12 ideeën voor het bewaren van medicijnen voor een georganiseerd behandelregime

Inhoudsopgave:

12 ideeën voor het bewaren van medicijnen voor een georganiseerd behandelregime
12 ideeën voor het bewaren van medicijnen voor een georganiseerd behandelregime
Anonim

Voorkom een lawine in medicijnkastjes met deze slimme opslaghacks voor medicijnen en medische benodigdheden.

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

medicijnkastje
medicijnkastje

Houd uw medicijnkastje overzichtelijk en vind uw supplementen en recepten gemakkelijk met deze slimme ideeën voor het opbergen van medicijnen. Handige medicijnopslagproducten en eenvoudige doe-het-zelf-opslagoplossingen zullen je eindelijk verlossen van een rommelig medicijnkastje en je leven gemakkelijker maken.

Label stapelbare lades

stapelbare lades
stapelbare lades

Doorzichtige, stapelbare lades houden uw medicijnen in het zicht, of u ze nu in een keukenkastje of in de wastafel in de badkamer bewaart. De lades maken de toegang gemakkelijk en het stapelbare element zorgt ervoor dat ze niet alle kastruimte in beslag nemen. Slimme labels zorgen ervoor dat u in één oogopslag de categorieën huiduitslag, hoofdpijn, verkoudheid of voorgeschreven medicijnen kunt zien.

DIY een extra grote uitsparing

Inbouwmedicijnkastjes zijn verre van een nieuwe uitvinding. De afgelopen jaren hebben slimme opbergprojecten echter het nut van grote uitsparingen aangetoond. In een uitsparing in uw badkamer die ook dienst doet als passpiegel, kunt u alles bewaren, van uw kleinste receptflesjes tot uw grote hoofdpijnmedicijnen en talloze andere items waar u gemakkelijk bij wilt zonder ze openlijk tentoon te stellen.

Verhogers toevoegen aan kastruimtes

pillenflesjes
pillenflesjes

Als u uw medicijnen of voedingssupplementen in een kast in uw keuken bewaart, kunt u uw schapruimte verdubbelen met verhogers. Door gebruik te maken van de verticale ruimte in uw kast, wordt het vervelende probleem opgelost van het verwijderen van meerdere medicijnflesjes om bij de fles te komen die achterin is omgevallen. Stapel grote flessen vrij verkrijgbare medicijnen onder de stijgleiding en plaats kleine bakken bovenaan om pleisters, zalven en recepten in op te bergen.

Zie medicijnen in één oogopslag met een draaiende organizer

hout luie susanne
hout luie susanne

Een draaiende organizer, of een luie Susan, werkt voor vrijwel elke plek waar u uw medicijnen bewaart. Van keukenkastjes en voorraadplanken tot badkamermeubels en grote uitsparingen: met een draaitafelorganizer kun je al je medicijnen zien en ze met een snelle draai bereiken. U kunt zelfs gelaagde draaiende organisatoren gebruiken als u de verticale ruimte wilt maximaliseren. Deze opslagoplossing werkt goed voor vloeibare medicijnen, zodat u nog steeds alles in uw verzameling kunt zien zonder dat flessen omvallen.

Winkelbenodigdheden boven de deur

Over-de-deur schoenenopbergers zijn niet alleen voor schoenen. Gebruik er een op de deur van uw badkamer, de deur van uw voorraadkast of een kastdeur om alles op te bergen, van eerstehulpbenodigdheden tot uw diabetestestinstrumenten. Dankzij deze opbergmethode kun je alles in één oogopslag zien, dankzij het doorzichtige plastic materiaal. U weet meteen of u meer verband of zalf moet kopen.

Houd bulkmedicijnen geordend in bakken

kleine plastic opbergbakken
kleine plastic opbergbakken

Grote bakken in uw kast of voorraadkast zorgen ervoor dat uw bulkmedicijnen georganiseerd en uit het zicht blijven. Gebruik doorzichtige bakken als u al uw bulkmedicijnen gemakkelijk wilt zien, of gebruik labels op ondoorzichtige bakken om supplementen van medicijnen en EHBO-artikelen aan te duiden. Kleine, platte bakken zijn perfect voor het opbergen van spuiten en hoge, smalle bakken waarin je de grootste medicijnflesjes netjes kunt opbergen.

DIY een slanke uittrekbare kast

Dit doe-het-zelf-project kost wat tijd, maar het resultaat is een prachtige manier om al je medicijnen discreet op te bergen. Een verticale uittrekbare lade in uw keuken of naast uw badkamermeubel is een ingebouwd vak dat u kunt uittrekken om een paar lange, smalle planken tentoon te stellen. Bewaar uw medicijnen op deze planken, zodat u er gemakkelijk bij kunt zonder dat de opslagplaats op een voor de hand liggende manier wordt weergegeven.

Gebruik een gesegmenteerde caddy voor dagelijkse medicatie

Als u dagelijks uw medicijnen moet pakken en mogelijk ermee moet reizen, kunt u met een eenvoudige douchewagen of een andere opbergwagen met vakken uw spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. Je kunt deze methode gebruiken om supplementen mee te nemen naar de sportschool of diabetesbenodigdheden op een reisvriendelijke manier op te slaan.

Stash medicijnen boven de deur met een kruidenrek

Kruidenrek
Kruidenrek

Wees creatief met je medicijnopslag! Gebruik een kruidenrek boven de deur om al uw medicijnen in flessen en enkele van uw EHBO-artikelen te ordenen. Met een opbergrek aan de achterkant van de badkamerdeur of in de voorraadkast kun je medicijnen nog steeds zo hoog opbergen dat ze buiten het bereik van kinderen zijn.

Neem medicijnen mee onderweg

reis medicijnen
reis medicijnen

Een slim reisetui voor uw medicijnen is perfect om op de hoogte te blijven van uw voorschriften of om gewoon de medicijnen die u nodig heeft bij de hand te hebben. Een onderverdeeld pillendoosje dat discreet in een tas of koffertje past, zorgt ervoor dat je snel een oplossing hebt voor onverwachte hoofdpijn of plotselinge misselijkheid.

Draag uw medische benodigdheden in stijl

Kies voor onderweg een discrete draagtas voor medische benodigdheden, die je ook helpt georganiseerd en stijlvol te blijven. Een koffer die er aan de buitenkant chic uitziet, maar je veel opbergruimte en organisatiemogelijkheden aan de binnenkant biedt, ideaal voor het meenemen van diabetesbenodigdheden, medische apparatuur en je medicijnen zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit.

Recycle een broodtrommel

broodtrommel
broodtrommel

Een antieke of gerecyclede broodtrommel is een geweldige manier om uw medicijnen binnen handbereik maar uit het zicht te houden. Bewaar uw medicijnen direct op uw aanrecht door alles in een stijlvolle broodtrommel te stoppen. Met een druk op de roldeur kunt u uw recepten pakken en de gasten zullen er niets wijzer van worden.

Zorg dat medicijnen georganiseerd zijn om kwalen snel te behandelen

Verspil geen kostbare tijd met het behandelen van een kloppende hoofdpijn en zorg dat je medicijnkastje voor eens en voor altijd op orde is. Met het juiste doe-het-zelf- of bewaarproduct zijn uw medicijnen gemakkelijker te vinden, lezen en innemen. Of u nu onderweg of thuis bent, u zult het behandelproces nooit meer vertragen met zenuwachtig zoeken.

Aanbevolen: