Beproefd: de Dutch Oven die generaties lang in mijn familie zal blijven

Inhoudsopgave:

Beproefd: de Dutch Oven die generaties lang in mijn familie zal blijven
Beproefd: de Dutch Oven die generaties lang in mijn familie zal blijven
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Laat ik beginnen met een gênante bekentenis: ik ben van nature niet vaardig als het gaat om koken of bakken. Ik ben altijd een goede kok geweest en kan over het algemeen een recept volgen zonder een ma altijd volledig te verpesten, maar ik heb gewoon niet de instincten die nodig zijn om iets echt kwijlends te creëren. Pas op het hoogtepunt van de pandemie, toen we allemaal in lockdown zaten, besloot ik te proberen mijn kookspel op te voeren, en aangezien mijn man mij alleen maar steunt, kocht hij deze Le Creuset braadpan voor mij, en die is een absolute gamechanger.

Mijn ma altijden zijn niet alleen veel beter geworden dan voordat ik deze krachtpatser van een ovenschaal kreeg, maar ze zien er ook uit alsof ze rechtstreeks van de pagina's van een uitgave van het tijdschrift Bon Appétit komen! Zelfs Kraft Mac and Cheese ziet er indrukwekkend uit als ik het met dit ding serveer, en aangezien ik twee kleine kinderen heb, heb ik de neiging om vaker een soort noedelschotel met kaas in een doos te maken dan iets ingewikkelder (wat ik prima vind).

Afbeelding
Afbeelding

Le Creuset geëmailleerde gietijzeren signature ronde braadpan

Afbeelding
Afbeelding

Ik denk dat een van de belangrijkste redenen waarom ik zo dol ben op deze braadpan is hoe mooi hij op mijn kookplaat staat. Ja, ik laat het altijd weg, vooral als decoratie, eerlijk gezegd. De korenbloemblauwe kleur ziet er prachtig uit met de geborstelde gouden knop aan de bovenkant, en brengt de perfecte kleuraccent in mijn keuken. Dus als je op zoek bent naar iets om je vrienden en familieleden onder de indruk te maken van je stijl en kookkunsten, dan staat deze Le Cruset braadpan met jouw naam erop.

En laten we nu eens kijken naar wat dit ding echt uitzonderlijk maakt. Het heeft een gietijzeren constructie die vrijwel onverwoestbaar is en een geweldige warmteverdeling en -opslag produceert, zodat uw eten elke keer gelijkmatig gaart. De geëmailleerde coating zorgt voor een antiaanbakeffect, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen dof worden, vlekken of barsten. Het nauwsluitende deksel is vakkundig ontworpen om stoom te laten circuleren, zodat het voedsel zijn vocht behoudt. Hij kan naadloos van de kookplaat naar de oven worden verplaatst en de ergonomische handgrepen zorgen voor een veilige grip. Hij is ook vaatwasmachinebestendig, dus je kunt hem gewoon in het onderste rek gooien zodat je hem snel en gemakkelijk kunt opruimen - handig voor drukke huishoudens.

Ik heb deze braadpan nu twee jaar en hij ziet er nog precies zo uit als toen ik hem voor het eerst opende op Moederdag. Ik vermoed dat het er zo uit zal zien als ik het doorgeef aan mijn eigen kinderen, en ik kan niet wachten om nieuwe manieren te bedenken om het te gebruiken.

Op zoek naar meer beproefde producten waar we van houden? Bekijk deze KitchenAid-mixer, geliefd bij onze commerciële redacteur Mary O'Brien.

Aanbevolen: