Acht herenhuizenformule in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Acht herenhuizenformule in Feng Shui
Acht herenhuizenformule in Feng Shui
Anonim
Feng Shui-kompas
Feng Shui-kompas

In feng shui worden de Acht Herenhuizen vaak Acht Huizen genoemd. Het is een veelgebruikte formule om te bepalen of u en uw huis of kantoor compatibel zijn. U kunt de resultaten van de formule gebruiken om uw kua-getal te vinden en uw vier gunstige en vier ongunstige richtingen te bepalen.

Feng Shui en Acht Herenhuizen Formule

Je kunt de Acht Herenhuizen-formule gebruiken om te beoordelen of de kijkrichting van een huis compatibel is om te voorkomen dat de aankoop van een huis nadelig voor je is. Je kunt deze formule ook gebruiken om te bepalen in welke richting je een meubelstuk, zoals een bed of bureau, het beste kunt plaatsen om te profiteren van de veelbelovende chi-energie.

Bereken uw Kua-nummer

De eerste stap is het berekenen van uw persoonlijke kua-nummer. De formule gebruikt uw geboortedatum en uw biologische geslacht om een getal van één cijfer af te leiden.

Analyseer de resultaten van de formule voor acht herenhuizen

Zodra je je kua-nummer kent, moet je uitzoeken of het zich in de East Group of West Group bevindt. Elke groep heeft vier gunstige richtingen en vier ongunstige richtingen. De ene set geeft je beste aanwijzingen, terwijl de andere set je slechtste aanwijzingen onthult.

Hoe u uw vier veelbelovende richtingen kunt gebruiken

Je kunt een van je vier veelbelovende richtingen onder ogen zien (veel geluksrichtingen) om de chi-energieën te versterken wanneer je werkt, studeert, slaapt, eet en andere activiteiten doet. De vier veelbelovende richtingen zijn persoonlijke groei, rijkdom, liefde en gezondheid. Als u uw ideale gunstige richting niet onder ogen kunt zien, is een van de andere drie gunstige richtingen een goede keuze.

Vrouw zit aan eettafel
Vrouw zit aan eettafel

Sheng Chi (rijkdom)

De sheng chi-richting trekt welvaart, geld en algehele rijkdom aan. Het wordt algemeen beschouwd als een goede locatie voor een voordeur, kantoor of bureau.

Liefde (Nien Yen)

De nien yen-richting bevordert lange, gezonde relaties met geliefden, familie en vrienden. Overweeg deze richting voor familiekamers, hoofdslaapkamers en ontvangstruimtes.

Gezondheid (Tien Yi)

De tien yi-energie uit deze richting bevordert de gezondheid en het welzijn. Dit is een uitstekende locatie voor een eetkamer. Als u gezondheidsproblemen heeft, is dit een goede locatie voor uw bed, zodat u met uw hoofd in deze richting ligt.

Persoonlijke groei (Fu Wei)

De fu wei-richting is gevuld met vrede en harmonie. Het is een goede plek voor bemiddeling, yoga of rust. Je kunt deze richting onder ogen zien als je studeert of werkt.

Hoe u uw vier ongunstige aanwijzingen kunt gebruiken

De waarde van het kennen van je vier ongunstige richtingen is dat je ze kunt vermijden. Net zoals je tijdens specifieke activiteiten je vier gelukkige aanwijzingen onder ogen wilt zien, wil je ook niet je ongunstige aanwijzingen onder ogen zien.

Pech (Ho Hai)

Dit is de minst schadelijke van de ongelukkige richtingen. Het leidt tot kleine moeilijkheden en frustraties. Als u onder invloed bent van energieën uit deze richting, kunt u snel moe worden en zich onzeker voelen.

5 Spoken (Wu Kwei)

Energie uit deze richting leidt tot brand, inkomensverlies, diefstal, ruzies en misverstanden. Het is absoluut een richting om te vermijden. Ook bekend als Wu Gui.

6 moorden (Lui Shar)

Deze richting vertegenwoordigt gemiste kansen, bedrog, juridische problemen en ziekte. Mensen onder invloed van Lui Shar kunnen last hebben van slapeloosheid, lethargie en concentratiestoornissen.

Totaal verlies (Chuehming)

Als uw huis deze kant op gaat, zult u nogal wat problemen tegenkomen, van het feit dat het huis een geldput is tot mogelijke executie en zelfs faillissement. In een zakelijke omgeving kan deze richting leiden tot slechte financiën en slechte productiviteit. Mensen die onder invloed van deze energie staan, kunnen lijden aan depressies, stemmingswisselingen en ernstige negatieve impulsen/gedachten.

Acht Herenhuizen Formule een waardevol Feng Shui-hulpmiddel

Bij het plannen van uw volgende verhuizing, of het nu gaat om een nieuw huis, kantoor of gewoon het opnieuw inrichten van uw huis, kijk naar de Eight Mansions-formule als een goed begin. Als u dit doet, kunt u ervoor zorgen dat de juiste energieën door de locatie stromen om uw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Aanbevolen: