Leuke thuiskomstfoto-ideeën voor vrienden om samen te nemen

Inhoudsopgave:

Leuke thuiskomstfoto-ideeën voor vrienden om samen te nemen
Leuke thuiskomstfoto-ideeën voor vrienden om samen te nemen
Anonim

Meer dan een geweldige thuiskomst-selfie

Afbeelding
Afbeelding

De Homecoming-dans is een van de belangrijkste evenementen van het schooljaar en het is een geweldige kans om enkele van je beste vriendschappen vast te leggen in schattige Homecoming-foto's. Je kunt altijd een schattige selfie-groepsfoto maken, vóór of tijdens de dans. Laat iedereen bij elkaar komen en houd de camera op of hoger dan ooghoogte voor de meest flatterende foto. Als je echter iets superzoet wilt, probeer dan een aantal nog creatievere opties.

Begin met het winkelen voor kleding

Afbeelding
Afbeelding

Het kopen van een Homecoming-jurk is een groot probleem, en het gaat meestal gepaard met veel winkelen met vrienden. Begin meteen met uw Homecoming-foto's door uw kledingwinkeltrip te documenteren. Laat een vriend foto's maken buiten de kleedkamer terwijl jij en een andere vriend de jurken modelleren die je overweegt. Vergeet niet om schattige bijpassende modelleringsposes toe te voegen.

Maak schattige foto's van vrienden die zich klaarmaken

Afbeelding
Afbeelding

Het kost tijd om je look te perfectioneren, en het is altijd leuker om je met vrienden voor te bereiden op de thuiskomst. Houd een camera of uw telefoon bij de hand, zodat u foto's kunt maken van vrienden die elkaar helpen met Homecoming-kapsels en make-up. De sleutel hier is om het hele shot te vullen terwijl de twee mensen zich klaarmaken. Ga dichterbij in plaats van in te zoomen, want dan krijg je een foto van betere kwaliteit.

Maak een mooie foto om je vriendschap vast te leggen

Afbeelding
Afbeelding

Er is niets beter dan een schattige foto waarop jij en je beste vriendin er prachtig uitzien voor Homecoming. Voor de beste foto maakt u deze foto buiten in uw achtertuin of in een park. Draai een beetje naar elkaar toe en kom dichterbij. Gebruik de portretmodus op uw telefoon of camera of gebruik een DSLR met de lens ingesteld op een groot diafragma. Hierdoor kun je de achtergrond vervagen en de focus op jou en je lieve vriend houden.

Maak ook foto's vanaf de achterkant

Afbeelding
Afbeelding

Veel Homecoming-jurken zien er geweldig uit vanaf de achterkant, dus plan om wat foto's van iedereen van achteren te maken. Kies een open pad of weg zonder verkeer en houd je handen vast terwijl je wegloopt van de camera. Als je polscorsages hebt, kun je deze ook op deze foto laten zien. De gevouwen handen laten zien hoe hecht jullie vriendschap is en maken dit soort foto's zowel lief als mooi.

Houd een pre-dance dansfeest

Afbeelding
Afbeelding

Organiseer een geweldige fotoshoot door buiten een pre-dance dansfeest te houden. Het beste moment van de dag om dit te doen is net als de zon ondergaat, ongeveer de tijd dat je je klaarmaakt om naar het dansfeest te gaan. Neem geweldige muziek mee en maak talloze foto's terwijl iedereen draait en danst. Je krijgt uiteindelijk een aantal schattige, framewaardige foto's waar je allemaal dol op zult zijn.

Catch the Guys Primping

Afbeelding
Afbeelding

Vergeet niet om ook een aantal geweldige foto's van de jongens te maken. Je kunt ze vastleggen terwijl ze zich klaarmaken of gewoon aan het rondhangen zijn. De sleutel hier is om ze te laten ontspannen voor de camera. Als je ze vertelt dat ze niet hoeven te poseren of naar de lens te glimlachen, zullen ze een stuk relaxter zijn. Stel voor dat iemand het haar van iemand anders repareert, en je zult een aantal hilarische foto's maken.

Veel plezier met grote groepsfoto's

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk kun je een stijve, formele groepsfoto maken, maar het is veel leuker als je het een beetje gek maakt. Laat iedereen dichtbij komen en een paar grappige gezichten trekken. Moedig ook interactie aan. Maak een opname vanuit een lage hoek om deze opname een leuke sfeer te geven.

Maak geweldige foto's van je rit

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu naar Homecoming gaat in een limousine of achterin de minibus van je moeder, de rit naar het dansfeest maakt deel uit van het plezier. Maak foto's van jou en je vrienden in de auto. Probeer iedereen in een open deur te proppen voor een schattig en gek shot.

Probeer een confetti-shoot

Afbeelding
Afbeelding

Neem een zakje confetti mee en maak er een mini-fotoshoot mee buiten of in een kamer die gemakkelijk op te ruimen is. Gooi het in de lucht terwijl iemand foto's maakt waarop jij en je vriend dansen. Je krijgt een aantal geweldige foto's die het plezier van Thuiskomst echt vieren.

Krijg geweldige dansfoto's door licht toe te voegen

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt ook geweldige dansfoto's krijgen; de sleutel is ervoor te zorgen dat je voldoende licht hebt. Thuiskomstdansen zijn meestal donker, maar je kunt je eigen licht toevoegen door telefoonzaklampen te gebruiken. Laat twee vrienden ongeveer anderhalve meter van de persoon of mensen staan die je wilt fotograferen - één aan elke kant. Ze zouden de lichten zo moeten laten schijnen dat ze de mensen indirect raken – en niet recht in hun ogen of gezicht. Hierdoor heb je voldoende licht om de foto te maken zonder flits, waardoor vervelende rode ogen worden vermeden.

Leg de nasleep vast

Afbeelding
Afbeelding

Als het plezier voorbij is, hoeven de foto's niet te stoppen. Maak een geweldige afsluiting van de avond met je vrienden die op de dansvloer liggen. Voeg wat confetti toe en laat ze hun schoenen uittrappen. Je krijgt uiteindelijk nog een laatste schattige foto om je te helpen herinneren aan een geweldige avond tijdens het Homecoming-dansfeest.

Aanbevolen: