Wat u mee moet nemen naar de dierentuin voor een stressvrij gezinsuitje

Inhoudsopgave:

Wat u mee moet nemen naar de dierentuin voor een stressvrij gezinsuitje
Wat u mee moet nemen naar de dierentuin voor een stressvrij gezinsuitje
Anonim

De ultieme paklijst voor de dierentuin maakt je klaar voor een dag vol herinneringen.

familie geniet van een dag in de dierentuin
familie geniet van een dag in de dierentuin

Als je gezin enthousiast is over je uitstapje naar de dierentuin (en de kinderen bijna van hun stoel stuiteren), kun je het plezier maximaliseren en de stress minimaliseren door te weten wat je mee moet nemen. Gebruik deze lijst met wat u mee moet nemen naar de dierentuin, zodat uw gezinsuitje vol goede herinneringen zal zijn.

Basisitems om mee te nemen naar de dierentuin

Een eenvoudige en volledige lijst met alles wat u nodig heeft voor een succesvol uitstapje naar de dierentuin, kan ervoor zorgen dat uw gezin een geweldige tijd heeft. Vink deze items aan, zodat je op alles voorbereid bent en klaar bent voor al het educatieve plezier dat je die dag te wachten staat.

Gelukkige moeder en zoon kijken en voeden van giraffen in de dierentuin
Gelukkige moeder en zoon kijken en voeden van giraffen in de dierentuin

Kinderwagen of wagen

Het grootste item op de paklijst van je dierentuin is misschien wel het nuttigste. Een kinderwagen of wagen maakt het reizen door de exposities gemakkelijk. Wanneer peuters alleen lopen of iemand de baby draagt, kunt u de kinderwagen of wagen gebruiken om andere spullen te vervoeren, zoals een koelbox, rugzak of luiertas.

Rugzak of grote draagtas

Je hebt een tas nodig die gemakkelijk mee te nemen is en waarin alle dierentuinbenodigdheden van je gezin passen. Met een modieuze rugzak of een handige draagtas kun je al je spullen gemakkelijk door de dierentuindeuren krijgen.

Koeler met dranken

In veel dierentuinen kun je een picknickmand of koelbox meenemen, zodat je tijdens je reis van een ma altijd kunt genieten. Zelfs als u van plan bent voedsel uit de kiosken van de dierentuin te eten, neem dan een koelbox mee voor water en andere dranken, zodat iedereen tijdens uw verblijf gehydrateerd blijft.

Paraplu

Je hebt zeker hoop op een zonnig uitstapje naar de dierentuin, maar je weet ook dat de weersomstandigheden snel kunnen veranderen. Zorg ervoor dat je gezin voorbereid is op een plotselinge regenbui en neem een paar windbestendige paraplu's mee.

Herbruikbare waterflessen

Van al dat lopen krijg je dorst! Voorkom de hydratatiebehoeften van uw gezin met een paar herbruikbare waterflessen die u kunt bijvullen bij de dichtstbijzijnde waterfontein.

EHBO-doos

Een mini-EHBO-doos, klein genoeg om in je tas te stoppen, is handig voor geschaafde knieën of bijensteken. Vermeld gewoon de basisbenodigdheden zoals verband, zalf en eventuele medicijnen die uw gezin tijdens de reis nodig heeft.

Zonbescherming

De hele dag in de dierentuin betekent de hele dag in de zon. Zorg ervoor dat uw gezin voorbereid en beschermd is. Neem voldoende zonnebrandcrème en hoeden mee voor de hele bende.

Insectenafweermiddel

Twee dingen waar je in de dierentuin op kunt rekenen: veel dieren en veel insecten. Sommige insecten bevinden zich misschien in leuke tentoonstellingen, maar er zullen ook tal van ongedierte vrij rondvliegen. Neem je favoriete insectenwerend middel mee om je gezin te beschermen tegen beten en steken.

Verkoelende handdoeken

Het laatste wat je wilt is oververhit raken bij de giraffententoonstelling. Neem een paar verkoelende handdoeken mee, zodat iedereen zich verfrist kan voelen, hoe hoog de temperatuur ook stijgt.

Snacks

Als je snacks mee mag nemen naar de dierentuin, houd je dan aan de basisregels, zodat je geen trek meer hebt in een leuke dierentuintraktatie. Eiwitrepen, worteltjes, bananen en jerky zijn geweldige snacks terwijl je wacht tot de ijsbeer verschijnt.

Handdesinfecterend middel

Er wachten geweldige dieren en leuke ervaringen op je in de dierentuin. Maar er zijn ook ziektekiemen waarmee rekening moet worden gehouden. Bescherm uw gezin met een handdesinfecterend middel dat u tussen de ma altijden door kunt gebruiken, na interactieve dierentuinactiviteiten en voordat u aan het eind van de dag weer in de auto springt.

Telefoon, camera en opladers

Je wilt waarschijnlijk herinneringen maken - en ze vastleggen op foto's of film. Het onthouden van je telefoon is misschien een no-brainer, maar hier is je herinnering om een camera mee te nemen om te filmen en alle opladers of extra accu's voor een hele dag herinneringen maken.

Ritszakje voor persoonlijke spullen

Je hebt een plek nodig om autosleutels, identiteitsbewijzen, contant geld en andere persoonlijke spullen op te bergen tijdens je verblijf in de dierentuin. Bewaar alles op één plek, zodat u alles kunt vinden wat u nodig heeft zonder lang zoeken. Een klein ritszakje dat je in je rugzak of draagtas stopt, houdt al je spullen veilig.

Extra items om in te pakken voor baby's en peuters

Als je een dagje naar de dierentuin gaat, heb je misschien een baby of peuter in je groep. Voeg deze handige items toe aan je paklijst voor een soepele dag met zo min mogelijk inzinkingen.

Jonge moeder in het park
Jonge moeder in het park

Zonnekap

Om je kleintje veilig en comfortabel te houden, heb je iets nodig dat de baby kan beschermen tegen te veel blootstelling aan de zon in de kinderwagen of het autostoeltje. Een hoes maakt een dutje en borstvoeding in de dierentuin ook gemakkelijk zonder je plezier te onderbreken.

Compact aankleedkussen

Als luiers of pull-ups nog steeds deel uitmaken van je dag, heb je een plek nodig om die veranderingen door te voeren. Dierentuinbadkamers bieden misschien een commode, maar een aankleedkussen helpt de gevoelige huid van de baby te beschermen en geeft je de mogelijkheid om vrijwel overal een luier te verschonen.

draagzak of draagdoek

Als je regelmatig oefent met het dragen van baby's, zal je kleintje dezelfde routine verwachten in de buurt van het gorillaverblijf of de reptielententoonstelling. Pak je favoriete draagzak of draagdoek in, zodat je je een weg kunt banen door de dierentuin terwijl je geniet van alle babyknuffels.

Extra kleding en luiers

Als je een ouder bent, weet je waarschijnlijk al dat het beter is om te goed voorbereid te zijn dan te weinig voorbereid als het gaat om uitstapjes met baby's en peuters. Neem ruim voldoende luiers en doekjes mee voor de dag, evenals schone kleding voor die onverwachte rommelige momenten.

Dekens en lagen

Misschien bezoekt u de dierentuin tijdens een warmer seizoen, maar kleine weersveranderingen kunnen voor uw baby als een intenser verschil aanvoelen. Neem een dekentje of twee mee en wat extra lagen, zoals een jasje of vest, om je kleintjes warm te houden naarmate de dag vordert.

Extra items om in te pakken voor oudere kinderen en tweens

Je oudere kinderen waarderen de bezienswaardigheden en geluiden van de dierentuin misschien meer dan een baby, maar ze hebben misschien een paar extra spullen nodig om ze tijdens de reis helemaal gelukkig te houden. Neem deze extra dierentuinbenodigdheden mee, zodat het hele gezin de hele dag van inhoud kan genieten.

Air Pods of hoofdtelefoon

Je tween wil misschien even ontsnappen aan de geluiden van jongere kinderen en het dierentuinpubliek. Neem een koptelefoon mee die je op een telefoon of tablet kunt aansluiten, zodat je tijdens de lange wandelingen van je favoriete muziek kunt genieten.

Verwisseling van schoenen

Je kind wil misschien zijn favoriete sandalen of schoenen met zijn favoriete karakterdetail naar de dierentuin dragen. Maar als dat gebeurt, kunnen ze een uur na aankomst beginnen te klagen over pijn aan hun voeten. Pak hun meest comfortabele wandelschoenen in, zodat ze zich snel kunnen omkleden voordat de blaren verschijnen.

Polaroid-camera

Als een van uw doelen voor een uitstapje naar de dierentuin is om uw oudere kinderen een hele dag van het scherm af te houden, wilt u misschien een aantrekkelijk alternatief voor een tablet of telefoon. Geef uw kind of tween een polaroidcamera en wijs hem of haar aan als familiefotograaf voor die dag. Ze kunnen momentopnamen maken van herinneringen en tentoonstellingen zonder te verdwalen in de gloed van een scherm.

Items om in te pakken voor de rit naar de dierentuin

Je hebt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle dag in de dierentuin, maar vergeet de tijd die je besteedt aan het bereiken ervan niet. Als de rit naar de dierentuin wat lang duurt, zorg er dan voor dat je wat spullen inpakt, zodat de reistijd voor iedereen aangenamer wordt.

Moeder die de vakantiebestemming van kinderen toont op smartphone
Moeder die de vakantiebestemming van kinderen toont op smartphone

Educatieve boeken

Als je kinderen hebt die graag lezen, moeten boeken met een dierentuinthema op je paklijst staan. Zorg dat je een verzameling voor de leeftijd geschikte boeken hebt waar je kleine zoölogen doorheen kunnen bladeren en meer te weten komen over alle dieren die ze tijdens de reis zullen zien. Probeer boeken over dieren, reptielen, insecten, vogels, het leven in de oceaan, of de landen en terreinen waarin de dieren leven.

Dierspeelgoed

Help uw jongere kinderen het dierentuinplezier voort te zetten met hun favoriete dierenspeelgoed tijdens de rit naar huis. Je kind heeft misschien een hernieuwde waardering voor hun knuffelspeelsets met olifanten of bosdieren.

Zoo Trivia-vragen

Test de nieuwe kennis van uw gezin over dieren op uw reis terug naar huis. Neem een lijst met trivia-vragen over de dierentuin mee om iedereen betrokken te houden en hen te helpen de coolste feiten van de dag samen te vatten.

Kussens en dekens

Peuters zijn misschien in de wolken na een lange dag vol dieren spotten, en tieners vinden het heerlijk om wat slaap in te halen. Geef uw gezin een comfortabele rit naar huis met alle benodigdheden voor een gezellig auto-dutje.

Plan een speciale dag vol gezinsplezier

Met de paklijst van je dierentuin helemaal afgevinkt en alles in de auto geladen, ben je klaar voor een dag vol herinneringen maken met je favoriete mensen. Vergeet niet de belangrijkste dingen mee te nemen die je nodig hebt voor een dierentuinbezoek: oprechte nieuwsgierigheid en een positieve instelling.

Aanbevolen: