. Kirkland Signature Sandwich & Salade

Afbeelding
Afbeelding

Voor een lichtere maar net zo vullende optie, pak je de sandwich- en saladecombinatie in de delicatessenafdeling. Je kunt een vers broodje kalkoen of kip krijgen dat in eigen huis is gemaakt, met een caesarsalade ernaast. Jammie!

8. Kasia's Pierogi met aardappel en kaas

Afbeelding
Afbeelding

Pierogi's zorgen voor een heerlijk bijgerecht of hoofdgerecht voor een ma altijd. Probeer de Kasia-aardappel- en kaasvariëteit die bij Costco wordt verkocht, die gemakkelijk in een koekenpan of in water kan worden gekookt en in slechts een paar minuten klaar is.

9. Kirkland Signature voorgekookte ribben

Afbeelding
Afbeelding

Bij de rotisserie-kip vind je nog een ander kant-en-klaar vlees: de voorgekookte St. Louis-ribben. Je kunt ze al opgewarmd kopen, zodat je ze kunt verslinden zodra je thuiskomt, of je kunt ze gekoeld kopen, zodat je ze op je gemak (en tegen een betere prijs) kunt opwarmen.

10. Motor City Pizza Co. Deep Dish Pizza

Afbeelding
Afbeelding

Vergeet pizza niet! De diepe schotelpizza's van Motor City Pizza Co. in het bevroren gangpad bij Costco zijn niet traag en zullen het publiek zeker verbazen. Bak er één in de oven gedurende 18-21 minuten en bereid je voor op een geweldig pizzafeestje.

11. Kirkland Signature Chicken Pot Pie

Afbeelding
Afbeelding

Weinig voedsel is zo geruststellend als een goed gemaakte kippastei, en Costco heeft zijn recept geperfectioneerd. Bak het gewoon in de oven gedurende ongeveer 50-55 minuten voor een gemakkelijke en super bevredigende ma altijd waar het hele gezin dol op zal zijn. Dit is een van Costco's best bereide gerechten, dus sla het niet over!

12. Kirkland Signature voorgekookt spek

Afbeelding
Afbeelding

Ik geniet net zoveel van spek als de volgende vleesetende persoon, maar ik vind het niet altijd leuk hoe rommelig het is om te koken. Daarom is het voorgekookte spek van Kirkland zo'n geweldig alternatief. Het scheelt een flink deel van het werk en het is binnen enkele minuten klaar in de magnetron. Gebruik het op een ontbijtsandwich, in een eierworstje, of hoe je maar wilt!

13. Kirkland Signature Kipnoedelsoep

Afbeelding
Afbeelding

Als je van Costco's rotisserie-kip houdt, probeer dan hun zelfgemaakte kipnoedelsoep (die met diezelfde kip is gemaakt). Het is perfect om op te warmen op een koude winteravond of om mee te nemen naar je werk als lunch. Verwarm het gewoon op het fornuis en het is klaar voor gebruik!

14. La Terra Fina Quicheset van 2

Afbeelding
Afbeelding

Quiche is een van die voedingsmiddelen waarvan ik wou dat ik er meer van had in mijn leven, dus de kant-en-klare La Terra Fina-quiches van Costco zijn een geweldige optie en zijn zo lekker. Ze staan in de koeling, maar je kunt ze ook invriezen, zodat je ze langer kunt bewaren. Kook ze 25-35 minuten in de oven (afhankelijk van of je bevroren kookt of niet).

15. Kirkland Signature gevulde paprika

Afbeelding
Afbeelding

Ik hou van een goede gevulde paprika, maar eerlijk gezegd heb ik niet altijd zin om ze zelf te maken. Godzijdank voor Costco's sixpack kant-en-klare gevulde paprika's! Ze koken ongeveer 50-55 minuten in de oven en zijn een goede, gezonde optie (zonder veel werk).

16. Sukhi's Kip Tikka Masala

Afbeelding
Afbeelding

Geruststellend en smaakvol, Sukhi's Chicken Tikka Masala is elke keer weer een schot in de roos. Haal een 2-pack uit de koelafdeling en probeer het eens! Serveer het met rijst en wat naanbrood voor een complete ma altijd die je hele gezin zal verslinden.

17. Kirkland Signature Chicken Street Tacos

Afbeelding
Afbeelding

Costco's kiptaco's zijn een van de best bereide voedselopties die ze maken. Ideaal om mee te nemen naar feestjes of om thuis van te genieten tijdens een drukke week. Het beste deel: de kit bevat alle ingrediënten die je nodig hebt, van de kaas tot de saus tot het vlees - alles om van te genieten in een smakelijke kleine tortilla. Je kunt de kip opwarmen zoals jij wilt (zelfs in de magnetron) en er meteen van genieten.

18. Mission Hill Bistro Gerookte Brisket Verbrande Uiteinden

Afbeelding
Afbeelding

Als je zin hebt in een barbecue, maar geen tijd hebt om de grill of smoker aan te zetten, zijn de Burnt Ends van Mission Hill geweldig EN voorgekookt, je hoeft ze dus maar 5 minuten in de magnetron te doen en geniet ervan, of je kunt ze in de pan bakken. Hoe dan ook, deze rokerige stukjes vlees zullen je smaakpapillen tevreden stellen.

19. Ajinomoto Kip Gebakken Rijst

Afbeelding
Afbeelding

Gebakken rijst is nog steeds zo lekker, zelfs als je hem thuis maakt, en Costco's gebakken rijst met kip van Ajinomoto is net zo snel als het zakje in de magnetron gooien en 3 minuten koken. Van een makkelijke (en vullende) lunch of diner gesproken!

20. Kirkland Signature Shepherd's Pie

Afbeelding
Afbeelding

Als je zin hebt in een echte troostma altijd, hoef je niet verder te zoeken dan Costco's flinke herderstaart. De heerlijke lagen aardappelen, vlees en groenten zullen u en uw gezin perfect vullen. Bak het gewoon in de oven gedurende ongeveer 40 minuten en serveer heet!

21. Pierre rauwe gevulde kippenborsten, Cordon Bleu

Afbeelding
Afbeelding

Voor iets anders dan je normale gebraden kip, zijn de bevroren kip cordon bleu gevulde kipfilets van Pierre de perfecte keuze. Bak deze 41-48 minuten in de oven tot ze volledig gaar zijn, en geniet van je nieuwe hoofdgerecht.

Begin met het maken van uw Costco-boodschappenlijst

Afbeelding
Afbeelding

Als een van deze items klinkt als iets dat je leuk zou vinden, voeg ze dan toe aan je volgende Costco-lijst. Ze zullen je leven zeker een stuk gemakkelijker maken! Alleen al het schrijven van deze lijst maakte me hongerig en droomde van de volgende keer dat ik naar Costco zou gaan. Misschien moet ik mijn plannen voor vanavond herschikken

Aanbevolen: