Wat mee te nemen naar het strand: de ultieme paklijst voor gezinnen

Inhoudsopgave:

Wat mee te nemen naar het strand: de ultieme paklijst voor gezinnen
Wat mee te nemen naar het strand: de ultieme paklijst voor gezinnen
Anonim

Wees voorbereid op elke golf die op je pad komt met deze strandpaklijst!

Strandtas met voorwerpen, glazen, handdoek, schep, slippers, boek enz. die aan de oppervlakte komen, bij zonsondergang op het strand gelegd
Strandtas met voorwerpen, glazen, handdoek, schep, slippers, boek enz. die aan de oppervlakte komen, bij zonsondergang op het strand gelegd

Ben je op dit moment allemaal aan het nadenken over wat je moet inpakken voor je strandvakantie? Walvis, wij zijn hier om te helpen! Deze lijst geeft aan wat je mee moet nemen naar het strand, ongeacht wie er in je landingsgezelschap zit.

Top 26 strandbenodigdheden voor iedereen

Het maakt niet uit of je alleen naar het strand gaat of met het hele gezin op sleeptouw, je kunt je voorbereiden op een stressvrije stranddag door deze essentiële spullen in te pakken.

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is misschien wel het belangrijkste item om in te pakken! Prachtige witte zandstranden en helderblauw oceaanwater zijn reflecterende oppervlakken, waardoor de kans groter is dat u verbrandt. Wees proactief en breng deze huidbeschermer aan voordat u aankomt en gedurende uw hele verblijf aan de kust.

Moet weten

Afhankelijk van je bestemming vereisen veel stranden nu dat bezoekers rifveilige zonnebrandcrème meenemen. Controleer de regels voordat je aankomt, zodat je zonder problemen veilig in de zon kunt blijven!

Badpak

Zorg ervoor dat je waterklaar bent met de juiste zwemuitrusting! Volwassenen kunnen de stijl kiezen die het beste bij hen past, maar voor kinderen kun je kleding overwegen met meer bedekking, zoals een rashguard. Dit zal helpen om ze te beschermen tegen verbranding, en het beperkt de hoeveelheid zonnebrandcrème die nodig is.

Handdoeken

Als het plezier voorbij is, heb je een manier nodig om af te drogen. Als het om handdoeken gaat, is het over het algemeen beter om meer dan minder te hebben. Wij raden aan om voor elke twee personen in uw gezelschap een extra handdoek mee te nemen. Als u bijvoorbeeld met vier personen bent, neem dan minimaal zes handdoeken mee.

Zonnebrillen

Iedereen heeft ook een zonnebril nodig, zodat zijn ogen beschermd kunnen blijven. Vergeet niet dat niet alle zonnebrillen gelijk zijn. Zoek naar opties met UV-bescherming die gepolariseerd zijn. Ook in dit geval is groter beter. Je wilt dat die lenzen je ogen volledig bedekken!

Handige hack

Houd je zonnebril schoon door een extra fles water, een miniflesje afwasmiddel en een klein microvezeldoekje mee te nemen.

Zonnehoeden zijn ook een spectaculair accessoire voor op het strand. De brede rand beschermt zowel je gezicht als je nek. Zoek voor kinderen naar hoeden met een flap die hun oren en nek bedekt.

Waterschoenen

Het zand tussen je tenen voelen in zo'n ontspannend gevoel, totdat een schelp, steen of stuk koraal langs je voet schuurt. Slippers zijn leuk om te hebben voor in de auto, maar waterschoenen zijn de beste keuze om je voeten veilig te houden op zandige en warme oppervlakken. Er is ook veel minder risico dat deze schoenen tijdens het transport kapot gaan.

Verandering van zonveilige kleding

Voor degenen die een hele dag strandplezier plannen, overweeg dan om schone kleding te kopen, inclusief enkele zonveilige opties. Veel mensen realiseren zich niet dat je kleding kunt kopen waarin zonbescherming is ingebouwd! Als er op het etiket 'UPF 50+' staat, betekent dit dat het materiaal 98% van de schadelijke zonnestralen blokkeert. Merken als Coolibar en Free Fly zijn beide geweldige keuzes.

Voldoende water

Hydratatie is van het allergrootste belang als je in de zon bent. Neem voor elke persoon in uw gezelschap een paar flessen water mee. Beter nog: vries de flessen de avond ervoor in en gooi ze in je koelbox. Dit zorgt ervoor dat ze fris zijn als je je smaakpapillen wilt opfrissen en ze kunnen dienst doen als ijskompressen voor je eten.

Eten en snacks voor op het strand

Gelukkige kinderen eten watermeloen op het strand
Gelukkige kinderen eten watermeloen op het strand

Over eten gesproken: geen stranddag is compleet zonder lunch en wat snacks! Wij adviseren artikelen met een hoog watergeh alte. Dit kan er verder voor zorgen dat iedereen gehydrateerd blijft tijdens je plezier in de zon.

Babypoeder of maïszetmeel

Als het tijd is om te gaan, laat dan het zand op het strand achter door een flesje babypoeder of een klein doosje maïzena mee te nemen!

Essentiële elektronica

Verhoog uw strandervaring met de juiste deuntjes - en garandeer dat u een manier heeft om in contact te komen met anderen als zich een noodsituatie voordoet - door de meest essentiële elektronica naar uw strandplek te brengen.

  • Mobiele telefoon
  • Waterdichte draagbare luidspreker
  • Draadloze oplader en snoer

Plastic zakken

Over elektronica gesproken, het laatste wat je wilt is dat zout water je telefoon vernietigt. Ziploc-zakjes zijn een eenvoudige en betaalbare oplossing! Neem een handvol mee, zodat iedereen bedekt is.

EHBO-doos

Zoals hierboven vermeld, weet je nooit echt wat er onder het zandoppervlak op de loer ligt. Het hebben van een EHBO-doos kan een redder in nood zijn als er snij- en schaafwonden optreden, maar ook als er onverwachte allergische reacties optreden. De beste items om op te nemen zijn:

  • Waterdichte pleisters
  • Alcoholwattenstaafjes
  • Pincet
  • Gaas
  • Tylenol
  • Antihistaminica (zoals Benadryl)
  • Wegwerphandschoenen

Snelle tip

Als je meisjes hebt die in de puberteit of ouder zijn, zorg er dan voor dat je ook wat producten voor vrouwelijke hygiëne meeneemt. Ze zijn misschien niet zo afgestemd op de timing van hun cyclus, dus het is belangrijk om opties voor hen te hebben.

Insectenafweermiddel

Een ander veiligheidsproduct dat je bij de hand moet hebben is insectenspray. We denken er niet over na, en dat willen we ook niet, maar het zand herbergt een hele reeks insecten, waaronder vlooien. Ja, dat lees je goed. Insectenspray is een goede optie om te voorkomen dat dit ongedierte en vervelende muggen bijten.

Handdesinfecterend middel

Of je nu een wond schoonmaakt of gewoon een tussendoortje wilt, handdesinfecterend middel is een ander belangrijk item om toe te voegen aan je paklijst op het strand. We raden normale handdesinfectiemiddelen aan voor volwassenen en daarna vochtige doekjes voor kinderen.

Strandstoelen

Verlaat het strand niet met rugpijn! Strandstoelen zijn een geweldige investering voor mensen die niet naar een all-inclusive resort gaan. Zoek naar lichtgewicht en opvouwbare opties met een bekerhouder om de beste waar voor je geld te krijgen.

Strandparasol of luifel

Als er veel volwassenen komen voor je stranddagplezier, zorg er dan voor dat iedereen voldoende schaduw kan krijgen door een luifel of een paar parasols mee te nemen. Dit is een fijne manier om iedereen te helpen veilig in de zon te blijven.

Beach Essentials als je baby's en kinderen op sleeptouw hebt

Als je kleintjes hebt, betekent elke reis inpakken voor wat een eeuwigheid lijkt. Gelukkig hebben we de belangrijkste spullen voor je mooie stranddag op een rij gezet.

Zwemluiers

Als je een baby of peuter meeneemt naar het strand, zijn zwemluiers een must. Zo blijft alles veilig en hygiënisch voor iedereen om je heen. We raden aan om een handvol wegwerpzwemluiers mee te nemen, evenals een paar herbruikbare zwemluiers om er overheen te dragen. Dit maakt het verschonen van luiers veel gemakkelijker en zorgt ervoor dat ouders zonder problemen een nieuwe, droge, herbruikbare luier weer kunnen omdoen.

Reddingsvesten

Waterveiligheid is absoluut noodzakelijk. Het duurt maar een seconde voordat je kleintje verdwijnt en oceaanwater is niet iets waar je mee te maken wilt hebben. Dit betekent dat u reddingsvesten moet inpakken voor uw hele bemanning. Let bij het winkelen voor dit strand essentieel voor kinderen op:

  • Een door de kustwacht goedgekeurd apparaat
  • Zorg ervoor dat het goed aansluit op hun borst.
  • Trek aan de schouderbanden en zorg ervoor dat deze niet boven hun oren uitsteekt.
  • Lees de kleine lettertjes en zorg ervoor dat deze geschikt zijn voor het gewicht van uw kind.
  • Zoek, indien mogelijk, exemplaren met nekkraagsteunen.

Moet weten

Watervleugels en plasspringers zijn niet hetzelfde als een reddingsvest. Deze garanderen de veiligheid van uw kind niet, vooral niet bij een sterke zeestroming. Ouders willen misschien overwegen om in plaats daarvan in een zwemvest te investeren.

Strandtent

Kleintjes hebben veel meer schaduw nodig dan de rest van ons. In plaats van een gigantische luifel mee te slepen, kunnen kleine familiegroepen overwegen hun oude kampeertenten uit te graven! Dit kan een geweldig alternatief zijn dat niet alleen voor wat schaduw zorgt, maar het geeft ze ook de ruimte om aan het zand te ontsnappen.

Strandspeelgoed

Strandspeelgoed is een must als je kinderen naar het strand brengt. Ouders kunnen inpakken:

  • Opblaasbare speelgoed
  • Strandbal, voetbal of voetbal
  • Schoppen
  • Emmers
  • Zandkasteelvormen
  • Frisbee
  • Boogieborden
  • bril
  • Snorkels en maskers
Vader en zoon spelen met vliegende schijf
Vader en zoon spelen met vliegende schijf

Kies de items waarvan je denkt dat ze bij de leeftijdscategorie van je kinderen passen en laat de rest liggen. Voor gezinnen met oudere kinderen kunt u overwegen een enquête in te vullen voordat u gaat inpakken. Welke items vinden zij het belangrijkst voor strandplezier?

tas voor delicatessen

Als je dag in de zon voorbij is, neem dan het zand niet meer mee. Een fijne waszak is een eenvoudige manier om het zand eraf te schudden, zodat je auto schoon blijft!

Draagbare pomp

Als er opblaasbare voorwerpen op sleeptouw zijn, verspil dan geen adem! Een draagbare pomp is een spectaculair hulpmiddel dat het leven van ouders veel gemakkelijker kan maken en het plezier kan vergroten.

Op batterijen werkende ventilatoren

Baby's en kleine kinderen hebben de neiging snel oververhit te raken, dus het hebben van een draagbare oplossing is een geweldig idee voor gezinnen die van plan zijn veel tijd aan het water door te brengen.

Hoeslaken of opblaasbaar kinderzwembad

Helaas komt het beeld dat wij ons voorstellen van een stranddag niet altijd uit als er peuters mee zijn. Zintuiglijke problemen kunnen snel ontstaan in zandige situaties, waardoor het strand een grote trigger kan zijn. Dit kan eenvoudig worden verholpen door een hoeslaken mee te nemen om uw strandplekje te omlijnen.

Een opblaasbaar kinderzwembadje kan ook uitkomst bieden, maar je kunt het ook gebruiken als een veilige plek voor de kleintjes om van het water te genieten zonder zorgen over de golven. Hoe dan ook, het is een nuttige toevoeging aan een strandvakantie die moeiteloos in je reistas past.

Wagen

Spulletjes rondrijden met kinderen is nooit leuk. Het hebben van een wagen om al deze spullen in te huisvesten, kan de ervaring veel leuker maken voor mama en papa, en deze ruimte kan ook dienen als een perfecte slaapruimte voor baby's en peuters.

Inpaklijst strandvakantie

Als je dagje naar het strand langer dan een dag duurt, zijn er enkele extra kledingartikelen die je aan je lijst moet toevoegen! Deze omvatten:

  • Twee tot drie badpakken
  • Twee tot drie rashguards of zonbestendige kledingopties
  • Eén tot twee cover-ups
  • Eén shirt voor elke dag van je vakantie
  • Eén korte broek voor elke dag van je vakantie
  • Ondergoed voor elke dag van je vakantie
  • Nachtkleding voor elke dag van je vakantie
  • Een paar sokken voor elke dag van je vakantie
  • Tenminste één broek (je weet nooit wanneer je verbrandt)
  • Een sweatshirt of licht jasje
  • Tenminste één mooiere outfit voor het avondeten
  • Een paar wandelschoenen
  • Een paar zwemschoenen
  • Eén paar schoenen voor een leuk avondje uit
  • Andere accessoires die bij je mooiere outfits passen

Natuurlijk heb je ook toiletartikelen, extra geld en wat nabrandlotion nodig, voor het geval je de zonnebrandcrème vergeet.

Het inpakken van strandbenodigdheden kan ervoor zorgen dat je de dag goed doorkomt

Gezinsstranddagen zijn spectaculair, zolang je maar voorbereid bent met de juiste spullen. Deze lijst lijkt misschien veel, maar het zal je helpen bij het omgaan met ruwe golven die plotseling opkomen terwijl je midden in je stranddag zit.

Aanbevolen: