5 door vrouwen geleide goede doelen die vrouwen empoweren die je wilt steunen

Inhoudsopgave:

5 door vrouwen geleide goede doelen die vrouwen empoweren die je wilt steunen
5 door vrouwen geleide goede doelen die vrouwen empoweren die je wilt steunen
Anonim

Ontdek meer over deze vrouwen-eerst-programma's en kijk hoe u kunt helpen een verschil te maken.

Vrouwen die buiten in een kring warme dranken drinken
Vrouwen die buiten in een kring warme dranken drinken

Als je op zoek bent naar een plek om te steunen, zijn deze krachtige liefdadigheidsinstellingen gerund door vrouwen voor vrouwen het overwegen waard. Deze liefdadigheidsinstellingen ondersteunen vrouwen op verschillende gebieden, waaronder huisvesting, werkgelegenheid, sociale rechtvaardigheid, politieke gelijkheid en meer. Als je een liefdadigheidsinstelling wilt steunen die vrouwen helpt het beste uit zichzelf te halen, bekijk deze programma's dan als uitgangspunt.

Girls Inc

Girls Inc. is een non-profitorganisatie die meisjes in staat stelt sterk, slim en brutaal te zijn. De organisatie bedient meer dan drie miljoen meisjes in 1.500 gemeenschappen in de Verenigde Staten via op onderzoek gebaseerde programma's die groeimogelijkheden bieden.

Girls Inc. werd in 1917 opgericht door Eleanor Roosevelt als onderdeel van haar campagne om jonge vrouwen te helpen een opleiding te volgen na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Tegenwoordig zet het deze missie voort door meisjes kansen te bieden op levenslang succes door hen te helpen uitgroeien tot zelfverzekerde volwassenen die hun gemeenschap kunnen veranderen en een verschil kunnen maken over de hele wereld.

Er zijn een paar manieren om te geven, waaronder:

  • Doneer: help een meisje in nood door te doneren aan de organisatie.
  • Evenementen: woon het jaarlijkse evenement bij om anderen te ontmoeten en de wereld een betere plek voor vrouwen te maken.
  • Bedrijfssponsor: Als u eigenaar bent van een bedrijf, kunt u overwegen om bedrijfssponsor te worden.

Nationale Organisatie voor Vrouwen

De Nationale Organisatie voor Vrouwen, NOW, is een organisatie voor sociale rechtvaardigheid die werkt aan het uitbannen van discriminatie van vrouwen op alle gebieden van het leven. De missie van NOW is om het voor alle Amerikaanse vrouwen mogelijk te maken hun volledige potentieel als productieve en bijdragende leden van de samenleving te realiseren. Ze werken aan dit doel door middel van lobbyinspanningen, voorlichtingscampagnes en basisorganisaties.

Er zijn verschillende manieren om deze organisatie te helpen, waaronder:

  • Lid worden: u kunt deel uitmaken van de lokale afdeling van deze organisatie als u lid wordt.
  • Doneren: u kunt een eenmalige of doorlopende donatie doen aan deze organisatie.
  • Steun de stichting: Steun de stichting met een fiscaal aftrekbare donatie.

Ze moet rennen

Als je een passie hebt voor politiek en op zoek bent naar een liefdadigheidsinstelling die vrouwen helpt zich kandidaat te stellen, dan is She Should Run de plek om te beginnen. Sinds hun oprichting in 2014 hebben ze meer dan 70.000 vrouwen geholpen verkozen te worden en hebben ze een netwerk van meer dan 2.000 vrijwilligers gecreëerd die je op weg kunnen helpen als kandidaat. She Should Run heeft ook subsidies gekregen van organisaties als Google en Facebook.

Je kunt dit doel helpen door:

  • Doneren: doe een eenmalige donatie of een maandelijkse donatie.
  • Partner: als u eigenaar bent van uw eigen organisatie, wordt dan partner en moedig de mensen in uw bedrijf aan om mee te doen.

Kruispunt voor vrouwen

Crossroads for Women Inc. is een non-profit, niet-residentieel programma dat diensten en ondersteuning biedt aan vrouwen die een hoog risico lopen op opsluiting. Crossroads bieden vrouwen een veilige plek om te wonen terwijl ze na hun vrijlating uit de gevangenis terugkeren naar de gemeenschap. Vrouwen verblijven bij Crossroads terwijl ze advies krijgen, training in levensvaardigheden, hulp bij het vinden van een baan en hulp bij het leren hoe ze betere ouders voor hun kinderen kunnen zijn.

Er zijn een paar manieren om deze organisatie te helpen, waaronder:

  • Doe een donatie: doe een eenmalige of maandelijkse donatie van welk bedrag dan ook.
  • Doneer een auto: je kunt alles op wielen doneren, van een motorfiets tot een oude auto die je niet gebruikt. Landbouwmachines, getotaliseerde voertuigen, boten, vliegtuigen en wagenparkuitrusting worden ook geaccepteerd. Het voertuig gaat via een veiling waar het wordt verkocht voor een liefdadigheidsdonatie.
  • Vrijwilliger: De vrijwilligersposities variëren, maar als je af en toe de website bezoekt, zie je misschien iets waar je goed in bent en waarmee je van dienst kunt zijn.

Vrouwen voor Vrouwen Internationaal

Women For Women International is een humanitaire en ontwikkelingsorganisatie aan de basis die vrouwelijke oorlogsoverlevenden in staat stelt een leven van waardigheid, vrede en stabiliteit te leiden. Vrouwen voor Vrouwen Internationale medewerkers en lokale partners werken met vrouwen in meer dan 20 landen over de hele wereld om hen te voorzien van ondersteuning, vaardigheidstraining en middelen die nodig zijn voor economische zelfvoorziening. Ze bieden ook leiderschapstrainingen aan leden van de lokale gemeenschap om de duurzaamheid van hun werk op de lange termijn te garanderen.

Women for Women International laat zich leiden door de overtuiging dat vrouwen belangrijke aanjagers van verandering in hun gemeenschap zijn. Door vrouwen te voorzien van vaardigheden, kennis en vertrouwen om positieve veranderingen in hun leven en dat van hun families aan te brengen, worden gemeenschappen van binnenuit versterkt en zijn ze dus beter in staat om complexe kwesties zoals armoede, genderongelijkheid en geweld tegen vrouwen aan te pakken.

Om deze organisatie te steunen:

  • Sponsor: Word sponsor met een maandelijkse donatie om één individuele vrouw te steunen op haar weg naar een betere toekomst.
  • Vrijwilliger: ondersteun oorlogsoverlevenden door een feest te organiseren. De organisatie zorgt voor de middelen die nodig zijn om het project met uw gasten te bespreken.
  • Winkel: De organisatie heeft winkels om hen te helpen hun doelen te bereiken. Grondstoffen variëren van sieraden uit Rwanda tot koffie.

Maak een verschil in de levens van meisjes en vrouwen

Je hebt het vermogen om een verschil te maken in de levens van meisjes en volwassen vrouwen over de hele wereld. De kleinste actie kan het grootste rimpeleffect veroorzaken. Of u nu een kleine donatie doet, vrijwilligerswerk doet of sponsor wordt, elke kleine stap kan de wereld veranderen, persoon voor persoon. Zoek naar een goed doel dat je na aan het hart ligt en kijk wat je kunt doen om te helpen. Vergeet niet dat je jezelf niet hoeft uit te rekken om iets te veranderen. Zelfs de kleinste hoeveelheid hulp is belangrijk.

Aanbevolen: