A+ Eindejaarscadeau-ideeën voor leraren die ze echt willen

Inhoudsopgave:

A+ Eindejaarscadeau-ideeën voor leraren die ze echt willen
A+ Eindejaarscadeau-ideeën voor leraren die ze echt willen
Anonim

Laat uw favoriete opvoeder zien hoeveel u en uw kind hen waarderen met de beste lerarencadeaus.

Groep basisschoolleerlingen die vrouwelijke leraar een bedankje geven met bloemen
Groep basisschoolleerlingen die vrouwelijke leraar een bedankje geven met bloemen

Ze besteden hun tijd aan het helpen van uw kind bij het leren, groeien en slagen. Ze zijn niet alleen de leraar van uw kind, maar ook hun ondersteuner. Voor de ouders die op zoek zijn naar een A+ eindejaarscadeau voor leerkrachten, hebben we het antwoordenblad! Deze cadeaus en mandideeën zijn niet alleen attent en nuttig, maar worden ook goedgekeurd door echte docenten uit het hele land.

Flair Pen Bloempot

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, is een Flair-penbloempot een goede keuze. Flair-pennen (hoog gewaardeerde viltstiften van PaperMate) staan bovenaan de lijst van de meeste docenten. Veel leraren gebruiken deze viltstiften tot de inkt droog is, dus ze kunnen er nooit genoeg van hebben! Je wilt ze echter niet zomaar een simpel pakje schrijfgerei aanreiken. Personaliseer dit cadeau door uw kinderen een leuke bloempot en bloemenpennen te laten maken.

Bloempennen

Om je bloemen te maken, heb je nodig:

  • Flair-pennen
  • Nepbloemen (van je plaatselijke hobbywinkel)
  • Heet lijmpistool
  • Bloementape
  • Draadscharen

Zodra je je benodigdheden hebt, verwijder je eenvoudig de stelen van je nepbloemen en plak je ze op de onderkant van je pen! Wikkel vervolgens de zijkant van de pen in met bloementape. Wij raden u aan om uw bloemkleuren af te stemmen op de verschillende tinten inkt. Zo weet de leerkracht altijd welke kleur pen hij pakt!

Bloempot

Maak uw project af door de bloempot te personaliseren met de naam van de leraar van uw kind en een lieve "bedankt, leraar" om de impact die ze op uw kleintje hadden te benadrukken. 'Bedankt dat je me hebt geholpen met groeien' en 'Je hebt zaden geplant die voor altijd zullen groeien' zijn beide geweldige opties. Ouders kunnen een Cricut- of Silhouette-machine gebruiken om een van deze lieve bijschriften af te drukken, of ze kunnen hun kinderen ze laten opschrijven.

Vul ten slotte je bloempot met gedroogde zwarte bonen en zet je bloemen erin! Dit is de perfecte aanvulling op hun bureau, die zowel mooi als praktisch is.

Overlevingspakket voor leraren

Snoepjes op de markt
Snoepjes op de markt

Sommige van de meest doordachte cadeaus zijn ook de meest eenvoudige. Individueel verpakte snacks zijn altijd een welkomstcadeau, maar kinderen kunnen dit cadeau nog spannender maken door een 'Teacher Survival Kit' te maken." Het enige wat je nodig hebt om deze schattige snoepdoos te maken zijn verschillende verpakte snoepjes en een plastic kralendoosje. Vul de ruimtes met allerlei soorten lekkers en versier vervolgens de buitenkant van de doos! Dit is nog een prachtig cadeau dat je kinderen kunnen plaatsen. samen.

Snelle tip

Hoewel het woord 'smartie' een voor de hand liggende keuze is voor de bijschriften van lerarencadeaus, is het eigenlijke snoepje niet altijd een favoriete keuze. Denk bij het uitkiezen van zoete lekkernijen na over welk snoepje de leraar lekker vindt en niet wat het beste bij jouw gevoel past.

Op maat gemaakte klaslokaalproducten

Leraren hebben altijd papier, notitieboekjes en post-its nodig! Een echt attent eindejaarscadeau voor leerkrachten is gepersonaliseerd briefpapier. Er zijn zoveel plaatsen waar u deze producten kunt bestellen. Enkele van de beste plekken om te overwegen zijn:

  • Minted heeft persoonlijke schrijfwaren, notitieboekjes en meer, geïnspireerd door onafhankelijke artiesten.
  • Shutterfly heeft talloze opties, variërend van dagboeken tot post-its die je kunt aanpassen met monogrammen, foto's en meer.
  • Paper Source is een goede keuze voor leuke, op maat gemaakte stationaire sets, waaronder sets met pennen, gummen en andere patronen die perfect zijn voor leraren.
  • VistaPrint biedt veel dagelijkse kantoorartikelen en schrijfwaren die je kunt aanpassen voor je favoriete leraar.
  • Rifle Paper Co biedt prachtige notitieboekjes, dagboeken, bureauaccessoires en andere stationaire items die u kunt aanpassen.
  • Etsy heeft alles wat je maar kunt bedenken als het gaat om op maat gemaakt briefpapier.

Je kunt deze papieren producten combineren met gepersonaliseerde stempels, een gepersonaliseerde sleutelhanger of een draagtas waarin ze het schoolwerk van hun leerlingen kunnen meenemen en er een leuke cadeaumand van kunnen maken. Betrek uw kinderen erbij door ze ook te laten helpen bij het uitzoeken van het briefpapier.

Klasse bedelarmband

Vintage gouden charmereeks
Vintage gouden charmereeks

Als je klas een groepscadeau voor een eindejaarsleraar wil doen, is dit een uitstekende optie. Merken als James Avery en Pandora kunnen een goede keuze zijn, en hun selectie is uiterst betaalbaar.

Bijvoorbeeld: een eenvoudige sterlingzilveren James Avery-armband kost op het moment van schrijven $ 56. In een klas van 20 leerlingen komt dit neer op $3 per persoon voor dit deel van het geschenk. Vervolgens kan elke leerling de bezwering uitkiezen waarvan hij denkt dat deze het beste bij zijn of haar leraar past. Charms kosten gemiddeld €36,-, waardoor dit geschenk minder dan €40,- per leerling bedraagt. Het beste van alles is dat James Avery honderden bedels heeft om uit te kiezen. Pandora heeft ook een spectaculaire selectie en ze bieden nog lagere prijzen.

Dit attente accessoire is iets dat ze voor altijd kunnen koesteren en het zal ervoor zorgen dat de leraar de klas van uw leerling altijd zal herinneren!

Brandstof tot nadenken

Leraren staan elke dag vroeg op om zich voor te bereiden op de les en blijven dan laat op om de papieren na te kijken en het leerplan voor de volgende dag te plannen. Zorg ervoor dat ze de juiste hoeveelheid energie hebben door ze een aantal cafeïnehoudende dranken te geven!

Aangezien iedereen een specifieke voorkeur heeft als het gaat om zijn kopje koffie in de ochtend, kun je overwegen om een Trade Coffee-abonnement cadeau te doen. U bepa alt eenvoudig hoeveel u wilt uitgeven, en zodra u uw abonnement heeft aangeschaft, ontvangt de leerkracht van uw kind een abonnementsmelding in zijn of haar inbox. Van daaruit kunnen ze de opties selecteren die ze lekker vinden, of ze kunnen een quiz doen om erachter te komen welke koffiesoorten het beste bij hun smaak passen!

Je kunt ook een cadeaubon ophalen bij hun favoriete koffietentje. Starbucks is altijd een favoriet bij fans, maar bedrijven als Dutch Bros, Dunkin' Donuts en Tim Hortons zijn ook fantastische keuzes! Wil je iets combineren met dit cadeau? Sla de beker over en geef ze een koffieverwarmer. Dit garandeert dat hun koffie klaar is om te consumeren, ongeacht hoe laat ze hem eindelijk gaan drinken!

Regenachtige dagbestand

Jong meisje dat een kaart maakt
Jong meisje dat een kaart maakt

Leraar zijn is moeilijk. Ze zijn overwerkt en onderbetaald. En dat niet alleen, ze nemen hun werk ook altijd mee naar huis. Help de leerkracht van uw kind te herinneren aan hun verbazingwekkende impact. Een 'Rainy Day File' is weer zo'n fantastisch groepseindejaarscadeau voor leerkrachten dat bijna niets kost om te maken! Het enige dat ouders nodig hebben is een soort bakje dat ze kunnen versieren en blanco kaarten. Laat elke leerling in de klas een kaart invullen met antwoord op een van deze vragen:

  • Wat maakt mijn leraar zo speciaal?
  • Waarom is deze leraar mijn favoriet?
  • Wat heeft mijn leraar mij dit jaar laten begrijpen?
  • Hoe heeft mijn leraar mijn leven veranderd?
  • Waarom zou deze leraar les moeten blijven geven?

Als je dit cadeau geeft, laat de leraar dan weten dat dit regenachtige dagbestand niet voor nu is. Het zijn de dagen en weken waarin ze hun doel in twijfel trekken of uit het oog verliezen waarom ze ervoor kozen om onderwijzer te worden. Deze gepersonaliseerde affirmaties zijn een prachtige manier om de leerkracht van uw kind echt te laten zien dat hij of zij gewaardeerd wordt en dat zijn werk gewaardeerd wordt.

Cadeaubonnen

Hoewel dit misschien niet het meest doordachte cadeau lijkt, is een cadeaubon van Visa of Amazon voor een leraar een welkome optie. Waarom? Omdat leraren een groot deel van hun kamerbenodigdheden uit eigen zak betalen. Dit eenvoudige geschenk kan een grote bijdrage leveren aan het vullen van hun kamer voor volgend jaar. Ouders kunnen dit ook wat persoonlijker maken door cadeaubonnen te selecteren voor winkels en restaurants waarvan u weet dat de leerkracht van uw kind deze leuk zal vinden.

Klaslokaalbenodigdheden

Kantoorbenodigdheden in lade
Kantoorbenodigdheden in lade

Als cadeaubonnen niet jouw stijl zijn, maar je toch indruk wilt maken, zijn dit enkele items waar leraren nooit genoeg van in hun voorraadkast kunnen hebben. Dit zijn ook geweldige opties voor cadeaumandjes voor leerkrachten aan het einde van het jaar!

  • Clorox-doekjes
  • Weefsels
  • Voorgeslepen potloden
  • Gommen
  • Expo-markeringen
  • Schaar
  • Lijmstiften
  • Flair-pennen
  • Inkjoy gelpennen
  • Decoratief papier

Als je een stapje hoger wilt gaan of als je hoopt een groepscadeau samen te stellen, overweeg dan ook items die hun klasprojecten gemakkelijker kunnen maken. Een Scotch Thermal Laminator, zelfklevend magneettape, een draagbare oplader en een kleurpotlodenslijper zijn allemaal superleuke opties die veel gebruikt zullen worden!

Andere cadeaumandideeën voor leraren aan het einde van het jaar

Voor degenen die een iets persoonlijker cadeaumandje willen maken, hebben ouders de mogelijkheid om de items op deze lijst te mixen en matchen!

Combineer snoepjes, klaslokaalbenodigdheden, gepersonaliseerde papierproducten en natuurlijk enkele speciale aantekeningen voor leerkrachten met de tekst 'Voor uitzonderlijk moeilijke dagen." Als je dit cadeau iets extra speciaals wilt maken, kun je ook een gepersonaliseerde, herbruikbare stoffen tas kopen en alle spullen erin stoppen! Dit kan hun "mandje" met lekkernijen nog nuttiger maken.

Wat je leraren misschien niet als cadeau willen

Er zijn een aantal geschenken die op dit moment misschien attent lijken, maar waar de meeste leraren niet de voorkeur aan geven. We spraken met een klaslokaal vol leraren uit het hele land om erachter te komen waar ze persoonlijk zonder zouden kunnen. De belangrijkste items die zij ouders adviseerden om over te slaan zijn:

  • Mokken
  • Kaarsen
  • Lotions
  • Andere geurproducten
  • Huisgemaakte snacks

Waarom zou je deze items niet als eindejaarscadeau voor leraren geven? Ten eerste zijn geuren een verworven smaak, dus tenzij je weet wat hun favoriete geur is, kun je het beste kaarsen en bad- en lichaamsproducten overslaan.

Wat mokken betreft: als deze leraar kinderen meer dan een jaar of twee les heeft gegeven, dan hebben ze waarschijnlijk al een voorraad mokken waar ze een leven lang plezier van zullen hebben. Zelfgemaakte snacks kunnen attent zijn, maar leraren zijn zich maar al te bewust van de ziektekiemen die op de loer liggen, dus zelfgemaakte lekkernijen zullen niet altijd wennen.

Denk aan de leerkracht van uw kind bij het kiezen van cadeaus

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je cadeau als leraar aan het einde van de school daadwerkelijk nut zal hebben, is nadenken over wat deze persoon leert. Zijn zij verantwoordelijk voor STEM-onderwerpen (wiskunde en wetenschappen) of helpen ze uw kind de liefde voor lezen te vinden? Met deze kleine details kun je een cadeau afstemmen op hun wensen en behoeften.

Denk ook na over hoe lang ze al lesgeven. Als ze relatief nieuw zijn, kunnen ze decoratieve voorwerpen met een lerarenthema waarderen. Maar als dit het tiende jaar is dat ze lesgeven, hebben ze waarschijnlijk al alle decors die ze ooit nodig zouden kunnen hebben. Met een beetje nadenken kunt u ongelooflijke, betekenisvolle geschenken schenken waar de leerkracht van uw kind dol op zal zijn.